Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem hatol be, (14 db)

igen
A kérdező hozzászólása: ez egy baromság nem hiszem el. szerintetek ? az õsemberek a vadonban a csillagos ég alatt természetes környezetben hogy szeretkeztek? minden egyes szex egy gyerek? na ne már. ja magasan fejlett õsi kultúráka gondolok és nem klasszikus õsembrekre.
Igen, lehet így terhes, de nem biztos, hogy az is lesz, mert ehhez egy csomó egyéb tényezõnek is stimmelnie kell. Mi kb. két évig csináltuk élesben, és csak utána lettem terhes, pedig egészségesek vagyunk. A szomszédék 15 éves lánya meg állítólag kb. ennyitõl terhes lett. (Ép volt a szûzhártyája a nõdokinál, és terhes volt!) Nem, az õsi kultúrákban csak átlag kb. másfél - 2 évente lettek terhesek, volt, aki ritkábban, volt, aki gyakrabban. (Terhes lesz valaki, utána 9 hónapig nem menstruál, szülés után legalább 6 hétig nem szexel, szoptatás alatt átlag kb. fél évig nem esik teherbe védekezés nélkül sem, és átlagban 4 - 5 hónapot kell próbálkozni a teherbe eséssel, hogy összejöjjön. Minden 2. - 3 baba maradt csak meg. Akik meg nem akarták, ittak valami magzatelhajtót, vagy "naptár módszert", esetleg megszakítást alkalmaztak, és voltak már akkoriban is "ügyes asszonyok", akik megoldották. Most meg van gumi, meg tabletta, meg egyéb helyi fogamzásgátló szerek. Amit írsz, az szerencsejáték, bizonyos "nyerési" eséllyel.
"Minden egyes sexre egy gyerek?" Nézz már utána, hogy hogyan meg mi módon lesz a gyerek mielõtt felelõtlenül szexelsz, mert ez a kérdés arra enged következtetni, hogy nem sok mindent tudsz a szaporodásról azon kívül, hogy f...t dugnak a p...ba. Egyébként meg igen, lehet terhes!
Nagyon kisgyerek lehetsz...... látszik nyári szünet van.... Amúgy miért ne lehetne terhes így? Persze nagyon kevés az esély, de ha te abba a nagyon kevésbe fogsz tartozni örülni fogsz? Amikor valaki gyereket akar akkor egy hónapban nyilván jó sokszor védekezés nélkül szexel, de egyáltalán nem biztos, hogy terhes is lesz. Lehet akár egy évi is beletelik. Tehát ahány szex nem annyi gyerek lesz. Ha nem akarsz gyereket védekezz.
Nem.
Édesem! Csapj már föl egy bioszkönyvet! A hüvelybemenet az a méhszájtól legalább 10cm-re található. A méhnyak pedig csak azután kezdõdik.
Tudtad??? Ki a lúd és ki a disznó-mindkettõnek finom a mája-úgyhogy nem értem! Na hagyjuk! Legyél jó és a csikizésnél tovább egyenlõre ne menjél! Fiatalság-bolondság!-hogy stílusosan zárjam a mondandómat.
Nem, de a behatolástól sem fog kapni.
ezt te komolyan kérdezed?! mindenesetre elég vicces, persze h nem lehet!
A kérdező hozzászólása: Okés:) Még mielõtt rosszmájú emberek elkezdenének piszkálódni, elszögezném, nem kell. Tudtam, de jobb szeretek megbizonyosodni az igazamról. Sok lúd disznót gyõz.
A kérdező hozzászólása: Mellõznétek azt, hogy lenézitek a másikat? Több éve boldog párkapcsolatban élek, sorry, ha tájékozódni akarok. Az utolsó válaszoló vegye úgy, hogy elküldtem a picsába... mennyi vagy te? 15?
Nemrég kérdezted -.-
Tóljad neki jócókám ne spórolj a gumin told be neki rendesen és élvezz szájra azt szereti :D
ha a hüvelyét simogatod a dákóddal, akkor be vagy hatolva az ojjektumba
A kérdező hozzászólása: De ha nem tolom be hanem csak simogatom kint!akkor??
Akkor nem vagy behatolva és nem kap el semmilyen "gyerekbetegséget".

