Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem ment fel, (59 db)

Tegnap reggel 9-kor kaptam meg a tuszorepit, es ma reggel nem ment fel a hom. Most en tudom rosszul, de ha ma este van a tuszorepedes, akkor nem holnap kell menjen fel a hom?

a tegnap reggel 36.2 volt es ma pedig csak 36.4 szoval nagyon kicsit ment csak fel. Holnap kell fel menjen nem,ha ma fog megrepedni nem? Elvegeztem ma egy terhessegi tesztet es full povitiv lett. Tudom hogy meg csak a tegnap kaptam a szurit,de azert csinaltam a tesztet,hogy lassam 14 nap elteltevel hogyan tudom majd ossze hasonlitani a teszteket. Aggodom hogy mi lessz ha holnap se megy fel a hom,akkor ezek szerint buktam ezt a honapot is ha nem megy fel holnap a hom. Amugy a tegnap nagyon ereztem a peteerest,megvolt a tojasfeherje nyak is es nagyon szurkalt,feszitett a petefeszkem. Valaszokat elore is koszonom.

Legjobb válasz: Elfelejtettem hozza tenni,hogy a doki azt mondta hogy ma akciozzunk

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hozza tenni, hogy a doki azt mondta hogy ma akciozzunk
nekem ugyan nem spontán hónapjaim voltak, hanem lombik, de a tüszõrepesztõ a beadástól számítva kb. 36 óra múlva hat. A terhességi teszt a beadástól pozitív (és még kb. 10 napig onnan), így szerintem az lh teszt sem értékelhetõ. LEgalábbis nekem soha nem mutatott semmi értelmeset (se a hõmérõzés - hónapokig -, de ez is egyénfüggõ szerintem) :) Sok sikert kívánok :) )
A tüszõrepesztõ injekció HCG-t, "terhességi hormont" tartalmaz, amit a terhesteszt kimutat. Azért lett pozitív a teszt. Szóval felesleges csinálnod. A hõ pedig akkor megy fel, ha megtörtént a tüszõrepedés. Ugyanis a hõ azért emelkedik meg, mert a kilökõdött petesejt helyén kialakult sárgatest progeszteront termel.
Utolsó vagyok. Egyébként nem mindenkinek ugrik rögtön nagyot a hõje. Van, akinek lassan megy fel. Tehát még akár az is lehet, hogy már megvolt az ovu, és ez a kis emelkedés azt jelzi.

Kijött már Galaxy 3ra a hivatalos Froyo? Csak mert vidéken lakom, és Pesten vettem a West Endben Samsungban, és ha nem muszály fölöslegesen nem mennék fel pestre.

Egyébként semmi bajom nincs vele az él? hátterek miatt kellene,ha nem veszne a gari a rootolástól megcsinálnám...

Legjobb válasz: van

van
nincs
A kérdező hozzászólása: Kössz...
A spanyoloknál már elérhetõ: http://android.blog.hu/2011/03/23/boldogok_a_spanyol_galaxy_.. Lassan biztos itt is lehet frissíteni. És nem kell elvinned sehova se, mert otthon is meg lehet csinálni a KIES nevû progival teljesen hivatalosan, garanciavesztés nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Akit még érdekel a téma annak mondom, ma voltam a samsungban(west end) és a szolgáltatós már kijött, de a függetlenig még várni kell 2-3 hetet.
Jó étvágyat a vacsorához!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát neked is. Olyanokat írnak ide, hogy te még ezen vagy fenn akadva????
Igen, most lesz, de legyetek együtt minden másnap, és akkor tuti nem marad ki.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak csütörtökön tudunk, mert akkor jön haza a párom.
A ciklusod hányadik napján vagy és hány napos szokott lenni a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: 20. napján vagyok és az utolsó 35 napos volt.
Hát igen, akkor most lesz, lehet, hogy csütörtök elõtt.:( Hát azért, ha hazaért legyetek együtt, hátha, csak aznap reggel lesz...de a hõdet méred akkor látni fogod, mikor volt ovu.

Ha a hőm nem ment fel, se le, a mikroszkóp csupa páfrány, az ovuteszt negatív, mert a tesztcsík halványabb, és mostanában kellene, hogy pé-em legyen, akkor most szerintetek mi lehet?

Ne higgyek a páfrányoknak? Olyan érzésem van, h mindjárt megjön! És szúrkál néha a bal petefészkem.

