Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem sikerűlt (356 db)

A ti párotok is mindig megkoszoni az ételt, és akkor is megeszi, ha épp nem sikerult? Olyan jo érzés nem?

Elég ugyetlen vagyok a konyhában gyakran odaégetem, tulfozom, elsozom az ételt. A párom ennek ellenére is mindig megeszi, és megkoszoni. Pedig sokszor saját magamnak sem ízlik.

Legjobb válasz: Olyankor inkább én köszönöm meg, hogy megette, és nem kellett másikat csinálni. :)

Olyankor inkább én köszönöm meg, hogy megette, és nem kellett másikat csinálni. :)
Nekem megmondja, ha nem úgy sikerül, hogy nem volt rossz, de (és ezt jóindulatúan, nem lekezelõen) :) De az esetek 90%-ában sikerül.
Az enyém megköszöni, de ki szoktuk elemezni, hogy mitõl lehetne jobb legközelebb. De még sose bántott meg. Apukám mindig leblamálta a kaját mindenért, s ami a legbosszantóbb volt, mindig meg is ette az utolsó falatig. Legalább hagyta volta ott, hogy olyan [email protected], mint amilyennek elmondta...
hû, mennyire nem vagyunk egyformák... én pl utálom, ha hízelgésbõl a szemembe hazudnak. Megköszöni persze akkor is, de pontosan tudom, mikor rontottam el valamit, és nem, nekem nem esik jól, ha azt mondja, milyen finom volt.
Nekem akkor van jó érzésem, ha õ fõz :)
Nagyon nem szoktam elrontani, de persze, nálunk természetes, hogy megköszönjük az ételt annak, aki elénk teszi. Egy-kétszer volt, hogy elégettem az ételt, akkor mondjuk azelõtt kidobtam, hogy a közelébe jutott volna :D
Már régen rontottam el ételt. De amúgy igen, mindig megköszöni az ételt, még akkor is, ha õ fõzi. Õ ilyen. A gyerekek is mindig megköszönik.
Még nagyon nem sikerült elrontanom semmit, esetleg apróbb hibákat ejtek, amúgy jól fõzök. A párom mindig megdicséri, de azt is megmondja, ha mondjuk valami újat próbálok ki, ha az nem az õ világa, viszont mindig kedvesen, soha nem bántóan.
Jól írta az egyik válaszadó. Inkább én köszönöm neki. :D Megenni megeszi, de építõ kritikát mond róla. Igaz, neki nem lehet elsózni kaját mert brutális mennyiségû sóval eszik mindent. Olyat csináltam már hogy kihagytam valamibõl a fontos hozzávalót pl paprikás csirkébõl a hagymát, de azért nem lett ehetetlen, sõt, lehet korrigálni.
A kérdező hozzászólása: De o mindig megeszi az egész tál ételt, amit kiszedek neki, sot még néha duplázik is. Akkor minek tomne magaába, ha nem ízlene neki?
Kérdezõ, meglepõdnél ha tudnád, hogy vannak olyan pasik akik csak a párjuk miatt eszik meg az ételt!
A férjem sosem köszönte meg az ebédet, sõt felállt szó nélkül amikor megette. Hát én rászoktattam, hogy legalább azt nyögje ki, hogy finom volt, vagy kösz vagy ilyesmi. Én elvárom, hogy értékelje amit csinálok, mert általában 3 fogást készítek és nem két percet dolgozom rajta...
Ráadásul nagyon jól fõzök. Ha elrontom az ételt, nagy ritkán az új recept miatt van. akkor azt nem adom oda, vagy ha megesszük , elhülyéskedünk rajta.
"Vendégségbe szokták megköszönni az étlt!!" Igen itt kezdõdnek a bajok, mikor az otthoniakat nem nézed annyiba mint az idegeneket, meg az egyszerû ismerõsöket.
Mióta együtt vagyok a párommal egyszer fordult elõ, hogy egy sütemény, amit szeletelni lehetett volna, azt kanállal ettük meg. Ezen kívül még nem rontottam el ételt, így nem kell szerencsétlennek kényszer-ennie, és még azt is megköszönnie. Tudok fûszerezni, képes vagyok idõben kivenni a sütõbõl, ha kavarni kell kavarom, hogy ne égjen le, stb. Rossz ételt nem tennék az asztalra, inkább kidobnám. Mivel rossz ételt én magam sem eszem meg, így nem várom el mástól, hogy az megegye. Ha a párom erõsködne, akkor is a kukába dobnám. De szerencsére tudok fõzni. Meg szokta köszönni az ételt, jó érzés, igen, de az nekem nem lenne jó, hogy azt a förtelmet dugdosta le a torkán, amit képtelen voltam normálisan elkészíteni, és még azt is megköszönné. Szégyellném. Inkább rendelj ilyenkor egy pizzát, vagy bármit, de ne etesd már szegényt sz**ral...
