Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem hallana azt hogyan (24 db)

Ha a pindurom nem hallana azt hogyan lehet észre venni?

Nekem nem rugdos a zenére,mint sokaktól hallottam.Lehet hogy ez nagy bajt jelent?

Legjobb válasz: Szia! Azért még ne idegeskedj lehet sziesztázik nem mindenki lesz zene függõ:D Nyugi majd ha kibújik úgy is jól megvizsgálják.

Szia! Azért még ne idegeskedj lehet sziesztázik nem mindenki lesz zene függõ:D Nyugi majd ha kibújik úgy is jól megvizsgálják.
Szia! ne idegeskedj ezen. Az enyém sem reagált különösebben a külsõ zajokra és nagyon jól hall. Miután megszületik ellenõrizni fogják a hallását. De te is meg tudod tenni. ugyanis erõsebb zajokra akár gy tapsra összerezzen, még álmában is. Ez azt jelenti, h hall. Nyugalom:) ))
Ultrahangnál hol van általában a keze? És hol volt amég kisebb volt? Mert az ultrahnag olyan hangos nekik, mintha egy vonat menne el a fejük felett. Az enyém mindig befogja a fülét!
Erdekes, az enyem is folyamatosan a fulet fogta..de pl nekem sem reagal a hangos furasra sem, de a hasam korgasara viszont nagyon!a kulso zajokat annyira megszuri a has es a meh..hogy majdnem semmit nem hall belole, vagyis uvoltetned kene hogy hallja..

Miért van az, hogy ha sokszor mondják nekem hogy szeretlek, akkor már nem jelent olyan sokat, mintha csak akkor hallanám, ha tényleg olyan lenne a helyzet?

Legjobb válasz: Mert az már csak oylan megszokott lesz ha sokat mondják.Ha pedig épp oylan helyzetben,és nem gyakran akkor "meglep" és jól esik,és jobban benned marad.Jobb hallani...Jobban "érzed"...

Mert az már csak oylan megszokott lesz ha sokat mondják.Ha pedig épp oylan helyzetben, és nem gyakran akkor "meglep" és jól esik, és jobban benned marad.Jobb hallani...Jobban "érzed"...

13 hetes vagyok és annyi "elment" babáról hallani. Ha eddig nem történt semmi probléma akkor már kevesebb az esélye a 12. hét után hogy baj legyen?

Legjobb válasz: Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)

Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)
Szia Igaza van ez elõttem szólónak, tényleg ne arra koncentrálj, bár ezt nagyon egyszerû javasolnunk! Én nekem is elment az elsõ babám, most 7 hetes vagyok, és én is rettegek, de próbálok pozitívan hozzáállni, és "ebbõl az oldalból, és belõletek erõt meríteni" Te is tedd ezt, beszélj hozzá sokat, simogasd, és akkor tudja, hogy meg kell születnie! Egyébként pont most olvastam kb 25-bõl 1 baba megy el az utolsó trimeszterben. Nyugi, és jó babavárást, bárcsak már itt tartanék! :)
Minden kismama (vagy legalabb 99 %-a gondol arra hogy o is elveszitheti a babajat es szerintem nem nyugszik meg amig a kezeben nem tartja( aztan meg elkezd mas miatt aggodni). en mindig azt mondogatom magamnak ha ilyen jut az eszembe hogy az en picimmel biztos nem tortenik meg. Valoban a kritikusabb idoszak az elso 3 honap. Meg van egy keves es majd mindennap erzed a mozgasat es akkor te is nyugodtabb leszel. Egy 31 hetes kismama
az, hogy reggel napozzál, mondjuk nyolctól de maximum fél 11ig, és este szintúgy olyan 5 körül.
menj el szoliba, az a tuti
Van UV mentes barnítás is, amikor befújnak "barnasággal", ezt gép is végezheti.
Sehogy, nincs értelme barnulni, mert úgyis kifakulsz, és csak öregebbnek fog kinézni a bõröd.. Fogadd el a bõrszíned, és ápold, hogy selymes és ráncmentes maradjon! Szõrteleníts, radírozz, krémezz, púderezz! A szép sima, és feszes bõr sokkal szexibb mint a napégette akármilyen is a színe. Ismertem egy csajt aki kozmetikusnak tanult, és smink nélkül is oylan szép volta bõre mindenhol a kezén az arcán, hogy egész nap csak nyalogattam volna :D:D:D
A kérdező hozzászólása: igen azt tudom mindig 4 körül napozom. hát eza barnítós izé nekem nem fekszik:) szolit kipróbáltam hatásos de rontotta a szemem.. igen igen használtam szemüveget emg be is csuktam a szemem de mégis..köszi a válaszokat
Nem hiszem, hogy rontotta a szemed, csak a fény miatt utána furcsán látsz. Ugyanolyan, mint mikor sokáig napon vagy. Nem mindegy milyen naptejjel kened magad. Ha 50 essel kened magad jó hogy nem barnulsz. Napozáshoz 15 és az alatti kellene maximum, és késõbb még kevesebb 6-8-10. A magasabb faktorok akkor jók ha egész nap strandon vagy és nagyon sokat ér a nap, de egy 1-2 órás napozáshoz nagyon sok. Nem kell annyira félni az UV-tõl csak ne délbe feküdj ki 11 elõtt és 3 után is lehet napozni. http://www.idokep.hu -n tudod figyelni az aktuális UV szintet.
A kérdező hozzászólása: Biztos h romlott a szemem .. homályosabban láttam utáána nagyon sokáig vagy 2 hónapig.. abbahagytam és jobb lett.. köszi a válaszokat 3 után szoktam napozni..további napos idõt
Az egyik válaszoló nagyon hülyeségeket ír, aki a természetes bõrszín mellett áll. Ugyanis, akinek hófehér a bõre, annak nagy eséllyel eres is, fõleg a lába, ami csúnya. Aztán, le is égnek könnyen, mert nem fognak csadorban járkálni nyáron. Továbbá, a krémezés, púderezés is ugyanúgy ráncosít. A hófehér bõr csak azon szép, akinek tényleg tökéletes is. Ez meg nagyrészt nem az ápolástól alakul ki, hanem adottság. Nem utolsó sorban, a pasik nagyobb részének inkább a szép, egészséges barna árnyalatú bõr tetszik.
Nem, az telefonszex
Ne is törõdj az elõzõvel. Ez még nem szerelem, ahhoz hogy szerelmes legyél találkozz a lánnyal (ha jól vettem ki akkor te vagy a fiú) mert a telefonon talán máshogy hangzik a hangja mint amilyen valójában. Hívd el randira vagy ilyesmi és ha a randin is úgy érzed hogy szerelmes vagy belé akkor valószínûleg így is van :)
én imádom a legjobb barátom hangját, de még az övénél is jobban imádom egy másik srác hangját, aki még csak kicsit sem érdekel. egész nap hallgatnám. szóval nem.

Az MNA miért várja el, hogy sokan csatlakozzanak a Népi Akciócsoportjaikhoz, ha ezekről nem lehet se tudni, se hallani semmit sem?

Olvastam a felhívásukat, de mivel semmi információ nincs az Akciócsoportokról, ezért így, ebben a formában a felhívást nem tartom értelmes dolognak.

Legjobb válasz: AZ MNA nem várja el. Csak alternatívát nyújtanak. Õk a személyes kapcsolattartásra teszik a hangsúlyt, ezért szerintem ha érdekel keresd meg õket személyesen, írj egy e-mailt és beszélj meg találkozót. Egyébként bõvebben ha eddig nem nézted a honlapjukon találsz információt: www.arcvonal.org Annak oka hogy nem adtak meg túl sok információt, az hogy õk azt gondolják (ami lehet hogy igaz is) hogy máés szervezetek másolják õket, valamint nem akarják a hatalom orrára kötni tevékenységüket. Álláspontjuk szerint akinek ott a helye az magától is odatalál. Egyébként én sem értem miért nem reklámozzák kicsit jobban magukat, de ami most van az is haladás, ugyanis egy éve még csak néhány videót lehetett róluk látni. Most már kezdenek nyitni.

