Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem otthon, hanem (9 db)

Ha a magzatvíz nem otthon, hanem társaságban folyik el, olyankor mit érez az ember?

Olyankor nem érdekel vagy zavar, hogy sok idegen el?tt/között történik meg ez a dolog?

Legjobb válasz: Szerintem nem egy kismamával elõfordult már ez.Ha jól ismerem az embereket,akkor jobban meg lesznek rémülve,mint a kismama:):):)Hiszen úristen mit kell most csinálni helyzet ez...Segíteni fognak!Lehet azonnal kórházba kell menni.Tudom, ez olyan intim dolog,ami csak a babára,anyára és az apára tartozik.Ki tudja,ha éppen az ország másik végén jön rá,h õ most meg akar születni,akkor lehet,h egy vadidegen kórházban,egy vadidegen doktorral fogsz szülni. Mondjuk nálam vannak azért szemérmesebb emberek is. Mi még csak elsõ gyermekünket várjuk,de ez nekem is átfutott az agyamon,ugyanis május 21re vagyok kiírva,és akkoriban kezdõdik a tavaszi vizsgaidõszak,és az is elég nagy eséllyel játszik,h éppen vizsgázom,amikor megtörténik.Szerintem akkor éppen nem az lesz a legnagyobb probléma,h mennyi ismeretlen van körülöttem.:)

Szerintem nem egy kismamával elõfordult már ez.Ha jól ismerem az embereket, akkor jobban meg lesznek rémülve, mint a kismama:) :) :) Hiszen úristen mit kell most csinálni helyzet ez...Segíteni fognak!Lehet azonnal kórházba kell menni.Tudom, ez olyan intim dolog, ami csak a babára, anyára és az apára tartozik.Ki tudja, ha éppen az ország másik végén jön rá, h õ most meg akar születni, akkor lehet, h egy vadidegen kórházban, egy vadidegen doktorral fogsz szülni. Mondjuk nálam vannak azért szemérmesebb emberek is. Mi még csak elsõ gyermekünket várjuk, de ez nekem is átfutott az agyamon, ugyanis május 21re vagyok kiírva, és akkoriban kezdõdik a tavaszi vizsgaidõszak, és az is elég nagy eséllyel játszik, h éppen vizsgázom, amikor megtörténik.Szerintem akkor éppen nem az lesz a legnagyobb probléma, h mennyi ismeretlen van körülöttem.:)
Melegséget... :-) Engem tuti nem zavarna, miét is? Az élet természetes része... Gyorsan ülj kocsiba valakivel és vigyenek be a kórházba, és mosolyogva integess vissza.-) Ez ne frusztráljon!!!
Nem fog zavarni. Akkor már csak arra fogsz gondolni, hogy hamarosan látni fogod a babádat és semmi nem fog érdekelni azon kívül. Én rettegtem a szüléstõl, de amikor elfolyt a magzatvíz már nem jutott eszembe a félelem, hanem csak arra gondoltam, hogy megszületik hamarosan a csodalányom és próbáltam felkészülni a fájásokra. Hidd el semmi nem fog érdekelni abban a pillanatban, talán csak az hogy minél elõbb kórházba érj.

Autómról pár hónap múlva lejár a garancia. Milyen hátránnyal számolhatok ha mostantól nem viszem szervizbe hanem otthon végzem a szerviz feladatokat?

Legjobb válasz: A vezetett szervízkönyv az autó (esetleges) eladásakor értéknövelõ tényezõ (és így könnyebb, és gyorsabb is az eladás), ugyanakkor a legszükségessebb karbantartásokat még egy amatõr is viszonylag könnyen elvégezheti, és ezzel persze nem kevés pénz spórolható meg.

A vezetett szervízkönyv az autó (esetleges) eladásakor értéknövelõ tényezõ (és így könnyebb, és gyorsabb is az eladás), ugyanakkor a legszükségessebb karbantartásokat még egy amatõr is viszonylag könnyen elvégezheti, és ezzel persze nem kevés pénz spórolható meg.
ha pedig szerelõhöz kell vinni nehogy a márkaszervizbe vidd.
Ahogy elozo irja; ha tervezed a kozeljovoben az eladasat, akkor sokat jelent a potencialis vevo szemeben a vezetett szervizkonyv. Ha meg fogod tartani, amig ki nem hal alolad, akkor meg veletlenul se vidd markaszervizbe, ha az olajcseret otthon is meg tudod csinalni. Egyeb munkakhoz pedig maszek muhelybe. A markaszervizben nagyon dragan dolgoznak.
nem részesülsz a literenként 1500 forintos ablakmosó áldásából

