Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem fejlődne (19 db)

Nem baj, ha a 7 hetes tápszeres babám úgy evett már többször, hogy napi 4 alkalom jön csak ki és nem 5? Így is tud rendesen fejlődni?

Legjobb válasz: 7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.

7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.
Nyugi! Az én babóm is 4x evett eleinte és 1 kilókat hízott havonta!!! Picit késõbb áttért a napi 5 evésre és ezt most is tartja. Nem minden gyerek egyforma, neki valószínûleg ennyire van most szüksége. Boldog babázást! /hat hós kislány anyukája/
A kérdező hozzászólása: Evésenként 180 ml-t eszik , és szépen gyarapodik, és nem sír.De nem mindig van 4 étkezés, túlnyomó részt 5
A baba annyit eszik, amennyi kell neki. Ha éhes lenne, éktelenül üvöltene. Ha nem teszi, elég neki amit kap:-)
Szia! Az én (tápszeres) kislányom 7 hónaposan eszik naponta 5x, 7 hetesen még 6-7 evésnek kéne lenni legalább, a 4-5x-i evés szerintem kevés egy ilyen pici babának. De beszéld meg a gyerekorvosotokkal, õ tudja biztosan.

Már 3 éve kondizok keményen, jól fejlődök, de mégis, milyen edzés típust válasszak ha már nem akarok tovább fejlődni, de meg akarom tartani az erőmet és a formámat ami most van?

Legjobb válasz: az edzést folytasd továbbra is csak a kajádat ne emeld tovább. edzést variáld továbbra is pár havonta.

az edzést folytasd továbbra is csak a kajádat ne emeld tovább. edzést variáld továbbra is pár havonta.

A terhesség egy hét alatt mennyit "képes" fejlődni? Mire számoljak? Ha a múlt héten nem látott még semmit, egy hét múlva már láthat?

Van két pozi tesztem és még a véreredmény is pozi lett.Ma megyek vissza a dokihoz.Egy héttel ezel?tt semmit sem látott.Mire számoljak?Szerintetek most fog látni már valamit?

Legjobb válasz: hány hetes vagy?

hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!! Most valami hihetetlen érzés van bennem annyira örülök!!!!!
Utolsó vagyok, GRATULÁLOK! :) Így nem lesz nagy korkülönbség a két gyerkõc között! :) Könnyû terhességet!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat és a biztatásokat!!!!!! Nemrég értem haza és már petezsák látszódott.Kb. 4 hetesre tippelte.2 hét múlva vissza kell mennem.Egy szikla esett le a szívemrõl hogy méhen belüli.Tökre boldog vagyok!!!!!! Köszi mégegyszer!!!
Szia! Én voltam 4 hetesen akkor 3mm-es pöttyöt látott, majd 5 hetesen (pont 1 héttel késõbb) belgyógyászati vizsgálatra mentem és azt hasi uh-val csinálják, akkor ott már látszott egy 7.7mm-es petezsák. Szintén 1 héttel késõbb mentem a nõgyógyászomhoz vissza (4 hetesen voltam ott elõször) akkor már a babám volt 6, 6 mm és dobogott a szíve. Szóval rettentõ gyorsan fejlõdnek! Nagyon drukkolok, majd írd meg mi volt! 7 hónapos kislány anyukája (L)
A kérdező hozzászólása: Hát hallod talán egy megérzés.Igazából voltak tüneteim, de ahogy rájöttem hogy (szerintem) képtelenség hogy az miatt volt hányinger, szédülés, kívánósság stb.stb. mert ugyebár a doki nem látott semmit mivel túl fiatal(ezek szerint)így lehetetlen a tünet még.De ezek ellenére valami belsõ hang volt.Még a férjemnek is mondtam hogy szerintem terhes vagyok.Aztán vettünk egy tesztet ami elég halvány volt, 4 nap múlva már erõs pozi lett.Következõ nap mentem a vérvételre és csütörtökön már az is tutira mutatta a babát.És most pedig megyek.De oltárira be vagyok tojva hogy mi lesz.Legalább már látna valamit az már biztató lenne számomra!Úgy izgulok mintha az elsõ lenne!Most jól jön a drukk nekünk:-)) És csajok nagyon köszönöm hogy írtatok!!!
És mibõl gondoltad hogy terhes vagy? Miért csináltál tesztet?
Sok sikert, várjuk ám a híreket! :) ))
A kérdező hozzászólása: Most megyek fürdeni aztán indulok.Majd írok ha hazaértem.Csak elõtte informálódni akartam hogy mire számítsak.Köszi a szurkolást. Majd jelenkezem :-)))
Kb most 6hetes lehetsz..mult héten azért nem látott semmit, most már tuti fog:-)
Ha tesztek pozik, akkor ott kell lennie ma már az UH-n a picurnak.:) Én szorítok! Mikor mész? Írj majd, mi volt! :)
A kérdező hozzászólása: Van egy 5 hós fiam és még nem menstruáltam.Azt tudom csak mondani hogy kb. 4 hete lehettünk együtt úgy a férjemmel amibõl most jöhet ez a manócska.Így elég nehéz megállapítani.
Ötleted sincs hány hetes lehetsz? Mikor volt meg a menstruációd?
dehogynem tudod, hogy hány hetes vagy: mikor volt az utolsó menszeszed elsõ napja? na annyi hetes vagy ahány betöltött hét eltelt azóta.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mivel nem látott semmit.Ezért kérdeztem hogy ma már láthat valamit?Egy hét alatt tud annyit fejlõdni elõre a dolog hogy ha mást nem is de azt már látni fogja hogy vastagabb a nyálkahártya?
gratulálok!!!

