Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem szakad ki, (43 db)

Hogy lehet az hogy ha meg nem szakadt ki a szuzhartyam, megis lehetek terhes?

Legjobb válasz: Úgy, hogy ha például a barátod megujjaz és elõtte elélvezett és sperma került a kezére. A kezével még nem biztos, hogy átszakítja a szûzhártyát, de attól még azon a lyukon, ami van a szûzhártyán, még megtörténik a behatolás.

Úgy, hogy ha például a barátod megujjaz és elõtte elélvezett és sperma került a kezére. A kezével még nem biztos, hogy átszakítja a szûzhártyát, de attól még azon a lyukon, ami van a szûzhártyán, még megtörténik a behatolás.
Egy spermium nagyon-nagyon-nagyon pici. A szûzhártyádat viszont ne úgy képzeld el, hogy egy összefüggõ egész, még ha nem is szakadt át, vannak rajta lyukak. Ezen egy nagyon-nagyon-nagyon pici spermium bejuthat, a szûzhártya nem fogja visszatartani. A teherbeesés elsõ feltétele pedig az, hogy a spermium be tudjon jutni.
uristen én azt hittem h ilyen nem is létezik, , , biztos vagy benne h terhes vagy?, , , , , , sürgösen menj el nögyogyászhoz és beszélj vele..szerintem ilyen nincs mert ha lenne akkor hány lány lehetet vollna már terhes igy??a teherbe esés arrol szol h a farokbol ki áramlo spermák egy olyan helyre jutnak el vagyis a petevezetéken keresztül amihez csak egy pénisz képes és nem egy ujj amin sperma cseppek vannak... ez akkor faszság h csori lányt ezzel hülyitetek.figy azzonnal menj el orvoshoz, , illetve beszélj anyukádal.ha estleg csináltál terheségi tesztet és még tényleg szüz vagy és rozsaszin csik jelent meg a teszten, , akkor az mutathatja azt is h esetleg valamilyen fertözésed vann vagy rosz a teszt...amimegoldja a problémád egyy szakorvos.de hidd nem vagy TERHESSSSSS...
JAH MEG TEGYÜK FÖL HA EGY CSAJ LESZOPJA A BARÁTJÁT ÉS A NYELVÉN SPERMA MARAD, AZ UTÁNA CSOKOLOZIK A FIUVAL, ÉS ANNAK A NYELVÉRE JUT A SAJÁT SPERMÁJA ÉS UTÁNA KI NYALJA A LÁNYT TEHERBE ESHET??????!EZT TI SE GONDOLJÁTOK KOMOLYAN CSAK AKKOR LEHTSZ TERHES A MÁR NEM VAGY SZÜZ!!!!----ÉS A FASZÁVAL MEGY BELÉD ÉS OTT EL ÉLVEZ...ENNYI ANYUKÁD IS IGY SZÜLT TÉGED, ANNAK AZ ANYUKÁJA IS MINDEN NÖ A VILÁGON MENYETEK MÁR AKI NINCS TISZTÁBAN A DOLGOKKAL NE BOLONDITSON EGY KÉTSÉGBE ESTET LÁNYT, , MÉG JO SZÁNDÉKBOL SE
Kedves elõttem szóló, NAGYBETÛKKEL... nekem van olyan simerõsöm aki tulajdonképpen szûz volt, és terhess lett, pont mert a barátja megújjazta és spermium volt az újján...és ez nem kamu...úgyhogy fogd vissza magad
fogd vissza magad te!!!!Én elve nem szolok bele olyanba amihez egyáltalán nem értek!!!ez az egyik a másik a völegényem apukája nögyogyász és mivel én nö vagyok elég sok kérdést fel szokttam neki tenni!!!és végül a barátnöd elvileg???szüz volt!!!! ne haragudj mégis h lehet valaki elvileg szüz??????egy lány vagy szüz vagy nem.....és nem velem kéne probálkoznod!!!!hanem tanácsat adni a feltevö lány kérdésére hisz az lene a dolgod vagy hanem akkor ne irj semmit...ö kétségbe van esve és ha hülyeségeket mondtok neki akkor csak jobban be parázik...beszéljen egy felnötel és ki derül kinek van igaz ennyi
Kedves elõttem szóló! Örülök hogy van nõgyógyi ismerõsöd. De ez nem változtat azon, hogy a szûzhártyán lyukak vannak a mensi távozása céljából. És hogy ha a nevdes hüvely bemenetéhez jut bármilyen úton a spermium, akkor elvileg felúszhat a petéig. Persze hogy ritka eset, de NEM KIZÁRT. Persze hogy szerencse kérdése. Gondolj bele, van aki évekig szexel védekezés nélkül gyermekáldás reményében és semmi. A másik meg megszakított közösüléssel mondjuk mensi után 3 nappal és a következõ már nem jön meg neki. Ilyen az élet....
úgy hogy õõõ spermája a kezére ment utána ujazott és így bele került a sperma a hüvelyedbe. egyszerû a dolog de ezt kérdezd a nõgyógyásztól!
és mi van akkor, ha én fiú létemre beleverem egy tálkába, és injekcióval (tû nélkül) felszívom a spermát, és berakom a végét a hüvelynyíláshoz, és beleengedem... akkor se lesz gyerek? :D ti full gyökerek vagytok amúgy :D simán lehet gyerek bárhol, nem kell ahhoz elveszíteni a szüzességet... és esetleg ha spermával átitatott tampont teszek be a hüvelybe??? a megfogamzáshoz elég nagyon kevés sperma is, mivel itt több millió sejtrõl beszélünk, egy bizonyos %-a kell a megtermékenyítéshez, a többi az automatikus elhal! szóval a kérdezõnek üzenem: bármi lehetséges, és ne hidj a sok okos köcsögnek! a szüzesség elvesztése az csak a köret, attól függetlenül simán teherbe lehet esni, ha úgy csináljátok!