Miért gondolják sokan, hogy aki pornót néz miközben nincs otthon a barátnője, felesége, az veri is rá? Szerintem semmi baj a pornóval, csak akkor ha tényleg az értékes anyagot nem a nő kapja, hanem egy zsepi:-)

Én feleség vagyok és elhiszem a férjemnek, hogy nem azért nézi, hogy könnyítsen magán. Együtt is nézzük néha és teljesen lázba jövünk. Ugyanúgy lázba jönnénk egy új segédeszköztől is, szóval ez olyan tuning a szexhez, néha kell. Én is nézek egyedül és dehogy pazarolnám az energiám, hogy maszturbáljak, sőt élvezem, hogy a vágyaim felkorbácsolom és utána nagyobb a kedvem. Gondolom a férfiaknál is így van. Nem azért mert mi nem tudnánk kedvet csinálni, csak gyerekek, meló, pénzügyi gondok nem nászutas hetek az élet.

Legjobb válasz: Helyes. Legalább nem lapos a szexuális életetek.

Helyes. Legalább nem lapos a szexuális életetek.
Nekem a barátom veri is rá, ettõl még marad neki elég cucc, szóval nekem is jut. De ha zavar, csináljátok, azt amit mi: készítettünk rólam pár szexi felvételt, fotót, videót, így most már arra veri. Amúgy engem tényleg nem zavar, ha a párom pornót néz...
Sosem néztem úgy pornót, hogy ne verjem ki. Nem is értem mi ezzel a gond...
a párom féltékeny volt a prnókra, ha azokra húzogattam, úgyhogy abbahagytam. Persze én meg a romantikus filmekre, pl ha a Robert Pattinsonra, Brad Pittre nedvesedett. Úgyhogy megértem hogy õ is féltékeny volt arra ha én pl nagymellû szõkékre matyiztam. Leszoktam róla. Töredelmesen bevallom, hogy a mai napig néha nézek, de csak azért hogy ötleteket merítsek, már fel sem izgat a film, de attól ha a kedvesem szemébe nézek, már merevedésem van.
A kérdező hozzászólása: 18:53 igen, teljesen más korosztály és jól látod a dolgokat szerintem.:-)
A kérdező hozzászólása: Jajj most meg azt olvastam, hogy ez õsi ösztön, mert poligámok a pasik. Errõl az a véleményem, ha ez õsi ösztön, és visszamegyünk az állatvilágig, akkor a nõ meg csak a domináns, legerõsebb férfival szeretkezhet?Ez is jó vicc. Annyi hülyeség van itt a neten és mindenki fújja a magáét-én is. Én azt mondom, hogy lehet pornót nézni kíváncsiságból és érdekességként és vágykeltõként, más azt mondja, hogy csak akkor, ha önmagának örömet akar szerezni és a párját kizárja ebbõl.
Mi még nem élünk együtt a párommal, sõt van hogy sajnos találkozni sem tudunk egy hétig, így én úgy vagyok vele, hogy inkább a pornó és ha úgy adódik kedve, akkor szerezzen magának örömet közben, minthogy más nõhöz forduljon ez ügyben. Ha sok sok idõt tudunk együtt tölteni, akkor nem hiányzik az önkielégítés nekem sem, viszont ha nem, akkor én is szoktam csinálni olykor, a párom is, nincs ezzel semmi gond. Mivel huszonévesek vagyunk, diákok, nagyon nincs miben elfáradni egész nap, ezért én ezt így természetesnek találom és a legkevésbé sem zavar, nem is fog. :) Hogy a negyvenes korosztályban hogy mûködik ez azt nem tudom, de ott már azért nyilván kicsit más a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Ezt most találtam egy szexológus válaszolt:-D
