Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem szakad (347 db)

Pedig pont az az 1% az, amikor elszakad például. És nem feltétlen a helytelen használat miatt szakad el.
Ja vagy ha használat után kifordítod és újrahasznosítod.
Az az egy százalék arra vonatkozik, hogy ha étkezés elõtt veszed be.
Elszakad, lecsúszik...ezekre az esetekre vonatkozik a 99%
A kérdező hozzászólása: köszi
"nem kerül a közeledbe elõváladék" ??????
Nekem egyszer volt egy olyan gumim, aminek az oldalán volt egy szabályos, kör alakú kis lyuk, kb tûszúrásnyi... gyártási hiba

Bántja a férfiak önérzetét, ha a lány szakít velük és nem fordítva? Vagy ez egyáltalán nem lényeg?

Legjobb válasz: Szerintem bántja, de egy lány önérzetét is bántja, ha a pasi szakít vele, mindig annak a rosszabb, akivel szakítanak.

Szerintem bántja, de egy lány önérzetét is bántja, ha a pasi szakít vele, mindig annak a rosszabb, akivel szakítanak.
Persze. Fõleg akkor, ha ez egyoldalú döntés és nem valamilyen kommunikációs folyamat eredménye.
Nem tudom hogy vagy vele, de ha egyáltalán szakítanék valakivel, biztos nem kezdenék neki örömtáncot járni.
A nõk állítólag nagyon megalázónak érzik, ha szakítanak velük. A hímekkel miért lenne ez másként?

Mit gondoltok arról, ha valaki nem szakít nyíltan, hanem fokozatos leépíti a kapcsolatot?

A szakító fél az aki még szeret, ezért nem bírná ki, hogy egyik napról a másikra elt?nik az eddig élete. 2.5 éves kapcsolat mindennapi együttléttel.

Legjobb válasz: Azt gondolom, hogy gyávaság.

Azt gondolom, hogy gyávaság.
elhatározás kérdése az egész. nem tudod irányítani a kiszeretést mert az érzelem és azt nem lehet. egy dolog fontos: uj célok, uj ismeretség, és az elhatározás. Ha eldöntöd hogy vége ne cécózz utánna...nem kell rizsa, lépd meg és kész :) Sok sikert szép az élet, élvezd, de ne így :)
A kérdező hozzászólása: Azért nehéz mert õ az egyetlen támaszom, senkim nincs rajta kivül. Barátnõm egy sincs, szóval nem lesz senki akivel eljárhatok itthonról, és elterelheti a figyelmemet. Van 2 fiúbarátom, de õk is fõleg csak neten szánnak rám idõt. Szóval nem lesz kihez szólni, nem lesz kivel kimozdulni itthonról többet, hogyha szakítok. Ezért nem menne egyik napról a másikra. Inkább fokozatosan szeretnék beleszokni a teljes magányba.
Keress magadnak társaságot. Barátnõket, akármi, ahol majd õk segítenek. :) Elküldik a pasit minden [email protected], míg végül te is elhiszed, hogy az és mosolyogva dobod.

Hogyan tovább ha a választott szakot nem szeretném folytatni?

Át szeretnék jelentkezni egy másik szakra, de nem tudom hogyan kell. Segítsetek!:(

Legjobb válasz: Nekem is ilyesmi a problémám. Újra kell felvételizni és az államnak visszatéríteni az eddigi felét - már ha idén kezdtél és van hallgatóid.

Nekem is ilyesmi a problémám. Újra kell felvételizni és az államnak visszatéríteni az eddigi felét - már ha idén kezdtél és van hallgatóid.
Újra kell felvételizni (hamarosan aktuális a dolog). Ha hasonló lesz a következõ szakod, mint a mostani, akkor jó eséllyel eltudsz majd fogadtatni egy pár kreditet. Átjelentkezni egyik szakról a másikra csak úgy nem lehet.
Ezt honnan veszitek? Vagy azota megvaltozott volna a szabalyzat, mert legutoljara meg ugy volt, hogy ha elvegzel 50 kreditet (vagy kb ennyit, mar nem emlekszem pontosan) az uj szakon, akkor atvesznek. Persze asszem kervenyezni kell(ett) meg minden de nem kell(ett) felvetelizni ujra.
Az elsõ válaszomat alaposan felpontoztátok, pedig írtam hülyeséget ;) Szóval nem kell semmit visszafizetni, képzést válthatsz, ezzel nem szeged meg a szerzõdést. Viszont az újra ugyanazok vonatkoznak majd természetesen + oda két támogatott féléved. Ha megtudhatom, melyik szak nem tetszik?
A kérdező hozzászólása: Mástól is hallottam már, hogy vissza kell fizetni az "elhasznált féléveket". Most akkor melyik az igaz? Nekem ez az elsõ félévem volt matematikán. Nem azt mondom, hogy nem tetszett, egyszerûen csak úgy érzem nem jól választottam. Írtad, hogy két félévem oda van, egyet akartál írni ugye?

