Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem magánrendelésen fogad, (3 db)

Ha a dokim nem magánrendelésen fogad, hanem a szakrendelőben rákérdezzek-e az asszisztens előtt hogy mennyiért vállalja a szülést?

Legjobb válasz: Simán. Én megkérdeztem, illetve a férjem. Azt mondta a dokinak, hogy inkább mondja meg, mert mi is gondolunk egy összegre, õ is gondol egyre, aztán ha az a kettõ nagyon nem találkozik, akkor ciki. Megmondta kereken, forintra. :-)

Simán. Én megkérdeztem, illetve a férjem. Azt mondta a dokinak, hogy inkább mondja meg, mert mi is gondolunk egy összegre, õ is gondol egyre, aztán ha az a kettõ nagyon nem találkozik, akkor ciki. Megmondta kereken, forintra. :-)

A fogkõ eltávolításáért, ha nem magánrendelésre megyek hanem OEP által támogatottra kell érte fizetni?

Legjobb válasz: A területileg illetékes, fogászati szakellátást igénybe véve, érvényes, (OEP) biztosítási jogviszonyban lévõknek ingyenes. [link] [link]

A területileg illetékes, fogászati szakellátást igénybe véve, érvényes, (OEP) biztosítási jogviszonyban lévõknek ingyenes. [link] [link]
Nálunk a szájhigiénián ingyenes, de idõpontot kell kérni.
nem kell fizetni, miért kéne ha van TB biztosításod, akkor köteles ellátni, ahová tartozol helyikirendeltséghez.
Nemrég csináltattam a Csengery utcai SzTK-ban ( egyáltalán van még ez a név?)teljesen ingyenes volt.

Ha az orvos azt mondta többet már nem kell mennem hozzá a magánrendelésre, akkor honnan fogja tudni a méhszáj állapotát?

36hetes vagyok,és csak UH-ra kell mennem hetente,meg majd CTG-re.

Legjobb válasz: Szia.Ez ugy van,hogy gondolom abban a korházban ügyel az orvosod amiben szülni fogsz,szóval hetente amikor mész ctg-re minden alkalommal meg kell néznie az eredményededet egy orvosnak és alá kell írnia mert már heti rendszerességgel fognak visgálni.Abban az idöpontban menjél ctg-re amikor a dokid tart (terhesgondozást) a korházban.Énszerintem ezért mondta azt,hogy magánrendelésre már nem kell menned,mert ugy is megviszgál majd minden ctg után.Nállam így volt.Remélem tudtam segíteni,Boldog babavárást neked.

Szia.Ez ugy van, hogy gondolom abban a korházban ügyel az orvosod amiben szülni fogsz, szóval hetente amikor mész ctg-re minden alkalommal meg kell néznie az eredményededet egy orvosnak és alá kell írnia mert már heti rendszerességgel fognak visgálni.Abban az idöpontban menjél ctg-re amikor a dokid tart (terhesgondozást) a korházban.Énszerintem ezért mondta azt, hogy magánrendelésre már nem kell menned, mert ugy is megviszgál majd minden ctg után.Nállam így volt.Remélem tudtam segíteni, Boldog babavárást neked.
Én se megyek már, csak ctg-re. Ezt a 35. héttõl. A 36. héten még lesz egy nagy vizsgálat laborral meg mindenfélével, akkor gondolom nézik a méhszájat, de hogy utána mi lesz, azt nemtudom. A méhszájat minden héten kell nézni, vagy mi?
Álltalában nézik a méhszájat a 36.héttöl minden héten mert sokat elérúl a szülés pontos idöpontjáról és a fertözés miatt is fontos nézni mert ha nagyon kivan nyilva elkaphatsz egy szép kis fertözést is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!