Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem sikerűlt a (356 db)

El fogják törölni azt a felsőoktatási felvételi lehetőséget, hogy a két legjobban sikerült érettségi pontszámának az összegét is lehet választani a felvételinél, ha a jegyek, és a többi érettségi nem sikerült olyan jól?

Legjobb válasz: Soha nem volt olyan lehetõség, hogy a két legjobban sikerült érettségidet számolják. Olyan van, hogy a két legjobban sikerült FELVÉTELI TÁRGYADAT számolják. Pl. ha csak magyar és töri a felvételi tárgy, akkor hiába sikerül a nyelv és a matek a legjobban, akkor is csak a törit és a magyart nézik. És valószínûleg nem fogják eltörölni, legalábbis én még nem hallottam róla.

Soha nem volt olyan lehetõség, hogy a két legjobban sikerült érettségidet számolják. Olyan van, hogy a két legjobban sikerült FELVÉTELI TÁRGYADAT számolják. Pl. ha csak magyar és töri a felvételi tárgy, akkor hiába sikerül a nyelv és a matek a legjobban, akkor is csak a törit és a magyart nézik. És valószínûleg nem fogják eltörölni, legalábbis én még nem hallottam róla.
Én sem hallottam róla, és õszintén megmondom, elég nagy hülyeség is lenne ezt eltörölni, hiszen jelenleg ez az egyetlen értelmes dolog a felvételi rendszerben. Aki a magyar meg töri év végi 5-ösével, meg ugyanezekbõl a tárgyakból 90%-os érettségivel akarja felhúzni a pontjait mondjuk a vegyészmérnökire, az baromira nem oda való. Csak a két felvételi tárgyat kéne nézni MINDENKÉPP (és persze a pluszpontok maradhatnak), ez lenne a logikus.

Miért nem sikerült a terhességi teszt, ha ugy csinátam mindent ahogy írta?

Legjobb válasz: Mit értessz azon hogy nem sikerült? Ha egy csík, akkor nem vagy terhes. Ha 2 csík, terhes vagy. Ha nincs csík, akkor rossz a teszt. Sok tezstre garancia van, és ebben az esetben a gyógyszertár kicseréli (valószínûleg blokk ellenében).

Mit értessz azon hogy nem sikerült? Ha egy csík, akkor nem vagy terhes. Ha 2 csík, terhes vagy. Ha nincs csík, akkor rossz a teszt. Sok tezstre garancia van, és ebben az esetben a gyógyszertár kicseréli (valószínûleg blokk ellenében).

OKJ-s tanfolyamon ha nem sikerülnek a modulvizsgák attól még vizsgázhatok a végén? Vagy az is beleszámít? Ha nem sikerülnek a modulvizsgák mindenképp pótvizsgázni kell?

Legjobb válasz: Az okj-s bizonyítványt akkor kapod meg, ha a különbözõ modulvizsgák is megvannak, de ezeket külön-külön is ismételheted. Tehát nem kell pótvizsgázni, de érdemes.

Az okj-s bizonyítványt akkor kapod meg, ha a különbözõ modulvizsgák is megvannak, de ezeket külön-külön is ismételheted. Tehát nem kell pótvizsgázni, de érdemes.

Ha nem sikerült a baba, akkor a mensi előtt kb hány nappal lesz vizes a folyás?

Legjobb válasz: Szia! Ha nem sikerült a baba akkor egy pàr nappal elötte vizes folyàs van. Ez jelzi a köv. mensit. Az elözö vàlaszolo rosszul tudja,a babatervezök otthona internet cimen utána olvashat. Ott minden szèpen le van irva.Super oldal sok infoval!