Szerintem alap dolog, hogy egy családban étkezés után megköszönök az ételt, és nem szó nélkül állnak fel az asztaltól. Amúgy a párod is fõzhetne. Nehogy már te legyél hálás, hogy dolgozhatsz és megköszönik a munkád.
A kérdező hozzászólása: írtam, hogy gyakrabban foz a párom mint én, mert en elég szerencsétlen vagyok a konyhaban
Mindig megköszöni, és mindig megdícséri. Persze hogyha nagyon rossz lenne nem ajnározná, de úgyis megkostolom még mielõtt elé raknám, úgyhogy kiderülne ha valami romlott benne vagy rossz az egész. Általában elmondom hogy mit fogok fõzni, így elõre kiderül hogyha valamit nem szeret. Én mindig megköszönöm ha szed nekem, attól függetlenül hogy ki fõzte (én). Szerintem tök egyszerû kimondani, olyan régimódi vagyok hogy ha elõre engednek valahol, azt is megköszönöm. l22
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem az a gáz ha valaki elfogadja a hizelgést úgy, hogy közben kalap sz*r az egész étel.... fõleg ha még tudja is az illetõ, de ezzel csak saját magának hazudik..... Amúgy meg nálunk nem "megköszönés" van hanem, hogy "finom volt a vacsi stb..." Vendégségbe szokták megköszönni az étlt!!
Megköszöni mindig. Nagyon ritkán rontok el ételt. Egyszer volt olyan, hogy nagyon rosszat sikerült fõzni, és én épp nem voltam éhes, igy csak neki szedtem, de meg sem kostoltam, hogy jó-e.Õ meg ette szépen, csak az arca volt furcsa.Megkostoltam, szörnyû volt, -új recept volt.Nem mert szólni, hogy nem finom :) Csináltam mást, és megigértettem, hogy mégegyszer nem eszi meg ha nem finom. Bár azóta berögzõdött, hogy mindig megkóstolom amit elé teszek.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem vagyok egy konyhatundér, és nem is nagyon leszek. párom foz általában, mert az én foztom sokszor nem sikerul, ahogy írtam. lehet hogy csak a szándékot díjazza :D
mindig megköszöni, ez nálunk természetes. ha esetleg elrontom, ami nem túl sûrûn fordul elõ, akkor úgyis tudom h nem lett a legjobb, együtt megmosolyogjuk, és megesszük :) még régen a káposztás tésztát rontottam el nagyon, na azt egyikünk se ette meg, inkább kidobtuk :D
Én egészen jól fõzök, de azért elõfordulnak bravúros esetek:D Meg szokta köszönni. Ezzel a fáradozást, és a szándékot is megköszöni, hiszen nem szándékosan rontottam el. Jól esik, igen.
Megköszön mindig mindent, nem csak a kaját, hanem pl. azt is, ha elmosogatok utána, stb. Ha nagyon sz.rt fõzök, akkor nem eszi meg, de nem is várnám el, hogy mondjuk az odaégetett kaját megegye. Mondjuk olyanokat fõzök, amik már beváltak és nem rontom el õket és általában amúgy is õ fõz.
Még 20 évesen liszttel akartam besûrûsíteni a lecsót, hát nem is ette meg és meg se dicsért.
Mert még jó veled a szex! Kompenzálja! Pár év és befizet a menzára...
"A ti párotok is mindig megkoszoni az ételt?" Csak ha felismeri, hogy mi is az...
én nem érzem úgy, hogy a szemembe hazudik, fõleg mivel nem válogatós így tényleg nagyon szarnak kell lennie ahhoz, hogy ne feleljen meg neki, de olyat nem teszek elé. Én sokkal kritikusabb vagyok a kajával. Én szoktam mondani, hogy legközelebb mit fogok másképp csinálni. Õ max. rám hagyja és közli, hogy mondjuk neki így is finom. Megköszönni meg alap, hogy megköszönjük. Õ amúgy nem volt ilyen, tõlem szokott rá, de mi mindig Jó étvágyat!-tal kezdjük, majd Köszönöm!-mel fejezzük be, amire a válasz az Egészségedre! attól aki csinálta. Nekem fura, ahol nem mondják.
Megköszöni, ahogy fordított esetben én is, ez szerintem alap társasviselkedés mindenki esetében. Blamálni nem nagyon szoktuk az ételt, ha valami tényleg nagyon nem jó azt úgyis látjuk, megemlítjük, elhülyülünk rajta. Inkább a fiunk szokta leszólni a fõztömet... :) Ha valami nagyon jól sikerül azt általában megdicséri. Ha magától nem akkor egy kis ösztönzésre :)
Az én párom is mindig megköszöni. Általában én szoktam "kötözködni", mert õk igen borsosan esznek én viszont rosszul vagyok tõle (fáj a hasam) és így mindig szóvá teszem, hogy nem kéne annyi borsot használni (én a negyede borsot sem használom, mint amennyit õ).