AZ MNA nem várja el. Csak alternatívát nyújtanak. Õk a személyes kapcsolattartásra teszik a hangsúlyt, ezért szerintem ha érdekel keresd meg õket személyesen, írj egy e-mailt és beszélj meg találkozót. Egyébként bõvebben ha eddig nem nézted a honlapjukon találsz információt: http://www.arcvonal.org Annak oka hogy nem adtak meg túl sok információt, az hogy õk azt gondolják (ami lehet hogy igaz is) hogy máés szervezetek másolják õket, valamint nem akarják a hatalom orrára kötni tevékenységüket. Álláspontjuk szerint akinek ott a helye az magától is odatalál. Egyébként én sem értem miért nem reklámozzák kicsit jobban magukat, de ami most van az is haladás, ugyanis egy éve még csak néhány videót lehetett róluk látni. Most már kezdenek nyitni.
Elsõ válaszolónak: Beszélni könnyõ de azért ez nem ilyen egyszerû. Az az igazság hogy õket még a semmiért is lecsuknák. Lásd amikor 99-ben elvitték az egész csapatot plakátragasztásért, és amikor Gyõrköst leültették egy évre a semmiért. Vagy a Viking Klub. Ezek után Gyõrkös stratégiát váltott. Kivonultak vidékre, és hallgatásba vonultak. Sokáig nem is lehetett róluk tudni semmit. AZ MNA egyébként sem tömegszervezet. Az Egységes Magyarország Mozgalom és az Akciócsoportok már annál inkább. Nekik nincs olvasott médiájuk (kivéve a jövönk.info) szóval nem tudnak nagy tömegeket megmozgatni, de ez még változhat. Amúgy a plakátozás megint hülyeség, az embereket nem érdekli, a PHM is plakátozik és mégsincsenek többen.
Az elõttem válaszoló nagyon korrektül leírta a dolgot! A kérdésre válaszolva: úgy lehet csatlakozni, ha megkeresed õket! Ez nem egy jobbik-féle szervezet, ahol online benyújtod a tagjelentkezést...... Még a végére annyit hozzátennék, hogy valóban, könnyû mondani h az MNA miért nem csinál propagandát, utcai akciókat, csak abba nem gondolnak bele az emberek, hogy õk nem jobbik! a jobbik megteheti (csak sejthetjük hogy miért), az MNA-sokat rögtön beviszik. Tõlük jobban félnek, mert veszélyesebbek, ezért sem hallani róluk szinte sehol semmit. Ha a jobbiktól is valóban félnének, akkor õket ugyanúgy tiltanák, mint az MNA-t, de õket nem fogják tiltani, különben a cipi livni utánzat morvai még veszélybe kerülne, amit ugye nem lehet megtenni egy "kiválasztott haverral"
1.Nem várja el, bár jobb lenne ha többen lenének.Aki akar csatlakozni megkeresi õket.ennyi 2.Érdeklõdni kell szerintem, az okokat már elõttem felsorolta valaki. 3.Ez nem egy Jobbik alapszervezet hogy csak úgy hip-hop belégetek-kilépegetek.
Így van, egyáltalán nem várj el. Tudod itt nem az a lényeg, hogy többen legyünk 1-el. Ez nem egy szalonradikális gyülekezet ahova jóformán minden nemzeti anarchistát bevesznek meg zsidó rózsa floreseket istenítenek. A csatlakozás meg személyes kapcsolat felvétele után lehetséges. Gondolom nem vagy gügye, látod kiírva a címeket, tudsz nekik írni. Bár ha eddig magadtól nem jutottál el, akkor nagyon nagyon gondolkozz el, hogy tényleg ott-e a helyed köztük. (Nem lekezelõ vagy sértõ akartam lenni, csak nyíltan beszéltem, sértegetések nélkül, ezek után úgy értelmezed ahogy akarod)
Szervezetlenek? LOL...Nem tudom sírjak vagy nevessek az emberi butaság hallatán.. Pont a legrégebbi, legszervezettebb alakulatra mondják ezt ez tényleg vicces. De neked azért knée egy golyó a fejedbe, aztán megtudnád mi is az a szervezettség.
A kérdező hozzászólása: Persze, érthetõ, amit leírtok, hogy másolják õket és nem kötik a hatalom orrára a terveiket, viszont ezzel a nagy titkolózással tényleg csak annyit érnek el, hogy senki nem tud róluk és az akciócsoportjaikról semmit. Szerintem, ha például a HunHíron reklámoznák magukat, máris több esélyük volna megszervezni az akciócsoportokat. Posta Imre is gyakran veszi át írásaikat, akárcsak a korábban említett HunHír. Tehát így nem tudom, mennyire lesz eredményes a tevékenységük. Jöhetnek még válaszok, az eddigieket köszönöm!
