Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem hatol be, (12 db)

Nem.
Édesem! Csapj már föl egy bioszkönyvet! A hüvelybemenet az a méhszájtól legalább 10cm-re található. A méhnyak pedig csak azután kezdõdik.
Tudtad??? Ki a lúd és ki a disznó-mindkettõnek finom a mája-úgyhogy nem értem! Na hagyjuk! Legyél jó és a csikizésnél tovább egyenlõre ne menjél! Fiatalság-bolondság!-hogy stílusosan zárjam a mondandómat.
Nem, de a behatolástól sem fog kapni.
ezt te komolyan kérdezed?! mindenesetre elég vicces, persze h nem lehet!
A kérdező hozzászólása: Okés:) Még mielõtt rosszmájú emberek elkezdenének piszkálódni, elszögezném, nem kell. Tudtam, de jobb szeretek megbizonyosodni az igazamról. Sok lúd disznót gyõz.
A kérdező hozzászólása: Mellõznétek azt, hogy lenézitek a másikat? Több éve boldog párkapcsolatban élek, sorry, ha tájékozódni akarok. Az utolsó válaszoló vegye úgy, hogy elküldtem a picsába... mennyi vagy te? 15?
Nemrég kérdezted -.-
Tóljad neki jócókám ne spórolj a gumin told be neki rendesen és élvezz szájra azt szereti :D
ha a hüvelyét simogatod a dákóddal, akkor be vagy hatolva az ojjektumba
A kérdező hozzászólása: De ha nem tolom be hanem csak simogatom kint!akkor??
Akkor nem vagy behatolva és nem kap el semmilyen "gyerekbetegséget".

Lehetek terhes előváladéktól, ha nem hatolt be a pénisz?

Pettingeztünk a barátommal és kicsit felhevültünk nem biztos h volt el?váladék de én akkor is félek. Sperma biztos nem volt. Van okom félni?

Legjobb válasz: Igen van. De csak kicsit félj, mert csak kicsi az esélyed. Mondjuk a baba jó eséllyel ugyanakkora lesz.

Igen van. De csak kicsit félj, mert csak kicsi az esélyed. Mondjuk a baba jó eséllyel ugyanakkora lesz.
A kérdező hozzászólása: De nem a hasam környékén volt hanem a kisajkaim környékén. És ettõl félek:(
14 nap után tudja a teszt biztosra mutatni.
Ha a hasad lett elõváladékos (ha egyáltalán!!!) tuti nem:)
nem vagy terhes 100000%
Bármikor. Nagyon ritkán téved pozitív irányban.
A kérdező hozzászólása: De mikor lehet tesztet csinálni?
Ha bizonytalan vagy, akkor teszt.
ha nem hatolt be a pénisz a hüvelyedbe, akkor ezermilliomodszor is elmondjuk NEM LEHETSZ TERHES!!! pacsi
Ne félj, mert felesleges ebbõl ugyan nem lesz gyerek.

Szülés után mikor lehetek együtt a párommal? Tudom a 6 heted de előbb nem lehet? Még akkor sem ha nem hatol be teljesen csak picit az élvezet kedvéért?

Legjobb válasz: Ha ott leszel, hogy kint lesz a baba, örülni fogsz ha alhatsz kicsit. A fertõzés miatt kell kivárni a 6 hetet, nem véletlenül lett kitalálva. De persze Te tudod, minden esetre a nõgyógyászt kérdezd meg. Lehet nem lenne baj, de nem ér kockáztatni szerintem. Minden jót kívánok. 10 hetes baba anyucija

Ha ott leszel, hogy kint lesz a baba, örülni fogsz ha alhatsz kicsit. A fertõzés miatt kell kivárni a 6 hetet, nem véletlenül lett kitalálva. De persze Te tudod, minden esetre a nõgyógyászt kérdezd meg. Lehet nem lenne baj, de nem ér kockáztatni szerintem. Minden jót kívánok. 10 hetes baba anyucija
Amúgy nem mindenki ugyanúgy éli meg azt a 6 hetet. Mi már elõtte is el voltunk tiltva rég, tehát nem 6 hetet kellett kibírni, hanem 17 hetet... de van akinek ennél többet. És a baba lehet nyugodt, lehet nincs vele gond, jó alvó, akkor miért ne érdekelné az embert a szex? Ez nem bûn, ne tessék lehurrogni, egészséges biológia!
az elottem szolonak azert kerdezi a kerdezo mert nem birja kivarni nem tudod ertelmezni a kerdest? a kerdezonek a fertozes miatt kell kivarni a 6 hetet de hidd el nagyon sok ember nem birja kivarni es nem lett bajuk szoval rajta egeszsegetekre!
úristen nem igaz, hogy nem bírod kivárni. nekem eszembe nem jutott szexelni az elején, örültem, ha 5 percig nem üvöltött a baba.
hát ha ennyire türelmetlen vagy hajrá. Ugyis irnak majd olyanok akik már 4 hét mulva szexeltek de a kockázati tényezõ mindig ott van. Ha tudod vállalni akkor élvezkedjetek.
Én amondó vagyok, hogy ha már nem vérzel, és nem váladékozol, és nem fáj, miért ne? Ha picit behtol, akkor már teljesen is behatolhat, mert a fertézések elekrülése miatt mondják a 6 hetet-ennyi idõ, mire a méhszáj újra összezár rendesen.
én is azt hittem ez lesz a legnagyobb problémám. Szülés elõtti este még együtt voltunk, aztán 3 hónapig kellett a hahálnak, annyira fájt. De elmúlt, nyomtalanul, most 17 hós a babám és 27 hetes terhes vagyok. Ha bírod, sztem nyugodtan.
Nagyon kicsi rá az esély, szinte semmi.
Nem.
Kicsi az esély rá de lehetséges.