Titeket nem zavarna ha a haverotok szakít a barátnõjével és én ráhajtanék?

Legjobb válasz: Igen, kifogja verni a fogadat ha megpróbálod.

Igen, kifogja verni a fogadat ha megpróbálod.
Az én haverom szakít a barátnõjével és te ráhajtasz a haveromra?...Felõlem :D
Hát krisztike, nyugodtan ráhajthatsz a haverom excsajára, ha van hozzá gusztusod.
A kérdező hozzászólása: De neki már más barátnõje van.
Ha a haverom volt nõjének más nõje van, és még te is rá akarsz hajtani akkor ott hatalmas catfight lenne :D
Engem totálisan hidegen hagyna, ha ráhajtanál a haverod barátnõjére...
Barátok között ez kimondatlan szabály... hogy NE! De persze kérdezd meg a véleményét, és ennyi... tabuk nélkül! :) 24/F
nehéz dolgod lesz az egyszer biztos.
Én proginfós vagyok, de 1-2 ismerõsöm van gazdinfón is. Elég sok velük a közös óránk, nekik is ugyan úgy kell tudni programozni mint nekünk. Nehéz dolgod lenne, ha életedben ott találkoznál elõször programozással. De még csak február van. Az egyetemen 3 hónap alatt adnak le egy programozási nyelvet. Az alapokat 6 hónap alatt simán el tudod sajátítani. Csak épphogy addig, hogy mire jó egy ciklus, a különbözõ változó típúsok, 1-2 könnyebb algoritmus stb. Vagy matekból legyél jó (tudj integrálni/deriválni) vagy programozásból. Mert ha egyik se megy, akkor már az 1. féléved is már nagyon nehéz lesz. A kettõbõl a lemaradást nem fogod tudni behozni.

A kormány mikor látja be, hogy attól nem lesz több mérnök, informatikus, ha a többi szakon jelentősen lecsökkentik a létszámot? (attól eltekintve, hogy pont ezeken is csökkentették tavaly a helyeket)

Azt gondolják, hogy aki bölcsésznek akart menni, majd gyorsan vált és elmegy inkább mérnöknek. Ad1, aki humán területre akart menni, nem fog reálra menni. Ad2, még ha több embert vesznek fel (de nem teszik), attól nem fogják többen elvégezni. Inkább minőséget kellene fejleszteni, de ez pénzelvonással nem megy.

Legjobb válasz: Informatikusra nagyon nagy szükség van, az év tized végére, csak 50 millió hiány lesz csak az EU-ban. Már most is igen komoly fizetést lehet keresni, persze külföldön. Mellette tejbe-vajba fürösztik õket. 5-6 év múlva meg õk mondják meg mennyiért fognak dolgozni.

