Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem magánrendelésen fogad, hanem (2 db)

Ha a dokim nem magánrendelésen fogad, hanem a szakrendelőben rákérdezzek-e az asszisztens előtt hogy mennyiért vállalja a szülést?

Legjobb válasz: Simán. Én megkérdeztem, illetve a férjem. Azt mondta a dokinak, hogy inkább mondja meg, mert mi is gondolunk egy összegre, õ is gondol egyre, aztán ha az a kettõ nagyon nem találkozik, akkor ciki. Megmondta kereken, forintra. :-)

Simán. Én megkérdeztem, illetve a férjem. Azt mondta a dokinak, hogy inkább mondja meg, mert mi is gondolunk egy összegre, õ is gondol egyre, aztán ha az a kettõ nagyon nem találkozik, akkor ciki. Megmondta kereken, forintra. :-)

A fogkõ eltávolításáért, ha nem magánrendelésre megyek hanem OEP által támogatottra kell érte fizetni?

Legjobb válasz: A területileg illetékes, fogászati szakellátást igénybe véve, érvényes, (OEP) biztosítási jogviszonyban lévõknek ingyenes. [link] [link]

A területileg illetékes, fogászati szakellátást igénybe véve, érvényes, (OEP) biztosítási jogviszonyban lévõknek ingyenes. [link] [link]
Nálunk a szájhigiénián ingyenes, de idõpontot kell kérni.
nem kell fizetni, miért kéne ha van TB biztosításod, akkor köteles ellátni, ahová tartozol helyikirendeltséghez.
Nemrég csináltattam a Csengery utcai SzTK-ban ( egyáltalán van még ez a név?)teljesen ingyenes volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!