Ha a baba nem jut elég vitaminhoz akkor azt észre lehet venni? Nem fejlődne akkor rendesen? 32 hetesek vunk

Kíváncsi lennék erre, vagy ? elvesz mindent ami neki kell és ha esetleg vmi vitaminhiányom lenne akkor az kimutatkozna rajtam? És ha nincs elég vitamin a szervezetembe abból, ami neki kell, akkor mivan?

Legjobb válasz: A baba elveszi, ami neki kell, feltéve ha talál is hasznosat. Bár a mai kismamák azért elég jól odafigyelnek a táplálkozásra. Szóval a baba mindent megkap, ne aggódj. Ha valamibõl hiány van, az csak nálad hiány. Üdv, 33 hetes kismama :)

A baba elveszi, ami neki kell, feltéve ha talál is hasznosat. Bár a mai kismamák azért elég jól odafigyelnek a táplálkozásra. Szóval a baba mindent megkap, ne aggódj. Ha valamibõl hiány van, az csak nálad hiány. Üdv, 33 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: És ha nem találna "hasznos" dolgot akkor nem fejlõdne rendesen? Bocsi ha idióta kérdés de nem tudom miért, ma ez foglalkoztat.:)
Szia! Ha nálad valamibõl hiány van, azt egyrészt - mind mindig a vitamin- vagy ásványi anyaghiányos állapotot - leghamarabb a körmödön, a hajadon veheted észre. Másrészt a laboreredményeiden rögtön látszódna, ha valami probléma van. De ez a te állapotodra vonatkozik, a babád elveszi, amire szüksége van. Gondolj bele, hogy amikor mi születtünk, édesanyáink nem szedtek magzatvédõ vitamint, mégis szépen fejlõdtünk, viszont nagyon sok nõnek tönkrementek terhesség alatt a fogai, az ízületei, hullott a haja.

Ha Spinningben szeretnék fejlődni, akkor érdemes mellé edzőtermi munkát is végezni? Vagy elegendő a rendszeres spinning óra? A Spinning ad tónust az izomzatnak? Fejleszti azt? (Nem tömegnövelésre gondolok, mert azt nyilván nem)

Fő célom, hogy leadjam a hasamon és az oldalamon felgyülemlett hájat, illetve hogy a narancsbőrt eltültessem mindenhonnan.

Legjobb válasz: A spiningez nem értek, de 10+ éve versenyzek, vagyis versenyeztem. Mikor nagyon komolyan vettem, akkor csak a bringázással úgy néztem ki, mintha kondiztam volna. Vékony voltam, de izmos felsõtestem volt. Mikor letévedtem egy teremebe, akkor csak bámulták a lábamat. A spinning természetesen nem tudja ilyen szinten megdolgoztatni a testet, de ha az edzõtermi pénzedet és idõdet bringázásra szánnád...