Fősulin, ha valakinek nem sikerült egy tárgy, és köv. Félévben megcsinálja, akkor a kredit beleszámít ugyan úgy az aktuális félévi átlaghoz?

Legjobb válasz: Igen, az AKTUÁLIS félév átlagába beleszámítják azt, amit az AKTUÁLIS félévben elvégez. Meglepõ. igaz?

Igen, az AKTUÁLIS félév átlagába beleszámítják azt, amit az AKTUÁLIS félévben elvégez. Meglepõ. igaz?
Igen, persze. De az elõzõ félév átlagába is, amikor megbuktál rajta. (értelemszerûen 0-s vagy 1-s jegyként, az átlag fajtájától függõen) Az aktuális félév átlagába is beleszámít, hiszen felvetted a tárgyat.

Mikor próbálják újra levenni a pénzem ha 1X nem sikerült, mert nem volt rajta pénz?

Volt 1 nap mikor teljesen lenullázódott a számlám. aztán másnap megjött rá a pénz (kb.1 hete) de azóta nem próbálták. Ezért nem vonnak le nekem semmi pluszt?

Legjobb válasz: A mi bankunk minden nap próbálkozik, ha nem sikerül neki, és levon érte valamennyit, nem vészes, 50-100 ft-ot. Hívd fel õket, hogy vonják le, lehet hogy direkt várnak, hogy minél többet tudjanak felszámolni pluszba késedelmi kamat címén.

A mi bankunk minden nap próbálkozik, ha nem sikerül neki, és levon érte valamennyit, nem vészes, 50-100 ft-ot. Hívd fel õket, hogy vonják le, lehet hogy direkt várnak, hogy minél többet tudjanak felszámolni pluszba késedelmi kamat címén.
A kérdező hozzászólása: köszi, amúgy a Budapest Banknál vagyok.

1 éve nem jön össze a baba. Ugye ez normális? Kinek jött össze 1 év után spontán a bébi? Baj lehet velünk, ha még nem sikerült?

(rendszeres házasélet, viszonylagos stresszmentes élet :) és mindketten szeretnénk a babát)

Legjobb válasz: Baj is lehet, de spontán is lehet. Egy év után már ki is vizsgáltathatjátok magatokat.

