Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem jo szemmel nézi (17 db)

Tanúk, ha a családotok ellenzi a tevékenységeteket, illetve nem jó szemmel nézi, akkor elfordultok tőle?

Legjobb válasz: Nem! A mai napig is kapcsolatban vagyok a család tagjaimmal. Sõt a lányom, aki 25 éves, nem Tanú, de együtt lakunk egy lakásban a férjével aki szintén nem tanú, és nincs semmilyen "elfordulás", ugyan úgy beszélgetek velük mint bárki mással. Legfeljebb Én nem veszek részt azokban a tevékenységekben velük amik nem keresztény bibliai tanítás, de Õk is és Én is tiszteletben tartom Õket és nem veszekszünk.

Nem! A mai napig is kapcsolatban vagyok a család tagjaimmal. Sõt a lányom, aki 25 éves, nem Tanú, de együtt lakunk egy lakásban a férjével aki szintén nem tanú, és nincs semmilyen "elfordulás", ugyan úgy beszélgetek velük mint bárki mással. Legfeljebb Én nem veszek részt azokban a tevékenységekben velük amik nem keresztény bibliai tanítás, de Õk is és Én is tiszteletben tartom Õket és nem veszekszünk.
Szó sincs ilyesmirõl.Továbbra is jó kapcsolatban vagyunk egymással, igyekszünk segíteni amiben csak tudunk.
Sajnos az elsõ sz.-i korai tanítványokkal szembeni ellenséges szellemhez hasonlóan, ma is sokan terjesztenek rólunk hamis és irracionális dolgokat. Úgy mint õk, a mai Tanúk sem fordulnak el senkitõl sem, csak mert rossz szemmel nézi a bibliai tevékenységeinket. Nem is érdekünk, hiszen ha beadnánk a "durcást" és elfordulnánk egy családtagtól (de akárki lehet), csak mert nem ért egyet velünk, ezzel ítélkeznénk felette!! Jehova Tanúi jól tudják, hogy ha másként nem is, a jó példával is meg lehet gyõzni embereket, ezt pedig az életünkbõl való kizárásukkal nem érhetjük el (tehát, akik ezt terjesztik rólunk, alaposan félrevezetnek másokat). Persze más a helyzet, ha valaki a szabad vallásgyakorlásban gátol, vagy a testi, szellemi egészségünket veszélyezteti. Ekkor sem mi fordulunk el tõle, hanem kényszerhelyzetbe kényszerítve lépnünk kell.

Ha a kedvesem nem jo szemmel nézi hogy kb. hetente 3-szor elmegyek anyukámékhoz, mit tegyek?

Tény hogy elég sok mindent csinált édesanyám, ami elég roszzul érintett minket de, akkor is az édesanyám!

Legjobb válasz: De most már van egy kedvesed, és tudnod kell, neked melyik a fontosabb. Ha ez õt bántja, akkor kell találnotok egy közös megoldást. A heti egy anyázás bõvel elég, hisz már új életed van, már a kedvesed a "családod". Ne haragítsd magadra.-)

De most már van egy kedvesed, és tudnod kell, neked melyik a fontosabb. Ha ez õt bántja, akkor kell találnotok egy közös megoldást. A heti egy anyázás bõvel elég, hisz már új életed van, már a kedvesed a "családod". Ne haragítsd magadra.-)
Menj csak bátran anyukádhoz. Addig jó, míg van kihez menni. DE a párodat ne vidd magaddal ezekre a látogatásokra! Anyukával pedig értesd meg, te nagyon szereted õt, de a párod is nagyon fontos neked, és ha õ tényleg szeret téged akkor nem háborgatja a kapcsolatotokat. Esetleg azt is kilátásba helyezheted, hogy ha sokat piszkál benneteket, kénytelen leszel választani a párod és õ közötte és te nem tudsz a párod nélkül élni!!! Ez kell(ene) hogy hasson rá.
Sose felejtsd el, hogy mit kaptál a szüleidtõl, szerintem abban semmi rossz nincs ha az meber heti többször elmegy a szüleihez.Nálunk ez temészetes lesz, mert most is nagyon közel állnak a szülõk, nagyszülõk mindkettõnkhöz.Csak az abaj, hogy nem egy városban leszek a szüleimmel.Szerintem ha nem tudja megérteni akkor váltd.
ki az aki igényli a heti 3x-i alkalmat? anyuka vagy te? milyen érzéseket váltana ki benned, ha a kedvesed is heti 3x ellátogatna anyukájához? ha még nem volt ilyen probáljátok ki!! milyen anya az aki keresztbe tesz a gyermeke kapcsolatának? szeretõ? neki nem érdeke, hogy a gyermeke boldog legyen? nem féltékeny egy kicsit a kedves mama? elgondolkodtató kérdések!!!!