Az okj-s végzettség viszont nem is egyetemi diploma. Ne várjuk hogy egy gyorstalpalón megszerzett képesítéssel egy összeget fogsz keresni mint egy magas szinten képzett informatikus.
Mint informatikus megjegyezném, hogy rengeteg magyar informatikus van. Csak nem itthon, hanem külföldön. Ugyanis ott nem éhbérért megy a munka mint otthon.
Informatikusra nagyon nagy szükség van, az év tized végére, csak 50 millió hiány lesz csak az EU-ban. Már most is igen komoly fizetést lehet keresni, persze külföldön. Mellette tejbe-vajba fürösztik õket. 5-6 év múlva meg õk mondják meg mennyiért fognak dolgozni.
Igen, alkalmazott tudományokra mindig szükség van. De ne korlátozzuk ezt az informatikusokra és gépészmérnökökre. Fizika, kémia képzés a béka feneke alatt 3 méterrel. Nem mondom, hogy a bölcsész képzések kevésbé fontosak. De lássuk be a büfé-szakosok BTK hallgatók az esetek 80%-ában. A büfé-szak pedig magáért beszél.
# 2: És vajon 10 év múlva is szükség lesz ennyi informatikusra és gépészmérnökre?
Szerintem soha nem fogják be látni...bár nem tudom nekem ilyen ökörség eszembe se jutna :D
Viszont ha nincs szükség ennyi bölcsészre akkor nincs szükség... Ha belenyúlnak a keretszámokba talán több ember gondolja át a jövõjét és fordulnak a reál képzések felé. Nem 1-2 éven belül inkább 5-10. Minõséget a legegyszerûbben a mennyiség rovására lehet növelni.
"Tán azért mert a piac tele van pályakezdõ munkanélküliekkel? (friss diplomások)" Az a helyzet, hogy diplomával ezerszer könnyebb elhelyezkedni (igen, a büfészakkal azonosított bölcsésszel is), mint középfokú végzettséggel. Szóval lehet, hogy nem azonnal a diplomaosztó után dobnak utánuk egy jól fizetõ állást, de lehet, hogy õk "csak" 3-4 hónapig keresgélnek munkát, és találnak is, míg egy szakmunkás esetleg 2-3 évig, vagy tovább. Na ez a nagyon nem mindegy. És itt nem kell különbözõ vélt vagy valós ismerõsöket felhozni példának, mert nem egy informatikust hallottam már, akinek nincs munkája. Nyilván a jó szakemberek minden pályán hamar elhelyezkednek. A különbözõ büfészakokat emlegetõ, másokat ledegradáló véleménye amúgy sem ér túl sokat, mert gõzük sincs a dologról, ezt a legtöbbjük meg is mutatja a hozzászólásaival. "Tán azért mert, szakmunkás hiány van?" Az nagyon szép és jó, hogy megint elõjön a szakmunkás-romantika, csak egy szakmunkás annyit keres, hogy még éhen halni is alig tud belõle, nemhogy egy családot eltartani. Szóval errõl nem csak beszélni kellene, hanem tenni is a bérek rendezésérõl. Szerintem a megfelelõ bérezés eleve jó eszköz lenne a szakmatanulás felé terelni nagyobb, nem a felsõoktatásban való rétegeket. "Nincs szükség ennyi diplomásra akik egyszerûen csak járnak egy képzésre de õk maguk sem tudnák megindokolni miért jó ez nekik." Ez nem csak bölcsészspecifikus, találkoztam már én olyan mérnökhallgatóval, akinek nem volt különösebb szakmai-, vagy életcélja, csak annyi, hogy mérnöknek tanulni jó, mert sokat keres. Azért a fizikával és matekkal alaposan izzadt a tag, de hát na... :) Amit még elõbb elfelejtettem: a középiskolai természettudományos képzés átreformálása nélkül az egész annyit ér, mint halottnak a csók. Két-három évfolyamon összesen heti 3-6 kémiával vagy fizikával egyszerûen nem lehet ilyen szakok felé terelni az embereket tömegesen. Nem baj, az új "reform" keretében már van hittan, erkölcstan, meg mindennapos testnevelés, a nyolcosztályos gimikben meg 5-6-ban latin nyelv és európai latin örökség óra. :) ))))) Tényleg tök jó, hogy a kormány felismerte az új kihívásokat és a természettudományok fontosságát...