Ha csak gumival szeretkezünk a barátnőmmel, akkor mekkora az esélye a teherbe esésnek, ha nem szakad ki?

Legjobb válasz: Ha nem szakad ki, aktus elõtt veszed fel a gumit (nem 10 percig gumi nélkül, aztán gumival) és nem kenitek össze kívülrõl spermával, akkor NEM lesz terhes!!!

Ha nem szakad ki, aktus elõtt veszed fel a gumit (nem 10 percig gumi nélkül, aztán gumival) és nem kenitek össze kívülrõl spermával, akkor NEM lesz terhes!!!
0-val konvergál...
akkor semmi, mivel nem kerül ondó a hüvelybe.
ha gyerek lesz, evezd el kopperfild dávidnak.
A kérdező hozzászólása: de ha jól tudom egyik fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%os védelmet, így a gumi sem
13, 89% az esélye.. -.-
azért nem 100%, mert kiszakadhat. ha nem kerül érintkezésbe az ondó a nõ testével, akkor elmondanád, hogyan képzeled a megtermékenyülést?
aki el olvasta egy szer az óvszeres doboz belsejében található szöveget akkor az tudja hogy az óvszer sem 100%os.ha nem 98%os.de amugy valóban ha nem szakad ki és nincs lejárva a szavatossága akkor a kockázat a teherbe esésre nagyon kicsi.mert az óvszernek spermicid ölõ hatása van
a gumi csak azért nem 100% mert kilyukadhat, ha nincs ilyen gikszer akkor 100% védelem. De figyeljetekk oda, hogy a legelején húzza fel a srác, hiszen az elõváladéktól is teherbe eshetsz!! Ez ritka, de volt már rá példa...

Ha júni.23-án volt meg utoljára, és 6-7 együtt voltunk, de szerintem nem szakadt ki a gumi, akkor lehet gondom?

Vigyáztunk is nagyon. 31 naposak a ciklusaim. Ha történt is valami "baj" , lehet bel?le baba? Elvileg 8-9-én volt pé-m szerintem, mert az a középid?. Ha mégis beágyazódik majd valami egy-két napon belül, érezni fogom majd?

Legjobb válasz: Ha nem szakadt ki a gumi nem lehet semmi gond. Ne izgulj!

Ha nem szakadt ki a gumi nem lehet semmi gond. Ne izgulj!