Művészetis suliba fogok menni, és nem tudom, hogy ott jó szemmel nézik-e, ha rosszul fogom a ceruzát? egy 14 éves lány

Legjobb válasz: Szerintem nem fogja õket érdekelni, de ha mégis, akkor megtanítják, hogy fogd helyesen.

Szerintem nem fogja õket érdekelni, de ha mégis, akkor megtanítják, hogy fogd helyesen.
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Lányok! Miért van az, hogy "kiöltöztök", aztán meg nem nézitek jó szemmel, ha megbámulnak titeket az utcán, esetleg a bunkóbbak füttyögnek, stb. Ezt soha nem tuodm megérteni. (? )

pl felvesztek valami kihívóbb ruhát/ruhákat, aztán a pasik a szemetek, mert megbámulnak...Elmagyarázná ezt nekem valaki ? :DD

Legjobb válasz: Én személy szerint nem öltözöm kihívóan, csak csinosan, bár azt sem mindig, ennek ellenére is megbámulnak(nem vagyok nagyképû). Nem zavar ha ezt teszik, sõt különösen jó érzés látni, hogy tetszek az embereknek. Viszont az említett bunkóktól, akik füttyölnek, ocsmányságokat mondanak, azoktól hányok. Mert ezzel semmit nem érnek, csak az illetõ ellenszenvét. Nem így kell csajt felszedni. 17/L