Szia! Ha nem sikerült a baba akkor egy pàr nappal elötte vizes folyàs van. Ez jelzi a köv. mensit. Az elözö vàlaszolo rosszul tudja, a babatervezök otthona internet cimen utána olvashat. Ott minden szèpen le van irva.Super oldal sok infoval!
a peteérés elött közvetlen van olyan vizes, olaj szerü folyás, nekem meg is van, elöször a gyógyszer után azt hittem öregszem és nem tudom a vizeletem tartani, de nem ez nem teljesen nedves, olyan mint az olaj. ez közvetlen a peteérés elött van. így ha esetleg ilyened van és már napo óta erösebb fehérfolyásod is van akkor holnap várható a peteérés. (lehet hogy elhúzodott a gyógyszer miatt) mérj höt minden reggel és amikor magasabbra ugrik akkor van a peteérésed az nap kell csinálni, másnap már késö.
Nekem 1 nappal elõtte vizes, azt megelõzõen meg enyhén tojásfehérjés mint peteérésnél. Az elsõ két válaszoló másképp mûködhet mint én, mert nekem így van. Amikor indul a vizes, akkor egy diónyi víz van a bugyimon.
Igaza van az elõttem szólónak hogy a mensi elõtt száraz napok vannak, de egy két nappal mensi elõtt érezhetsz nedves érzést mivel a nyálkahártya mielõtt leválna vizet veszít. Ez nálam néha olyan érzés mintha megjönne és ki kell menjek megnézni, mert úgy érzem folyok, de nem. Innen már legtöbbször tuti a menzesz... Sajna
Szerintem az az oldal nem túl jó, már több orvos is bírálta.
Miért lenne vizes folyás?Ezt ki mondta vagy hol olvastad? Ha nem sikerül a baba, akkor minden ugyanúgy zajlik, mint máskor.Menstruáció elõtt pedig száraz napok vannak!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A második válaszolónak: Köszi a példát, én most kb ugyanezt érzem... Olyan mintha folynék, pedig nem... Azt sem tudom mikor kéne megjönnie, mert rendszertelen volt a ciklusom (3-4 havonta), ez volt az elsõ clostys hónapom és most tartok a 28-ik napnál. Ezért próbálom meg figyelni a jeleket. Szóval köszi a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy én is a babatervezõk otthona oldalon olvastam! :) )

Ha valakinek az aktus utáni 14. napra vérzése van, akkor nem sikerült a beágyazódás?

Azt olvastam,h a szeretkezést követ? 14. napon ha vkinek vérzése van akkor nem sikerült a beágyazódás, és nem lesz terhes! Ez tényleg így van?

Legjobb válasz: Általában a Menzi megjövetele elött 14 nappal van a peteérés.Azt,hogy éppen akkor volt e aktus neked kell tudnod!Ha megjön a menzi,akkor az azt jelenti,hogy nem sikerült teherbe esned!

Általában a Menzi megjövetele elött 14 nappal van a peteérés.Azt, hogy éppen akkor volt e aktus neked kell tudnod!Ha megjön a menzi, akkor az azt jelenti, hogy nem sikerült teherbe esned!
Ha csak pecsételõ a vérzés, akkor nincs gond, ha rendes menszesz, akkor menj el orvoshoz. Ha csak pecsételõ, az szokott lenni néha peteéréskor is, ill beágyazódásnál. Jobb viszont orvos tanácsát kikérni. Menj el egy ultrahangra.

Mensi előtti mellfájdalom ha egy ideig megvan, aztán már nem olyan erősen van meg vagy elmúlik, akkor azt jelenti, hogy nem sikerült a baba és meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nálam a mellfájdalom enyhülése mindig a közeledõ menzeszt jelzi, abból már tudom, hogy nem sikerült a baba. Állapotos még nem voltam, így összehasonlító alapom nincs, de a húgomnál, amikor teherbe esett nem múlt el a mellfájdalom, hanem erõsödött.

Nálam a mellfájdalom enyhülése mindig a közeledõ menzeszt jelzi, abból már tudom, hogy nem sikerült a baba. Állapotos még nem voltam, így összehasonlító alapom nincs, de a húgomnál, amikor teherbe esett nem múlt el a mellfájdalom, hanem erõsödött.
Nálam elõször erõs volt, aztán lassan elmúlt.az 5.hét végén elment a baba....egyébként akkor múlik el a mellfájdalmam, mikor megjön.

Ha 3 éve élek szexuális életet és még nem sikerült a hüvelyi orgazmus akkor már nem is fog? Mit tegyek? EL vagyok keseredve.