Lehetek terhes előváladéktól, ha nem hatolt be a pénisz?

Pettingeztünk a barátommal és kicsit felhevültünk nem biztos h volt el?váladék de én akkor is félek. Sperma biztos nem volt. Van okom félni?

Legjobb válasz: Igen van. De csak kicsit félj, mert csak kicsi az esélyed. Mondjuk a baba jó eséllyel ugyanakkora lesz.

Igen van. De csak kicsit félj, mert csak kicsi az esélyed. Mondjuk a baba jó eséllyel ugyanakkora lesz.
A kérdező hozzászólása: De nem a hasam környékén volt hanem a kisajkaim környékén. És ettõl félek:(
14 nap után tudja a teszt biztosra mutatni.
Ha a hasad lett elõváladékos (ha egyáltalán!!!) tuti nem:)
nem vagy terhes 100000%
Bármikor. Nagyon ritkán téved pozitív irányban.
A kérdező hozzászólása: De mikor lehet tesztet csinálni?
Ha bizonytalan vagy, akkor teszt.
ha nem hatolt be a pénisz a hüvelyedbe, akkor ezermilliomodszor is elmondjuk NEM LEHETSZ TERHES!!! pacsi
Ne félj, mert felesleges ebbõl ugyan nem lesz gyerek.

Szülés után mikor lehetek együtt a párommal? Tudom a 6 heted de előbb nem lehet? Még akkor sem ha nem hatol be teljesen csak picit az élvezet kedvéért?

Legjobb válasz: Ha ott leszel, hogy kint lesz a baba, örülni fogsz ha alhatsz kicsit. A fertõzés miatt kell kivárni a 6 hetet, nem véletlenül lett kitalálva. De persze Te tudod, minden esetre a nõgyógyászt kérdezd meg. Lehet nem lenne baj, de nem ér kockáztatni szerintem. Minden jót kívánok. 10 hetes baba anyucija

Ha ott leszel, hogy kint lesz a baba, örülni fogsz ha alhatsz kicsit. A fertõzés miatt kell kivárni a 6 hetet, nem véletlenül lett kitalálva. De persze Te tudod, minden esetre a nõgyógyászt kérdezd meg. Lehet nem lenne baj, de nem ér kockáztatni szerintem. Minden jót kívánok. 10 hetes baba anyucija
Amúgy nem mindenki ugyanúgy éli meg azt a 6 hetet. Mi már elõtte is el voltunk tiltva rég, tehát nem 6 hetet kellett kibírni, hanem 17 hetet... de van akinek ennél többet. És a baba lehet nyugodt, lehet nincs vele gond, jó alvó, akkor miért ne érdekelné az embert a szex? Ez nem bûn, ne tessék lehurrogni, egészséges biológia!
az elottem szolonak azert kerdezi a kerdezo mert nem birja kivarni nem tudod ertelmezni a kerdest? a kerdezonek a fertozes miatt kell kivarni a 6 hetet de hidd el nagyon sok ember nem birja kivarni es nem lett bajuk szoval rajta egeszsegetekre!
úristen nem igaz, hogy nem bírod kivárni. nekem eszembe nem jutott szexelni az elején, örültem, ha 5 percig nem üvöltött a baba.
hát ha ennyire türelmetlen vagy hajrá. Ugyis irnak majd olyanok akik már 4 hét mulva szexeltek de a kockázati tényezõ mindig ott van. Ha tudod vállalni akkor élvezkedjetek.
Én amondó vagyok, hogy ha már nem vérzel, és nem váladékozol, és nem fáj, miért ne? Ha picit behtol, akkor már teljesen is behatolhat, mert a fertézések elekrülése miatt mondják a 6 hetet-ennyi idõ, mire a méhszáj újra összezár rendesen.
én is azt hittem ez lesz a legnagyobb problémám. Szülés elõtti este még együtt voltunk, aztán 3 hónapig kellett a hahálnak, annyira fájt. De elmúlt, nyomtalanul, most 17 hós a babám és 27 hetes terhes vagyok. Ha bírod, sztem nyugodtan.
Nagyon kicsi rá az esély, szinte semmi.
Nem.
Kicsi az esély rá de lehetséges.

