Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem hallana (72 db)

Vettem egy 5.1-es genius hangfalat de ha be van kapcsolva búg? Ha megy valami akkor nem hallani de ha vége a zenének vagy bárminek akkor idegesítő nagyon.

Legjobb válasz: Két dolog lehet: Földhurok, vagy a táp nem megfelelõ szûrése. Húzd ki belõle az összes jelkábelt. Csak a hangfalakat dugd bele, és dugd a konnektorba. Ha így is búg, akkor sajnos "ez ilyen". Nem szûrték meg tökéletesen a tápot, így szépen hallani a hálózati 50Hz-et.

Két dolog lehet: Földhurok, vagy a táp nem megfelelõ szûrése. Húzd ki belõle az összes jelkábelt. Csak a hangfalakat dugd bele, és dugd a konnektorba. Ha így is búg, akkor sajnos "ez ilyen". Nem szûrték meg tökéletesen a tápot, így szépen hallani a hálózati 50Hz-et.
A kérdező hozzászólása: köszi, kihúztam a tvs kábelt belõle és már elmúlt, ha ezt tudtam volna.. :D
Akkor földhurok alakult ki, galvanikusan le lehet választani az egyik bemenetet, ha szükség van rá.

13 hetes vagyok és annyi "elment" babáról hallani. Ha eddig nem történt semmi probléma akkor már kevesebb az esélye a 12. hét után hogy baj legyen?

Legjobb válasz: Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)

Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)
Szia Igaza van ez elõttem szólónak, tényleg ne arra koncentrálj, bár ezt nagyon egyszerû javasolnunk! Én nekem is elment az elsõ babám, most 7 hetes vagyok, és én is rettegek, de próbálok pozitívan hozzáállni, és "ebbõl az oldalból, és belõletek erõt meríteni" Te is tedd ezt, beszélj hozzá sokat, simogasd, és akkor tudja, hogy meg kell születnie! Egyébként pont most olvastam kb 25-bõl 1 baba megy el az utolsó trimeszterben. Nyugi, és jó babavárást, bárcsak már itt tartanék! :)
Minden kismama (vagy legalabb 99 %-a gondol arra hogy o is elveszitheti a babajat es szerintem nem nyugszik meg amig a kezeben nem tartja( aztan meg elkezd mas miatt aggodni). en mindig azt mondogatom magamnak ha ilyen jut az eszembe hogy az en picimmel biztos nem tortenik meg. Valoban a kritikusabb idoszak az elso 3 honap. Meg van egy keves es majd mindennap erzed a mozgasat es akkor te is nyugodtabb leszel. Egy 31 hetes kismama


Ti mit csináltok 2-3 éves gyerekkel, ha lefekvés után elköszöntök, de miután kijöttetek a szobából, hallani, hogy ő nem alszik?

Konkrétan az enyémen hallom, hogy játszik. Még rosszabb a helyzet abból, hogy emeleten van a háló, én meg lejövök a nappaliba, hallom, hogy a szobából is kijön néha. Én úgy gondolom, azzal, ha erőszakoskodom, hogy márpedig feküdjön le, pont annyi időt veszekszünk (visszaviszem, ő egy idő után megint kijön...), mintha hagynám, mert egy idő után magától lefekszik az ágyába és alszik.

Legjobb válasz: Enyém is ezt csinálja, ha ott hagyom, akkor játszik. Ezért ott ülök mellette, amíg el nem alszik, különben még éjfélkor is ébren lenne.

Enyém is ezt csinálja, ha ott hagyom, akkor játszik. Ezért ott ülök mellette, amíg el nem alszik, különben még éjfélkor is ébren lenne.
Én leülök mellé és elmesélek egy mesét, esetleg kettôt...és már alszik is.
Nekünk galériánk van. Ha beszélget magával/a babájával azt hagyom. Ha kikel az ágyából, akkor rászólok. Ha még mindig nem fekszik vissza, lemegyek, lefektetem, elmondok egy mondókát és alvás. Második alkalommal nincs mondóka, csak lefektetés. Már jó ideje csak beszélget, azt se sokat.
Ha eljátszik magában, szépen elaltatja magát, ezzel semmi gond. Egy idõben kimászkált a szobájából, visszavittem szépen és rászóltam, abba is hagyta.