Legjobb válasz: nem értek hozzá, nekem sincs, de egyszer tán sikerülni fog, ha el leszel lazulva és egy megfelelõ partnerrel csinálod.

nem értek hozzá, nekem sincs, de egyszer tán sikerülni fog, ha el leszel lazulva és egy megfelelõ partnerrel csinálod.
csréld le a csávód gyíkarc , vagyunk itt ketten helyete beszarsz az örömtõl
nem
csináljátok apátokal!!!!
csiklós orgazmusod sincs?
A kérdező hozzászólása: de. csikló van. az viszont könnyen
akkor nincs semmi okod a búslakodásra! :-) a lényeg, hogy VAN ORGAZMUSOD! ha az a problémád, hogy a barátoddal együtt nincs, azon úgy segíthetsz, hogy szeretkezés közben te, vagy õ kényezteti a csiklód, és akkor közben is élvezni fogsz! :-) ha ráadásul könnyen megy a csiklós, akkor elég sokat! :-D + ha már "benne vagy" az élvezésbe, akkor a hüvelyi is könnyebben jöhet, mert a hüvelyösszehúzódás által lehet, hogy a farka pont jó szögben fogja érni a g pontod, hogy azon keresztül is élvezz! illetve a másik lehetõség, hogy szex elõtt a barátod megujjaz. megkeresitek a g pontos, és az ujjával élvezel belül. sajnos nem mindenkinek áll megfelelõ szögbe a farka, hogy szex közben is izgassa
A kérdező hozzászólása: köszönöm utolsó!!:)
A hüvelyi orgazmus tanulható. Csak ügyesen! :)

Ha nem sikerült a KRESZ vizsgám, mennyi időm van, míg újra kell kezdenem az elméleti oktatást?

Legjobb válasz: Sikertelen kresz vizsga után nem kell újra oktatásra járni. Tanulsz, és kérsz/kéretsz másik vizsgaidõpontot.

Sikertelen kresz vizsga után nem kell újra oktatásra járni. Tanulsz, és kérsz/kéretsz másik vizsgaidõpontot.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom... a kérdés nem ez volt... azóta nem jelentkeztem újra mert dolgom volt.. és hogy mennyi idõm van, hogy letegyem a vizsgát, mielõtt még újra kéne kezdenem az a tanfolyamot?
Értem, elnézést, akkor én néztem félre a kérdésedet. Most hoztak be egy új szabályt, ami augusztus 15-én lépett életbe. Ami szerint, az oktatás elsõ napjától 1 éved van letenni az elméleti kresz vizsgát. http://eduline.hu/felnottkepzes/2013/8/14/Jon_a_szigor_580_k.. Idézek: "Újdonság továbbá, hogy a tanulóknak az elméleti tanfolyam elsõ elõadásának napjától számított egy éven belül le kell vizsgázniuk. A határidõt elmulasztóknak újra kell kezdeniük a tanfolyamot. Ezt a szabályt az október 1-je után induló tanfolyamokra kell alkalmazni. " Ha Október 1 elõtt jelentkeztél, akkor rád nem vonatkozik a határidõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, már megijedtem. :) Júniusba kezdtem, így akkor rám nem érvényes :) Még egyszer köszönöm :)

A ti párotok is mindig megkoszoni az ételt, és akkor is megeszi, ha épp nem sikerult? Olyan jo érzés nem?

Elég ugyetlen vagyok a konyhában gyakran odaégetem, tulfozom, elsozom az ételt. A párom ennek ellenére is mindig megeszi, és megkoszoni. Pedig sokszor saját magamnak sem ízlik.

Legjobb válasz: Olyankor inkább én köszönöm meg, hogy megette, és nem kellett másikat csinálni. :)