Mert szervezetlen, nacionalista-rasszista félhülyék, akik képtelenek lennének mondjuk megszervezni a hulladékgazdálkodást egy városban, ellenben nagyon jó baritonnal tudnak himnuszt énekelni.
Inkább egy oroszlán mint száz nyuszi.. Az EMM meg a többi pont annak köszönheti a minõségét hogy eleve el vannak ijesztve az alkalmatlan semmirekellõ emberek. Aki meg tényleg akar, az csinálja... Jól leírták az elõttem szólók mirõl van szó.. Tehát inkább legyen egy oroszlán mint száz nyuszi..
Én rácsapnék a kezére hogy tudja tilos a piros!
a NEM SZABAD kijelentes szerintem a legrosszabb amit mondasz ilyenkor. mivel altalaban uj dolgokat es raadasul altalaban tenyleg nem szabad dolgokat fedeznek fel , ez a kijelentes erteket veszti! inkabb az egyszeruen ertheto magyarazat , ha kelltobbszor is hatasosabb. mert ugye miert nem szabad? miert nem szabad semmit? ezt kell benne tudatositani, megpedig igy: pl.dobalja a koveket, dragam ne dobald a koveket mert azzal bantassz engem es faj nekem, inkabb gyere keressunk egy jo kis helyet , vagy assunk egy kis lyukat a foldbe vagy homokba es oda gyujtsuk a koveket! gyere csinaljuk egyutt! a masik , ha valamit nem szabad akkor mindig adj szamara egy ujabb lehetoseget amit csinalhat helyette. nalunk ez tutira bevalt.es ha elfogadta mindig dicserd meg hogy milyen okos es jo kisfiu, es jupppi es tapsi-tapsi, puszi es egyebek. probald ki! en minden dolgot igy kezelek. ha epp hisztizik mert faradt es akkor nehezebb elterelni akkor kivarom a hiszti veget es akkor magyarazom el a dolgokat es persze az uj lehetoseget is megadom a regi helyett. pl. volt egy eset, imad a vizzel pancsolni, poharba ontott vizet es az agyunkba akarta hozni es ott ontogetni egy masik poharba. erre en: gyere dragam , tudod hogy az agyba nem jatszunk a vizzel , menjunk a furdobe es a kad folott ontogessuk a vizet es adtam neki meg egy poharat hogy 3 legyen es tobb legyen a lehetosege elvezkedni a vizzel. bevalt. azt mondta hogy : jo, es mar indult is. ez a modszer meger egy probat!!! sok sikert!
én büntetnék, ha rosszat tesz, le kell ülnie, vagy ha szét dobál rendet kell raknia, stb.egy darabig el tart amíg hozzászokik, hogy ez a büntetés, de ha kitartó vagy és mindig visszaviszed a büntetõ helyre, rá fog jönni, hogy nem jó ötlet rosszalkodni.
Dackorszak. Túl kell élni ép ésszel a következõ fél-egy évet. Viszont azt, hogy téged megdob azt csírájában el kell fojtani, ilyenkor következetesen kapd el a kezét és szólj rá nagyon határozottan: NEM! Ezért ne csak rászólj, hanem legyél nagyon szigorú és minden alkalommal. Ezt ne hagyd annyiban, és fogd le a kezét akárhogy próbálkozik.
csinálja mert biztos tudja nincs következménye
el kell érni nála, hogy érezze te vagy a "fõnök". és büntesd meg. akármit is találsz ki neki, azt csináld vele végig, ne add fel párperc után, mert akkor õ nyert!
nem értek egyet a többi válaszolóval. (2. vagyok) nálunk 5 éves, és elég szófogadatlan, annak ellenére hogy az apja elég hangosan szokott rákiabálni, néha rácsap a kezére is, mégis rosszalkodik.
Kezdõdik a dackorszak. Még vagy 2 évig ez lesz :) bíztatás képpen mondom!!:D nem rontottál el semmit!
Igaza van az utolsónak: ha valamit nem szabad, akkor helyettesíteni kell egy olyannal, amit lehet, és meg kell dícsérni, ha ügyes volt. DE! Pl nem szabad tesót ütni verni, de mást sem, tehát ez pl kivétel. Ha pedig csak azért is azt akarja csinálni, amit nem lehet, akkor bünti, ahogy fentebb írtam. Persze ha valamit tényleg jól csinál, szépen kér, ügyesen eszik, stb, akkor meg kell dícsérni. :)
ha nalunk pl. tesot ut a kislany akkor en azt mondom: nem szabad mert faj neki inkabb cirogasd meg! es lam, azonnal atvalt simogatasba. termeszetesen ha haragbol uti akkor nem simogat de nem is folytatja a verest sem.

