Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem szakad ki, akkor (20 db)

Ha a gumi nem szakad ki, akkor semmiképpen nem lehet teherbe esni? Vagy minimális kockázat akkor is van?

Legjobb válasz: Minimális kockázat mindig van. Ez adódik olyanokból, hogy nem biztos hogy ha nem látod az óvszeren a sérülést, az nincs is, meg abból hogy ha rosszul van felhelyezve, némi anyag kijuthat belõle. További kockázati tényezõ az elõ-és utójáték, kézre, szájba kerülve egy-két rakoncátlan spermium mindig kiszúrhat az emberrel. De ez a kockázati tényezõ tényleg nagyon minimális. Azt hiszem, az óvszer hatékonyságát 97%ra becsülték, és az adott 3 hibaszázalék a nem megfelelõ használat következménye volt.

Minimális kockázat mindig van. Ez adódik olyanokból, hogy nem biztos hogy ha nem látod az óvszeren a sérülést, az nincs is, meg abból hogy ha rosszul van felhelyezve, némi anyag kijuthat belõle. További kockázati tényezõ az elõ-és utójáték, kézre, szájba kerülve egy-két rakoncátlan spermium mindig kiszúrhat az emberrel. De ez a kockázati tényezõ tényleg nagyon minimális. Azt hiszem, az óvszer hatékonyságát 97%ra becsülték, és az adott 3 hibaszázalék a nem megfelelõ használat következménye volt.
ez igat !!!mert minimális kockázat mindig van!!ha nem szakad ki akkor megtörténhet h lecsúszik a férfi nemiszervérõl..
Gyerekek... Én Lifestyles-t használok és van róla egy videó, hogy minden óvszert egyesével átnéznek a mikroszkópikus lyukak kiszûrése végett. Sok ismerõsöm Durex gumit szapulta, mivel mindig kiszakadt. De mikor Lifestyles-ra váltottak, egyszer se szakadt ki. Itt a vidi, hogy milyen vizsgálatokon és teszteken megy át ez a gumi: http://www.lifestyles.hu/about-lifestyles/

Ha a gumi nem szakad ki, akkor kifolyhat belőle az ondó, mondjuk az alján?

Legjobb válasz: ooo hát persze. de amíg a p.csödön van addig nem

ooo hát persze. de amíg a p.csödön van addig nem
Nem, a gumi alján nem folyhat ki az ondó, mert a másik végén van egy fekete lyuk, ami oda vonzza.
ha lekókad a farkad :talán
Kicsi az esélye. Ha nem veszi ki rögtön, hanem megvárja míg lelankad. Akkor igen. De amúgy....8 hónapja óvszerrel védekezünk és egyszer sem folyt ki sehol. :)
Minimális az esélye. Arra kell vigyázni, hogy a magömlés után az óveszert a tövénél kell megfogni a még merev hímvesszõn, és úgy hihúzni a hüvelybõl. He hagyd a hímvesszõdet a hüvelyben lelankadni, mert akkor megvan az esélye, bár kicsi, hogy egy kis ondó oldalt kifolyhat.

Ha óvszerrel védekezik a férfi és a nő szex közben (és nem szakad ki) akkor is terjedhet a HPV?

Nyugi!!Nem rólam van szó!Meg úgy senkiről sem!Csak kíváncsi vagyok,ugyanis félek hogy esetleg elkaphatom.És az orális szextől is lehet HPV? Csak NORMÁLIS válaszokat!!!

Legjobb válasz: igen

igen
Sajna igen....de szinte már az emberek 80%a HPV-és. Ez még nem rák, csak ebbõl kialakulhat, de rendszeres orvosi vizsgálattal kiszûrhetõ idõben.
Óvszer véd. Orállal is terjed. Részleteket itt találsz: http://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/hpv-fertozes/544 Ma már létezik ellene védõoltás... csak egyrészt elég drága (40-50 ezer az oltás sorozat), illetve még a nemi élet megkezdése elõtt be kell adni.
Óvszer se véd 100%osan, doki mondta.... Ja és az oltás is csak pár fajtáját védi ki nem az összeset, szóval még azután is lehetsz HPV-s :(
Szerintem elég ha csak a férfi védekezik óvszerrel, a nõnek nem kell.