Ha a pindurom nem hallana azt hogyan lehet észre venni?

Nekem nem rugdos a zenére,mint sokaktól hallottam.Lehet hogy ez nagy bajt jelent?

Legjobb válasz: Szia! Azért még ne idegeskedj lehet sziesztázik nem mindenki lesz zene függõ:D Nyugi majd ha kibújik úgy is jól megvizsgálják.

Szia! Azért még ne idegeskedj lehet sziesztázik nem mindenki lesz zene függõ:D Nyugi majd ha kibújik úgy is jól megvizsgálják.
Szia! ne idegeskedj ezen. Az enyém sem reagált különösebben a külsõ zajokra és nagyon jól hall. Miután megszületik ellenõrizni fogják a hallását. De te is meg tudod tenni. ugyanis erõsebb zajokra akár gy tapsra összerezzen, még álmában is. Ez azt jelenti, h hall. Nyugalom:) ))
Ultrahangnál hol van általában a keze? És hol volt amég kisebb volt? Mert az ultrahnag olyan hangos nekik, mintha egy vonat menne el a fejük felett. Az enyém mindig befogja a fülét!
Erdekes, az enyem is folyamatosan a fulet fogta..de pl nekem sem reagal a hangos furasra sem, de a hasam korgasara viszont nagyon!a kulso zajokat annyira megszuri a has es a meh..hogy majdnem semmit nem hall belole, vagyis uvoltetned kene hogy hallja..

Lehet hallani, hogy daganat/ciszta is okozhat fals pozitív tesztet! De ugye, ha emellett nem jön meg, fáj a mellem és 37 fölött van a hőm, akkor ez baba?

Legjobb válasz: Ritka az, amikor ciszta okoz pozi tesztet. Pláne ha még egyéb tüneteid is vannak. Szóval szerintem nyugodj meg, tuti babás vagy! Gratulálok! :)

Ritka az, amikor ciszta okoz pozi tesztet. Pláne ha még egyéb tüneteid is vannak. Szóval szerintem nyugodj meg, tuti babás vagy! Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Elég rendszertelenek a ciklusaim, de a fertility szerint már a 16. dpon vagyok, tegnap teszteltem reggeli elsõbõl halvány pozitívat! Holnap reggel ismétlek, mert az már hátha erõsebb lesz!De jó is lenne! Köszi mégegyszer!
Ne olvass ennyi sok baromsagot az interneten! ;) JO tanacs, en is hipochonder vagyok, mindig utana olvastam a neten, aztan csodalkoztam is, hogy meg elek, mert az internet szerint, kb. mar 20szor "voltam" terhes, kb. 3szor "volt" cisztam :D Ne higgy semmiben csak is a tesztekben, es ha bizonytalan vagy csinalj masnap egy kovetkezot, ha gyanus, hogy terhes lennel, mert vedekeztek stb. , akkor viszont irany a nogyogyasz!
Ha a nemvart napja utan is fent van a hod, akkor lehetseges hogy baba foleg ha pozi a teszt is. :) Mikorra nem varod/vartad?
A kérdező hozzászólása: Na igen, kedves utolsó, de ma a hõm is lentebb van, és kevésbé fáj a mellem. Nem könnyû nem rágörcsölni a témára! Minden esetre abszolút igazad van, és igyekszem, nem túlfújni a dolgot! Köszönöm!
jo reggelt :) tudom, hogy nem egyszeru :( mi most vagyunk a 6. "proba"honapban...hetfore NEM varom.....tunetem nincs, azert kivancsi vagyok :D pusza
utolso voltam :D
A kérdező hozzászólása: Én is kíváncsi vagyok rátok! Pusza
A kérdező hozzászólása: Na mi a helyzet kedves "utolsó"? Tegnap volt hétfõ!

