Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem ment (566 db)

A "menõ vagányak"barátkoznak a nem Menökkel? Fiuk kozott pl es ha a fiu meno a lany nem?

Legjobb válasz: Képzeld õk is emberek és barátkoznak a "nem menõkkel"

Képzeld õk is emberek és barátkoznak a "nem menõkkel"
Hova menõ vagányak?

Hova menjek? Ha a munkácsyba mennék, elpazarolnám a Táncsicsot, de ha nem oda mennék, akkor elpuskáznám a jó helyem.

Szóval két helyre is felvettek. Munkácsy angol és kommunikáción 12. vagyok a listán, Táncsics általánoson meg 28. Melyiket válasszam?

Legjobb válasz: Egyértelmûen Táncsics!

Egyértelmûen Táncsics!

Lehetek terhes ha barátom nem ment el, de többször odatette a péniszét a hüvelyemhez? Nem rakta be, nem ment el de előváladék volt. A sperma el tud jutni ilyen esetben a "célig"?

ennyi elég a spermának hogy oda jusson?

Legjobb válasz: Te aztán jóhülye vagy! Amúgy lehetséges, de nem valószínû.

Te aztán jóhülye vagy! Amúgy lehetséges, de nem valószínû.
Nem értem, hogy miért szexelnek az ilyen éretlen, tudatlan emberek! Annyira kiábrándító már ez a világ...
kicsi az esélye de lehetsz, viszont ennyi ésszel nem ajánlom nektek a szexet
Böbi?
Persze a szex után a puncit centripetálisan felfugázza a spermiumokat mely tornádó szerû hatást eredményez, ezáltal a spermákat vákuumszerûen szippantja magába
Ha semmi sem sikerül, ha örök vesztesnek érzed magad, gondolj arra, hogy egyszer spermaként te voltál a legfürgébb a csapatban:DD

Jöhetnek úgy a fájások, hogy még a nyákdugó sem ment el? Azaz enélkül is beindulhat a szülés ugye? Mert ha még nem ment el a nyákdugó az azt jelenti hogy zárt a méhszájam. (2 hete az volt)

Jó lenne már lassan szülni, de még a nyákdugóval sem találkoztam. Jóslóm, keményedések, derékfájás sok van pár napja.

Legjobb válasz: Nyákdugó akkor jön, mikor kezdesz nyílni. Attól szerintem még jóslók simán lehetnek, sõt a szülés is beindulhat.

