Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem jo (2986 db)

Rá se rakod.
Az android az android, a windows az meg windows. Nem keverjük.
A kérdező hozzászólása: De a google play en le lehet tölteni a windowst. Nézzétek meg!
Az csak launcher!
Hát ha Google Playen le lehetne tölteni csak úgy ingyen az elég gáz lenne.
Az egy sima Launcher alkalmazás. A telefonok eltérõ felépítése miatt el sem indulna. Lehet soha többé.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.
ha nem csinál semmit a partner.Vagy vergõdik mint egy hal
Én még szûz vagyok, csak , hogy lehet rosszul szexelni??? Ha a férfi beteszi azon már mit lehet szarul csinálni?
2.te még nem értesz hozzá :)
Kedves Kérdezõ, A korodat és a nemedet nem írtad le, de úgy látom, nincs nagy tapasztalatod a témában. Nagyon röviden: lehet úgy csinálni, hogy a másikra is odafigyelsz és neki is jó legyen. Aki csak magára figyel, arra mondják, nem jó. Tanulság: oda kell figyelni arra, hogy a partnered is jól érezze magát.
Pl: A fiú csak berakja, elélvez utána meg mondja h hú de jó volt stb... A lányokra figyelni kell és kényeztetni õket, hogy õk is ugyanúgy élvezzék ahogy a fiú is.

Ez a konfig menyire jó játékra? és ha valami nem jó leirnátok hogy milyet vegyek helyette, 125k-m van rá max (lent a link)

http://kepfeltoltes.hu/view/120930/capture-20120930-153531_w..

Legjobb válasz: Szerintem teljesen megfelel, bár táp helyett inkább Chieftek CTG-t vagy FSP Hexa-t nézz. Winyó már meg van, mert azt nem látom?:)

Szerintem teljesen megfelel, bár táp helyett inkább Chieftek CTG-t vagy FSP Hexa-t nézz. Winyó már meg van, mert azt nem látom?:)
A kérdező hozzászólása: vinyó az van
akkor teljesen jó! Nekem is ilyen házam van, vegyél hozzá egy elszívó ventit hátra és nagyon jó lesz a légjárása!:)
cm Elit tápot gyorsan felejtsd el helyette valani jót vegyél pl. seasonic 400w is van ilyen árban Csak gondolom listán nincs de ipon on megtalálod kosárba teszed és ugy erendeled meg azzal vagy maradsz a hexa/ctg típúsoknál
A kérdező hozzászólása: mi a baj a cm elit táppal?:S
A kérdező hozzászólása: FSP hexa 400 elég hozzá?
Igen Hexa 400 elbir vele

Meddig lehet felhasználni a libamájat, ha fagyasztóban tárolom? Látszik (érződik), ha már nem jó? Vagy honnan derül ki?

Ha karácsonyig megromlik, kiugrok az ablakon!!!

Legjobb válasz: Szerintem ha frissen lefagyasztottad, akkor nem fog megromlani. Mostanaban vetted, nem? Fagyasztoban sokaig ellehet, miota van ott?

Szerintem ha frissen lefagyasztottad, akkor nem fog megromlani. Mostanaban vetted, nem? Fagyasztoban sokaig ellehet, miota van ott?
Igen, attól függ, vásárlás / levágás után mennyivel fagyasztottad le. Ha teljesen frissen, sztem 1, max. 2 hónap. De ez úgyis csak akkor derül ki, mikor kiolvasztod. Érezni fogod, hidd el, ha valami nem o.k.
A kérdező hozzászólása: Persze, vásárlás után egybõl betettem. Köszi a választ.

Ha valami nem jó a kapcsolatban, akkor szinte azonnal, könnyen szakítunk manapság?

Úgy vettem észre, hogy divat a szakítás, szinte kisebb gondokért se küzdünk, hanem egyszerűbb kimondani hogy vége, szakítok, szakítok vele stb. Ennyire önzőek lennénk, hogy egy kapcsolatban, csak az számít, hogy nekem mi a jó?

Legjobb válasz: Van olyan kapcsolat, amiért nem éri meg harcolni. Ha túl sok minden rossz, vagy ha teljesen meg kéne változnod, vagy a párodnak. Kellenek kompromisszumok, de csak ha mindketten önmagatok maradtok, és nem utolsó sorban boldogok.

Van olyan kapcsolat, amiért nem éri meg harcolni. Ha túl sok minden rossz, vagy ha teljesen meg kéne változnod, vagy a párodnak. Kellenek kompromisszumok, de csak ha mindketten önmagatok maradtok, és nem utolsó sorban boldogok.
Ma már a kapcsolatok alapja nem a szerelem. Könnyebbnek tartják azt, hogy szakítsanak, s mint , hogy megbeszélnék egymással a problémáikat. Az ilyen embereken én csak nevetni szoktam, mert teljesen hülyék. Igazából nem is foglalkozom ezzel, mert nekem megvan a boldog kis életem, továbbra is boldog lesz, mert tudjuk kezelni a gondokat, ha vannak.
Külsõ szemlélõként mindig úgy fogod látni, hogy hirtelen lesz vége egy jó kapcsolatnak. Közben valószínû, hogy már hónapok vagy évek óta õrlõdnek benne.
Van ilyen is nyilván, de azért ez nem feltétlen igaz minden kapcsolatra. Én ugyan már házas vagyok, de volt olyan , amikor esélyes volt, hogy a férjem elhagyjon, de kiderült, hogy eszébe se jutott egy percre sem. Pedig nem egy apróságról van szó. 27/N