Ha a szteroidhasználat tényleg olyan veszélyes miért nem hallani, hogy testépítók halnak meg? :D

nézzük pl arnoldot 70 valahényéves vagy stallone jó ? nem profi de azért ? se csak fehérjeturmixokat ivott:Desetleg coleman ? sem mai csirke és ezek aztán tényleg használtak nem kevés dolgot nem kis mértékben mégis életben vannak,máshol meg már úristen csináltál egy danabol kúrát meg fogsz halni szétment a májad veséd stb...

Legjobb válasz: Az élsportot nem szabad összekeverni a tanyasi cgánykoxolássalmerazmenõhogyvanrajtam15kgvíz-el...

Az élsportot nem szabad összekeverni a tanyasi cgánykoxolássalmerazmenõhogyvanrajtam15kgvíz-el...
Igen, de ha nincs jó genetikád alapból, akkor hiába a kox, nem mész semmire. Neked írták: http://bodysport.hu/dopping/ha-nincs-adottsagod-ne-potold-do..
kérdezõ jól sejtem hogy kb 16-18éves vagy?
A kérdező hozzászólása: elég jó a genetikám!20éves vagyok!
Ha olyan jó lenne, már rég' egy edzõ készítene föl a versenyekre és nem itt kérdezgetnél a koxról.
A kérdező hozzászólása: óriási ez a cikk tudott valamit az öreg:Dnem azt mondtam h kurv.a jó de nem panaszkodom még 6 év edzés után is fejlõdõk elértem egy 46os bicepszet dopping nélkül extrém ektomorf testalkatból, amúgy miért készítene már föl?
Az "elég jó a genetikám" kijelentések már alapból viccesek a számomra. Honnan tudod? Ismered a géntérképed? Csak azért mert vékonyabb alkat vagy akire kevésbé ragad zsír, és netalán jó az inzulinérzékenységed még nem lesz jó a genetikád...
A kérdező hozzászólása: jólvan gyerekek nem fogom itt bizonygatni nem vagytok ti senkik h be kelljen bizonygatnom, akkor nem jo a genetikám ennyi=)
És tudod mennyi jó genetikájú van még az országban? És azokból is sok van, akikkel már személyi edzõk foglalkoznak és rengeteg lóvé is van a cuccokra. Szerinted sok értelme lenne olcsó [email protected] becuccolni közepesen jó vagy nem ultrajó genetikával és elérnél egy 6. vagy 8. helyet egy hazai versenyen?? Magyarok közül is csak Tóth Daninak van profikártyája. Szerinted akkor könnyû híresnek lenni?, csak a koxoláson múlik? ezen gondolkozz el.:)
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem mondtam h könnyû lenne és csak a cuccon múlik
Akkor ezt megbeszéltük.:)
A kérdező hozzászólása: Meg e:D
amúgy köcsö g sport ez a testépítés, beszippantja az embert, és már nincs megállás... nem lesz életed, csak a kajálások, és pihenés, és a lehetõ legnagyobb fejlõdésre való törekvés. egy gép leszel, egy mutáns, mint gyõzike, vagy Kathi Béla.
#32: Igen ez igaz a szellemileg alultápláltakra és a függésre hajlamosakra. Egy épelméjû emberre viszont egyáltalán nem igaz. Bunnynak volt errõl egy jó audioblogja.
nem kell ahhoz "szellemileg alultápláltnak" lenni, hogy elkapjon a gépszíj... csupán annyi a lényeg, hogyha már csinálom, akkor legyen eredménye is, ne csak pazaroljam az idõt, és a pént. "ha már lúd, legyen kövér" Bunnynak meg ez volt a kulcsmondata: "nem te vagy a sportért, hanem a sport van érted."
A kérdező hozzászólása: azért a 15:43-asnak igaza van kicsit!Kathi Béla miért robot?:D
A kérdező hozzászólása: az a meleg gecaaa:D
én inkább maradok a fájdalom nélkül nincs nyerseségnél, az egészségem nem játék.
A kérdező hozzászólása: így van csak erre mondják hogy kockázat nélkül nincs nyereség:D
Mert a danabol egy sz*r. Szerinted õk ilyeneket használnak? Mellesleg náluk minden pontosan ki van számolva és sokkal jobban odafigyelnek rá mint az átlagos danabolos "vagánygyerek".