Ha csak gumival szeretkezünk a barátnőmmel, akkor mekkora az esélye a teherbe esésnek, ha nem szakad ki?

Legjobb válasz: Ha nem szakad ki, aktus elõtt veszed fel a gumit (nem 10 percig gumi nélkül, aztán gumival) és nem kenitek össze kívülrõl spermával, akkor NEM lesz terhes!!!

Ha nem szakad ki, aktus elõtt veszed fel a gumit (nem 10 percig gumi nélkül, aztán gumival) és nem kenitek össze kívülrõl spermával, akkor NEM lesz terhes!!!
0-val konvergál...
akkor semmi, mivel nem kerül ondó a hüvelybe.
ha gyerek lesz, evezd el kopperfild dávidnak.
A kérdező hozzászólása: de ha jól tudom egyik fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%os védelmet, így a gumi sem
13, 89% az esélye.. -.-
azért nem 100%, mert kiszakadhat. ha nem kerül érintkezésbe az ondó a nõ testével, akkor elmondanád, hogyan képzeled a megtermékenyülést?
aki el olvasta egy szer az óvszeres doboz belsejében található szöveget akkor az tudja hogy az óvszer sem 100%os.ha nem 98%os.de amugy valóban ha nem szakad ki és nincs lejárva a szavatossága akkor a kockázat a teherbe esésre nagyon kicsi.mert az óvszernek spermicid ölõ hatása van
a gumi csak azért nem 100% mert kilyukadhat, ha nincs ilyen gikszer akkor 100% védelem. De figyeljetekk oda, hogy a legelején húzza fel a srác, hiszen az elõváladéktól is teherbe eshetsz!! Ez ritka, de volt már rá példa...

Ha júni.23-án volt meg utoljára, és 6-7 együtt voltunk, de szerintem nem szakadt ki a gumi, akkor lehet gondom?

Vigyáztunk is nagyon. 31 naposak a ciklusaim. Ha történt is valami "baj" , lehet bel?le baba? Elvileg 8-9-én volt pé-m szerintem, mert az a középid?. Ha mégis beágyazódik majd valami egy-két napon belül, érezni fogom majd?

Legjobb válasz: Ha nem szakadt ki a gumi nem lehet semmi gond. Ne izgulj!

Ha nem szakadt ki a gumi nem lehet semmi gond. Ne izgulj!
Húzz 2 gumit biztonságosabb és vastagabb is leszel tõle.
erre kicsi az esély, de keress megfelelõ méretû gumit! :)
Igen.
jaaa
100%-osan egyik fogamzásgátlási módszer sem véd, de a legbiztosabb az óvszer(természetesen ha nem szakad ki).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Nem! Egyébként rajta van 99, 9% még ott van egytized %, de nyugi fogamzásgátlás módszerek közül ez a legbiztonságosabb!
Igen, ha idõben felkerül és nem kerül le idõ elõtt!
100 %-ban csak akkor lehet védekezni, ha nem szexeltek. :) De az óvszer a legbiztonságosabb módszer.
Illetve ha nincs kiszurkálva, de ez egyedi eset már. :D
legjobb esetben.
Ha fizikailag nem jut sperma a hüvelyedbe, akkor nem lehetsz terhes. A gumi, ha nem hibás, nem szakad ki, és szabályosan használják, 100%-os védelmet biztosít. Gondoljatok bele: ha fizikailag nem képes a sperma a hüvelybe jutni, akkor hogy lehetne a csaj terhes? Sehogy! Azért nem írnak rá 100%-ot, egyrészt, hogy jogilag ne lehessen egy nem kívánt terhességet számonkérni a gyártón, másrészt meg épp a gumiszakadás, vagy esetleg a pasi gyökérsége miatt. Tehát mondjuk ha a pasi használt gumit, de élvezés után leveszi, és direktbe berakja a punciba, akkor bizony lehet terhes. Extrém eset, de ez is benne van a hibaszázalékban. Rendes használattal egy ép gumi 100%-ban véd.