Ha nem hatol be a hüvelybe a férfi, csupán az ondója kerül annak közelébe (nem magába a hüvelybe, csak a környékére), attól teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Persze! A nõi nemi szerv mindent magába szippant 2 méteres körzetben....szólj a barátodnak, legyen óvatosabb,mert Õ lesz a következõ....

Persze! A nõi nemi szerv mindent magába szippant 2 méteres körzetben....szólj a barátodnak, legyen óvatosabb, mert Õ lesz a következõ....
Nem.
Mégis hogy lehetne?
Hogyan? Felszívódik bõrön keresztül??????
Komolyan hogy lehet már ilyet kérdezni??????

Miért fáj a hátsómon a lyuk, ha a nemi szervembe hatol be?

Nem mindig jelentkezik, de kutyapózban egyre gyakrabban, és nem nyúl oda ujjal sem. Nagyon fáj. Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: talán aranyér. abban a pózban pont megeröltetõdik.

talán aranyér. abban a pózban pont megeröltetõdik.
igen, én is úgy értettem, hogy nem anál. szerintem akkor is jobban megeröltetõdik.
abbahagyni a szexet de minimum a kutyapózt, a fene a jó dolgodat
A kérdező hozzászólása: mondom a fõbejáraton megy be, a hátsóhoz hozzá se nyúl, és a hátsó bejárat fáj... hálás lennék egy értelmes válaszért...
A kérdező hozzászólása: nem anál szex, csak kutyapóz
Elöfordulhat, hogy a mozgás során rossz szögben nyomja beléd és nagyon erösen. Az okozhat ilyen gondot. Tudod, közel van egymáshoz a két lyuk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm 19:21-es a többi iq-harcosnak próbáltam elmagyarázni, h nem anál volt
Nem lehet, hogy amikor kutyában csináljátok alacsonyabban van a srác és nagyon felfelé nyomja?

Lehet hülyének néztek, de én megkérdezem. Csak akkor eshetsz teherbe, ha a pénisz behatol és a barátod benned megy el? Olyan nem lehet ugye, hogy nem hatolt be, de fehérnemű nélkül egymáson mentünk el. Nehari a hülye kérdésért.

Legjobb válasz: Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba

Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm
Ez tényleg így van mint ahogy az elsõ válaszoló kifejtette és ha nem tudsz rendesen védekezni akkor ne is fogj bele semmilyen intim helyzetbe mert ha megtörténik a "baleset" akkor helyre állíthatatlan károkat okozhatsz.
A kérdező hozzászólása: hát nem hatolt be :D mondjuk max a hasam lett olyan. csak gondoltam vmi okosabbtól is megkérdezem.
Hehe
ha valami ufot baszol meg lehet terhes
Hogy a répába lenne élvezetes?! Hát szegény pinakobold kimaradjon a játékból, és még a napi fehérjéje se legyen meg? SZívtelen dög! phej!
Toljad neki Jocókám!
Terhes vagy.
a vagina-hüvely-lyuk ugyan az. ha arra gondolsz, hogy a (segg)lyukába teszed be akkor arra csak annyit tudok mondani hogy elsõre kegyetlenül szar, de aztán ha akarja akkor megszokja...
ugyan olyan, vagy ugyanolyan. mert ez nem mindegy a kérdésben. A válasz: ugyan! A nõ pedig lehet terhes, - ez esetben - ha már az volt elõtte is.
Nemmajdte!
Fogj meg egy uborkát és dugd fel magadnak, utána kérdezd meg, hogy kellemes-e neked az, ha a seggedet inputra használod. Terhes nem lehet akkor, de ha fingik, akkor játszhattok majd ki milyen messze tudja lõni a spermár játékot.
Háthogyaviharbane!
szerintem olvasd el a kérdést amit feltettél aztán gondolkozz el hogy vajon tényleg ennyire analfabéta vagy e.
dugj fel a seggedbe egy uborkát, és megtudod, hogy mennyire élvezetes ez a másik félnek.

Csajok! Két kérdésem van: 1. Miben különbözik érzésileg ha a pasi óvszer nélkül hatol be? 2. Miért fáj, amikor egy bizonyos pontnál beljebb hatol a barátom? Szűzhártya nem szakadt még át? Viszont 1. szexnél véres volt az óvszer miután elmentünk.

Legjobb válasz: ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20

ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20
óvszer nélkül nekem is sokkal jobb!!! összehasonlíthatatlan 19/L
Nekem is sokkal jonn érzés óvszer nélkül, mint óvszerrel, nem is lehet összehasonlítani. S néhány póznál túl nagy a behatolás , ezért fáj. 21/L
minel szukebb annal jobb;)
Ja és a másik. ha kellõen ellazulsz és felszabadult leszel akkor az is be fog menni.
1.: neked semmi különösebb érzéssel nem jár. 2.: elhiszed nekem hogy nem kicsi a lyukad ??? :D:D:D olyan nincs, csak ne extra 35 centissel próbálkozz....
A kérdező hozzászólása: azaz akkor kicsi a lyukam:DXD barátom pénisze 17, 5 cm, és úgy kb 2-3cm nem megy be mert fáj... :D
1. Semmiben, csak a pasik hisztiznek, hogy nem éreznek semmit gumiban, a csajok észre sem veszik, hogy van-e vagy nincs. 2. Én is arra gondolok, hogy a méhnyakad bökdösi :) 23/L
nekem jobb ovszerrel, mert van rajta sikosito, meg valahogy tisztabbnak érzem a dolgot.
A kérdező hozzászólása: misszionárius pózba fájt, lovaglóba nem volt bennem teljesen, nemtudom meddig volt, de akkor nem fájt..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!