Szabályosan óvszerhasználat mellett létrejöhet terhesség? Ha nem szakad ki, meg nem érintkeznek előtte a nemi szervek?

Legjobb válasz: Mármint most arra gondolsz hogy megtörtént veletek és nem tudod miért? Lehet más ágyban is megfordult barátnõd.

Mármint most arra gondolsz hogy megtörtént veletek és nem tudod miért? Lehet más ágyban is megfordult barátnõd.
A kérdező hozzászólása: én vagyok a nõ, és tegnapelõtt volt az aktus. érdekelnének ilyen tapasztalatok.
Tehát nem is vagy terhes? Akkor hol a probléma?
A megtermékenyítés szükséges feltétele, hogy érett petesejt érett hímivarsejttel érintkezzen. Miután a péniszbõl kijövõ ondó dacára minden kvantumfizikai érvelésnek, nem tud csak úgy teleportálni a petesejthez, ezért ha az útjába áll egy gumiréteg, az bizony megakadályozza a megtermékenyítést. Röviden: szabályos óvszerhasználat mellett, ha az óvszer nem hibás, és nem szakad ki, fizikai képtelenség teherbe esni.
hacsak nem száll meg a szent lélek és Jézus nem tervez újra megjelenni a földön akkor nem valószínû :D
A Pearl Index tájékoztat az egy évi százalékos teherbeesési esélyrõl. A kisebbik szám az emberileg lehetséges legjobb használók, a nagyobbik a lazábbak értéke. Bár szerintem ez pont az óvszernél erõsen torzít, mert mindenki jobb használónak tartja magát, mint amilyen. Szóval ha tényleg mindent jól csináltok, akkor egy elég tuti módszer.
Húzz 2 gumit biztonságosabb és vastagabb is leszel tõle.
erre kicsi az esély, de keress megfelelõ méretû gumit! :)

Ha nem szakad ki az óvszer, de bennem élvez el a srác, ugye 0 az esélye hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: 5-ös: de bizony, hogy arra gondoltam! Márpedig azért mert az a gumi se mindig tökéletesen ép... anyagában vannak olyan mikroszkopikus eltérések, amin akár ki is tud szabadulni 1-2 spermium... Ezeket érdemes elolvasni, egyik se ír 100%-os védelemrõl megfelelõ odafigyelés mellett: Ez min. 95%-os hatékonyságot ír: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/291/ovszer-elonyei-es-.. Ez pedig: "Gumióvszer használata esetén a teherbeesés kockázata 2-10% közé tehetõ, attól függõen, hogy megfelelõ módon, illetve hogy spermicid (spermaölõ) szerrel együtt használják-e. " http://www.egeszsegkalauz.hu/szexualis-betegsegek/biztonsago.. 100%-os hatékonyságú védekezés nem létezik! 3-as voltam.

5-ös: de bizony, hogy arra gondoltam! Márpedig azért mert az a gumi se mindig tökéletesen ép... anyagában vannak olyan mikroszkopikus eltérések, amin akár ki is tud szabadulni 1-2 spermium... Ezeket érdemes elolvasni, egyik se ír 100%-os védelemrõl megfelelõ odafigyelés mellett: Ez min. 95%-os hatékonyságot ír: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/291/ovszer-elonyei-es-.. Ez pedig: "Gumióvszer használata esetén a teherbeesés kockázata 2-10% közé tehetõ, attól függõen, hogy megfelelõ módon, illetve hogy spermicid (spermaölõ) szerrel együtt használják-e. " http://www.egeszsegkalauz.hu/szexualis-betegsegek/biztonsago.. 100%-os hatékonyságú védekezés nem létezik! 3-as voltam.
Gondolom az utolsó válaszadó sem arra gondol, hogy egy teljesen szabályosan használt és ép gumin átmennek a spermiumok.. Ha nem szakad ki a gumi, és szakszerûen használják, akkor 0 az esélye a teherbeesésnek. A teherbeesések csak a mérési hibákból fakadnak. Pl rendszeresen használ gumit, csak épp részeg volt és nem emlékszik, hoyg volt-e a csávón. Egy ép gumival teljesen lehetetlen teherbe esni.
Ha a kihúzásnál is figyelt, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: igen, a múltkor az óvszer vége bennem maradt, de csak a vége, az eleje kilógott, de elmentünk esemény utániért:)
Azért ez így nem teljesen igaz... Elõírásszerû használat mellett - mert azért abban is szoktak hibák lenni - a Pearl indexe 3-4. Ez annyit jelent, hogy 100 nõ közül, aki rendszeres nemi életet él gumióvszerrel védekezve, egy év alatt 3-4 esik teherbe. És ebben az elszakad, lecsúszott óvszerek nincsenek benne.
igaza van a 3.-nak. teljesen szakszerû használat mellett, kiszakadás nélkül is elõfordul terhesség ritkán. szóval nem 0 az esélye!
Az óvszercégek csak a jogi viták elkerülése végett adnak meg hibahatárt. Szakszerûen használt gumival nem lehet teherbe esni.
Csak ha van hallgatói jogviszonyod az adott félévre.