Meleg kérdés! Egy fiú, ha betölti a 18-at, odaköltözhet a 26 éves barátjához attól függetlenül, hogy a szülei (főleg az apja) nem engedik és hallani sem akarnak a homoszexualitásról?

Apám meg akarja tiltani, hogy akárhová is elmenjek (szerintem ez a személyi szabadság korlátozása), azt mondja, hogy nem leszek meleg és punktum. A barátomat próbálja eltiltani t?lem. Azért titokban néha találkozunk, és felajánlotta, hogy költözzek hozzá. Nagyon azt tervezem, hogy titokban összecsomagolok és átcuccolok a barátomhoz. Csak az a baj, hogy apám tudja, hol lakik és tutira odajönne balhézni. Mit csináljak most???

Legjobb válasz: Ha betöltötted a 18-at, akkor attól kezdve nagykorú vagy, és ott laksz, ahol akarsz. Ha apádnak nem tetszik, és balhézik, akkor kihivhatod a rendörséget és megbüntetik. Viszont ha elköltözöl, akkor attól kezdve nem köteles neked semmit fizetni, sem eltartani, sem taníttatni. Ha van elég jövedelmed ahhoz, hogy megélj belöle, akkor költözhetesz, ha nincs, akkor nincs értelme.

Ha betöltötted a 18-at, akkor attól kezdve nagykorú vagy, és ott laksz, ahol akarsz. Ha apádnak nem tetszik, és balhézik, akkor kihivhatod a rendörséget és megbüntetik. Viszont ha elköltözöl, akkor attól kezdve nem köteles neked semmit fizetni, sem eltartani, sem taníttatni. Ha van elég jövedelmed ahhoz, hogy megélj belöle, akkor költözhetesz, ha nincs, akkor nincs értelme.
ha igazán szeret, kitart melletted a nehézségek ellenére is. költözz hozzá, de igyekezz azért saját egzisztenciát is kialakítani, ne alapozz mindent az õ jóindulatára és pénzére. elsõ komoly barátod?
Az összeköltözés oké, de az is csak akkor, ha te is dolgozol. De ezzel nagyon vigyázz, hogy eltart, és még a sulidat is fizeti. Mióta ismered?
igen, felnõtt vagy, jogod van oda költözni ahová csak szeretnél Viszont ezt a barátod általi eltartást azért gondold át. Késõbb még visszafelé sülhet el a dolog, pl.: már egyetemre jársz és szakítotok, és esetleg apud már látni se akar, nem lesz hol laknod, nem lesz munkád, és a sulira se lesz pénzed, ez azért veszélyes dolog. Szerintem elõször a szülõket kéne puhítgatni. Esetleg a barátod szülei megpróbálhatnának beszélni velük vagy valami.
Attól, hogy betöltöd a 18-at, semmi sem változik.Egy fedél alatt éltek, nincs önálló kereseted, szóval hiába jössz az személyi szabadság korlátozása dologgal, szerinted mit tehet ez ellen bárki is? Sajnos szomorú dolog, hogy nem fogad el Téged olyannak, amilyen vagy. De nyilván valamennyire az õ részét is meg lehet érteni... lázadozással nem fogsz elérni nála semmit, csak jobban elmérgesíted a helyzeted. Úgyhogy azt tanácsolom, ezzel a költözés-dologgal, ameddig lehet, várj. Próbálj meg segítséget kérni rokonoktól...õ az édesapád, akárhonnan nézzük. Nem vagy önálló, az õ házában élsz, innentõl hiába "ugrálsz", sajnos magad alatt vágod a fát vele. Szerintem várj... találkozz titokban a kedveseddel, keress munkát, amibõl eltarthatod magad, és csak utána költözz. Legyél türelmes, bármennyire is nehéz a helyzet.A barátod biztos támogat mindenben.De ne harcolj, azzal magadnak ártasz csak...és ne tekints ellenségként az édesapádra, bármennyire is rossz most nálatok a helyzet. Édesanyáddal mi van?