Volt hogy munkába nem mehettem kiöltözve kicsit sem csinosabban, mert reggelente egy munkás csoporton haladtam végig. Komolyan, azt vártam mikor erõszakolnak meg. Pedig egy szimpla farmer és egy zárt rövidujjú volt rajtam. Már nem tudtam eléggé színtelenül és snasszul öltözni. Dühítõ, és idegesítõ hogy ezek ellen a bunkók ellen nem lehet mit csinálni.
Én személy szerint nem öltözöm kihívóan, csak csinosan, bár azt sem mindig, ennek ellenére is megbámulnak(nem vagyok nagyképû). Nem zavar ha ezt teszik, sõt különösen jó érzés látni, hogy tetszek az embereknek. Viszont az említett bunkóktól, akik füttyölnek, ocsmányságokat mondanak, azoktól hányok. Mert ezzel semmit nem érnek, csak az illetõ ellenszenvét. Nem így kell csajt felszedni. 17/L
*nem érnek el
egyeteértek a 10.20-al, nekem már akkor is beszólogatnak ha szoknyába vok, pedig ritkán viselek szoknyát pont ezek miatt
Az nem baj, ha diszkréten megnézik az embert, de ne füttyögjenek.
Az a baj, hogy aki direkt úgy öltözik, azt lehet nem zavarja. Vannak ismerõseim, akik néha dobják ki magukat, és mégis zavarja õket, mert egyszerûen bunkó módon adják tudtukra és sok ember nem szereti, ha bámulják õket feltûnõen, zavaró. De ahogy elõttem írta sok nõtársam, akik normálisan öltöznek, semmi kihívó, semmi qrvás darab, mégis megy az alpári szöveg és a fütty, na az (is) gusztustalan.
A fütyörészõ bunkók nem hiszem hogy be, legondolnak abba, hogy NEM NEKIK öltöznek ki a lányok. Hanem mondjuk a barátjuknak, vagy randira készülnek. És a kutyát nem érdekli hogy másnak ez tetszik-e vagy sem. Én rühellem, ha valaki lebámulja a ruhát rólam, amikor nem neki szánom az összeállítást. Idegenek vagyunk egymásnak, nem? Akkor viselkedjen úgy. Majd a pasim lebámulhatja rólam a ruhát. Vagy ha már muszáj csorgatni a nyálat akkor kulturáltan tedd! Vannak férfiak akik képesek rá. Gyakorold! A fütyörészõ idiótáknál szerintem nincs szánalmasabb!
21 lány voltam
Ez a "nem nekik" öltöztem ki ott hibázik, hogy ha az utcára mész úgy felöltözve akkor az utca népe látni fog. Ha egy szál [email protected] megyek ki az utcára, hiába "csak magam miatt" mentem úgy ki, meg fognak érte szólni.
Azért [email protected], mert a lányok azért öltöznek ki, hogy a nekik is tetszõ egyedeknek tetszelegjenek...Meg persze, hogy ne öltözzék "alul" a barátnõiket... Aztán meg rosszul esik nekik, hogy qrvának nézik õket...
Utolsó: 21/L
Én is ritkán hordok szoknyát, néhány napja az volt rajtam, de komolyan az, hogy egész nap néztek már már kellemetlen volt, a megjegyzésekrõl nem is beszélve...
Jó de nehogymár nem húzhatok szoknyát azért mert tele van az utca bunkóbbnál bunkóbb pasikkal. Ezt a "nem nekik" öltöztem ki-re írom válaszként.
Fentebb: Ritkán-hordok-szoknyát szindróma?:D Rajtam folyton az van, és érdekes módon nem veszek észre semmi különlegeset. Extra-rövid daraboknál esetleg, de egyébként nincsenek feltûnõ visszajelzések. Ha valaki állandóan nadrágos, akkor a szoknya ahhoz képest nyitott, védtelen érzés lehet, ezért idegesebb, hisztiseb ilyenkor az, aki viseli? Ugyanez akkor, ha kiöltözik az ember, és másképp érzi magát, érzékenyebb a visszajelzésekre a nem annyira megszokott stílus miatt? 19/L

Mi van akkor, ha nem nézi jó szemmel egy bizonyos ember, ha az ő barátnőjével is barátkozom? (Figyelem! Aki nem bírja a tinik "nagy" problémáit ne olvassa! )

Tehát adott három ember. Az egyik én , a másik a szinte legjobb barátnőm,(ő legyen W), a harmadik pedig W-nek nagyon jó barátnője(Én sem vagyok vele annyira rosszba).(Õ legyen Q). Mi hárman pont osztálytársak vagyunk. Most megyünk 10.-be. Én mindig is éreztem, hogy Q nem nézi jó szemmel, amikor W velem beszélget. Néha Q-val mentem egy busszal haza(külön városban lakunk, de én tovább megyek az ő városán), és ekkor mindig árad belőle a kedvesség, beszélgetünk, meg ilyenek, de amikor már hármasban vagyunk mindig látom rajta, hogy duzzog. Írta ma nekem facebook-on W, hogy kérdezte tőle Q, hogy szokott-e velem beszélni. Erre W válaszolta, hogy igen. És ennyi volt Q válasza: "örülök neki". Így, hogy most már bebizonyosodott, hogy Q tényleg nem nézi jó szemmel, hogy én W-vel barátkozom, tudom, hogy a végén én leszek mindenért a rossz. Mit tegyek? Élőbe már kérdeztem Q-tól, hogy mi a baja velem, erre csak mindig "semmi" volt a válasz. Ha szeptemberben újra elkezdődik a suli, hogy viselkedjek majd velük? Ne is beszéljek velük, hogy hagyjam őket nyugalomban, vagy igenis küzdjek a W-vel való barátságomért?