Mi a véleményetek erről a GPS-ről? Esetleg hasonló árkategóriában ajánlanátok másik márkát, ha ez nem jó? És a navigációs szoftvert külön meg kell vásárolnom, vagy netről letölthető?

http://szeged.fotomarket.hu/product.php?pid=28595&fromcat=92 Nagyon nem értek hozzá, ezért fordulok hozzátok. Ha megvan a készülék, meg a szoftver akkor más már nem kell hozzá? Annyit hallodtam hogy folyamatosan frissíteni kell. Előre is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Vagy még ezt néztem ki ami árilag még jó lenne. http://szeged.fotomarket.hu/product.php?pid=30161&fromcat=92

A kérdező hozzászólása: Vagy még ezt néztem ki ami árilag még jó lenne. http://szeged.fotomarket.hu/product.php?pid=30161&fromcat=92
Mindkettõt térkép nélkül adják, azt még külön venned kell hozzá. Cserébe van rajta egy csomó tök felesleges alkalmazás, pl. Flash...
A kérdező hozzászólása: Márpedig muszáj :) http://postimage.org/image/dbopcp4jn/ Hogyan tovább?
Jobb klikk a parancsikonján, tulajdonságok, kompatibilitás, kompatibilitás módf engedélyezése, winxp sp3 -ra átteszed, oké, és nem kérdez többet :)

Vérvételnél a hormonszintet is megszokták csillagozni, ha valami nem jó?

Legjobb válasz: Elméletileg oda kell írni minden mellé az alsó-felsõ limitet, ha azon kívül esik, akkor baj van.

Elméletileg oda kell írni minden mellé az alsó-felsõ limitet, ha azon kívül esik, akkor baj van.
attól függ, milyen céllal készült a vérvétel nézték egyáltalán a hormonszintet? mert ez nem olyan alap dolog, amit minden alkalommal megnéznek. Csak akkor nézik, ha az orvos kérte.
A kérdező hozzászólása: Igen, lett kérve a hormonszint. Meg is van, de mivel egyik sincs megcsillagozva, és egy kicsit másképp van írva, mint a többi eredmény, nehezebb rajta eligazodni.
Gondolom ez laborfüggõ is, de szokták jelezni ha valamivel gond van, pláne ha nagyon nagy eltérés van.

Szerintetek milegyen? a barátommal már félig megvolt a petting mert lecumiztam de ö még csak a puncimat simogatta nem akarom neki engedni h kinyaljon mert milesz ha vmi nem jó fontoss a punci szag vagy valami?

értelmes válaszokat léccives nemnagyon vagyok az ilyenekkel tisztába:SS

Legjobb válasz: Ilyenek miatt ne izgulj: normális férfiembernek, ha azon bizonyos régió közelébe jut, semmi sem számít, a szag meg fõleg nem... Nem tudnak olyankor gondolkodni, mert az eredetileg az agyukba szánt vérmennyiség egészen máshol van (tapasztalat). Viszont sokat segítene, ha ezt a kérdést jó kategóriában tennéd fel, mert a biztosítás itt legfeljebb a gumióvszer képében merülhet fel... :-)

Ilyenek miatt ne izgulj: normális férfiembernek, ha azon bizonyos régió közelébe jut, semmi sem számít, a szag meg fõleg nem... Nem tudnak olyankor gondolkodni, mert az eredetileg az agyukba szánt vérmennyiség egészen máshol van (tapasztalat). Viszont sokat segítene, ha ezt a kérdést jó kategóriában tennéd fel, mert a biztosítás itt legfeljebb a gumióvszer képében merülhet fel... :-)
Hát bocsi de nálam az orális szex még nagyobb bizalmat feltételez, mint maga az aktus, nem sz*pkodok akárkit petting címén, de manapság ez megy csodaszámba nyilván.
Te mirõl beszélsz? Petting csak szûkebb értelembe jelenti a simogatást, csókot de tágabb értelemben beleveszik az orális kielégítést, szopást, nyalást. De te biztos nagyon okos vagy és tapasztalt.
Óvszerben pippantani, meg olyan mint harang nyelvére zsákot húzni :-)
Csak nehogy azt csináld amit a volt kavarós csajom, hogy befújta kölnivel és egy kicsit volt csak keserõ leis állt a cerka:(
Nincs kellemesebb illat a világon a punci illatnál!!!
Nõj fel és tanulj meg írni. Az orális SZEX-et meg nem nevezném pettingnek, az már szexuális érintkezés, a petting az ennél sokkal de sokkal kevesebb.
23:17 Épp azt akartam én is kérdezni, hogy az orális szex mióta petting?! Jó mondjuk manapság már nem tudom mit csodálkozok!

Ha a cukorvizsgálatom jó, akkor kell inzulin vizsgálat? Vagy akkor nem? Cukor szint túlterhelésem is volt.

nincs tünetem csak annyit hogy pcos vagyok.

Legjobb válasz: he? Na ezt most nem értem valamit nagyon összezagyváltál.

he? Na ezt most nem értem valamit nagyon összezagyváltál.
A kérdező hozzászólása: Nem értem ezen mit nem lehet érteni!!!!! volt cukorszint, és túlterheléses vizsgálatom is, és jók lettek az eredményeim. az inzulin vizsgálat teljesen más!!!!azt is külön szokták csináltatni.
A kérdező hozzászólása: szerintem inkább te nem értesz ezekhez a dolgokhoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!