Ha a tengerbe már 200 méter alá nem hatol be a napfény, akkor a világító élõlények miért csak 6000 méter mélységtõl jelennek meg?

Hiszen már 200 m-nél is korom sötét van, tehát már ott is világítaniuk kellene. Viszont még senki nem látott világító halakat 300 méter mélyen.

Legjobb válasz: Azért, mert ezek a halak abban a mélységben élnek, táplálkoznak, esetleg szaporodnak is. Nincs szándékukban feljebb menni, mivel nekik itt is, ott is sötét van. Tehát õk nem úgy gondolkodnak, hogy közelebb vagyok a felszínhez, hanem úgy, hogy itt jó nekem, itt maradok :)

Azért, mert ezek a halak abban a mélységben élnek, táplálkoznak, esetleg szaporodnak is. Nincs szándékukban feljebb menni, mivel nekik itt is, ott is sötét van. Tehát õk nem úgy gondolkodnak, hogy közelebb vagyok a felszínhez, hanem úgy, hogy itt jó nekem, itt maradok :)
Nézz utána a krill rákocskáknak.
Még felszíni világító fajok is vannak, úgyhogy a kérdésre nincs válasz, mert a kérdés alapból hibás. A 300 méter körüli mélységnek nincs honos lakója, az egy átmeneti zóna, ahol felszín közeli és mélytengeri fajok is járnak.
A kérdező hozzászólása: A világító fajokat úgy értem, hogy azok a groteszk halak, férgek meg bigyók, amik olyan furán néznek ki :) És mindegyik fényben pompázik. Ilyenek mégsem fejlõdtek ki 300 méter mélységben.

Ha nem hatol be a hüvelybe a férfi, csupán az ondója kerül annak közelébe (nem magába a hüvelybe, csak a környékére), attól teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Persze! A nõi nemi szerv mindent magába szippant 2 méteres körzetben....szólj a barátodnak, legyen óvatosabb,mert Õ lesz a következõ....

Persze! A nõi nemi szerv mindent magába szippant 2 méteres körzetben....szólj a barátodnak, legyen óvatosabb, mert Õ lesz a következõ....
Nem.
Mégis hogy lehetne?
Hogyan? Felszívódik bõrön keresztül??????
Komolyan hogy lehet már ilyet kérdezni??????

Miért fáj a hátsómon a lyuk, ha a nemi szervembe hatol be?

Nem mindig jelentkezik, de kutyapózban egyre gyakrabban, és nem nyúl oda ujjal sem. Nagyon fáj. Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: talán aranyér. abban a pózban pont megeröltetõdik.

talán aranyér. abban a pózban pont megeröltetõdik.
igen, én is úgy értettem, hogy nem anál. szerintem akkor is jobban megeröltetõdik.
abbahagyni a szexet de minimum a kutyapózt, a fene a jó dolgodat
A kérdező hozzászólása: mondom a fõbejáraton megy be, a hátsóhoz hozzá se nyúl, és a hátsó bejárat fáj... hálás lennék egy értelmes válaszért...
A kérdező hozzászólása: nem anál szex, csak kutyapóz
Elöfordulhat, hogy a mozgás során rossz szögben nyomja beléd és nagyon erösen. Az okozhat ilyen gondot. Tudod, közel van egymáshoz a két lyuk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm 19:21-es a többi iq-harcosnak próbáltam elmagyarázni, h nem anál volt
Nem lehet, hogy amikor kutyában csináljátok alacsonyabban van a srác és nagyon felfelé nyomja?

Lehet hülyének néztek, de én megkérdezem. Csak akkor eshetsz teherbe, ha a pénisz behatol és a barátod benned megy el? Olyan nem lehet ugye, hogy nem hatolt be, de fehérnemű nélkül egymáson mentünk el. Nehari a hülye kérdésért.

Legjobb válasz: Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba

Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm
Ez tényleg így van mint ahogy az elsõ válaszoló kifejtette és ha nem tudsz rendesen védekezni akkor ne is fogj bele semmilyen intim helyzetbe mert ha megtörténik a "baleset" akkor helyre állíthatatlan károkat okozhatsz.
A kérdező hozzászólása: hát nem hatolt be :D mondjuk max a hasam lett olyan. csak gondoltam vmi okosabbtól is megkérdezem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!