Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem hatol be, és (4 db)

Nagyon kicsi rá az esély, szinte semmi.
Nem.
Kicsi az esély rá de lehetséges.
igen
A kérdező hozzászólása: ez egy baromság nem hiszem el. szerintetek ? az õsemberek a vadonban a csillagos ég alatt természetes környezetben hogy szeretkeztek? minden egyes szex egy gyerek? na ne már. ja magasan fejlett õsi kultúráka gondolok és nem klasszikus õsembrekre.
Igen, lehet így terhes, de nem biztos, hogy az is lesz, mert ehhez egy csomó egyéb tényezõnek is stimmelnie kell. Mi kb. két évig csináltuk élesben, és csak utána lettem terhes, pedig egészségesek vagyunk. A szomszédék 15 éves lánya meg állítólag kb. ennyitõl terhes lett. (Ép volt a szûzhártyája a nõdokinál, és terhes volt!) Nem, az õsi kultúrákban csak átlag kb. másfél - 2 évente lettek terhesek, volt, aki ritkábban, volt, aki gyakrabban. (Terhes lesz valaki, utána 9 hónapig nem menstruál, szülés után legalább 6 hétig nem szexel, szoptatás alatt átlag kb. fél évig nem esik teherbe védekezés nélkül sem, és átlagban 4 - 5 hónapot kell próbálkozni a teherbe eséssel, hogy összejöjjön. Minden 2. - 3 baba maradt csak meg. Akik meg nem akarták, ittak valami magzatelhajtót, vagy "naptár módszert", esetleg megszakítást alkalmaztak, és voltak már akkoriban is "ügyes asszonyok", akik megoldották. Most meg van gumi, meg tabletta, meg egyéb helyi fogamzásgátló szerek. Amit írsz, az szerencsejáték, bizonyos "nyerési" eséllyel.
"Minden egyes sexre egy gyerek?" Nézz már utána, hogy hogyan meg mi módon lesz a gyerek mielõtt felelõtlenül szexelsz, mert ez a kérdés arra enged következtetni, hogy nem sok mindent tudsz a szaporodásról azon kívül, hogy f...t dugnak a p...ba. Egyébként meg igen, lehet terhes!
Nagyon kisgyerek lehetsz...... látszik nyári szünet van.... Amúgy miért ne lehetne terhes így? Persze nagyon kevés az esély, de ha te abba a nagyon kevésbe fogsz tartozni örülni fogsz? Amikor valaki gyereket akar akkor egy hónapban nyilván jó sokszor védekezés nélkül szexel, de egyáltalán nem biztos, hogy terhes is lesz. Lehet akár egy évi is beletelik. Tehát ahány szex nem annyi gyerek lesz. Ha nem akarsz gyereket védekezz.

Lehet hülyének néztek, de én megkérdezem. Csak akkor eshetsz teherbe, ha a pénisz behatol és a barátod benned megy el? Olyan nem lehet ugye, hogy nem hatolt be, de fehérnemű nélkül egymáson mentünk el. Nehari a hülye kérdésért.

Legjobb válasz: Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba

Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm
Ez tényleg így van mint ahogy az elsõ válaszoló kifejtette és ha nem tudsz rendesen védekezni akkor ne is fogj bele semmilyen intim helyzetbe mert ha megtörténik a "baleset" akkor helyre állíthatatlan károkat okozhatsz.
A kérdező hozzászólása: hát nem hatolt be :D mondjuk max a hasam lett olyan. csak gondoltam vmi okosabbtól is megkérdezem.
Hehe
ha valami ufot baszol meg lehet terhes
Hogy a répába lenne élvezetes?! Hát szegény pinakobold kimaradjon a játékból, és még a napi fehérjéje se legyen meg? SZívtelen dög! phej!
Toljad neki Jocókám!
Terhes vagy.
a vagina-hüvely-lyuk ugyan az. ha arra gondolsz, hogy a (segg)lyukába teszed be akkor arra csak annyit tudok mondani hogy elsõre kegyetlenül szar, de aztán ha akarja akkor megszokja...
ugyan olyan, vagy ugyanolyan. mert ez nem mindegy a kérdésben. A válasz: ugyan! A nõ pedig lehet terhes, - ez esetben - ha már az volt elõtte is.
Nemmajdte!
Fogj meg egy uborkát és dugd fel magadnak, utána kérdezd meg, hogy kellemes-e neked az, ha a seggedet inputra használod. Terhes nem lehet akkor, de ha fingik, akkor játszhattok majd ki milyen messze tudja lõni a spermár játékot.
Háthogyaviharbane!
szerintem olvasd el a kérdést amit feltettél aztán gondolkozz el hogy vajon tényleg ennyire analfabéta vagy e.
dugj fel a seggedbe egy uborkát, és megtudod, hogy mennyire élvezetes ez a másik félnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!