A kérdező hozzászólása: Ön a hibás! Elnézi a partnere pornómániáját, és elfogadja, hogy orális-anális kielégítésben részesítse. Mi van ennél több és izgalmasabb a neten? Vállalta, hogy egy Önnél hét évvel fiatalabb fiúval éljen? Lehet, hogy õ Önben inkább az anyát keresi, míg a „nõt” a pornófilmek szereplõiben találja meg? Ön ezt hogy tudja elviselni? S ha mégis ezt teszi, miért? Miért nincs több önbizalma, ha – mint írja – sikeres nõ? Neki nincs igaza, hogy minden férfi néz pornót, és abban sincs, hogy mindegyik maszturbál. Nem. A gyerekekre jellemzõ ez a magatartás. Õ is elfelejtett „felnõni”.
A kérdező hozzászólása: Biztos marslakó vagyok, hogy nem tudok pornóra maszturbálni. Nekem csak a fantázia segít mégpedig csak akkor sikerül, ha arra gondolok, akit szeretek. Ebbõl kezd elegem lenni, nem akarok ilyen jó kislány lenni:-)
Én sem néztem még úgy pornót, hogy ne maszturbáljak rá, és nem is hallottam még olyanról, aki csak nézi. Mindkettõnek megvan a maga izgalma. Én férjnél vagyok, de semmi elítélendõt nem találok abban, ha én, vagy a férjem így is szórakozunk. Attól még nagyon szeretjük egymást, és a szexuális életünk is tökéletes!
A kérdező hozzászólása: Ha 40 éves férfi lennél és nagyokat melóznál egy gyárban, majd másodállás, gyerekek, szerintem, örülnél ha maradna energiád arra akit szeretsz és nem pazarolnád. Szerintem. Vagy lehet áltatom magam?
Utolsó: Legyen nagymellû szõke a barátnõd és máris összekombináltad a kettõt.;) Kérdezõ: Igen, áltatod magad. Kiveri rá. Mindig. A szexhez/szeretkezéshez nincs energiája annyira a munka után, de vágyai vannak és ez a legkönnyebb módszer. Ha még jóval fiatalabb is, mint te, akkor pláne gyakoribb a szexuális vágya.
Nagyon rosszul esne.
Ha a haverok elõtt eljön hozzám egybõl munka után és csinál nekem teát, bekészíti a gyógyszereket, megszeretget és megvárja míg elalszok, akkor felõlem elmehet, de ne éjszaka jöjjön haza.De ez csak akkor, ha épp nem 38 fokos lázzal küzködök egésznap...
Akiknek ennyire fontosak a haverok, mondhatni a legfontosabbak, azok soha az életben nem fognak megváltozni..így kell elfogadnod õt.Ebben a helyzetben teljesen igazad van, nagyon ki lennék a tudattól, hogy én ott vagyok betegen, másnapi munka elõtt ilyen állapotban, õ meg csak magával és a haverokkal foglalkozik.Mert õket ugye nem lehet megbántani, hogy nem megy el egyszer egy pénteki sörözésre, de hogy téged megbánt-e az már nem számít neki..hát ez a fontossági sorrend.Vagy jó neked így és elfogadod ilyennek, vagy akkor el kell gondolkozni a folytatáson.De ha elfogadod így, akkor ne piszkáld mindennap, hogy miért ment el inkább a haverokhoz, mert azzal nagyon megmérgezheted a kapcsolatot.
az mondjuk már más kérdés, hogy minden áldott héten sörpéntek van, na nekem az nem férne bele.