Legjobb válasz: a teszt sokkal megbiszhatobb mint a mikroszkop. még nemigen volt peteérésed majd lessz. figyelj szerintem figyeld a nyálkád . az a legbisztosabb. sok orvos szerint a mikroszkop nemér semmit. sok sikert

a teszt sokkal megbiszhatobb mint a mikroszkop. még nemigen volt peteérésed majd lessz. figyelj szerintem figyeld a nyálkád . az a legbisztosabb. sok orvos szerint a mikroszkop nemér semmit. sok sikert
Szia! Szerintem a hõdben és a tesztben bízz. Nekem ugyanez volt, csak fordítva: teszt pozitív, hõ megugrott, mikroszkóp semmi páfrány. A teszt 99%-os elvileg. A mikroszkóp meg mutathat mástól is páfrányt, fõleg ha nem vártál elég idõt evés, ivás után. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Reggel rögtön néztem a mikroszkópot, elõtte nem ettem-ittam semmit. De várok türelemmel. És a tesztnek hiszek. Sajnos.
próbáld meg cervixbõl megcsinálni a mikroszkópot.

Lehetek terhes ha a ciklus 6. napján sexeltem, de nem ment el bennem a párom (mivel nem igazán állt fel neki)?

Legjobb válasz: ha nem állt fel neki, akkor hogy szexeltetek? amúgy igen, menstruáció alatt is lehetsz terhes, és nem csak akkor, ha elmegy beléd, hanem elõváladéktól is.

ha nem állt fel neki, akkor hogy szexeltetek? amúgy igen, menstruáció alatt is lehetsz terhes, és nem csak akkor, ha elmegy beléd, hanem elõváladéktól is.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem , hogy többször ellankadt.köszi a választ.egyébként kb.32 napos ciklusaim vannak.
nincs mit :) szerintem amúgy ne túl sok az esélye, de azért lehetséges.
A kérdező hozzászólása: köszönöm még egyszer:) én is ezt gondolom, hogy nem lehetséges , de muszáj volt egy kis megerõsítés.
De, lehetséges. Csak az esély nem túl nagy, de azért bejöhet. Csak szólok, hogy a lottó hármasnak kb. ekkora az esélye! Fogamzásgátlásról hallottál már?

Nekem van egy amerika stafford shire terrier és ha sétálunk nagyon fél az emberek töl és az autoktol ha lát egyet menekül és már nem jön tóvább mért fél a kutyám?

Legjobb válasz: élõ példája ez a kérdés mi történik akkor ha szapitól veszed a kutyát, illetve a tetejében -ez egyellõre még nem megalapozott gyanú- nem szocializálod a kutyád. elsõ kérdésként mennyi idõs a kutya? mennyire van/volt szocializálva?

élõ példája ez a kérdés mi történik akkor ha szapitól veszed a kutyát, illetve a tetejében -ez egyellõre még nem megalapozott gyanú- nem szocializálod a kutyád. elsõ kérdésként mennyi idõs a kutya? mennyire van/volt szocializálva?
az komoly. egy éven keresztül egy staffi még annyira sem volt szocializtálva hogy ne félen az utcától erre beszereztél mellé még egyet? ( a másik kérdésben 10 hetes stafiról írsz) . ezt csak rehabilitációval lehet megoldani a megfelelõ segítséget igénybe véve. amit sajnos nem itt kapsz meg, hanem egy erre a célra megfelelõ kiképzõ/kutyasuli személyében.
10hetes... az a dolga még hogy féljen... ki se lehetne vinni még az utcára. Szépen növekvõ ingerkörnyezetbe vigyed ne egybõl az autópálya mellé.
Keress normális gazdát minden kutyádnak.Hidd el, ez a legjobb tanács, amit kapsz. Rosszul neveled a nagyobbat, a 10 hetes akirõl írtál, meg kész csoda, hogy annyi [email protected]ól, amit beletömtél, még nem durrant szét, vagy f*sta a halálba magát. Egy évesen jut kivinni az utcára??? Normális vagy?? Tudod milyen lemaradás van szerencsétlen kutyának? Kár is neked bármit magyarázni. Keress nekik NORMÁLIS gazdit.
egy 1 éves kutya nem fog félni az utcától hacsaknem életében nem volt odakint. emellé még hozzátesszük hogy valószínû szaporított ideggyenge kutyussal van dolgunk. ennek az ellentetje az ilyen "nevelési módszernél" mint a tied hogy a kutya minden számára ismeretlen dologra agresszívan reagál. gondolom az már buli neked, holott nem normális. azt nekem az istennek nem fogod tudni bemagyarázni hogy a kutyákat elzárva tartod a világtól és megfelelõen szocializált utcán is jól nevelt kutyák lesznek belõle mert megeszem a kalapom.
A kérdező hozzászólása: 1 éves és nem nagyon volt szocializálva
szóval két staffordod van értem ^^
A kérdező hozzászólása: az összes kutyám at igy nevelem és egyik kel se volt gond csak most ezel és let vele foglalkozva 3 honapos kortol és most kezdet el félni 1 évesen
A kérdező hozzászólása: aki nem tud normálisat irni az ne irjon semmit

Ebben a hónapban nem volt pém (clostis hó). Hőmérőzés alapján, és Lh teszt alapján nem igazolható. Szinte a 12-ik naptól majdnem minden nap éreztem a petefészkeim. A hőm a 25 nap után ment fel. Ha nincs pé, a mensi előtti PMS tüneteket sem érzem?