Legjobb válasz: B+

B+
Azért annyira ne küzdj. Ha W is akar lenni a te barátod, akkor Q-t majd õ elrendezi. W-vel beszélj. Q-t hagyjad ki. Legyél vele kedves, de semmi több. Amúgy valóban, az 1-nek igaza van. Még azt sem mondanám, hogy tini hiszti, mert ilyen szitu felnõttek között is elõfordulhat.
#1-esnél a pont :)
A kérdező hozzászólása: Leírtam, hogy aki "érzékeny" az ilyen problémákra, az ne olvassa!
Lehet hogy beszélned kéne W-vel hogy õ mit gondol errõl. Egyébként ha kedves veled meg szeretne veled barátkozni akkor ne hagyd hogy Q ne engedje barátkozz nyugodtan W-vel de csak miután megkérdezted tõle azt amit az 1. mondatomban mondtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a normális válaszokat! Ment a zöld! Igen, én úgy érzem, hogy W akar velem barátkozni. Sõt nagyonis.
Nem tudom hogy most te lány vagy-e vagy fiú, de lényeg az hogy elképzelhetõ, hogy Q akar tõled valamit... beszélj vele finoman, az eddigi kapcsolatairól :)

A férfiak miért nem nézik jó szemmel, ha egy csinos, elvált anyuka fiatal, 20-on éves fiúval jár össze?

Legjobb válasz: Ha nagyvárosban laksz, lesz......ják h mit csinálsz.

Ha nagyvárosban laksz, lesz......ják h mit csinálsz.
én senkit sem nézek jó szemmel akárkivel akárki jár össze :D
nem értem, nem mindegy ki kivel mit csinál? igaz városban élek, de az én életem N
Én ilyet még nem figyeltem meg. Bár mondjuk a srácot nem érteném, hiszen a gyerekcsinálásból ezzel kimarad, beleszólást a nevelésbe nagyon nem fog kapni, ellenben eltarthatja, ha úgy alakul. Nem tûnik jó üzletnek. De ez NEM az én dolgom...
Mert nem velem csinálod!:)
Mert irigykednek! Lehet ezt különféle szociológiai és pszichológiai marhasággal magyarázni, de simán csak irigykednek, hogy neki jut a jó nõ. Ennyi.

Mit tegyek, ha a szüleim nem nézik jó szemmel, hogy diplomás munkanélküli vagyok?

folyamatosan keresgélek, tegnap is voltam állásinterjún, de ?k már azt szeretnék ha dolgoznék-mondjuk én is ezt szeretném...

