Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem mond semmit, (11 db)

Ha egy fiu nem mond semmit egy lany "szerelmi vallomasara" az egyeetelmuen azt jelenti, hogy nem tetszik neki a csaj?

Jelen helyzetben en voltam a lany. Regebben kozeledett felem a fiu, amit persze viszonoztam is, majd megszakadt a kapcsolat. Volt, hogy talalkoztunk, de o eszre se vett, sot meg elforditotta a fejet, most pedig mar elore koszon, akarhanyszor osszefutunk egy nap.

Legjobb válasz: Nem jelenti azt. Azt jelenti, hogy gyerek még vagy pedig, hogy nem akar tõled semmit, max azt, hogy nevetségesen küzdj érte.

Nem jelenti azt. Azt jelenti, hogy gyerek még vagy pedig, hogy nem akar tõled semmit, max azt, hogy nevetségesen küzdj érte.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, ugy ertettem, hogy miert vallottam neki szerelmet. Ha 2 honapja lesz vasarnap. Nem hinnem, hogy egy soboz sorert csinalta, mert nem olyan tipus, meg aztan nem is volt ki fizesse neki, mert akit o ismert csak 2 fiu volt meg egy jopar lany.
Hogy mondtad el, hogy tetszik? Csak állt kukán??? Mit szeretsz benne?
A kérdező hozzászólása: Azert mondtam el neki, hogy tetszik, mert gondoltam, hogy en is tetszem neki es, hogy legalabb tudni fogom, hogy van ertelme remenykedni. Hay eddig meg senki nem mondtam ram, hogy csunya vagyok, sot nincs olyan honap, hogy ne kerdezze meg tolem valaki, hogy nem akarok vele jarni/ismerkedni
Szerinted te jól nézel ki? Szerinted lenne esélyed nála?? Mit szeretsz benne?
Biztos nem csak egy doboz sörért csinálta???
Mikor vallottál neki szerelmet?
Küdeni ne küzdj érte, az biztos. Beszélgethetsz vele nyugodtan. Most már csak azt kellene eldönteni, hogy te értelmezted félre a helyzetet rohadtul, vagy ez a gyerek szórakozik veled.
A kérdező hozzászólása: Nem jartunk. Csak egyik kirandulas alkalmaval egesz vegig ott volt korulottem, majd elkezdett olelgetni, meg puszilgatni, meg folyton hozzam szolt. En meg persze kedves voltam vele. Hagytam, majd utana nagyon sokszor kezdemenyeztem vele beszelgetest. A srac 19eves, en pedig 18.
A kérdező hozzászólása: Es ebben az esetben melyik lenne tanacsosabb kuzdeni, vagy ra se figyelni?
De az elõzményeket nem elég részltesen írtad le. Pl miért szakítottatok. Hány évesek vagytok stb...Mi az, hogy viszonoztál...
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti MSN-en mondtam el neki, mert mashogy nem volt alkalmam. Hat annyit mondott ra, hogy jo es kerdeztem, hogy ennyi es azt mondta, hogy hat ennyi. Magat az egyeniseget szeretem. Kedves, meg jo a humora, jofej es azert kulsore se csunya.

Mit jelent ha a halott nagypapám megjelenik miközben ébren vagyok, de nem mond semmit?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy nincs kedve beszélgetni, székelyben nyomja.

Azt jelenti, hogy nincs kedve beszélgetni, székelyben nyomja.
Azt, hogy ha nem figyelsz oda magadra, könnyen diliházba kerülhetsz. De ha nem is diliházba, akkor fosásból fog állni az életed!
Azt, hogy nagyon hiányzik.
Azt, hogy tinilány vagy.
A nagyapád valószínûleg üzenni szeretne valahogy neked, és valószínûleg arra már nem volt elég energiája, hogy megszólaljon, csak arra hogy megjelenjen. Próbálkozz ingával, talán válaszol a kérdéseidre, ha ez volt valóban a célja.
Még azt sem mondja hogy "agyvelõt" ? :)
Szerintem azt, hogy sokat gondolsz rá, és szeretnéd újra látni.Éppen ezért bemesélted magadnak, és láttad magad elõtt.
Nem kell ahhoz füveznie valakinek, hogy ilyen és hasonló eseteket átéljen! Szerintem erõs volt vele a kötõdésed, a ragaszkodásod és nem tudtad még elengedni.
Az attól függ, sok mindent jelenthet.Feltételezve, hogy eltemették akkor a Te pszichés állapotod jelzõje.Ha a megjelenés temetés elõtt történik akkor meg kell gyõzõdni a halálozás tényérõl.Valóban holtan mászkál e. Amennyiben ténylegesen meghalt és mégis megjelent Neked akkor nem testi valóságában történt hanem halucinálsz. Ebben az esetben hagyd abba a füvezést és keress munkát!
Azt jelenti hogy szeretted a nagyapádat és ha alszol is róla álmodsz. Nappal pedig ne fantáziálj, mert nem történik meg ilyesmi soha se.
Az hogy hiányzik.És azt hogy mélyen alszol.
agydaganat jele is lehet, ha nyomja az agy egy részét
azt, hogy itt a day z.
Mutasd neki a tenyereidet, és mondd:nem loptam papa. Akkor az öreg megnyugszik, és talán meg is szólal.Gondolom, valami olyasmit fog mondani:Be ne lépj valamelyik t....j pártba!
Azt, hogy nem tudjuk mit szívtál.. De különben az elsõnek igaza van, azt hogy nagyon hiányzik.
azt hogy jedi lovag vagy