Rémesen esne, és elgondolkodnék azon, hogy ha a haverok fontosabbak, akkor van-e ennek így értelme. Sajnos van néhány olyan pár a környezetemben, akik elrettentõ példának sajnos tökéletesek. Ott is így kezdõdött. Aztán azzal folytatódott, hogy már mindennél fontosabb volt a haverok és a kocsmázás. Nem mindig részeg, viszont a munkából az elsõ út odavezet, ahonnan éjjel érkezik haza, pedig már gyerek is van. Szóval nálam ez egyfajta lépcsõfok. Ha egyszer megcsinálja, akkor onnantól kezdve természetes lesz. Én menekülnék.
Örülnék neki. Csak idegesít, hogy nézi, ahogy szenvedek, és az õ estéje is el van [email protected] miattam. Soha nem kértem, hogy maradjon otthon, csak a térdmûtétem után, de akkor nem tudtam járni, és ugye nem volt rosszkedvem, nem voltam letört, mint egy láznál. Gondoskodni meg elég régóta tudok magamról. 24/L
én nem venném a szivemre. ha pl egy megfázásról van szó, akkor szükség sincs rá hogy ápolgasson, ha mondjuk hasmenés-hányás kombó van, akkor jobb is hogy nincs ott :) ha csak fekszek az ágyban lázasan, akkor mondjuk biztos jólesne ha mellettem lenne, de én megelégednék annyival is hogy sörözés elõtt összedob nekem egy meleg levest és betakargat.
Miért ne mehetne? Gondolom nem valami súlyos betegségrõl beszélsz. Mitõl lenne nekem jobb, ha ott ácsingózik a "halálos" ágyam felett és meg mártírként haldoklok? Az ilyen típusú érzelmi zsarolós hisztitõl irtóznak leginkább a férfiak! 25 N
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy nem mehet, inkább arról van szó, hogy jól esne ha velem maradva, és nem a haverokhoz rohanna. Rengeteg vitánk volt már ebbõl, már én érzem magam hülyén miatta, nem akarom, hogy azt higyje, hogy ki akarom sajátítani, egyszerûen csak arról van szó, hogy figyelembe vehetné a körülményeket, pl ha másnap korán megyek dolgozni 12 órában, akkor ne hajnalban essen már haza részegen. Pl ha õ lenne beteg, nekem eszembe se jutna elmenni barátnõzni. Az a baj, hogy a péntek esti sörözés a haverokkal már szent és sérthetetlen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Igazából az alap probléma a minden heti szent és sérthetetlen haverozás, erre már csak rátesz egy lapáttal, hogy most épp beteg vagyok, és jólesne a gondoskodás. Ráadásul eljön korábban a munkahelyérõl, aztán papol egy fél órát hogy mennyire fontos a pénz, ezért holnap is bemegy dolgozni pár órát. De könyörgöm, ha ma nem jönne el korábban, akkor holnap be se kéne mennie, és lenne egy hétvégénk, ami sosincs, mivel én dolgozom minden hétvégén. Ááá, hihetetlen.
Hát ez attól is függne mennyire vagyok beteg. De ez a minden péntek errõl szól, ez kicsit erõs lenne nekem is. Én múlt héten voltam nagyon beteg. Mi ugyan nem lakunk együtt, sõt elég messze lakunk egymástól Pesten belül, de eljött meglátogatni munka után. Ha nem jött volna az nekem is nagyon szarul esett volna, elõtte még gondolkodtam is, eszébe jut-e magától, hogy meglátogasson. Szóval nekem is rosszul esne valószínûleg, ha még csak rám se nézne, hanem rögtön rohanna a haverokhoz. :S Jobbulást!