Jajj de kis édes vagy:) ) Ha úgy érzel akkor menj el a pasidhoz:) Látni, hogy nagyon szereted akkor na habozz, élvezd ki az életet. Még ha most meg is romlik a kapcsolatod a szüleiddel még késõbb javulhat. Jah és ne hallgass arra aki azt mondta, hogy kitartott vagy:) ) Hisz szeret az pedig, hogy vele élsz neki csak jó.És ahogy írtad késõbb dolgozni fogsz. Utóirat:Én a helyedben tuti a pasimhoz költöznék:) ) Na jó azért most bevillant, hogy mi lene ha ugye összeköltöztök és veszekedtek és szétmentek:S Utána kínos lenne visszaköltözni a szüleidhez, vagy akár még együtt laknála barátoddal. Nah mindegy ez csak úgy eszembe jutott remélem nem lesz ilyen! Sok sikert!
Szerintem meny nincs sok értelme hogy terrorizálva legyél otthon és beleõrülj esetleg próbáld meg még egyszer meggyõzni a szüleidet hogy fogadjanak el téged meg a párodat ha nem sikerül akkor meg nem is szeretnek igazán Ha elköltözöl akkor viszont keres minél elõbb munkát ha esetleg szakítanátok legyen mibõl kezdeni valamit Remélem hasznos volt a válaszom :/
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenkinek hasznos volt a válasza, zöld kézre klikkeltem mindenkinél! :) Egyébként eldöntöttem: ma éjjel még összeszedem a fontosabb cuccaimat, holnap délelõtt pedig pakolok barátomhoz. Felhívtam és közöltem ezt vele, örült neki. Segít majd õ is pakolni. :) Apáméknak nem szólók róla, úgyis csak veszekdés és "b...zás" lenne belõle... Ahogy most vannak a dolgok, nagyon szeretjük egymást a barátommal, remélem ez mindig így marad.
Legyetek boldogok :)
Én sem javaslom a költözést. Ha nem lesz olyan hosszú életû ez a párkapcsolat akkor mit csinálsz? Hol fogsz lakni? Inkább valamilyen módon közeledned kellene a szüleidhez, segíteni nekik megérteni a helyzetedet. Ha ez nem megy semmiképp, akkor se költözz ennyi idõsen sehova, ha nincs megfelelõ munkád, hogy eltartsd magad.
Én meg belegondoltam és szerintem nincs olyan gonosz pasi aki kidobná a volt pasiját az utcára.Szerintem ha szakítanátok is biztos ott maradhatnál amíg nem lesz elég pénzed egy lakásra...vagy megdob egy kis pénzzel.Ha meg mégsem akkor visszamennél a szüleidhez.(Persze rohadt kényelmetlen lenne visszakönyörögnöd magad)De nincs olyan szülõ aki pénztelenül sorsára hagyná a gyerekét. Vagy ha mégis még van két, igaz borzasztó kényelmetlen, lehetõség. Biztos van valami állami cucc, árvaház vagy munkát adnak.Nem engedhetik, hogy éhen haljon egy fiatal fiú. A másik lehetõség ha a teste d árulod. Vagy pedig keresel vkit akinél lakhatsz és õ cserébe dug.Kitudja még bele is szeretnél... Nah azért ezekre a lehetõségekre ne keljen szorulnod én azt kívanom neked. Még annyit (de nekem eddig úgy esett le h te nem vagy ilyen) ha már nem vagy szerelmes belé akkor mond meg neki.
Igazad van
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, már a páromnál lakom és nagyon szeretjük egymást! :)
Jólvan drága:) És a szüleid elmentek a házához?Vagy kerestek téged?Felhívtak mobilon?
"Biztos van valami állami cucc, árvaház vagy munkát adnak.Nem engedhetik, hogy éhen haljon egy fiatal fiú. " Te mégis hol élsz? 18 évesen felnõtt ember, ez a rendszer pedig már nem a szocializmus, mindenkinek gondoskodnia kell magáról, az állam nem fog segíteni.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére szüleim nem jöttek ide, apám telefonon közölte, hogy õ innentõl nem kíváncsi rám, akkor sem fog megismerni, ha szembejövök vele az utcán. De mostmár nem érdekel, ez legyen az õ baja...
A kérdező hozzászólása: Nem ugyanabban a városban lakom, ahová egyetemre készülök, kb. 30 km-re onnan, szóval be tudok járni. De párom azt is mondta, hogy az egyik kocsijával nyugodtan eljárhatok minden nap suliba. Itthon ma is nagyon feszült a hangulat, szüleim azt hiszik, hogy a párom "fertõzött meg" a melegséggel. Egyre inkább úgy érzem, el kell innen mennem. :(