Baj is lehet, de spontán is lehet. Egy év után már ki is vizsgáltathatjátok magatokat.
A kérdező hozzászólása: Kedves 9-es Kommentelõ :) Azta...pont ma lett pozitív a teszt! Éreztem én, hogy ma kell Titeket megkérdezni, hogy hogy vagytok? :) Nagyon GRATULA. Visszaolvastalak, jó hosszú volt az utatok ideáig, de nyugodtság és pihenés Neked :) Boldogságos izgalmas idõszak következik :) Érzel valami fizikai jelét a babócádnak? Boldog babavárást Neked, Nektek! Puszi!
A kérdező hozzászólása: Egyébként én a 36 évemet taposom. Kérdezted már 4-es és eddig elfelejtettem megírni!
A kérdező hozzászólása: ...vagyis 9-es kérdezted anno a korom, nem a 4-es...nah...elírtam, elnézést!...
Sziasztok, 8as válaszoló vagyok!Hát velem azóta történtek dolgok, volt 3hete laparoszkópiám!Ahol kiderült elvannak zárodva a petevezetékeim, + endom is van!Már be is jelentkeztünk lombikra!
9es vok. Nagyon boldog vok, még el sem hiszem, kicsit félek is, hátha megjön. Tünetek: 4-5 napja késik, melleim mostb kezdenek igazán feszülni, elõtte inkábba hónaljam szurkált, émelygés, ha eszem valamit, este meg reggel hányinger. Kívánós nem vagyok, nem is baj, fejem fájdogál, meg a hasam, de csak enyhén. Álmos is vok folyton, méhszájam zárt és megy feljebb, hõm 37, sokszor ráz a hideg. egyelõre ennyi.Ti elsõ babát szeretnétek,
A kérdező hozzászólása: 8-as válaszoló! Akkor lombik jön. És mikor lesz, melyik hónapban, napon? Szorítok nagyon! Ti minden lehetõt eddig megtettetek a babáért. Sikerülni fog! Sikerülnie kell, bízom benne, ahogy Ti is! A laporoszkópia elõtt az UH-n akkor már nem is láttak peteérést Nálad? Ebbõl gondolta a doki, hogy el lehet záródva a petevezeték? És úgy mentél átjárhatóságira? És a hormonok szintjei a vérbõl rendben voltak, vagy a véreredménybõl is következtetett elzárósára? Köszi elõre a választ. Elnézést a sok kérdésért.
A kérdező hozzászólása: 9-es :) Csak légy BOLDOG!!! :) Tök jó! Köszi a tünet-leírást :) ...azaz az "áldott állapotét" :) Ha az a baba már megtapadt a méhfalon, akkor szépen fog ott fejlõdni! Ezt kívánom!!!! :) Elsõ (és gondolom egyben utolsó, mivel már 35 éves vagyok, azaz pár napja múltam 35, 36-dik évemet járom :) ) bébink lenne.
8as válaszoló vagyok!Hát minden rendben volt, UH volt peteérés, hormonjaim is tökéletesek!Párommal is minden rendben van!Semmi nem utalt arra hogy esetleg el vannak zárodva a petevezetékeim!Igy gondolta a doki meg csinálja a lapart, ha van valami akkor ott tuti meg tudjuk, és akkor ha lehet meg is oldja!De sajna az endo mindent tönkre tett, bal petevezetékemet ki is kellet venni, a jobb is el van zárodva!Ezért nem tudtam teherbe esni 1 évig!DE nem bánom hgy nem vártam tovább, most már tudunk lépni:D Január 23-án megyünk az elsõ megbeszélésre!Ott megtudjuk milyen vizsgálatok kellenek!De remélem nem kell sok, mert ugye most vannak friss eredményeink!Én 24 éves vagyok!:D
A kérdező hozzászólása: Kedves 8-as! Hát ez tényleg hihetetlen, hogy se a véreredmény nem is utal semmire. De jól tetted, hogy belevágtál, vágtatok. Nagyon erõs vagy és legyél még egy kicsit! Biztos nem sok minden van már hátra. SZívbõl szorítok és ne adjátok fel, ha ennyire erõsek vagytok, sikerülni fog! Nagyon-nagyon szorítok! Puszika és köszi a választ, azért ha van kedved, amjd még írj, mi van Veletek, és biztos, hogy pár hónap és már a bébi a pocakban úszkál :) Csakis jót kívánok!