Az előfizeresemhez jár mobil internet.250mb. Nekem ez nem mond semmit. Ez a gyorsaságot jelenti, vagy az összes adatforgalmat? Ha túllépem lassulni fog? Opera minivel tudok majd egész hónapba e-mailezni?

Legjobb válasz: 250MB/hó. Ez adatforgalmat jelent. Lehet, h utána is fog menni, csak nem az elõfizetéshez garantált teljes sebességgel. Emailezéshez bõven elég lesz.

250MB/hó. Ez adatforgalmat jelent. Lehet, h utána is fog menni, csak nem az elõfizetéshez garantált teljes sebességgel. Emailezéshez bõven elég lesz.
Azt még érdemes lenne megkérdezni, hogyha túlléped a 250 MB adatforgalmat, akkor a többletért nem kell-e fizetni? Elég durva tarifákat láttam régebben adatforgalom túllépés esetén.
Szektában volt, és bedrogozták?
A kérdező hozzászólása: köszi biztos xd
kérdezd meg tõle szemtõl szembe hogy mi baja van, szerintem mást nem nagyon tudsz csinálni
A táborban biztos összeszedett valami furfangos barátokat. Lesd meg az új ismerõseit!
Ismerõs helyzet, nem mered megkérdezni mi van vele, mert félsz hogyha kérdezõsködni kezdesz örökre elrontja a barátságotokat, de hidd el innen már nem fog megjavulni, szóval szerintem kérdezz rá

Ha egy fiú nem mond semmit arra, hogy hiányzott-e neki a lány csak mosolyog akkor az igent vagy nemet jelent?

Legjobb válasz: Vagy nem, vagy csak nem szereti kitálalni az érzéseit.

Vagy nem, vagy csak nem szereti kitálalni az érzéseit.
hallgatás beleegyezés:)
Hát ennyibõl honnan lehet tudni.... Lehet, hogy "mosolygott és közben hümmmm :) ma este jól megdugom végre hosszú idõ után"
hát kéremszépen ott kolegáris [email protected]ás volt, vagy ha még nem , elõbb-utóbb lesz.....
Várjuk a válaszokat.
Jó esetben azt, hogy már annyira összeszokott párost alkotnak, hogy elég csak összenézni, és "már meg is beszélték".
Van valami köztük, tetszenek egymásnak, közös titkuk van.
Megint mindenki érti amit kérdez csak én nem? Egyre gyakoribb ez a helyzet, fel kell keresnem egy agydokit.

Honnan tudom a lányról, hogy mit akar, ha nem mond SEMMIT?

úgy értem,mik az alapvető jelek,amiből rájövök,h az adott lány,mit akar tőlem itt arra gondolok,hha már ismerjük egymást,és egyik pillanatról a másikra,nagyon szégyenlős lesz,kerülni kezdi a társaságom,flegmázik...bla bla stb. Na már most mik a jelei annak,h azért kerül,mert zavarban van,és tetszem neki,csak nem tudja/nem meri kimondnai,mivel én sem mondtam még ki. és így nem mer lépni nem jön a közelembe,zavarban van. és mik a jelei annak,ha azért kerül,mert nem érdekelm,zavarom,meg akar szabadulni tőlem,idegesítem,nem jövök be neki,stb. Egyszerűen nem tudom megkülönböztetni a kettőt,mert mindkét esetben ugyanazt csinálja a nő, elkerül,és nem szól semmit,de így látványosan kerül,és régebben jóban voltunk haveri szinten. ezért is nem értem. Most komolyan! Mi a különbség,mik az egyértelmű jelek? Csak,h tudjam,mielőtt rákérdezek nála,vagy bevallom az érzéseimet...