Böngészési elõzmények: Azon kívül, hogy bármikor törölheted az elmúlt 1-2-4 óra elõzményeit, a legtöbb böngészõben van privát böngészésre is lehetõség, pl. Firefoxban Eszközök->Privát böngészés indítása, ha ott böngészel nem is jegyzi meg az elõzményeket. Eltartott nyilván azon idõszakban leszel, amíg még nincs munkád, de éppen ez a kockázat, mivel ha mégsem alakulnak úgy a dolgok, akkor elég nagy szívás lesz visszakönyörögni magad. Egyébként egy városban élsz te és a barátod, egyetemre is ugyanabba a városba készülsz, ahol most laksz?
A kérdező hozzászólása: Anyu nem mer apámnak ellent mondani, de szerintem nem is akar, õ sem nagyon fogadja el, hogy én más vagyok. Amúgy pénzügyileg szerintem rendben lennénk, mivel barátomnak nincsenek anyagi gondjai, sõt, õ bíztat, hogy jövõre jelentkezzek egyetemre, tudja finanszírozni.
A kérdező hozzászólása: Tavaly nyár óta vagyunk együtt. Az õ szüleit is ismerem, tök normálisak, nem csinálnak gondot belõle, hogy meleg a fiuk.
A kérdező hozzászólása: 22:31! Az elõtted lévõ egy korábbi válaszra reagált, amit töröltek, mivel az oldal moderálási alapelveibe ütközött. 22:34! Nem "homokos", hanem meleg vagy homoszexuális. Köszi! Egyébként ha esetleg párommal lesz gyerekünk (örökbefogadott), nem fog zavarni egyáltalán, ha esetleg õ is meleg. Tudod, belénk legalább szorult annyi tolerancia, hogy nem gyûlölködünk olyanért, amelyrõl valaki nem tehet és nem árt vele senkinek.
Nem értem miért gyûlölködés az, ha megkérdezem, hogy mit szólnál ahhoz, hogy a gyereked is olyan lenne mint te.
A kérdező hozzászólása: 22:46! Ez épp nem gyûlölködés, viszont abban a válaszodban, amit kimoderáltak volt némi rosszindulat, valljuk be õszintén. Egyébként megválaszoltam a kérdésed, ha a gyerekem is meleg lenne, gond nélkül elfogadnám, nem keseríteném meg úgy az életét, mint az enyémet az apám. A kérdésemre is jöhetne még néhány válasz, mert nem igazán tudom, hogy mit tegyek. Félek attól is, hogy barátom elhagy, ha sokáig húzom az idõt, mivel csak titokban találkozhatunk jelenleg. De ha elhagy, azt én nem élem túl, komolyan mondom. :(((
ne legyél kitartott. egyenlõ félként lépj be egy ilyen összeköltözésbe, akkor is ha nyunyó vagy.
Ahogy olvastam a barátjának jó állása van. Na most ha 18 évesen neki áll dolgozni jó esetben talál olyan állást amivel készben megkapja a 100 ezret . Ezzel nem fog egyenlõ félként a kapcsolatba lépni. És ha egyetemre megy minimum 3 év mire lehet jó állása , ha mondjuk villamosmérnöknek készül. És azért akik írták , hogy próbálja meg titokba tartani az apja elõtt és úgy létesíteni komoly kapcsolatot. Azok kicsit sem gondoltak bele ebbe a helyzetbe. Folyton attól rettegni , hogy mikor jön rá és mikor akad ki és mikor nem találkozhat az ember a párjával , mert az apja különbem rá jön. Szerintem nem ez a megoldás, mert az apukája azt fogja hinni igen sikerült megváltoztatnom a fiam. Aztán ha mégis kiderül már pedig kifog akkor még durvább lesz , mintha kiálltál volna a barátod mellett. Apukád különben mióta tudja? A kapcsolatotok eleje óta vagy csak mostanában. Mert ha mostanában kell egy jó 2 év mire megszokja. De szerintem semmi képen ne hazudj neki. Mond meg neki , hogy apu belõlem már nem lesz heteró és fogok találkozni a barátommal akár mit csinálsz. Ha kitagadsz akkor is. Bár ezt nem szeretném. Szeretnék veletek lakni, mert szeretlek titeket és a szüleim vagytok. Nem szeretnék elköltözni. De ha az az ára ennek , hogy nem találkozhatok a párommal. Akkor elmegyek. Sajnos a fiúkhoz való vonzódásomat nem tudom meg változtatni csak elnyomni. Az meg nem vezetne jóra érzem és tisztelek becsüllek annyira , hogy ne hazudjak éveken keresztül. Szerintem valami ilyesmit kéne írnod levélben vagy személyesen elmondani. de talán úgy lenne a legjobb, hogy leírod levélben és utána oda írod , hogy azért beszéljetek személyesen is . Csak így jobban át tudja gondolni.F/26