Legjobb válasz: válság van! keresgélj továbbra is. sok sikert

válság van! keresgélj továbbra is. sok sikert
keresgélj továbbra is, sok sikert. meg lehet érteni szüleidet, de azért õk is megérthetnék, hogy nem egyszerû olyan munkát találni egyik napról a másikra, ami tetszik is, szakmába vág.ráadásul, ha nincsenek ismerõseid...
Most valóban kicsit adj alább az igényeidbõl. Bár ezt sosem értettem, hogy nem tud valaki dolgozni egyetem mellett, én tudok, pedig nem kevés órám és tanulnivalóm és stb. van. De ott vannak az estéim, amik általában szabadok, meg a hétvégék, meg a szünetek... na mindegy. Ilyenkor csak örülni tudok, hogy mire befejezem az egyetemet, már több éves gyakorlattal fogok kezdeni :) Neked azt tudom tanácsolni, hogy mindenhova, ahol megfelelsz, add be a hirdetést. Akkor is, ha nem a szakmádban van, akkor is, ha esetleg alantas munkának találod. A próbaidõ alatt tudsz tovább keresgélni, de legalább már van bevételi forrásod addig is.
Az okosabbak az egyetem utolsó két éve alatt már dolgoznak, hogy amikor kezükben a diplomájuk, ne nulla tapasztalattal toporogjanak egy helyben a munkaerõpiacon... Megértem a szüleidet, keresgélj tovább.
Én megértem a szüleidet.Évekig támogattak, eltartottak csak azért , hogy diplomád legyen...Most meg kiderül, hogy semmi hasznod nincs..Más diploma nélkül is talál állást, te meg még mindig a nyakukon lógsz..Gondolom már illene viszonozni amit érted tettek.. Egyébként milyen diplomád van amivel nem tudsz elhelyezkedni?(már kíváncsi vagyok, mert én nekem nincs diplomám, és nemrég kaptam munkát úgy , hogy 1 napot nem voltam otthon munka nélkül)
a kérdezõt meg lehet kérdezni milyen munkakörbe helyezkedett el? ÉN azt tanácsolnám mindenkinek hogy amíg állást keres és otthon van egy dolgot tegyen meg: TANULJON NYELVEKET. Hihetetlen sokat számít és most van rá idõtök.
Igen, a nyelvtanulás jó ötlet, már nekem is eszembe jutott! Akarat kell, hogy az ember magától elõvegye, ha nem tud plusz nyelvképzésre áldozni, de így igaz, a lehetõ leghasznosabb elfoglaltság!
Az utóbbi pár hozzászólónak üzenem, hogy nekem sincs munkám 3 éve, pedig beszélek nyelveket, mivel angol tanári diplomám van, de németül is beszélek, sõt a franciát is elkezdtem tanulni autodidakta módon, ennek ellenére nincs állásom. Nyelveket tudni jó, de csak angol felsõfokú nyelvtudással NEM kapsz munkát egy kisvárosban, fõleg nõként nem, mivel fizikai munkát nem bírnék. Gazdasági/közgazdász/banki/pénzügyi végzettséggel több esélyetek van, mint nekünk tanároknak :( Ja és persze a kapcsolatok a legfontosabbak, mert olyan munkahelyeket látok, hogy idõtöltés gyanánt keresztrejtvényt fejtenek. Na hogy kerültek be ide ?????-ötlik fel bennem a kérdés.
15/20 vagyok Szerintem azért a nyelvek nem feleslegesek, nyilván jó ha használod is , mert különben elfelejted. Én azt gondolom, hogy talán a nyelvtanár az egyik legkeresettebb szak. Én töri-vallástanár szakos vagyok, úgyhogy tudom mirõl beszélsz. Angol nyelvû óvoda, magánsuli, nyelviskolák?
Nyelviskolába is csak ismeretséggel vesznek fel, illetve mindenhova, akár magánóvodába, akár középiskolába. Felvettek egy oktatási központba tanfolyam tartására gyerekeknek, imádtam volna, de nem volt érdeklõdõ, a szülõk nem áldoznak plusz pénzt erre. Azóta nincs munkám, a munkanélküli központban semmit nem csinálnak és semmilyen támogatást nem kapok :(