A "preferált" képzéseken is megvágták a keretszámokat. Itt egy cél van, hogy önellátó legyen a felsõoktatás, semmi más, de ezt Orbán is megmondta a rektorok elõtt. Ezért csökkentik a keretszámokat, és ezért növelik a felsõoktatásba bejutó hallgatók létszámát, hogy az általuk finanszírozott képzés önellátó legyen. Ennyi, a többi mese.
A 13. válaszoló elég érdekes világnézettel bír. Igen tömegeket kell kizárni a felsõoktatásból. De miért? Tán azért mert a piac tele van pályakezdõ munkanélküliekkel? (friss diplomások) Tán azért mert, szakmunkás hiány van? Nincs szükség ennyi diplomásra akik egyszerûen csak járnak egy képzésre de õk maguk sem tudnák megindokolni miért jó ez nekik. Pár napja volt a helyi újság egy cikke a kezemben és a megkérdezett (bölcsész) hallgatók közül 1 mondta azt, hogy talán tudja mit fog kezdeni a diplomájával. De igazad van, a diktatúra kiépítése a cél, csak a jelenlegi rendszerben a diploma nem jár együtt értelmiségi képzéssel. Pusztán ennyi a baj.
Szerencsére már nem megy ki. A röghöz kötés akármennyire is kiszúrás legalább megoldja a hiányproblémákat.
#9 Külföldhöz képest értettem. Igen itthon nagy a kereslet az informatikusokra, és külföldön is. Csak azt mondom, aki beszél valamilyen nyelvet és informatikus, az kimegy ha van egy csöpp esze. #10 Olyan pedig nincs, hogy egyetemi diploma. A többivel pedig teljesen egyetértek, a felsõoktatásban évek alatt megszerezhetõ tudás, nem egyenlõ egy párhónapos képzéssel. De ezt az elvégzett munkán lehet látni egyértelmûen.
A kérdező hozzászólása: "Mint informatikus megjegyezném, hogy rengeteg magyar informatikus van. Csak nem itthon, hanem külföldön. Ugyanis ott nem éhbérért megy a munka mint otthon." AZért azt is meg kell jegyezni, hogy itthon se éhbérért megy. AZ egyik legjobban keresõ szakma. Viszont attól is függ, hogy mely terület. Egy okj-s rendszergazda nem fog százezreket keresni. Még ha van egy diplomád akkor nagy eséllyel elmehetsz programozónak, ami már igen.
A kérdező hozzászólása: "És vajon 10 év múlva is szükség lesz ennyi informatikusra és gépészmérnökre?" Informatikusból igen. Még csak most kezdi magát jobban kinõni ez a terület. Egy 30-40 évig még biztos gy top szak lesz.
Nem az a cél, hogy több mérnök legyen, hanem hogy kevesebb kamuszakost kelljen fizetni az adókból.
"Az a helyzet, hogy diplomával ezerszer könnyebb elhelyezkedni (igen, a büfészakkal azonosított bölcsésszel is), mint középfokú végzettséggel. Szóval lehet, hogy nem azonnal a diplomaosztó után dobnak utánuk egy jól fizetõ állást, de lehet, hogy õk "csak" 3-4 hónapig keresgélnek munkát, és találnak is, míg egy szakmunkás esetleg 2-3 évig, vagy tovább." És ez, mit gondolsz, miért van így? Elárulom, nem azért, mert a büfészakos diploma annyival többet adna hozzá a képességekhez, hanem mert annyi van belõle, hogy a munkaadó megengedheti magának, hogy szûrõfeltételként szabja, hiszen még azzal is simán lesz jelentkezõ bõven. Akinek pedig nincs diplomája, az hiába lehet alkalmas a munkára, hoppon marad. A nem büfészakokkal épp ez a különbség, hogy egy közönséges jöttment (leggyakrabban) csak nem képes arra, mint egy végzett. Nem azért képeznek sok diplomást a nem diplomásokhoz képest, mert van is rá kereslet. Azért van is rá kereslet, mert sok diplomást képeznek a nem diplomásokhoz képest.