Most megyek a 18. heti genetikai ultrahangra. Nem magánrendelésre hanem kórházba. Ilyenkor apuka jobb ha otthon marad?

Legjobb válasz: Ahogy te szeretnéd! Nálunk a 20. héten küldenek el, így én a héten voltam (kórházban). A férjem sajnos nem ért rá, így egyedül mentem. A váróban még ketten vártak a vizsgálatra, mindketten párjukkal. Beengedték õket, (szerintem mindenütt így van) mosolygós arccal jöttek ki. A genetikai ultrahang hasi UH. Te döntesz. Együtt biztosan bensõségebb.

Ahogy te szeretnéd! Nálunk a 20. héten küldenek el, így én a héten voltam (kórházban). A férjem sajnos nem ért rá, így egyedül mentem. A váróban még ketten vártak a vizsgálatra, mindketten párjukkal. Beengedték õket, (szerintem mindenütt így van) mosolygós arccal jöttek ki. A genetikai ultrahang hasi UH. Te döntesz. Együtt biztosan bensõségebb.
Ha a párom ráér, akkor én mindenhova magammal cipelem ami a babáról szól.A férfiakban az apai ösztön nehezebben alakul ki, mint a nõkben az anyai.Majd csak akkor fogják érezni, h apák igazán, ha már megszületett a gyermek.De ha elcipeled magaddal szívhangot hallgatni, vagy UH-ra, akkor neki is könnyebben megy.Jobban érzi azt, h már most egy ember aki a pocakodban van.
Például a SOTE I. ben nem engedik be a hozzátartozókat, de épp ezért vannak lehetõségek, hogy vegyél képet, felvetesd videóra, még akkor is ha nem magán dokihoz mész... Pl egy sima kép 500 egy színes (de ezt nem mindig tudnak csinálni) 1000, vizsgálat videókazira rögzítése 2500, és hamarosan lesz lehetõség a DVDre íráshoz is. Valahol érthetõ is, hogy nem engednek be, hisz egy rendelõben több gép is van, és azokat csak egy vékony paraván meg egy függöny választja el, engem pl eszméletlenül zavart volna, ha az elsõ hüvelyi UHnál hallom egy idegen pasi lelkendezését a másik gépnél, valamint biztos tiszta "görcsös" lettem volna, nem tudtam volna lazítani. Igaz állítolag itt is néha néha bemehetnek az apák, ha fogadott doki van, valamint nincsenek tele a vizsgálók.
Ahogy ti szeretnétek. A legtöbb helyen nem gond, természetesnek veszik, hogy apa is ott akar lenni. Ráadásul ez egy kicsit hosszabb, alaposabb vizsgálat, nagyon jól látszik már a picur, nem érdemes kihagyni. Kérésre fel is vehetõ. Jó babavárást!
Ha apuka akar menni, had menjen veled. Ha meg szívesebben maradna otthon, az se baj. Az én párom sose jött velem egy vizsgálatra se, mégis csodás apukája a 2 gyerkõcünknek.
Fantasztikus élmény, vidd magaddal. Az én párom nem egy lelkizõs. bújós típus, de ettõl úgy elérzékenyült, hogy el se lehet mondani. Nekem már a 12 hetesen is bent volt, az is hasi volt. Én sem tudtam, hogy mire számítsak, megkérdeztük és beengedték. Nem is gondoltam, hogy el akar majd jönni, és most jobban várja a követketõt, mint én. Szerintem ezekre az élményekre nekik is szükségük van!!!
Mi holnap megyünk és jön apuka is(kórházban lesz a vizsg.).Elõre megkérdeztem, hogy apuka jöhet-e és igen volt a válasz.Szerintem te is vidd magaddal, biztos nagy élmény lesz.Én már várom.18 hetes kismama

Gáz, ha egy nő nem jár fodrászhoz, se kozmetikushoz, hanem otthon magának vágja, festi a haját, és otthon ápolja a bőrét, mindenféle kozmetikai kezelés nélkül?

Legjobb válasz: megnézném én azt az otthoni hajvágást :DD még fodrász sem tudja sokszor normálisan levágni az emberek haját.. majd pont otthon magának fog tökéleteset :DDD

megnézném én azt az otthoni hajvágást :DD még fodrász sem tudja sokszor normálisan levágni az emberek haját.. majd pont otthon magának fog tökéleteset :DDD
Miért lenne ez gáz? Ezeket a dolgokat mindenki meg tudná magának csinálni, csak a legtöbben marha lusták hozzá, hogy befessék/levágják a saját hajukat meg a többi.
ha szép a hajad, bõröd, akkor nem kell ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni, teljesen fölösleges. Elsõnek meg üzenem, hogy aki mondjuk ragyás vagy õszül és nem fogja be a bolti festék vagy ügyetlen megcsinálni magának, azért hadd engedje meg magának, hogy elmenjen kozmetikába, fodrászatba. Ennyi erõvel bármilyen mesterember fölösleges, nem?
Nekem régen mindig elrontotta a fodrász, azóta magamnak vágom, és eddig nem volt gond.

HAsznal vagy art a laptopnak az, ha otthon, neha nem az akkurol mukodtetem, hanem arammal?

ilyenkor az akkut kiveszem

Legjobb válasz: Már miért ártana a laptopodnak? Ha az akkut kiveszed, azzal pedig az akkut kíméled. Teljesen helyesen jársz el! Miért terhelnéd az akkut, ha erre nincs szükség?

Már miért ártana a laptopodnak? Ha az akkut kiveszed, azzal pedig az akkut kíméled. Teljesen helyesen jársz el! Miért terhelnéd az akkut, ha erre nincs szükség?
A kérdező hozzászólása: koszonom!!:)
#2 rendkívül életszerû
De mondhatod azt, hogy a Led Tv-n kamerázod be a lépcsõházat, hogy hol kell takarítani. Meg beírsz olyan tevékenységet amit nem csinálsz úgysem és összefügg a Led Tv-vel.
A kérdező hozzászólása: értem :D de azt hallottam hogy 100 000 Ft alatt nem jönnek ki ellenõrizni, ha mondjuk olyat veszek ami illik a céghez :D ez igaz így?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!