19/22 vagyok Nem tudom, hol laksz, ha vidéken, akkor tényleg elég kevés a lehetõség. Viszont az ismerõseim között több olyan is van, aki a nyelvtudásából él akármilyen diplomájával: külföldi tulajdonú multiknál helpdesk munkatárs, telekomos cégek...stb. Igen, a nyelvtudását fizetik meg. Persze ha Neked az a célod, hogy mindenképpen a szakmádban helyezkedj el és taníts, akkor lehet nem kézenfekvõ az ötlet. De ha nem rosszul (jól)fizetõ állást akarsz lehet érdemes ilyen irányban is bepróbálkoznod. Ám tudom, vidéken tényleg nehéz sajnos. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A topikot én indítottam, azóta én találtam munkát, aminek örülök, bár szellemileg az egyetem óta nemigazán fejlõdtem. Új várps, új emberek, új környezet, kevés barát...nem volt könnyû. Most testvéreim munkanélküliek, öcsém leépítés miatt, testvérem pedig rajztanári diplomával rendelkezik, több mint egy éve nincs munkája. Patt helyzet...ami fontos, hogy magabiztosan, pozitiv hozzáállásal és kisugárzással menjetek állásinterjúra. És bizzatok és higgyetek magatokban...
Kedves utolsó és mindenki, akit érdekel! 12/14-es vagyok. Azóta találtam állást, de sajnos csak ismerõs ismerõsének az ismerõsén keresztül. Ez nem annyira jó, mintha saját erõmbõl találtam volna vagy saját erõmbõl küzdöttem volna fel magam valahová a társadalmi ranglétrán, de félretéve az önérzetemet, van végre állásom. Egy gyeses helyére vettek fel, adminisztratív munkakör. (Egy érettségivel rendelkezõ is meg tudja csinálni, s kvázi a kisfõnököm is csak érettségivel rendelkezik, de hát ez van) Amúgy érdekes a munka, egy része pályázatírás.Igazából ami hiányzik nekem, az a pörgés, a kreativitás és a fejlõdés. Egy idõ után nem fejlõdsz sehová. Néha nagyon keresni kell a kihívásokat. Már elõre félek attól, mi lesz akkor, ha visszajön gyesrõl a kolléganõ. Akkor vajon lapátra kerülök megint? Remélem addigra felszedek annyi ismeretséget, hogy ez ne legyen probléma. Jó lenne közben fejleszteni magam. Nektek hogy alakult az életetek? Egy jó tanács, hogy a keresgélés közben nem szabad szerénynek lenni. Mindenhová add be, mindenhová menj el, ismerõsöknek is hangoztasd, hogy te állást keresel. (Nyilván nem fogsz rögtön nekirontani, hogy jaj-jaj, nincs állásom, de mindenképp említsd meg, hozd szóba, ha beszélgettek) Olyan állásra is add be, amire nincs meg a végzettséged, vagy akár több is van. Mert sosem lehet tudni , hogy kiben mit mozdítasz meg. Addig is a mindennapokat úgy lehet túl élni, ha minden napra készítesz egy napirendet, amiben rögzíted, hogy mit is fogsz csinálni (pl: 7.30-fölkelek, reggeli, 8.00-elmegyek a boltba 9.00-11.30 - álláskeresés a neten, 11.30-12.30 - ebéd készítés, 13.30-takarítás/sport/kerti munka/stb.) Még akár a tornát is ugyanígy beiktathatod. Sok sikert! És ne adjátok fel.
Hát én meg BME-re járok, szóval nem kicsit felk.urják az agyam az olyanok, akik leszólnak, hogy egyetem mellett dolgozni milyen könnyû, örültem ha túléltem 1-2 félévet, nemhogy emellett még mással is foglalkozzak. És igazából úgy látom, hogy azok helyezkednek jobban, akik bax.nak a dolgokra, csak elvégezni akarják, akiket komolyabban érdekelnek dolgok, az nem ér rá egyetem mellett, az is biztos. Csak hát aki kutat, és nem betanított robot akar lenni, azt sokszor nem fizetik meg. Ez van. Aki valami kreatívat akar csinálni az sokkal nehezebb, és nem is garantált a siker.
