Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem tojásfehérje (15 db)

Ha a piskóta lap sütéshez nem cukrot teszek hanem édesítőszert akkor attól ugyanúgy keményre tudom verni a habot a tojásfehérjével?

Legjobb válasz: Nem. Az édesítõszeres piskóta soha nem lesz olyan, mint a cukros. Lapos és tömör. Legalábbis amiket próbáltam mind ilyen volt. De ha van valakinek nem ilyen receptje, szívesen veszem.

Nem. Az édesítõszeres piskóta soha nem lesz olyan, mint a cukros. Lapos és tömör. Legalábbis amiket próbáltam mind ilyen volt. De ha van valakinek nem ilyen receptje, szívesen veszem.
:D akkor mostmár tudom miért laposak a piskótáim mióta édesítíõvel csinálom... eddig azt hittem én rontok el valamit!:D ezért szeretek olvasgatni! a fele-fele arány elég jó ötlet:D
A kérdező hozzászólása: Szia:) én az elõbb kipróbáltam de csak úgy mertem hogy fele cukor fele folyékony édesítõ de elég jó lett:)

Ha a váladék már tojásfehérje szerű vagyis peteérés van, az lh teszt mért nem mutat "pozitívat"?

Legjobb válasz: Azért mert most lesz majd csak peteérés,még nincs,vagy afolyásod becsapott téged. Ha van lh teszted abban bízhatsz..a krémes folyás a pé elõzetes jele lehet, de nem feltétlenül azt jelzi..ha kétnaponta ismétled az lh tesztelést akkor gazdaságosabban kapsz biztos választ...

Azért mert most lesz majd csak peteérés, még nincs, vagy afolyásod becsapott téged. Ha van lh teszted abban bízhatsz..a krémes folyás a pé elõzetes jele lehet, de nem feltétlenül azt jelzi..ha kétnaponta ismétled az lh tesztelést akkor gazdaságosabban kapsz biztos választ...

A linzertésztába belekerült a tojásfehérje is! Így most rossz lesz az egész? Ha már nem tudok belőle linzert csinálni, akkor milyen más sütemény lehet készíteni a tésztából?

Legjobb válasz: szerintem nem lesz rossz. nekem rémlik egy recept, abba 1 teljes tojás kell, és még egy sárgája (és isteni finom)

szerintem nem lesz rossz. nekem rémlik egy recept, abba 1 teljes tojás kell, és még egy sárgája (és isteni finom)
A kérdező hozzászólása: Végül megsütöttem, megkentem lekvárral és másnapra már teljesen puha volt, nem keményedett meg! Finom lett! :) Köszi a választ!:)

Ha a folyás nem tojásfehérje szerű, és nem sok, akkor az azt jelenti, hogy nincs is peteérés?

nekem inkább fehér krémszer?,és nem olyan sok! de akkor mit?l van ez a mindjárt megjön érzés? én úgy tudom,hogy az a pé jele,mert pont most vagyok félid?be!

Legjobb válasz: Szia! Én mondjuk nem a folyásomból tudom megállapítani, hanem az ovulációs teszt segítségével + hõmérõzés.Általában azt is megérzem, hogy melyik oldali petefészkem a soros adott hónapban.Szerintem jól érzed a pé-t,ha 9 hónap múlva babázni szeretnél tessék erõsen ráugrani a ténára! Én szurkolok!

Szia! Én mondjuk nem a folyásomból tudom megállapítani, hanem az ovulációs teszt segítségével + hõmérõzés.Általában azt is megérzem, hogy melyik oldali petefészkem a soros adott hónapban.Szerintem jól érzed a pé-t, ha 9 hónap múlva babázni szeretnél tessék erõsen ráugrani a ténára! Én szurkolok!
A mindjárt megjön érzés nem a pé, hanem a terhesség, vagy a mensi jele.Beágyazódás után van ilyen érzés, mert akkor már kezd a méh átalakulni. A peteéréskor nem feltétlenül van folyáskülönbség..ovu tesztel meg tudod nézni van e peteérésed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsónak:Peteérésnél mindig változik a méhnyaki váladék!Olyan nincs, hogy ugyanolyan marad, mert akkor nincs peteérés.Max. olyan van, hogy valaki nem figyeli vagy nem ért hozzá!
igen ez tényleg igy van. én azthittem hogy a fehér folyás is peteérés t jelent de doki mondta hogy nemigyvan. aki akarja beképzelheti magának hogy a fehér folyás is peteérés de nem igy van. csak ha nyálkád van akkor van péd.

A menstruációm utáni 19. és 21. napon szeretkeztünk védekezés nélkül a férjemmel. Nem volt tojásfehérje szerű folyásom addigra már, sőt szinte már nem is volt semmi folyás. Mekkora eséllyel lehetek terhes, ha a ciklusom 34 napos?

Legjobb válasz: A peteérés minden nõnél más és más. Ez tévhit, hogy két ciklus félidejében van. Ha "száraz" voltál, akkor nagy eséllyel akkor volt a peteérésed. Persze ez sem biztos, ugyanis vannak hónapok, amikor egyáltalán nincs is peteérése egy nõnek. Ezt nagyon sok dolog befolyásolhatja. De ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet, vagy menj orvoshoz, és kérj egy ultrahangot.