Biztonságos a gumi akkor is ha nem szakadt ki?

En a barátomal elöször sexeltunk és félek hogy valami baj lesz. De védeketünk és mindjárt kivette mikor elment.

Legjobb válasz: nem lesz semmi gond, nem kell aggódnod!

nem lesz semmi gond, nem kell aggódnod!
ha ki is veszi, mielott elmegy, akkor nem lehetsz terhes. nézzétek meg mindig az ovszert h nem csuszott-e le, vagy nem szakadt-e ki.
biztonságos nyugodj meg!
Ilyen kérdést...lehidalok komolyan mondom...Hány éves vagy egyáltalán? Csak az a gumi biztonságos ami nincs kiszakadva.Ha gumiba megy el, akkor tuti hogy nem vagy terhes.De azért ez elég durva kérdés volt a meglátásom szerint :)
NAHÁT SZABIKA !
nem kellene még szexelned, egy kérdést sem bírsz értelmesen megfogalmazni. nem leszel terhes.
Az óvszer csak akkor biztonságos, ha kiszakad!!! (Ez válasz a fura kérdésedre)
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor biztos hogy nem leszek terhes ugye?
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok. bocsi ha tapasztalantlan vagyok
A kérdező hozzászólása: Kicsoda?
ha ilyen hülye vagy, nem kéne még szexelned.
Ha nem csúszott le, nem szakadt ki, nem fojt ki a cucc belõle, akkor nem lehet gond. http://szexologia.blog.hu/2007/10/02/ovszer_hatekonysagat_cs.. http://www.novedelem.hu/upload/novedelem/document/ovszer_has..
Igen.
jaaa
100%-osan egyik fogamzásgátlási módszer sem véd, de a legbiztosabb az óvszer(természetesen ha nem szakad ki).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Nem! Egyébként rajta van 99, 9% még ott van egytized %, de nyugi fogamzásgátlás módszerek közül ez a legbiztonságosabb!
Igen, ha idõben felkerül és nem kerül le idõ elõtt!
100 %-ban csak akkor lehet védekezni, ha nem szexeltek. :) De az óvszer a legbiztonságosabb módszer.
Illetve ha nincs kiszurkálva, de ez egyedi eset már. :D
legjobb esetben.
Ha fizikailag nem jut sperma a hüvelyedbe, akkor nem lehetsz terhes. A gumi, ha nem hibás, nem szakad ki, és szabályosan használják, 100%-os védelmet biztosít. Gondoljatok bele: ha fizikailag nem képes a sperma a hüvelybe jutni, akkor hogy lehetne a csaj terhes? Sehogy! Azért nem írnak rá 100%-ot, egyrészt, hogy jogilag ne lehessen egy nem kívánt terhességet számonkérni a gyártón, másrészt meg épp a gumiszakadás, vagy esetleg a pasi gyökérsége miatt. Tehát mondjuk ha a pasi használt gumit, de élvezés után leveszi, és direktbe berakja a punciba, akkor bizony lehet terhes. Extrém eset, de ez is benne van a hibaszázalékban. Rendes használattal egy ép gumi 100%-ban véd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!