A kérdező hozzászólása: nyílván, de a szervezet nem tudja hogy élsportooló vagy tanyasi cigány vagy, úgyanúgy azt kapja
A kérdező hozzászólása: de most nem a lényeg a danabolon van, õk nyomnak keményebbek is mint a danbaol pont ezaz
attól hogy valaki nem hal meg még lehetnek bajai. élsportban van helye a profi kúráknak eredeti cuccokkal és minõségiekkel nem kétes eredetû sz ar daboltal amirõl csak max remélni lehet hogy eredeti. meg a danabol amúgy is egy lejárt sz ar. ma már csak a cigányok meg a szellemi fogyatékosok nyomatják.
Nem hiszem hogy a tanyasi cigány megtudná fizetni a napi 30ezerbe kerülõ növekedési hormonokat. Szóval nem, nem ugyanazt kapja:)
A kérdező hozzászólása: és az jobbat tesz az egészségednek?:D
/de a szervezet nem tudja hogy élsportooló vagy tanyasi cigány vagy, úgyanúgy azt kapja/ már hogy ne tudná egy élsportoló megad magának mindet, egy kúrára annyi pénzt fektet amennyit te 2év alatt se keresel meg.
ma 14:13 mármint mi?
Profi sport már nem az egészségrõl szól.
Pont errõl beszélek, hogy az élsportban nem azt a mocskot zabálják... Orvosi stábbal, folyamatos kontroll alatt akár többmillió forintos szteroidkúrákat csinálnak, olyan szerekkel amik összhangban vannak egymással és a lehetõ legkevesebb ártalmas hatással. Plusz például rengeteg testépítõ cukorbeteg az "inzulin-dopping"-tól, ami ugyanúgy egy káros mellékhatás.
Egyébként haltak már meg többen is szteroid miatt, de nehéz bizonyítottan csak erre fogni. Pl. Andreas Münzer, aki hiperszálkás volt. Nem hiszem, hogy jó tett neki a sok vízhajtó, vagy a híres Zyzz, akinél szintén a kox lehet a felelõs. De a haláltól eltekintve is sok súlyos egészségkárosodás léphet fel.
A kérdező hozzászólása: dirtboy:a növekedeési hormon tehát hogy ezek is úgyanúgy rommá vágják a szervezetet mint egy danabol<-de ez msot csak egy példa bármi mást írhatnánk
A kérdező hozzászólása: jó értem de ezek a halálestek száma elenyészõ, zizznél se biztos, de akkor a nagyobbak örgebbek miért élnek még mindig?D:
Most írtuk le, hogy nem csak a haláleset a durva. Nyilván nem nap mint nap halnak bele testépítõk a koxolásba, de attól még nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: hát ha tudom hogy bármit nyomok eléldegélek majd 70éves koromig benne lennék és közben úgy élném le a rohadt életem hogy sztár vagyok, nem egy büszke naturál..:D
ne fedd hogy olyan sztár akit kevesen ismernek. ha te csak híres akarsz lenni akkor ne a testépítést válaszd, egy testépítõ sem azért csinálja hogy ismert legyen. plusz nem is biztos hogy sikeres lennél, nem azért profik a profik mert õk a leggazdagabbak aztán tele nyomják magukat koxal. valószínû hiába koxolnál sosem lennél elég jó. 70év egyébként nem olyan sok, majd elugrok a sírodhoz, viszek virágot.
Ez az, hogy nem tudhatod és a jó cuccokra kell egy kis lóvé.:)
mert itthon a híres testépítõk nincsenek annyira benne a köztudatban, de volt róluk egy éve dok film a ngo-n. a leggyakoribb náluk a szívbetegség, a stroke és a vese csere. akikrõl jobban hallani, hogy hullanak, mint a legyek 50éves koruk körül, vagy még fiatalabban szteroid használat miatt, azok a pankrátorok. 30-40%uk meghal mire betöltené az 50et. http://www.youtube.com/watch?v=f1MEDgFBRGk&feature=related


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!