Legjobb válasz: Amikor te odamész beszélgetni akkor hogy érzed? Pokolba kíván, vagy szívesen veszi? Ezeket nem lehet leírni, mivel érezned kell, hogy az a másik hogy viszonyul hozzád, kedvel, nem kedvel. Az érzelmeidet így a nagy ismeretlenbe ne valld be. Inkább elõbb próbáld randira hívni vagy ilyesmi. 28/n

Amikor te odamész beszélgetni akkor hogy érzed? Pokolba kíván, vagy szívesen veszi? Ezeket nem lehet leírni, mivel érezned kell, hogy az a másik hogy viszonyul hozzád, kedvel, nem kedvel. Az érzelmeidet így a nagy ismeretlenbe ne valld be. Inkább elõbb próbáld randira hívni vagy ilyesmi. 28/n
Ha haverok vagytok, akkor akkor szóbaáll veled, ha pedig gondja van, akkor megmondja. Itt szerintem másról van szó, ha szégyenlõs, tuti bejössz neki! De miért neki kellene kimondani, hogy tetszel neki? Te vagy a pasi, vagy nem? Mondd meg te neki, hogy bejön neked!
A kérdező hozzászólása: Ez nem olyan egyszerû, én már rég bevallottam volna neki, de az elején rohadtul elbizonytalanított, egy bizonyos dologgal(mindegy)azt hittem van barátja, de mindegy, szerintem azt félreértettem, így darabig nem közeledtem. Olyan ez a lány, mitn az idõjárás, változékony, néha nagyon kedves, figyelmes velem, akkor én is az leszek vele, de máskor meg úgy érzem, h nem tart igényt a társaságomra, és ez rossz, sérül az önbizalmam. Amikor ezutóbbit érzem rajta, akkor a lehetõ leghamarabb faképnél hagyom, néha köszönés nélkül, olyan gyorsan, hogy észre sem veszi...
És ezek után csodálkozol, hogy így viselkedik veled? Na tessék nagyon gyorsan egyértelmûen tisztázni a helyzetet, mert különben még évekig el fog tartani ez a huzavona! És neked kell tisztázni, nem neki!
A kérdező hozzászólása: Hát köszi! És mégis hogyan? Csak úgy álljak elé, aztán mondjam, hogy te figyelj, én szép lassan beléd szerettem, megragadott a személyiséged és komolyan is gondolom. stb. ez tök nevetségesen hangzik, pláne, hogy eddig egy lány se a személyiségével fogott meg, õ az elsõ ilyen. Az a baj, hogy sosincs egyedül, vagy vele, vagy velem, mindig van valaki, így tökre zavarban van, aztán ha odamennék, és mindneki elõtt félrehívnám, szerintem a háta közepére se kívánna, azok után, h már attól totál zavarban van, ha egy vagy két közös ismerõs, csak szimplán ott van velünk egy társaságban.Ilyenkor nem is lehet vele beszélni, nem is erõltetem, inkább békén hagyom, mert nem akarom kellemetlenbe hozni. Ha egyszer valami csoda folytán tudnék vele találkozni kettesben, valami nyugodt helyen, ott bevallanék neki mindent. De elhívni nem fogom, sem mások elõtt, mert akkor zavarban van, sem pedig üzenetben, mert arra úgyse válaszolna, én meg csak rágnám a körmeimet, h mikor válaszol már, közbe tudom, h úgyse fog. A csajok nem szeretik, ha üzenetben hívják el õket valahova.
A kérdező hozzászólása: Valami alapvetõ jelet mondjatok már ami azt igazolja, h tetszem neki, és nem csak lepattontani akar, ezzel a távolságtartással...
Na figyelj: én most megmondom neked õszintén, hogy ha most a csaj helyében ezt itt olvasnám, akkor azt mondanám, hogy egy ilyen tutyimutyi pasi nem kell, még akkor sem, ha totál odavan értem! Ha tényleg annyira belezúgtál, akkor hívd el randira és vallj be mindent! Más lehetõség nincs. Csodát nem fog tenni senki, csak te tudod megoldani a helyzetet. Vagy van még egy megoldás: szenvedj!
Alapvetõ jel: távolságot tart. Nem tartana, ha nem lenne zavarban. Mégis mi más oka lenne rá, de komolyan!
Velem is szinte ugyan ez van, flegmázik, kerüli a társaságom a csaj ... nos barátnõi azt mondták bejövök neki most jó pár napja, de kb. másfél, két hete nemleges választ adott nekem "csak barátként szeret", mikor elmondtam neki mit érzek iránta... én se tudom nagyon megkülönböztetni, hogy melyiket próbálja jelezni ezzel :D ... nõk ...

Aki már próbálta a Wizzitet ( valamilyen szőrtelenítő eszköz) megtenné hogy ir véleményt róla? Én is meg szeretném majd venni, ha jó, csak senki nem mond semmit.