Ha még nem szakadt át a szűzhártya lehet terhes? Mert el kezdet le szopni abba hagyta, és utána oda tetem ahová nem kellet volna. (el mentem)

BAJ LEHET BELÕLE?

Legjobb válasz: Nem, a szûzhártya, bár van rajta lyuk, mindentõl véd, terhesség, fertõzések... IGEN, LEHET TERHES, sõt nagy eséllyel AZ. Menjetek 72 órás tablettáért, és jegyezzétek meg, hogy egy lány bármikor teherbeeshet a ciklusa bármely napján, és a megszakításos védekezés sem védekezés! Mindig használni kell óvszert. A tablettát nõgyógyásztól kell kérni, holnap mindenképp menjetek. Olcsóbb, mint a babakocsi...

Nem, a szûzhártya, bár van rajta lyuk, mindentõl véd, terhesség, fertõzések... IGEN, LEHET TERHES, sõt nagy eséllyel AZ. Menjetek 72 órás tablettáért, és jegyezzétek meg, hogy egy lány bármikor teherbeeshet a ciklusa bármely napján, és a megszakításos védekezés sem védekezés! Mindig használni kell óvszert. A tablettát nõgyógyásztól kell kérni, holnap mindenképp menjetek. Olcsóbb, mint a babakocsi...
az ilyenek minek szaporodnak?
Istenem ez a mai felelõtlen fiatalság.. mennyire tetted be? Kicsi esély van rá.
a fogamzásgátlót rendszeresen kell szedni és nem csak a kis baleset után! úristen... esemény utáni tabletta kell.
A kérdező hozzászólása: de ha be szedi a fogamzásgátlót akkor még meg elõzhetõ a terhesség?
fõ az optimizmus :D
az a baj, hogy a szexet inkább korhoz kötik mint érettséghez és értelmi szinthez:/
A kérdező hozzászólása: hát ha most egyszer sokat ittam és nem penderíttet ki most mit csináljak
Igen, lehet.
19 évesen ilyen hülye vagy Szilárd???
A pasi "elment"?
Hova ment el? Ha boltba, akkor hozhatna egy kiló csirkeszárnyat nekem is, megköszönném.

Hogy lehet az hogy ha meg nem szakadt ki a szuzhartyam, megis lehetek terhes?

Legjobb válasz: Úgy, hogy ha például a barátod megujjaz és elõtte elélvezett és sperma került a kezére. A kezével még nem biztos, hogy átszakítja a szûzhártyát, de attól még azon a lyukon, ami van a szûzhártyán, még megtörténik a behatolás.

Úgy, hogy ha például a barátod megujjaz és elõtte elélvezett és sperma került a kezére. A kezével még nem biztos, hogy átszakítja a szûzhártyát, de attól még azon a lyukon, ami van a szûzhártyán, még megtörténik a behatolás.
Egy spermium nagyon-nagyon-nagyon pici. A szûzhártyádat viszont ne úgy képzeld el, hogy egy összefüggõ egész, még ha nem is szakadt át, vannak rajta lyukak. Ezen egy nagyon-nagyon-nagyon pici spermium bejuthat, a szûzhártya nem fogja visszatartani. A teherbeesés elsõ feltétele pedig az, hogy a spermium be tudjon jutni.
uristen én azt hittem h ilyen nem is létezik, , , biztos vagy benne h terhes vagy?, , , , , , sürgösen menj el nögyogyászhoz és beszélj vele..szerintem ilyen nincs mert ha lenne akkor hány lány lehetet vollna már terhes igy??a teherbe esés arrol szol h a farokbol ki áramlo spermák egy olyan helyre jutnak el vagyis a petevezetéken keresztül amihez csak egy pénisz képes és nem egy ujj amin sperma cseppek vannak... ez akkor faszság h csori lányt ezzel hülyitetek.figy azzonnal menj el orvoshoz, , illetve beszélj anyukádal.ha estleg csináltál terheségi tesztet és még tényleg szüz vagy és rozsaszin csik jelent meg a teszten, , akkor az mutathatja azt is h esetleg valamilyen fertözésed vann vagy rosz a teszt...amimegoldja a problémád egyy szakorvos.de hidd nem vagy TERHESSSSSS...
JAH MEG TEGYÜK FÖL HA EGY CSAJ LESZOPJA A BARÁTJÁT ÉS A NYELVÉN SPERMA MARAD, AZ UTÁNA CSOKOLOZIK A FIUVAL, ÉS ANNAK A NYELVÉRE JUT A SAJÁT SPERMÁJA ÉS UTÁNA KI NYALJA A LÁNYT TEHERBE ESHET??????!EZT TI SE GONDOLJÁTOK KOMOLYAN CSAK AKKOR LEHTSZ TERHES A MÁR NEM VAGY SZÜZ!!!!----ÉS A FASZÁVAL MEGY BELÉD ÉS OTT EL ÉLVEZ...ENNYI ANYUKÁD IS IGY SZÜLT TÉGED, ANNAK AZ ANYUKÁJA IS MINDEN NÖ A VILÁGON MENYETEK MÁR AKI NINCS TISZTÁBAN A DOLGOKKAL NE BOLONDITSON EGY KÉTSÉGBE ESTET LÁNYT, , MÉG JO SZÁNDÉKBOL SE
Kedves elõttem szóló, NAGYBETÛKKEL... nekem van olyan simerõsöm aki tulajdonképpen szûz volt, és terhess lett, pont mert a barátja megújjazta és spermium volt az újján...és ez nem kamu...úgyhogy fogd vissza magad
fogd vissza magad te!!!!Én elve nem szolok bele olyanba amihez egyáltalán nem értek!!!ez az egyik a másik a völegényem apukája nögyogyász és mivel én nö vagyok elég sok kérdést fel szokttam neki tenni!!!és végül a barátnöd elvileg???szüz volt!!!! ne haragudj mégis h lehet valaki elvileg szüz??????egy lány vagy szüz vagy nem.....és nem velem kéne probálkoznod!!!!hanem tanácsat adni a feltevö lány kérdésére hisz az lene a dolgod vagy hanem akkor ne irj semmit...ö kétségbe van esve és ha hülyeségeket mondtok neki akkor csak jobban be parázik...beszéljen egy felnötel és ki derül kinek van igaz ennyi
Kedves elõttem szóló! Örülök hogy van nõgyógyi ismerõsöd. De ez nem változtat azon, hogy a szûzhártyán lyukak vannak a mensi távozása céljából. És hogy ha a nevdes hüvely bemenetéhez jut bármilyen úton a spermium, akkor elvileg felúszhat a petéig. Persze hogy ritka eset, de NEM KIZÁRT. Persze hogy szerencse kérdése. Gondolj bele, van aki évekig szexel védekezés nélkül gyermekáldás reményében és semmi. A másik meg megszakított közösüléssel mondjuk mensi után 3 nappal és a következõ már nem jön meg neki. Ilyen az élet....
úgy hogy õõõ spermája a kezére ment utána ujazott és így bele került a sperma a hüvelyedbe. egyszerû a dolog de ezt kérdezd a nõgyógyásztól!
és mi van akkor, ha én fiú létemre beleverem egy tálkába, és injekcióval (tû nélkül) felszívom a spermát, és berakom a végét a hüvelynyíláshoz, és beleengedem... akkor se lesz gyerek? :D ti full gyökerek vagytok amúgy :D simán lehet gyerek bárhol, nem kell ahhoz elveszíteni a szüzességet... és esetleg ha spermával átitatott tampont teszek be a hüvelybe??? a megfogamzáshoz elég nagyon kevés sperma is, mivel itt több millió sejtrõl beszélünk, egy bizonyos %-a kell a megtermékenyítéshez, a többi az automatikus elhal! szóval a kérdezõnek üzenem: bármi lehetséges, és ne hidj a sok okos köcsögnek! a szüzesség elvesztése az csak a köret, attól függetlenül simán teherbe lehet esni, ha úgy csináljátok!