Hello 9es vok, a 17. immárnsikeres hónappal, remélem:) )) Ma teszteltem pozit:)
Szia! Négyes vagyok! novemberen ráálltunk a tesó projektre, de sajnos a szülés óta menstruációs problémáim vannak. Kiderült, hogy nincs is peteérésem! Karácsony után kezdem az elsõ clostilbegyt kúrát!
A kérdező hozzászólása: Hogy vagytok kedves komment-társaim? Esetleg valamelyikõtöknél megtörtént a csoda? Nálunk semmi, februárban küldöm a páromat (is) dokihoz. Én már hormonvizsgálatokon, UH-n voltam, az rendben. (Bár még van egy pár hormon, amit nem néztek nálam.)Mindenkinek szorítok 1000-el!
Nem feltétlenül egy év után érdemes orvoshoz fordulni.
1 év sikertelenség után el lehet kezdeni a kivzsgálásokat. ez kb 3 hónap igy nem árt ha elkezditek. persze van esély spontán is de jobb ha kiderül ha gond van mert akkor azt lehet kezelni.
Szia! Nekünk pont egy évre jött össze a baba, már mi is kezdtünk parázni, hogy baj van. Ha nem sikerült volna, akkor kezdtük volna a kivizsgálásokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kedves 4-es. Amikor 1 évre sikerült nektek a bébi, akkor is számoltad azért, hogy ciklus közepe felé legyetek együtt? Hõmérõztél? Lt-teszt? Vagy már a sorsra bíztátok az egészet? Mi 2 naponta vagyunk átlagban együtt (számolgatás nélkül, így esik jól nekünk)lehet sok a jóból? És alkalmaztál gyertyaállást, vagy ilyen praktikákat? Vagy az felesleges?
Igen számoltunk is, és hõmérõztünk is, de csak fél év után. addig a sorsra bíztuk. Utána gyertyaállás, na meg a cickafark-palástfû tea.
A két naponta együttlét a legideálisabb. AZ orvosk is ezt ajánlják. A gyertyaállás csak akkor számit ha gond van a katonákkal, egyébként nem számit hogy felugrasz-e utána vagy sem. A legtjobb lenne ha a párod elmenne egy kiviszgálásra, az a legegyszerübb és legkiméletesebb része és máris egy oldalról biztosak lehettek. Aztán te is kezdhetnéd a hormon vérvételeket. Szerintem nincs értelme tovább várnotok ha már nagyon szeretnétek babát. Mi 4 éve küzdünk érte:(
Szia!Nekünk is pont most van 1éve h próbálkozunk, de már elkezdtük a vizsgálatokat!Nekem már 3-21 napi hormon meg van, volt 12napi peteérés nézés!Kedden megy párom !Kiderül h mi lesz!Nekem eddig jók az eredményeim!
Szia! Én a napokban leszek túl a 16. sikertelen hónapunkon:(((Kb. fél év után indultunk el: férjem spermája ok, bár 1 heréje van, daganat miatt másikat kivették 10 éve, hormonjaim: kicsit emelkedett prolaktin, szedem rá a bromocriptint 8 hónapja. Peteérésem van, méhpolipjaim voltak, megkapartak szept. végén, azóta helyrejött a nyálkahártyám.Ha megjön, megyek átjárhatóságira. februárban 35 évesek leszünk, 1. babát szeretnénk. Elkeseredtünk. Szóval, kb. ez 1 éve megy, ennyi kivizsgáláson vok túl. Te hány éves vagy?
MI pont ebben a hónapban, hogy egy éve próbálkozunk.Két vetélésem volt már.Ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor kezdjük a kivizsgálásokat.
Nagyon szépen köszönöm:D Soha nem szabad fel adni, lesz babánk, 1x biztos:D