Olyankor inkább én köszönöm meg, hogy megette, és nem kellett másikat csinálni. :)
Nekem megmondja, ha nem úgy sikerül, hogy nem volt rossz, de (és ezt jóindulatúan, nem lekezelõen) :) De az esetek 90%-ában sikerül.
Az enyém megköszöni, de ki szoktuk elemezni, hogy mitõl lehetne jobb legközelebb. De még sose bántott meg. Apukám mindig leblamálta a kaját mindenért, s ami a legbosszantóbb volt, mindig meg is ette az utolsó falatig. Legalább hagyta volta ott, hogy olyan [email protected], mint amilyennek elmondta...
hû, mennyire nem vagyunk egyformák... én pl utálom, ha hízelgésbõl a szemembe hazudnak. Megköszöni persze akkor is, de pontosan tudom, mikor rontottam el valamit, és nem, nekem nem esik jól, ha azt mondja, milyen finom volt.
Nekem akkor van jó érzésem, ha õ fõz :)
Nagyon nem szoktam elrontani, de persze, nálunk természetes, hogy megköszönjük az ételt annak, aki elénk teszi. Egy-kétszer volt, hogy elégettem az ételt, akkor mondjuk azelõtt kidobtam, hogy a közelébe jutott volna :D
Már régen rontottam el ételt. De amúgy igen, mindig megköszöni az ételt, még akkor is, ha õ fõzi. Õ ilyen. A gyerekek is mindig megköszönik.
Még nagyon nem sikerült elrontanom semmit, esetleg apróbb hibákat ejtek, amúgy jól fõzök. A párom mindig megdicséri, de azt is megmondja, ha mondjuk valami újat próbálok ki, ha az nem az õ világa, viszont mindig kedvesen, soha nem bántóan.
Jól írta az egyik válaszadó. Inkább én köszönöm neki. :D Megenni megeszi, de építõ kritikát mond róla. Igaz, neki nem lehet elsózni kaját mert brutális mennyiségû sóval eszik mindent. Olyat csináltam már hogy kihagytam valamibõl a fontos hozzávalót pl paprikás csirkébõl a hagymát, de azért nem lett ehetetlen, sõt, lehet korrigálni.
A kérdező hozzászólása: De o mindig megeszi az egész tál ételt, amit kiszedek neki, sot még néha duplázik is. Akkor minek tomne magaába, ha nem ízlene neki?
Kérdezõ, meglepõdnél ha tudnád, hogy vannak olyan pasik akik csak a párjuk miatt eszik meg az ételt!
A férjem sosem köszönte meg az ebédet, sõt felállt szó nélkül amikor megette. Hát én rászoktattam, hogy legalább azt nyögje ki, hogy finom volt, vagy kösz vagy ilyesmi. Én elvárom, hogy értékelje amit csinálok, mert általában 3 fogást készítek és nem két percet dolgozom rajta...
Ráadásul nagyon jól fõzök. Ha elrontom az ételt, nagy ritkán az új recept miatt van. akkor azt nem adom oda, vagy ha megesszük , elhülyéskedünk rajta.
"Vendégségbe szokták megköszönni az étlt!!" Igen itt kezdõdnek a bajok, mikor az otthoniakat nem nézed annyiba mint az idegeneket, meg az egyszerû ismerõsöket.
Mióta együtt vagyok a párommal egyszer fordult elõ, hogy egy sütemény, amit szeletelni lehetett volna, azt kanállal ettük meg. Ezen kívül még nem rontottam el ételt, így nem kell szerencsétlennek kényszer-ennie, és még azt is megköszönnie. Tudok fûszerezni, képes vagyok idõben kivenni a sütõbõl, ha kavarni kell kavarom, hogy ne égjen le, stb. Rossz ételt nem tennék az asztalra, inkább kidobnám. Mivel rossz ételt én magam sem eszem meg, így nem várom el mástól, hogy az megegye. Ha a párom erõsködne, akkor is a kukába dobnám. De szerencsére tudok fõzni. Meg szokta köszönni az ételt, jó érzés, igen, de az nekem nem lenne jó, hogy azt a förtelmet dugdosta le a torkán, amit képtelen voltam normálisan elkészíteni, és még azt is megköszönné. Szégyellném. Inkább rendelj ilyenkor egy pizzát, vagy bármit, de ne etesd már szegényt sz**ral...
Szerintem alap dolog, hogy egy családban étkezés után megköszönök az ételt, és nem szó nélkül állnak fel az asztaltól. Amúgy a párod is fõzhetne. Nehogy már te legyél hálás, hogy dolgozhatsz és megköszönik a munkád.
A kérdező hozzászólása: írtam, hogy gyakrabban foz a párom mint én, mert en elég szerencsétlen vagyok a konyhaban