Elõször is egy viccel kezdtem volna, de látva egy elõzõ válaszolónak szóló reagálásodat, ezért inkább nem mondom, hátha megsértõdnél (szvsz nagyon sértõdékeny vagy, nekem is vannak meleg ismerõseim, de nem rugózik egyik sem, hogy milyen szót használnak rájuk, mert lehet a szlenget is kedvesen, a PC-t is sértõen használni). Úgyhogy a mondanivalóját inkább leírom: Szóval nagyon nem jó megoldás eltartottá válnod. Mert: 1. Baromi kockázatos. Odaköltözöl a barátodhoz, akit csak tavaly nyár óta ismersz, és fizeti az egyetemedet, de mi van ha 1 év múlva szakítotok? Akkor majd visszakönyörgöd magad szüleidhez? 2. Ha nem is szakítotok, ha késõbb rádöbbensz, mégsem õ az igazi, akkor ott a dilemma, hogy lelépj, de nincs hová, vagy vágj továbbra is jó képet hozzá. Szóval így gyakorlatilag személyes k-vá válhatsz. 3. Eleve egy nem egyenlõ együttélés, amibe belépni készülsz. Nem mert idõsebb nálad, hanem mert õ tartana el. Minek sieted el, hiszen attól még összejárhattok évekig, mielõtt összeköltöznétek, mire lesz már neked egy szakmád, addigra már egyenlõ felek lehettek. 4. Ahelyett hogy szépen lassan elfogadtatnád magadat apáddal, inkább elmenekülsz elõle. Ez sem jó. Egy meleg ismerõsömnek elképesztõen mélykonzervatív, falusi szülei vannak, de még õ is el tudta idõvel érni, hogy legalább beletörõdjenek, és persze fizetik a srác tanulmányait, pedig tudják jól, hogy melegbárokba is eljár.
A kérdező hozzászólása: Még gondolkodom, mi legyen, köszönöm a hasznos válaszokat, jöhetnek még nyugodtan! Valaki kérdezte, hogy elsõ barátom-e, igen, nekem még nem volt más és úgy érzem, hogy vele szeretném leélni az életem. És valóban jó állása, egzisztenciája van (saját ház úszómedencével, 2 autó stb.) továbbá még a szülei is segítik, ezért is mondta, hogy nem jelentene gondot számára, ha odaköltöznék. Nem félek attól, hogy eltartott leszek, csak néhány évrõl lenne szó, utána én is dolgoznék. Mert barátom már olyasvalakire vágyna, aki minden reggel mellette ébredne. És ez csak úgy lehetséges, ha odaköltözöm. Szüleimmel sem szeretnék összeveszni, de apámmal nem lehet szót érteni. Itthon már sokszor a sírógörcs kerülget, apám mindennek elmond és jön a szokásos szöveggel, hogy amíg az õ kenyerét eszem, addig tartózkodni fogok a "perverzióimtól", ahogy õ mondja. 18 éves vagyok és nézi a számítógépemet is. Múltkor is látta a keresési elõzményekben, hogy a melegséggel kapcsolatban keresgéltem a neten, és ilyennel zsarol, hogyha mégegy ilyet meglát a gépen elveszi a gépemet és nem netezhetek. Szerintetek ez normális?? Felnõtt korú vagyok...
Nem tényleg nem normális. De szerintem tarts ki és ne hagyd magad zsarolni.Nekem ez bevált igaz több mint 2 évembe telt. Szorítók hogy sikerüljön.
Hát valamit lépni kéne. Vagy csak simán mondj ellent neki, menjél találkozzál barátoddal. A legrosszabb amit tehet, hogy kirak és akkor végül is ugyanott vagy...
És boldogok vagytok most már együtt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!