Szeretnék kanadába letelepedni mit tegyek hozzá? Ha a letelepedés sikerült mi kell az állampolgársághoz? és ha majd kanadai lennék onnan nehéz kijutni az usába? a nyelv nem akadály

Legjobb válasz: Elõször is tanuld meg a google-t használni, különben halott vagy. Utána www.cic.gc.ca. Ahhoz hogy skilled worker-ként idejöhess ahhoz egyrészt kell 67 pont 100-ból, de nem az a feneség, hanem az hogy újabban vagy AOE kell hozzá (egy kanadai cég kijelenti hogy ha egyszer kikerülsz, akkor alkalmaznak) vagy hiányszakmában kell hozzá tapasztalat. Ha itt vagy, 1095 napot kell fizikailag jelen legyél négy évbõl és akkor kapsz állampolgárságot. Mivel magyar állampolgároknak nem kell vízum az USÁ-ba, turistaként ízlés szerint mehetsz az USÁ-ba ami beléd fér. Az USA bevándorlás kanadaiaknak is pont olyan nehéz mint másnak.

Elõször is tanuld meg a google-t használni, különben halott vagy. Utána http://www.cic.gc.ca. Ahhoz hogy skilled worker-ként idejöhess ahhoz egyrészt kell 67 pont 100-ból, de nem az a feneség, hanem az hogy újabban vagy AOE kell hozzá (egy kanadai cég kijelenti hogy ha egyszer kikerülsz, akkor alkalmaznak) vagy hiányszakmában kell hozzá tapasztalat. Ha itt vagy, 1095 napot kell fizikailag jelen legyél négy évbõl és akkor kapsz állampolgárságot. Mivel magyar állampolgároknak nem kell vízum az USÁ-ba, turistaként ízlés szerint mehetsz az USÁ-ba ami beléd fér. Az USA bevándorlás kanadaiaknak is pont olyan nehéz mint másnak.
Te figy, sztem a kisebbségieket már nem engedik be az országba...
A kérdező hozzászólása: az elsõnek küldöm "te figy" mi ez ? amúgy én nem a kisebbséghez tartózóm de ahogy haladunk egy idõ után a magyarok lesznek kisebbségben Magyarországon
Szia. Nem tudom, hogy kaptál -e választ a kérdéseidre.Talán néhány dolgot tudok mondani.De inkább privátban írnék.Ha érdekel jelezz vissza. [email protected]

Ha a forgalmi sikerült, és ha megkapom az igazolást róla, de a jogsit még nem akkor már vezethetek?

Ismertek aki már igazolással vezetett?Nem akarok több km-ekre menni csak kb- 15km körzetekbe.Azt mondta az egyik ismer?söm hogy ez egyéni,van aki nem büntet vele,mivel ez is egy "igazolás",más a olyan büntet.

Legjobb válasz: Gratulálok! Te vagy a tízezredik aki ezt megkérdezte!

Gratulálok! Te vagy a tízezredik aki ezt megkérdezte!
Nem kell ilyen negatívnak lenni, a héten még nem kérdezték, pedig már szerda van. Nem vezethetsz az igazolással. Se faluban, se városban, se akkor, ha apuka/anyuka melletted ül. Majd ha a kezedben lesz a jogosítvány (nem az okmányirodai papír, hanem a mûanyag kártya), akkor vezethetsz. Addig a rendõr jóindulatán múlik, hogy ejnye-bejnye lesz-e a vége vagy engedély nélküli jármûvezetés.
meg se kapod a jogsid ha elkapnak.
Amíg nincs jogsi addig nem vezethetsz. Ha elkapnak jogsi nélkül akkor az igazolással kitörölheted a fenekedet. Akkor ne is várd hogy megkapod a jogsidat. Ha eddig kibírtad, akkor pár hetet kibírsz még..

Ha elsőre nem sikerült tökéletes színt eléri a ruhafestékkel akkor több festéssel sem lesz jó?

Tegnap egy világos kék szoknyámat szerettem volna befesteni feketére mert volt rajta egy sárga folt ami nem jött ki.A szoknya csak sötét kék lett de a folt ugyan olyan maradt.Egy újra festéssel lehet ezen javítani?

Legjobb válasz: Megpróbálhatod, de az a sárga folt lehet valami vegyi anyag, ami miatt ledobja, nem fogja meg a festék. De próba-szerencse! :)

Megpróbálhatod, de az a sárga folt lehet valami vegyi anyag, ami miatt ledobja, nem fogja meg a festék. De próba-szerencse! :)
A fehér szoknyám nekem is sötétkék lett tõle! :( Columbus ruhafestékkel festettem. Mellé barna-piros csíkos zoknit is raktam, ecetezés elõtt kiöblítettem, de azonnal látszódtak a csíkok is. :( Pedig használati utasítást szerint csináltam.

Ha a nem várt vérzés előtt 8 nappal már fáj a hasam, az arra utal, hogy nem sikerült? Vagy van ellenpélda, hogy fájdogált és mégis összejött?

