Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem hatol (34 db)

igen
A kérdező hozzászólása: ez egy baromság nem hiszem el. szerintetek ? az õsemberek a vadonban a csillagos ég alatt természetes környezetben hogy szeretkeztek? minden egyes szex egy gyerek? na ne már. ja magasan fejlett õsi kultúráka gondolok és nem klasszikus õsembrekre.
Igen, lehet így terhes, de nem biztos, hogy az is lesz, mert ehhez egy csomó egyéb tényezõnek is stimmelnie kell. Mi kb. két évig csináltuk élesben, és csak utána lettem terhes, pedig egészségesek vagyunk. A szomszédék 15 éves lánya meg állítólag kb. ennyitõl terhes lett. (Ép volt a szûzhártyája a nõdokinál, és terhes volt!) Nem, az õsi kultúrákban csak átlag kb. másfél - 2 évente lettek terhesek, volt, aki ritkábban, volt, aki gyakrabban. (Terhes lesz valaki, utána 9 hónapig nem menstruál, szülés után legalább 6 hétig nem szexel, szoptatás alatt átlag kb. fél évig nem esik teherbe védekezés nélkül sem, és átlagban 4 - 5 hónapot kell próbálkozni a teherbe eséssel, hogy összejöjjön. Minden 2. - 3 baba maradt csak meg. Akik meg nem akarták, ittak valami magzatelhajtót, vagy "naptár módszert", esetleg megszakítást alkalmaztak, és voltak már akkoriban is "ügyes asszonyok", akik megoldották. Most meg van gumi, meg tabletta, meg egyéb helyi fogamzásgátló szerek. Amit írsz, az szerencsejáték, bizonyos "nyerési" eséllyel.
"Minden egyes sexre egy gyerek?" Nézz már utána, hogy hogyan meg mi módon lesz a gyerek mielõtt felelõtlenül szexelsz, mert ez a kérdés arra enged következtetni, hogy nem sok mindent tudsz a szaporodásról azon kívül, hogy f...t dugnak a p...ba. Egyébként meg igen, lehet terhes!
Nagyon kisgyerek lehetsz...... látszik nyári szünet van.... Amúgy miért ne lehetne terhes így? Persze nagyon kevés az esély, de ha te abba a nagyon kevésbe fogsz tartozni örülni fogsz? Amikor valaki gyereket akar akkor egy hónapban nyilván jó sokszor védekezés nélkül szexel, de egyáltalán nem biztos, hogy terhes is lesz. Lehet akár egy évi is beletelik. Tehát ahány szex nem annyi gyerek lesz. Ha nem akarsz gyereket védekezz.

Miért fáj a hátsómon a lyuk, ha a nemi szervembe hatol be?

Nem mindig jelentkezik, de kutyapózban egyre gyakrabban, és nem nyúl oda ujjal sem. Nagyon fáj. Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: talán aranyér. abban a pózban pont megeröltetõdik.

talán aranyér. abban a pózban pont megeröltetõdik.
igen, én is úgy értettem, hogy nem anál. szerintem akkor is jobban megeröltetõdik.
abbahagyni a szexet de minimum a kutyapózt, a fene a jó dolgodat
A kérdező hozzászólása: mondom a fõbejáraton megy be, a hátsóhoz hozzá se nyúl, és a hátsó bejárat fáj... hálás lennék egy értelmes válaszért...
A kérdező hozzászólása: nem anál szex, csak kutyapóz
Elöfordulhat, hogy a mozgás során rossz szögben nyomja beléd és nagyon erösen. Az okozhat ilyen gondot. Tudod, közel van egymáshoz a két lyuk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm 19:21-es a többi iq-harcosnak próbáltam elmagyarázni, h nem anál volt
Nem lehet, hogy amikor kutyában csináljátok alacsonyabban van a srác és nagyon felfelé nyomja?

Ugy is elvesztem a szüzeségem ha a végbélbe hatol nem a hüvelyembe?

Legjobb válasz: Szerintem a szüzességed ezzel nem veszted el. A szüzességet a hüvelyi behatolásra értjük. Bár ha úgy vesszük, én szoktam mondogatni, hogy análisan még szûz vagyok :)