Ha nem csúszott le nem szakadt ki és időben felraktuk a gumit, akkor már megnyugodhatok, hogy nem vagyok terhes?

Olvastam, hogy a gumi se 100%os, még így se?

Legjobb válasz: Csak azért nem 100%-os, mert kiszakadhat, gyári hibás lehet. Ha nem volt rajta lyuk vagy szakadás, akkor nincs okod aggódni, mivel érted, az ondó nem tud a gumin átszivárogni.. :) Nem vagy terhes! (Hacsak a gumi felhelyezése elõtt nem dugta beléd a párod.)

Csak azért nem 100%-os, mert kiszakadhat, gyári hibás lehet. Ha nem volt rajta lyuk vagy szakadás, akkor nincs okod aggódni, mivel érted, az ondó nem tud a gumin átszivárogni.. :) Nem vagy terhes! (Hacsak a gumi felhelyezése elõtt nem dugta beléd a párod.)
Ne élj nemi életet, ha ennyire parázol.

Biztonságos a gumi akkor is ha nem szakadt ki?

En a barátomal elöször sexeltunk és félek hogy valami baj lesz. De védeketünk és mindjárt kivette mikor elment.

Legjobb válasz: nem lesz semmi gond, nem kell aggódnod!

nem lesz semmi gond, nem kell aggódnod!
ha ki is veszi, mielott elmegy, akkor nem lehetsz terhes. nézzétek meg mindig az ovszert h nem csuszott-e le, vagy nem szakadt-e ki.
biztonságos nyugodj meg!
Ilyen kérdést...lehidalok komolyan mondom...Hány éves vagy egyáltalán? Csak az a gumi biztonságos ami nincs kiszakadva.Ha gumiba megy el, akkor tuti hogy nem vagy terhes.De azért ez elég durva kérdés volt a meglátásom szerint :)
NAHÁT SZABIKA !
nem kellene még szexelned, egy kérdést sem bírsz értelmesen megfogalmazni. nem leszel terhes.
Az óvszer csak akkor biztonságos, ha kiszakad!!! (Ez válasz a fura kérdésedre)
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor biztos hogy nem leszek terhes ugye?
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok. bocsi ha tapasztalantlan vagyok
A kérdező hozzászólása: Kicsoda?
ha ilyen hülye vagy, nem kéne még szexelned.
Ha nem csúszott le, nem szakadt ki, nem fojt ki a cucc belõle, akkor nem lehet gond. http://szexologia.blog.hu/2007/10/02/ovszer_hatekonysagat_cs.. http://www.novedelem.hu/upload/novedelem/document/ovszer_has..

Ha nem szakadt ki a gumi sex közben és minden rendben ment, akkor miért késik a mestruációm?

Már egy hete kb. hogy meg kellett volna jönni-e és semmi

Legjobb válasz: Idegesség, hormongondok. Lehet más oka is, nemcsak a terhesség. Vegyél egy terhességi tesztet, és az eredmény után okosabb leszel

Idegesség, hormongondok. Lehet más oka is, nemcsak a terhesség. Vegyél egy terhességi tesztet, és az eredmény után okosabb leszel
stressz, hormon...fertõzés, ciszta.
Stressz, vírusfertõzés, hirtelen fogyás, hormonális gondok és még kb. 100 lehetõség. Arra azért felhívnám a figyelmedet, hogy az óvszer Pearl indexe jó esetben is csak 4-12 (vagyis 1 év folyamatos, védekezés nélküli szexuális élet után 100 nõbõl 4-12 esik teherbe. Ugyanez a szám fogamzásgátló tabletta esetén 0, 1-2, 5.) Szóval azért 1 hét késés után érdemes tesztelni egyet, ha még nem tetted!
3-as vagyok újra bocsi elírtam: a Pearl indexet. szóval 1 évig folyamatosan az adott a védekezési módszert alkalmazva 4-12 nõ esik teherbe.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam tesztet, ami negatív lett :) ! Viszont múlthéten eléggé stresszeltem mert másfél év után újra felléptem, erre is gyanakodtam már!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!