Legjobb válasz: :) Köszi. Nekem már szokott fájni elõtte egy héttel a hasam. Ha mocorgok most is érzem, de csak tompán. Remélem.

A kérdező hozzászólása: :) Köszi. Nekem már szokott fájni elõtte egy héttel a hasam. Ha mocorgok most is érzem, de csak tompán. Remélem.
Az esetemben ugyan úgy történt minden mint egy normál ciklus esetén.Nálam mellfájás és mensi elött 1-2 nappal hasfájás volt. A nem várt pedig nem jött meg, de ettõl függetlenûl fájt a hasam és a mellem is. Egyéb tünetem nem volt. 12 hetes km

Ha a nem várt mensi napján reggel esik 0, 3 tizedet a hő (37-ről 36, 7-re) akkor már biztosan meg fog jönni és kizárt, hogy sikerült volna a baba?

Akinek volt erre ellenpélda kérem írjon!

Legjobb válasz: Nem digivel, hanem higanyossal mérem szájban, nyelv alatt ált. 6-8 percen keresztül. Mindig pontos a mensim, ezért sose teszteltem még, mivel sose késett. Nagyon szeretnék már tesztelni végre! Ez a 10. próbálkozás, jó lenne már, ha sikerülne...

A kérdező hozzászólása: Nem digivel, hanem higanyossal mérem szájban, nyelv alatt ált. 6-8 percen keresztül. Mindig pontos a mensim, ezért sose teszteltem még, mivel sose késett. Nagyon szeretnék már tesztelni végre! Ez a 10. próbálkozás, jó lenne már, ha sikerülne...
szerintem nem biztos, ez még nem akkora hõ esés. Digivel méred?
elsõ vagyok, akkor tesztelj, sokkal egzaktabb, mint az a nyavalyás hõmérõ, én abszolút nem hiszek benne. Simán lehetsz terhes 37.3-mal és 36.3-mal is. Most már mutatnia kell valamit egy 10 ml/U-s tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Ha holnapig nem jön meg és nem esik tovább a hõm, akkor talán megpróbálom a tesztet. Pregimax van otthon a szekrényben (aug. óta várja, h használatba vegyék...) 25-ös érzékenységû. Holnap leszek 15. dpo-n.
Sajnos igen...De láttam már olyan hõgörbét, ahol leesett a hõ és mégis terhesség állt fenn, de ez nagyon ritka!

Az első csók egy lánnyal mindenkinek nehezen megy? Vagyis volt. Már valaki. olyan helyzetben hogy nem sikerült jól az első csók? Ilyenkor lányok hogy reagáltok? Ha nem sikerül akkor már következő randit nem is akartok a fiútól?

Legjobb válasz: Nekem nem sikerült túl jól az elsõ, ezért talán nem is azt tekintem annak...nem voltam még rá felkészülve,de azért találkozgattunk még párszor, de rájöttem, hogy nem hozzám való a srác. Szerintem ha összeilletek akkor egy félre sikerült csók miatt még nincs veszve semmi:)

Nekem nem sikerült túl jól az elsõ, ezért talán nem is azt tekintem annak...nem voltam még rá felkészülve, de azért találkozgattunk még párszor, de rájöttem, hogy nem hozzám való a srác. Szerintem ha összeilletek akkor egy félre sikerült csók miatt még nincs veszve semmi:)
Szerintem nyugodtan hívd el még egyszer a lányt, ha tetszel neki, túl tud lépni azon, hogy egyszer nem sikerült.Talán még szegény magát hibáztatja, hogy õ rontott el valamit. Nagy hiba lenne, ha nem keresnéd többet. Ha nem akar már veled találkozni, akkor is megpróbáltad, nincs abban semmi.
a baratnommel mindketonknek az elso volt, es o nem is nagyon szeret nyelvezni
Hát, szerintem aranyos, ha a fiú zavarban van és bénázik. :D De ettõl függetlenül nekem nem volt valami jó az elsõ csókom, de attól még ugyan úgy randizgattam a fiúval. És, láss csodát, most kérte meg a kezem két hete, szóval egyáltalán nem bántam meg, hogy "kértem" második randit, attól függetlenül, hogy eléggé rossz lett a csók. Azóta jobban csinálja a párom. ;D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!