Legjobb válasz: Én rendeltem már így dolgokat, de minden csak pénzkidobás volt :( nagyon sajnálom amúgy mert én azt hittem hogy tényleg olyan amilyennek reklámozzák. Amúgy csak engem idegesít, hogy a reklámban a nõ a rúzson húzza végig? Ki olyan hülye, hogy sminkelés után használja?! :) Tudom, a tvben így kell bemutatni, de akkor csináltak volna nekik natúrsminket nem ilyen vérvörös szájakat meg 5 kiló festéket a szemükre is.

Én rendeltem már így dolgokat, de minden csak pénzkidobás volt :( nagyon sajnálom amúgy mert én azt hittem hogy tényleg olyan amilyennek reklámozzák. Amúgy csak engem idegesít, hogy a reklámban a nõ a rúzson húzza végig? Ki olyan hülye, hogy sminkelés után használja?! :) Tudom, a tvben így kell bemutatni, de akkor csináltak volna nekik natúrsminket nem ilyen vérvörös szájakat meg 5 kiló festéket a szemükre is.
látszika reklámban hogy ilyen "mûszöröket " raknak a nöknek az arcára. Ne higyy nekik! kamu!!!!
Én rendeltem és nekem bevált. Semmi panaszom nincs rá tényleg. Max annyi, hogy utána piros a bõr és be kell kenni testápolóval. De tényleg nagyon jol kiszedi a szõrt:)
Én nem próbáltam, de ahogyan a reklámban mondják szerintem egy mini epillátor lehet. Ne foglalkozz szerintem a tv shoppal mindent kiszíneznek, elég erõteljesen.

Ha a doki nem mond semmit, mikortól nem ajánlott már a szeretkezés? a szülés előtt mennyi idővel?

Legjobb válasz: Szia.Az utolsó hónapban nem ajánlott,de ha mégis,akkor óvszerrel,mert a spermában van olyan anyag,ami beindíthatja a szülést.Nálunk ilyesmire nincsen szüks´g,mert 3 hónapja mosoly szünet van.A párom félti a babát.De megtudom öt érteni. 38hetes kismama.

Szia.Az utolsó hónapban nem ajánlott, de ha mégis, akkor óvszerrel, mert a spermában van olyan anyag, ami beindíthatja a szülést.Nálunk ilyesmire nincsen szüks´g, mert 3 hónapja mosoly szünet van.A párom félti a babát.De megtudom öt érteni. 38hetes kismama.
Szia! Szerintem egész nyugodtan szexelhettek, akármeddig. Nálunk sem lett belõle semmi baj sem. Sõt, egyik ismerõsömnek kifejezetten azt mondta a doki túlhordás miatt, hogy szexeljenek, mert attól beindulhat a szülés.
A nagykönyv szerint a várható idõ elõtt 6 héttel kell abbahagyni, tehát a 34. hét vége felé. De ez nem mindenkinél van így. Van akik már elõbb befejezik, és van akik szülésig szexelnek. Ez fõleg a kismamától függ. Kívánja e, jó e neki, nem okoz e kellemetlen tüneteket. A szervezeted jelzi, ha nem jó neked a szex. A baba nagyon védett helyen van, ahhoz nagyon vad szexnek kell lennie, hogy ártson neki.

Pár szó kivételevel szinte semmit nem értek meg az angol filmekből. Egyszerüen nem értem mit mond mint ha ösze vissza beszelnenek a filmben, nem értem a szavakat. Miért lehet ez?

Nem ertem eyt,ha angol szöveget olvasok akkor nehány szót kivéve,nagyjábol megértem a szoveget,de ha hallásra kell megertsem mintha lónak mondanák az ABC t.

Legjobb válasz: Majd kialakul , nálam is így volt :D olyan filmeket nézz meg angolul amiket már kivûlrõl ismersz és tudod magyarul h mit mond , vagy angolul mondja és alatta legyen magyar felirat

Majd kialakul , nálam is így volt :D olyan filmeket nézz meg angolul amiket már kivûlrõl ismersz és tudod magyarul h mit mond , vagy angolul mondja és alatta legyen magyar felirat
A filmekkel olykor én is bajban vagyok. Szövegértés szempontjából inkább a hírtévék (BBC, CNN) a jobb. De elég sok vloggert nézek Youtube-on, azokkal sincs gondom. De filmet felirat nélkül inkább nem nézek. (Inkább angol felirattal persze.)
Javaslom én is a híradókat (BBC, Euronews), illetve brit filmeket, vagy legalábbis olyat, amiben brit színészek játszanak. Sokkal érthetõbb. Persze ízlések és pofonok, én általában egy kukkot nem értek az amerikai filmekbõl, olyan elkenten beszélnek, más meg a britet nem érti; mindazonáltal nekem az a tapasztalatom, hogy a britet könnyebb megérteni (még a dialektusokat is), mert közelebb áll ahhoz, amit az iskolában tanulsz/tanultál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!