Nyákdugó akkor jön, mikor kezdesz nyílni. Attól szerintem még jóslók simán lehetnek, sõt a szülés is beindulhat.
én észre sem vettem hogy elment volna a nyákdugó, csak jöttek a fájások
nekem se ment el a nyákdugóm, csak jöttek a fájások!
én se "találkoztam" a nyákdugóval, és magzatvízfolyással indult a szülésem.
A nyákdugóm nekem is "elveszett", véres nyákos folyásom volt a szülés elõtt 5 napig. De a dugót nem láttam.
Úgyis elmehet a nyákdugó mintha egy erõsebb folyásod lenne, vagy pisilés közben hogy észre sem veszel semmit, én sem vettem észre hogy elment volna pedig ki vagyok nyílva.Nem feltétlenül megy el sem a nyákdugó sem a magzatvíz a szülés beindulása elõtt, az elsõ babámmal csak vajúdás közben ment el a dugó de a víz nem, csak burokrepesztéssel.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszönöm a válaszokat!
a nyákdugóm nekem sem tudom mikor távozhatott. Nekem elfolyt a magzatvizem (vagyis egy része), bevitt a mentõ a kórházba és még akkor egyáltalán nem voltam nyitva. (fél egykor folyt el a vizem, egykor voltam a kórházban és reggel 9:04-kor megszületett a fiam, három ujjnyi tágulással, sajna nem adtak méhtágítót)
Nem kéne, hogy emiatt baja legyen késõbb.
A kérdező hozzászólása: csak mert a win 7 frisitése miatt meg h rá lett rakva a win 7 kb 15 szer lett újraindítva és 2 szer elõfordult h nem indult újra csak kikapcsolás után, de a táp gazdája azt mondta h neki is szokta csinálni és szerinte az asrock alaplap miattvan ez, sztem meg lehet h a rossz minõségû hkc 550 táp miatt, ez a táponkivûl lehet vmi más hardver probléma?
Nagyjából 0%.
Abszolúte semmi.
20.49-es: Programtervezõ Info., EKF. Annyit azért hozzátennék, hogy azért voltam matekból(meg általában minden másból is) bukóesélyes középsuliban, mert leginkább az iskola mellé jártam, akkoriban még a tanulás helyett inkább a hülyeség meg a bulizás mozgatott :D
A kérdező hozzászólása: sajnos nem értettem
Ha azt, hogy "nem ment" úgy értelmezem, hogy nem értetted, akkor kevesebb mint 0%. Ha úgy, hogy nem (akartál) tanulni (de amúgy értenéd), akkor csak szorgalom kellene, és nem lesz gond. Persze ha középsuli infó szakán már programoztál és ment, akkor ez nem nagyon vonatkozik rád.
simán van esélyed de ott már tanulni kell!!! ne verd a fa*zt és járjál be rendesen, akkor nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: miskolc programtervezõ-informatikus szak. már felvettek, elõzõleg sima középiskola infó szak
Hmm... milyen iskola és milyen szakon voltál, elõzõ?
Hülyeség, hogy 0 esély, én folyton bukás szélén táncoltam matekból középsuliban, fõiskolán meg 3-asnál rosszabb jegyet sosem kaptam matekos tárgyra.
Már felvettek? Most fogsz kezdeni? Hol?
A kérdező hozzászólása: az frankó
Ha nincs érzéked a matekhoz akkor szinte semmi, de még ha valami csoda folytán be is fejezed akkor is csak szenvedni fogsz. Ha csak lusta voltál tanulni a középsuliban, akkor a nullánál több. Kár amúgy lamentálni ha már felvettek:) Kösd fel a gatyát mert kemény lesz, szakesteken ne idd el az agyad! (egy volt miskolci diák)
:| miért minek? istenem....
miért kellett abbahagyni??????:o
És miért kellett elkezdeni, ha még ennyire éretlen vagy és ha abszolút nem voltak nyugis körülmények (gondolom azért kellett abbahagyni)? Hány évesek vagytok?
igen annak hivjak...nem szamit ha nem elvezett el:) ....amugy vannak olyan lanyok akik szinte keptelenek elelvezni....csak nagyon ritkan...meg kell erte dolgozni:) egy jo tipp ha azt akarod h konnyebben elelvezzen: ingereld a csiklojat...az nagyon jo tud lenni ha jol csinalod:!!sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: utolsonak köszi.:) amugy énis 15 vagyok és a lány is. és csak erre voltam kiváncsi.. amugymeg azért mert váratlanul hazajött apám, mert a munkából elöbb hazaengedték, de kb 10perc után már el is ment itthonról, de utánna már nem folytattuk.. :S
Nehogy a többieknek is megköszönd a választ, a végén még udvariasnak tûnsz és az nagyon ciki lenne...
Igen, ujjazásnak
23, 75 ostoba a kérdés
Nem kötelezõ a házasság! Ha 2 ember boldog, és szereti egymást és együtt élnek, akkor a házasság az csak amolyan ráadás. Hogy legyen gyûrû meg fehér ruha meg templom, meg el lehessen mondani h házas vagyok. De ez mind nem kötelezõ. ELÉG NAGY BAJ HA 2 EMBER CSAK AKKOR BOLDOG ÉS CSAK AKKOR BÍZNAK MEG A MÁSIKBAN HA MÁR HÁZASOK!
120 a statisztikák szerint ez az az életkor, amin felül már csak nagyon kevesen mennek férjhez
Hát szerintem olyan nincs persze 45-50 felett már nehezebb de mindenki megtalálja a társát... ha akarja persze
30 alatt még idõben van. utána már versenyfutás az idõvel!
nem kötelezõ a házasság, meg akkor mész férjhez amikor akarsz, meg amikor találsz alkalmas jelöltet persze de sztem idõsebben már 30-as évek végén 40 felett amikor már kezd az ember már kevésbé jól kinézni meg öregedni akkor már kisebb az esély

A nyákdugó ha még nem ment el akkor lehet, hogy még nem is fogok szülni vagy annak mindenképp el kell mennie mielőtt a kórházba bemegyek? 38+4napos kismama

Elfolyhat a magzatvíz a nyákdugó távozása előtt is?

Legjobb válasz: Én is 38+4 napos vagyok... :-) Úgy tudom, hogy távozhat szinte észrevétlenül is- kocsonyás állagú folyás formájában, zuhanyzás közben, stb... Mindenkinél más. Barátnõm nem érezte, mikor távozott. Az biztos, hogy a magzatvíz csak azután tud elfolyni, amikor a nyákdugó már távozott. Valójában több nap is eltelhet a nyákdugó eltûnése és a magzatvíz elfolyása között.

Én is 38+4 napos vagyok... :-) Úgy tudom, hogy távozhat szinte észrevétlenül is- kocsonyás állagú folyás formájában, zuhanyzás közben, stb... Mindenkinél más. Barátnõm nem érezte, mikor távozott. Az biztos, hogy a magzatvíz csak azután tud elfolyni, amikor a nyákdugó már távozott. Valójában több nap is eltelhet a nyákdugó eltûnése és a magzatvíz elfolyása között.
Szia! 3 gyereket szültem, mindegyik esetben a magzatvízzel együtt távozott a nyákdugó.Van aki észre sem veszi, mert pisilés közben megy el. A magzatvíz nem folyhat el elõbb, mint a nyákdugó, hiszen nincs útja.Egyszerre viszont távozhat.Kitartás, már nincs sok hátra!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!