Mindig megköszöni, és mindig megdícséri. Persze hogyha nagyon rossz lenne nem ajnározná, de úgyis megkostolom még mielõtt elé raknám, úgyhogy kiderülne ha valami romlott benne vagy rossz az egész. Általában elmondom hogy mit fogok fõzni, így elõre kiderül hogyha valamit nem szeret. Én mindig megköszönöm ha szed nekem, attól függetlenül hogy ki fõzte (én). Szerintem tök egyszerû kimondani, olyan régimódi vagyok hogy ha elõre engednek valahol, azt is megköszönöm. l22
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem az a gáz ha valaki elfogadja a hizelgést úgy, hogy közben kalap sz*r az egész étel.... fõleg ha még tudja is az illetõ, de ezzel csak saját magának hazudik..... Amúgy meg nálunk nem "megköszönés" van hanem, hogy "finom volt a vacsi stb..." Vendégségbe szokták megköszönni az étlt!!
Megköszöni mindig. Nagyon ritkán rontok el ételt. Egyszer volt olyan, hogy nagyon rosszat sikerült fõzni, és én épp nem voltam éhes, igy csak neki szedtem, de meg sem kostoltam, hogy jó-e.Õ meg ette szépen, csak az arca volt furcsa.Megkostoltam, szörnyû volt, -új recept volt.Nem mert szólni, hogy nem finom :) Csináltam mást, és megigértettem, hogy mégegyszer nem eszi meg ha nem finom. Bár azóta berögzõdött, hogy mindig megkóstolom amit elé teszek.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem vagyok egy konyhatundér, és nem is nagyon leszek. párom foz általában, mert az én foztom sokszor nem sikerul, ahogy írtam. lehet hogy csak a szándékot díjazza :D
mindig megköszöni, ez nálunk természetes. ha esetleg elrontom, ami nem túl sûrûn fordul elõ, akkor úgyis tudom h nem lett a legjobb, együtt megmosolyogjuk, és megesszük :) még régen a káposztás tésztát rontottam el nagyon, na azt egyikünk se ette meg, inkább kidobtuk :D
Én egészen jól fõzök, de azért elõfordulnak bravúros esetek:D Meg szokta köszönni. Ezzel a fáradozást, és a szándékot is megköszöni, hiszen nem szándékosan rontottam el. Jól esik, igen.
Megköszön mindig mindent, nem csak a kaját, hanem pl. azt is, ha elmosogatok utána, stb. Ha nagyon sz.rt fõzök, akkor nem eszi meg, de nem is várnám el, hogy mondjuk az odaégetett kaját megegye. Mondjuk olyanokat fõzök, amik már beváltak és nem rontom el õket és általában amúgy is õ fõz.
Még 20 évesen liszttel akartam besûrûsíteni a lecsót, hát nem is ette meg és meg se dicsért.
Mert még jó veled a szex! Kompenzálja! Pár év és befizet a menzára...
"A ti párotok is mindig megkoszoni az ételt?" Csak ha felismeri, hogy mi is az...
én nem érzem úgy, hogy a szemembe hazudik, fõleg mivel nem válogatós így tényleg nagyon szarnak kell lennie ahhoz, hogy ne feleljen meg neki, de olyat nem teszek elé. Én sokkal kritikusabb vagyok a kajával. Én szoktam mondani, hogy legközelebb mit fogok másképp csinálni. Õ max. rám hagyja és közli, hogy mondjuk neki így is finom. Megköszönni meg alap, hogy megköszönjük. Õ amúgy nem volt ilyen, tõlem szokott rá, de mi mindig Jó étvágyat!-tal kezdjük, majd Köszönöm!-mel fejezzük be, amire a válasz az Egészségedre! attól aki csinálta. Nekem fura, ahol nem mondják.
Megköszöni, ahogy fordított esetben én is, ez szerintem alap társasviselkedés mindenki esetében. Blamálni nem nagyon szoktuk az ételt, ha valami tényleg nagyon nem jó azt úgyis látjuk, megemlítjük, elhülyülünk rajta. Inkább a fiunk szokta leszólni a fõztömet... :) Ha valami nagyon jól sikerül azt általában megdicséri. Ha magától nem akkor egy kis ösztönzésre :)
Az én párom is mindig megköszöni. Általában én szoktam "kötözködni", mert õk igen borsosan esznek én viszont rosszul vagyok tõle (fáj a hasam) és így mindig szóvá teszem, hogy nem kéne annyi borsot használni (én a negyede borsot sem használom, mint amennyit õ).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!