ÉN is az egri fõsulira jártam, s egyáltalán nem büfészakra (BTK) Én nyáron dolgoztam mellette, meg néha besegítettem egy ismerõsnek, de gyakorlatilag abból állt az egész hetem, hogy minden nap reggel 8-tól este 7-ig voltam bent a suliban (Az már nagyon jó volt, ha csak 10-re kellett mennem) Volt persze néhány lyukas órám, de az annyira volt elég, hogy egyek valamit, vagy leszaladjak a könyvtárba. A csütörtök mondjuk csak délig, kettõig voltam, viszont délután könyvtár, s volt, hogy még pénteken is ott ültem. (Na nem csak úgy üldögéltem, hanem dolgoztam: kutattam, készítettem a beadandókat, gyûjtöttem az olvasnivalókat és el is olvastam õket.) Szóval meg tudom érteni a problémád, de ne add fel. Ha van lehetõséged, s ismerõsöd, aki a fõvárosban lakik, akkor érdemes megpróbálni (körbekérdezni) hátha tud valaki valamilyen, akár adminisztratív munkát is. Esetleg egy-egy céghez, vállalkozóhoz becsöngetni, felhívni, hogy kellesz -e nekik. Ha GTK-n végeztél, akkor lehet, hogy nagyobb az esélyed. Még az sem baj, ha eleinte fogd meg munkát adnak, vagy esetleg, ha nem kell albérlete fizetned, mert helyi vagy, akkor egy szimpatikus cégnél, akiktõl lehet tanulni , ajánld fel, hogy pár hónapig ingyen, vagy minimális tiszteletdíjért dolgozol. Így mind a ketten jól jártok, hiszen neked lesz gyakorlatod, esetleg utána a fõnök beajánlhat téged másoknak, illetve õk kapnak egy embert nem is olyan sokért, vagy akár ingyen. Sok sikert! S ne add fel.
A kérdező hozzászólása: Egri fõsulira járta. GTK, TKTK, BTK
Hova jártál azt elárulod?
menny be a hivatalba és kiraknak a zebrához sárga mellénybe forgalmat megállítani! ja hogy te diplomás vagy és nem adod alább a "lagzisruha+350E nettó"-tól
A kérdező hozzászólása: Hááát...tudod én is gondoltam a munkára, de õszintén szólva és ezt tényleg komolyan mondom, nekem nem fért volna be a munka az egyetemi évek alatt. Fõleg nem utolsó évben. Gyakornok voltam, az igaz. De szakdolgozatrás mellett, tanítási gyakorlat mellett erre nincs idõ és energia...Ugyanakkor mindig komolyan vettem a tanulást. És úgy segítettem magamon, hogy ösztöndíjaimból vettem mindenem 18 éves korom óta. (ruha , kontaktlencse, könyvek, jegyzetek, kaja) Most is ebbõl járok állásinterjúkra, ha utaznom kell. Ja és nem vettem fel diákhitelt, nem adóssággal kezdem az életem.
Én is hasonló cipõben járok. Munkát keresek, viszont az én szüleim türelmesek. Tisztában vannak azzal, hogy nem könnyû elhelyezkedni, sokszor õk nyugtatnak engem, hogy ne aggódjak, majd csak akad valami. Ez viszont már nekem kezd kínossá válni, mert szeretnék már dolgozni, szeretnék visszaadni valamit az õ szeretetükbõl, s most még csak annyit tudok , hogy segítek nekik, amiben tudok. Annyit tudok tenni, hogy minden tõlem telhetõt megteszek, hogy munkát találjak. Sok sikert neked is!
20. és 22. hozzászóló vagyok: köszi a támogatást az utolsónak.Igen kisvárosban élek, ahol az álláshirdetésekben mindig olyan diplomát kérnek a nyelvtudás mellé, ami nekem nincs meg (pénzügyi/ közgazdász), de nem igazán akarok tanárként dolgozni, de mint már írtam, más állást nem találok (kapcsolatok nélkül)