Az anovulációs ciklus végén is lehet a hasszúrkálásokat érezni?

Legjobb válasz: Ezeknek a hormon tablettáknak egyéntõl függõen eltérhet a hatása, de én úgy tudom, hogy ez a bogyó segíteni szokott összehozni a peteérést. Az tény, hogy nem egy ciklus alatt rendezõdik a pé. Vagy az sem kizárt, hogy a hõd nem véletlenül ugrott fel 25-én. Hallottunk már olyat, hogy ciklus vége felé közeledve volt pé és baba lett belõle! Mikor kellene megjönnie a nem vártnak?

Ezeknek a hormon tablettáknak egyéntõl függõen eltérhet a hatása, de én úgy tudom, hogy ez a bogyó segíteni szokott összehozni a peteérést. Az tény, hogy nem egy ciklus alatt rendezõdik a pé. Vagy az sem kizárt, hogy a hõd nem véletlenül ugrott fel 25-én. Hallottunk már olyat, hogy ciklus vége felé közeledve volt pé és baba lett belõle! Mikor kellene megjönnie a nem vártnak?
A kérdező hozzászólása: Holnap. :( Majd meg halok úgy fáj a hasam :(((((( Teljesen kétségbeestem. :( Nem azért mert nem sikerül a babó, hanem az a tény, hogy tudom hogy nem mûködöm rendesen. :((((( Ez a hõm: http://ciklus.hu/images/diagramok/2b11208c37aa0f2f60eb8fef8a..
1. válaszoló vagyok. Ne ess kétségbe! Nem lesz semmi baj, de ez a hónap tényleg nem volt valami tökéletes. Úgy olvastam, hogy a Clostyt csak 3 hónapig lehet folyamatosan alkalmazni. Neked ez volt az elsõ? Azt kívánom, hogy jöjjön meg rendesen a "nem várt", aztán rendezõdjön a hormon háztartásod és hidd el nálatok is megjön a gólya! Kitartás, sok erõt küldök neked!!!
persze hogy lehetsz terhes. de most inkább gondterhes vagy.
Terhes vagy.
Terhes vagy. 3-0 rimánkodh hogy 3 nem válaszoló legyen és akko már csak 50%-50% hogy terhes vagy.
Gratulálok...
Igen, a bõrödön fog egy kinövés keletkezni, ami 9 hónap alatt gyerek méretûre nõ és kipottyan belõle a baba.
A kérdező hozzászólása: de végig fent volt az óvszer.akkor csak nem lehetek az.vagy mégis?
Ne parazz nem vagy!

Ha a Rébusznak nem vettem fel 2 hónapig a telefont és újra mennek dolgozni, akkor mire számíthatok?

Legjobb válasz: A rebusznál semmi jóra nem alkamaznak többet , legalábbis ha ugy nem vetted fel hogy nem nem mentél el egy munkára ... de szerintem hagyd a rébuszt írtó parasztok , szemét egy hely a universitas úgy szintén , menj a biztos ponthoz a studenthez.

A rebusznál semmi jóra nem alkamaznak többet , legalábbis ha ugy nem vetted fel hogy nem nem mentél el egy munkára ... de szerintem hagyd a rébuszt írtó parasztok , szemét egy hely a universitas úgy szintén , menj a biztos ponthoz a studenthez.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem úgy nem vettem fel, dolgoztam ott vagy fél évig és kivétel nélkül mindig pontosan megjelentem a munkán. Csak 2 hónapig nagyon sok gondom dolgom volt, és nem tudtam menni. eleinte még hívtak párszor de már nem.
orulnek ha ujra mesz dolgozni. mondjuk teny hogy a jobb munkakat hirdetes elott azoknak adjak ki akik megbizhatoak es sokat dolgoztak naluk. viszont maskor legyen mar benned annyi hogy felveszed a telefont es megmondod hogy bocsanat de most nagyon sok dolgod van nem tudod elvallalni a munkat de a kesobbiekben mindenkeppen szeretnel ujra diakmunkazni ahogy rendezodnek a dolgaid. am rebusz tenyleg foscsi... az irodas pitsakat felrugnam parszor de az arrogans gyoker muszakvezetom vagy ki is erdemelt volna par pofanbaszast

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!