A peteérés minden nõnél más és más. Ez tévhit, hogy két ciklus félidejében van. Ha "száraz" voltál, akkor nagy eséllyel akkor volt a peteérésed. Persze ez sem biztos, ugyanis vannak hónapok, amikor egyáltalán nincs is peteérése egy nõnek. Ezt nagyon sok dolog befolyásolhatja. De ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet, vagy menj orvoshoz, és kérj egy ultrahangot.
Nem így van! Legnagyobb az esély rá, mikor nyúlós, átlátszó folyás van! Tehát, mikor semmiképp nem vagy száraz!
A kérdező hozzászólása: Igaz hogy három éves kérdés, de gondoltam megírom, hogy nem lettem terhes akkor, sõt csak rá egy évre fogant meg a kislányom, aki már lassan két évesnagylány

Ha ciklus közepén a normális tojásfehérje szerû folyást tapasztaltam több napig, akkor nincs terhesség, ugye? Furcsa, mert nem feszült a mellem egyáltalán ebben a hónapban. És ma kellene megjönnie.

Legutóbb az utolsó menstruációm utolsó napján voltunk együtt és óvszerrel védekeztünk. Mégis félek kicsit. Normális válaszokat légyszíves. 2OL

Legjobb válasz: megtörtént a peteérés. 20 éves hölgynek tudnia kell mindent magáról.

megtörtént a peteérés. 20 éves hölgynek tudnia kell mindent magáról.

Ha nem jellemző rám bármilyen folyás, max. vannak napok, amikor minden ok nélkül "nedvesebb" vagyok, az lehetséges, hogy a "tojásfehérje" időszak nálam, csak kevesebb, mint másoknál?

Sosincs tojcsis nyákom, az nem baj?Enyhén nyujtható, de csak kb. 5 mm-t.???

Legjobb válasz: Valoszinü nálad ekkor van pé.

Valoszinü nálad ekkor van pé.
Én sem észleltem tojcsis nyákot, csak hõbõl tudtam hogy mikor vagyok termékeny és most 7 hetes vagyok! Nem feltétlenül kell a tojásf.nyálka, neked így jelez a tested. Sokat legyetek együtt!

Ha sütés elõtt bekenem a mézeskalács tetejét tojásfehérjével az csak színt ad neki, ugye? Az tészta állagán nem változtat?

Legjobb válasz: Nem fog változmi a tészta állaga, nem áztatod el benne ugysem. + egy ötlet ha keményre sikerül a mézeskalács : Be kell tenni egy légmentesen zárhato dobozba és közé kell tenni egy fél szelet normál kenyeret... 1-2 nap és puha, omlós lesz ! ;) Kellemes ünnepeket !

Nem fog változmi a tészta állaga, nem áztatod el benne ugysem. + egy ötlet ha keményre sikerül a mézeskalács : Be kell tenni egy légmentesen zárhato dobozba és közé kell tenni egy fél szelet normál kenyeret... 1-2 nap és puha, omlós lesz ! ;) Kellemes ünnepeket !

Én nem mérek hőt, meg görbém sincs, akkor ha jön a tojásfehérje állagu folyás, aznap "kell" együtt lenni, meg utána?

Bocs,a hülye kérdésért!!!!!!Köszi a válaszokat!!!!!

Legjobb válasz: Azt hiszem, a „szakirodalom” ezt mondja, de nekem tojásfehérjés folyás nélkül volt pé-m, talán egyszer volt tojásf. nyákom, mióta az eszemet tudom, szóval nem biztos, hogy érdemes erre alapozni. De meg lehet próbálni. 18 hetes km

Azt hiszem, a „szakirodalom” ezt mondja, de nekem tojásfehérjés folyás nélkül volt pé-m, talán egyszer volt tojásf. nyákom, mióta az eszemet tudom, szóval nem biztos, hogy érdemes erre alapozni. De meg lehet próbálni. 18 hetes km
Az elsõ babánk nagyon könnyen összejött, de ilyen könnyen el is ment 35 hetesen.Utánna görcsösen ráálltunk a témára : hõmérõ, naptári szex és minden olyan dolog ami kiírtja az esélyét is , hogy normális aktus legyen(legalábbis is , hogy ne csak arra gondoljak, hogy ez most azért van , hogy baba legyen).Megfogadtam, hogy elfelejtek minden gyerekgyártó tudományt a boldogságunk érdekében, és azóta jobban esik minden...az eredményérõl még nem tudok, de nem is fontos.a lényeg: amikor a legjobban kívánod Õt , akkor kell! De a kérdésedre igen a válasz: akkor a legvalószínûbb!-bocs, a hosszúságért
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, nagyon-nagyon sajnálom ami veled történt!!!!!!Igazából én is elvetéltem és ezért akarom kipróbálni ezeket a dolgokat!Nekem már van két gyerekem eddig soha nem figyeltem semmi olyasmire, hogy folyás, meg hõ, stb...!Az elsõ két terhességemet észre sem vettem és mire a tesztet megcsináltam, dokihoz mentem, már 6 hetes voltam!!Mindkét babámnak örültünk nagyon, de akarok egy harmadikat és most az elejétõl figyelni szeretnék minden kis jelre!!!!!!Remélem hamar összejön!Nem jár állandóan ez a fejemben, de imádnám, ha a következõ hóban kiderülne, hogy babuci van!!!!!Kívánom, hogy nektek is legyen mihamarabb babátok!!!!!!Bõséges gyermekáldást kívánok mindenkinek!!!!!!
Ezen az oldalon sk hasznos dolgot olvashatsz. Szerintem érdemes lenne mérned az ébredési hõdet, akkor jobban láthatod, mikor van péd: babatervezok.otthona.net

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!