Ha BME-re felvesznek környezetmérnök szakra, de időközben a matematika szak tetszett meg (nem jelöltem meg felvételinél), akkor olyat lehet csinálni hogy mikor beiratkozom kérvényezem hogy másik szakra iratkozhassak be?

Egyik ismerősöm példája miatt kérdezem, ő felvételizett de mikor beiratkozott akkor ugyanazon kar másik szakjára iratkozott be. A matematika a BME-n másik karhoz tartozik mint a környmérnök, de létezik olyan hogy másik karra való átjelentkezés, csak nem tudom hogy ezt rögtön beiratkozáskor meg lehet-e tenni vagy csak egy idő után.

Legjobb válasz: Esetleg ha nem telt be akkor nyár végén fizetõsre. Vagy jövõre.

Esetleg ha nem telt be akkor nyár végén fizetõsre. Vagy jövõre.
Sajnos szerintem nem igazán. Off. egyébként ez a környezetmérnök szak ennyire ratyi hogy kb. senki odajárónak nem tetszik már az elején? Én is így vagyok vele. Amíg nem vagy ott, olyan csábító, de kb. a felvi.hu-s leírás nagy része is humbug, amit a karok írnak róla az is humbug, odakerülsz, és egy nesze itt van minden fogd meg jól és a mindenbõl semmit se tudsz megmarkolni...
A kérdező hozzászólása: Környezetmérnökire csak azért jelentkeztem, hogy ha a biomérnöki nem sikerül akkor áttudjam magam kéretni rá. Azt tudom hogy nem valami erõs szak a környész de remélem a biomérnök már az. Matekkal kapcsolatban meg reménykedem, a természettudományos szakokra lehet hogy sokan be se iratkoznak.
Értem. A biomérnöki jó szak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!