Mit csináljak, ha családunk nem nézi jó szemmel a kapcsolatunkat?

19 éves vagyok. A szüleim már 10 éve

Legjobb válasz: Ne adjátok be a derekatokat! Küzdjetek egymásért!! Ne érdekeljen mit gondolnak mások!

Ne adjátok be a derekatokat! Küzdjetek egymásért!! Ne érdekeljen mit gondolnak mások!
Hûha ennek nekifutok még 1x.
Vegyél egy jegyet a Rómeó és Júliára... ott van a pontos forgatókönyv.
Kapják be. Mondjanak le. Viva la revolution!!! :D
Éljen Impossible? ! Éljen a vezér!

Miért nem nézik jó szemmel, ha egy férfi is mutogatni akarja a virgácsait?

Miért szólják meg a szoknyás pasikat?

Legjobb válasz: :DDDD virgácsait :DDDDDD meg ezk a képek:D meg egyáltalán:DDDDDD ez már nekem is sok, megyek aludni, jóéjt LOL

Láttam szexi lábat, de az pont a férfiassága miatt volt szexi, a szoknya pedig mint tudjuk nõi viselet, és a nõk nem a lábat nézik egy férfiben. Vegyél fel rövidnadrágot és sport cipõt.
:DDDD virgácsait :DDDDDD meg ezk a képek:D meg egyáltalán:DDDDDD ez már nekem is sok, megyek aludni, jóéjt LOL
Magyarul szoknyában flangálsz és a többiekkel van gond?
Tudod az emberek mindent utálnak, ami más :) Nem kell foglalkozni velük.
Harisnya is? :DDDD Egyébként meleg vagy vagy hetero?
NA ez a sz*r nekem már sok megyek kiverem azt lefekszem a g*cibe
búzavirág-kivonat, jó úton haladsz a szerelmi fogyatékosság felé
tuti hogy homár simpson
Mert b*zis. Erre nem lehet mit mondani. Én speciel lány vagyok, de nem vonzódom a nõies pasikhoz. Márpedig a szoknya nõies dolog. És mielõtt bárki felhozná a skótokat (skótszoknya), szerintem az is b*zis. Egy férfi legyen igazi férfi, ne a lábait akarja mutogatni.
Mindjárt össze sz.rom magam.Mi jöhet utána a mellbimbó tartó félog kigombolt inggel !
úristen ez most komoly?
Úr Isten... O.O Férfi harisnyában és szoknyában... ha a annyira mutogatni szeretnél, már elõttem is írták, miért nem jó egy rövidnadrág? Persze szigorúan harisnya nélkül... Egyébként meg nem mindenütt szólják meg a szoknyás pasikat, menj el Skóciába, öltsd fel a népviseletet, és éld ki magad! ;)
Nálam egy pasinak akkor van jó lába, ha izmos, picit szõrös, de nem gorilla fazon. Ezenkívül ezért van nyáron rövidnadrág tudod? Rosszabb idõben meg szûkebb farmerek például. Amúgy én mint nõ egy pasinak nem a lábát nézem, hanem inkább a fenekét, de azt eléggé érdeklõdve! :) Szerencsére az én pasimnak jó segge van. Farmerban és alsógatyában is. A szoknyát körberöhögné ha említené neki valaki...
Jézusom!Mért kell minden pasinak megbuzulnia??
"Én speciel nem azt utálom, hogy valami más, hanem azt, hogy engem kiáltanak ki másnak, ha nem akarok "más" lenni. Amúgy meg annyira sz.r dumát nyomsz, hogy fájdalmas. xd" Senki sem kérte, hogy legyél. És dumálni maximum te szoktál...
bocsi de ez nagyon durva:D vegyél föl normális rövdgatyát, de nehogy már szoknyát...
Úristen neee :DDD Mi van veletek, fiúk? Hát ez a magassarkús nem semmi. Retikül nincs hozzá? :D Na jó, ez nagyon nem férfias, és hidd el, hogy nagyon nevetségesen néznél ki benne. Ez a színes harisnya, szoknya, dorkó kombináció a tinilányok divatja.
"Tudod az emberek mindent utálnak, ami más" Én speciel nem azt utálom, hogy valami más, hanem azt, hogy engem kiáltanak ki másnak, ha nem akarok "más" lenni. Amúgy meg annyira sz.r dumát nyomsz, hogy fájdalmas. xd
ha az utolsó képnél rányomsz arra h older akk ezt kapod http://www.flickr.com/photos/[email protected]/4628863090/in/phot.. csini magassarkús szoknyás pasi fincsi
lol, kommentek x'D amúgy sosem tépném le a harisnyáját a pasim VIRGÁCSAIról, mert férfiatlan :D nekemis betelt a pohár de a mai gyikságok nagyon viccesek voltak :D jóccak x 19L
amúgy ha annyira mutogatni akarod a virrrrrgácsaidat, akkor áruld már el, h azért miért kellene SZOKNYÁT hordani?! fõleg harisnyával, ami pont, h megint el is takarja a VIRGÁCSAIDAT. Rövid nadrágra még nem gondoltál? ááá beteg egy világ ez LOL
A kérdező hozzászólása: Most miért oltogattok, még nem láttatok olyan pasilábakat, amelyek irigylésre méltóan szexik, amelyeket még a nõk is megirigyelnének? Nekem már több csaj mondta, hogy szívesen cserélne velem lábakat.
Szánalom szagot érzek.

A feketék miért nem nézik jó szemmel ha a fehérek rap zenét hallgatnak?

Nekem pl Pac a kedvencem.

Legjobb válasz: Eddig hány fekete mondta neked, hogy baja van azzal, hogy rapet hallgatsz? Hánnyal találkoztál már életedben?

Eddig hány fekete mondta neked, hogy baja van azzal, hogy rapet hallgatsz? Hánnyal találkoztál már életedben?
Ez baromság. Eminem hogy élhetne szerinted?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!