Szerintem a szüzességed ezzel nem veszted el. A szüzességet a hüvelyi behatolásra értjük. Bár ha úgy vesszük, én szoktam mondogatni, hogy análisan még szûz vagyok :)
Jesszusom, nehoyg ezzel probálkozz elöször. Én egyszer probáltam akk is kicsit ittam elötte és igy is elég kellemetlen volt ahhoz, h most egy jo ideig hanyagolom. ( ilyenkor pedig a fájdalmat kevésbé érzed)
Kicsit túl van misztifikálva a szûzhártya fogalma. Most komolyan, mit aggódsz így a szûzhártyád miatt? Ha képes vagy egy pélót a seggedbe engedni, akkor a rendes helyére miért nem kerülhet? Amúgy véleményem szerint szûz az, akinek még nem volt szexuális élménye, én nem hiszem, hogy ez egy biológiai dolog lenne (persze tudom, hogy hol van a szûzhártya, meg ilyenek), inkább egy tapasztalatot jelent, vagyis azt, hogy az illetõ (jobb esetben) elkezdte a felnõtt életét.
ez hülyeség ha a végbeledbe hatl be akkor még a hüzhártyád nem szakadt át!
nem veszted a szûzeséged, viszont az látszik ha análisan csinálja valaki!!
a szüzhártyáf a hüvelyewdben van és annak kell átszakadni, de ha esetleg máe korábban át is szakadt akkor is igy veszted wl a szüzességed
Ahogy vesszük. Elméleti síkon talán. Biológiailag viszont nem, hiszen a szûzhártya a hüvelyedben van. De ha még nem szexeltél, nem ajánlom, hogy az análissal kezdj. Jó eséllyel egy életre elmegy a kedved a szextõl.
Igen te szerencsétlen, hát persze Szüzhártyád mindenhol van, a pinádba, a seggedbe, sõt még a szádban is, és az orrodban is. A füledben van a legvastagabb!!!!!!

Miért fáj a hasam ha tövig hatolnak a nemi szervembe?

Legjobb válasz: mert .. tövig hatolnak beléd.

mert .. tövig hatolnak beléd.
Mert a párod nemi szerve eléri a méhszájad.
Mert ez így van...fõleg ha nagy
A kérdező hozzászólása: a páromnak miért nem fáj akkor?
Mert nem kéne a töködbe dugdosnod dolgokat...
mert ot nem dugjak. (szerecsesebb esetben)

Csajok! Két kérdésem van: 1. Miben különbözik érzésileg ha a pasi óvszer nélkül hatol be? 2. Miért fáj, amikor egy bizonyos pontnál beljebb hatol a barátom? Szűzhártya nem szakadt még át? Viszont 1. szexnél véres volt az óvszer miután elmentünk.

Legjobb válasz: ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20

ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20
óvszer nélkül nekem is sokkal jobb!!! összehasonlíthatatlan 19/L
Nekem is sokkal jonn érzés óvszer nélkül, mint óvszerrel, nem is lehet összehasonlítani. S néhány póznál túl nagy a behatolás , ezért fáj. 21/L
minel szukebb annal jobb;)
Ja és a másik. ha kellõen ellazulsz és felszabadult leszel akkor az is be fog menni.
1.: neked semmi különösebb érzéssel nem jár. 2.: elhiszed nekem hogy nem kicsi a lyukad ??? :D:D:D olyan nincs, csak ne extra 35 centissel próbálkozz....
A kérdező hozzászólása: azaz akkor kicsi a lyukam:DXD barátom pénisze 17, 5 cm, és úgy kb 2-3cm nem megy be mert fáj... :D
1. Semmiben, csak a pasik hisztiznek, hogy nem éreznek semmit gumiban, a csajok észre sem veszik, hogy van-e vagy nincs. 2. Én is arra gondolok, hogy a méhnyakad bökdösi :) 23/L
nekem jobb ovszerrel, mert van rajta sikosito, meg valahogy tisztabbnak érzem a dolgot.
A kérdező hozzászólása: misszionárius pózba fájt, lovaglóba nem volt bennem teljesen, nemtudom meddig volt, de akkor nem fájt..

Lehetek terhes ha a barátom nem hatolt belém csak előváladékos nemiszervével hozzám ért?

Kérlek válaszoljatok eléggé izgulunk mind a ketten:S:(.

Legjobb válasz: szia!szerintem semmi esetre sem. egy csomóan vannak akik babát szeretnének s nem jön össze .akkor ha nem is közösültetek akkor hogy lehetnél az. ez hülyeség . kizárt dolog h az vagy. hallottam ilyet h lehet így teherbe esni de tudod mennyi az esélye 0.0000001%. tehát szinte semmi hacsak nem te vagy az új Szûzmária.

szia!szerintem semmi esetre sem. egy csomóan vannak akik babát szeretnének s nem jön össze .akkor ha nem is közösültetek akkor hogy lehetnél az. ez hülyeség . kizárt dolog h az vagy. hallottam ilyet h lehet így teherbe esni de tudod mennyi az esélye 0.0000001%. tehát szinte semmi hacsak nem te vagy az új Szûzmária.
szinte semmi esély
NEM!!!
Elõváladék tartalmazhat hímivarsejtet
Elég kicsi az esélye, de lehetsz. Én hasonló körülmények között lettem terhes, jelenleg 10 hetes vagyok, sajnos egy közbe jött súlyos betegség miatt nem tarthatom meg a babát, így abortuszra várok az ünnepek alatt. Azért reménykedj, mert tényleg nagyon kicsi az esélye, mert attól is függ, a peteéréstõl hány napra voltál 8én sajna aznap). Drukkolok!
Nem.
Édesem! Csapj már föl egy bioszkönyvet! A hüvelybemenet az a méhszájtól legalább 10cm-re található. A méhnyak pedig csak azután kezdõdik.
Tudtad??? Ki a lúd és ki a disznó-mindkettõnek finom a mája-úgyhogy nem értem! Na hagyjuk! Legyél jó és a csikizésnél tovább egyenlõre ne menjél! Fiatalság-bolondság!-hogy stílusosan zárjam a mondandómat.
Nem, de a behatolástól sem fog kapni.
ezt te komolyan kérdezed?! mindenesetre elég vicces, persze h nem lehet!
A kérdező hozzászólása: Okés:) Még mielõtt rosszmájú emberek elkezdenének piszkálódni, elszögezném, nem kell. Tudtam, de jobb szeretek megbizonyosodni az igazamról. Sok lúd disznót gyõz.
A kérdező hozzászólása: Mellõznétek azt, hogy lenézitek a másikat? Több éve boldog párkapcsolatban élek, sorry, ha tájékozódni akarok. Az utolsó válaszoló vegye úgy, hogy elküldtem a picsába... mennyi vagy te? 15?

Lehetek terhes ha a barátom nem hatolt belém csak előváladékos nemiszervével hozzám ért, meg max egy kicsit dugta be de nem éreztem semmit tehát nagyon minimálisan?

értelmes válaszokat légyszíves,mert eléggé idegesek vagyunk :/

Legjobb válasz: Ha elõváladék került ily módon a hüvelyedbe, ami tartalmazott spermát, akkor igen, megvan rá az esély. Kicsi ugyan, de van esély rá. Ha nem jön meg a vérzésed, tesztelj. Ha nem lettél terhes, akkor pedig legközelebb védekezzetek normálisan és ne játszatok a tûzzel!

Ha elõváladék került ily módon a hüvelyedbe, ami tartalmazott spermát, akkor igen, megvan rá az esély. Kicsi ugyan, de van esély rá. Ha nem jön meg a vérzésed, tesztelj. Ha nem lettél terhes, akkor pedig legközelebb védekezzetek normálisan és ne játszatok a tûzzel!
2+1. ha nagyon peches vagy, akkor ennyitõl is lehetsz terhes, ha késik, tesztelj, ha pozitív, azonnal menj nõdokihoz.
Igen, van rá esély. Kevés, de van. Remélem szerencsétek lesz és nem esel teherbe. De utána szerintem minden esetben használjatok óvszert. Nem éri meg "játszadozni".
A ciklusod hányadik napján jársz, ezt írd még meg.
A kérdező hozzászólása: 13. nap
ha max egy kicsit dugta be, akkor max egy kicsit lehetsz terhes... de egyébként nem valószínû.. mindenesetre láttunk már karón varjút, szóval tesztelj ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Szűz vagyok még ha a barátom csak 2 cm-re hatolt belém és tovább nem ment?

Legjobb válasz: szûz már nem vagy mivel már volt benend pénisz de a szûzhártyád valószinüleg nem szakadt át akkor ah már nem szakadt át korábban pl.:sport közben

szûz már nem vagy mivel már volt benend pénisz de a szûzhártyád valószinüleg nem szakadt át akkor ah már nem szakadt át korábban pl.:sport közben
Mert ideges voltál... és ha ideges vagy izgatott vagy, akkor tudat alatt is összehúzódnak a hüvely bemenet izmai, amik lehetetlenné teszik a behatolást. Szak szóval vaginizmus, nem kell komoly dologra gondolni, szinte minden szûzlánynál elõfordul. Fontos hogy a barátod figyeljen rád, legyél kellõképpen laza, és kapcsold ki az agyad, ne akkor történjen amikor bármelyik pillanatban bekopoghat valaki.
lehet nem voltál elég nedves..
fájt?
Ha a brátod "ujjazott" akkor nem biztos, hogy szûz vagy
A kérdező hozzászólása: igen:Sde az ujjazás meg nem fáj:) nem tudom mért nem tudta betenni teljesen mért csak egy kicsit ment be:S:Smert szerintem kellõ képpen fel voltam izgulva:) nem tudom:S
A kérdező hozzászólása: és az mért van hogy csak egy kicsit tudta berakni???hogy tovább már nem ment am 17/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
te se vagy mar szuz draga
BBY
A kérdező hozzászólása: köszi..de mit jelent ez a BBY???

Ha a szex után 4-5 órával másodjára óvszer nélkül hatolt belém (megtörölközött az első után), akkor lehetek terhes? Cirka fél perc sem telt el, nem is volt nedves, nem ment el. Mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Ilyenkor a húgycsõben marad ondó és az szépen átvándorol beléd! Gratulálok! Mikor tanuljátok már meg végre hogy ejakuláció után egy picit sem tesszük vissza gumi nélkül??????

Ilyenkor a húgycsõben marad ondó és az szépen átvándorol beléd! Gratulálok! Mikor tanuljátok már meg végre hogy ejakuláció után egy picit sem tesszük vissza gumi nélkül??????
A kérdező hozzászólása: Tudom :-( hülyék voltunk! De akkor is ez van, ha eltelt az elsõ után 5 óra?
Ilyenkor az van, hogy el kéne menni esemény utáni tablettáért, mondjuk így most azonnal.
A kérdező hozzászólása: Vizeletet is ürített utána, minden kijött belõle, ami csak benne volt.
Szerintem meg elég kicsi az esélye annak, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!