A spiningez nem értek, de 10+ éve versenyzek, vagyis versenyeztem. Mikor nagyon komolyan vettem, akkor csak a bringázással úgy néztem ki, mintha kondiztam volna. Vékony voltam, de izmos felsõtestem volt. Mikor letévedtem egy teremebe, akkor csak bámulták a lábamat. A spinning természetesen nem tudja ilyen szinten megdolgoztatni a testet, de ha az edzõtermi pénzedet és idõdet bringázásra szánnád...
A kérdező hozzászólása: hátt.. a spinning sokkal intenzívebb mint a sima biciglizés. és sokkal nehezebb
tónust az alacsony testzsír% ad. szóval diétáznod kellene elsõsorban. a narancsbõr, meg az oldalháj is azt mutatja, hogy magas a tzs. ha meg állóképességileg nem bírod, akkor mehet mellé a kettlebell, ugrókötél, kocogás. szóval nézz ki egy jó szálkásító diétát és úgy mehet a heti 4-5 spinning, nem kettõ, mert az lófütty, ha testzsír akarsz csökkenteni és kalóriát égetni.
1. Nem bicigli, hanem bicikli. 2. 15 percig ne legyen intenzív! 3. Gyere el velem bringázni! Fél éve alig tekerek, de ígérem, hogy megváltozik a véleményed.
A kérdező hozzászólása: óó bocsi bicikli..:) maradok a spinningnél, és a heti 3-4 nél. Nehéz dolog ezz a diéta.. mert alapjáraton irtó vékony vagyok, csak ahasam tré.:( de azt hiszem hogy a kis könnyû sütiket nem fogom megvonni magamtól, maximum a kenyérrõl szokom le.
81%os, te akkor országúti biciklis vagy ugye? jársz versenyekre is?
Elsõsorban MTB versenyekre járok, de pár éve rendszeresen indultam országúti versenyeken is.
A kérdező hozzászólása: egyébként biztosan más az utcán tekerni, mint teremben , de sajnos nincsen is rendes bringám:(

Ha a baba nem fejlődne vagy a szíve nem működne azt meg lehet érezni? Tünetekel jár vagy csak ultrahang vizsgálatal lehet látni?

Legjobb válasz: Csak akkor, ha több napja megállt a szíve, mert akkor mérgezést okoz. Egyébként csak onnan lehet észrevenni, hogy vmi nem stimmel, hogy nem mozog a baba. De ez ugyebár csak kb 20 hetes kortól, amikor már érezni a mozgását. Remélem, semmi gond veletek!! Nekem egyszer belekönyököltek a hasamba, nagyon megijedtem, és elmentem a védõnõhöz, hogy nézzen magzati szívhangot.

Csak akkor, ha több napja megállt a szíve, mert akkor mérgezést okoz. Egyébként csak onnan lehet észrevenni, hogy vmi nem stimmel, hogy nem mozog a baba. De ez ugyebár csak kb 20 hetes kortól, amikor már érezni a mozgását. Remélem, semmi gond veletek!! Nekem egyszer belekönyököltek a hasamba, nagyon megijedtem, és elmentem a védõnõhöz, hogy nézzen magzati szívhangot.

Miért van az hogy a mostani okos telefonok 2 nap alatt lemerülnek? Régebben egy hétig is kibírta. Most akkor miért nem? Ha a technika fejlődik akkor az akkumulátoroknak is fejlődnie kéne. Vagy nem?

Ezt csak azért kérdezem mert anya vett egy ilyen okos telefon,és 2 naponta tölti.Az én telefonom csak egy sima telefon(2 éves)és hetente töltöm.Pedig anya nem csinál sok dolgot rajta(letölt egy-két zenét,meghallgatja párszor,telefonál,megnéz néhány dolgot a neten.Én is használom néha,de ettől még nem kéne lemerülnie.)vagy igen?

Legjobb válasz: De, ez törvényszerûen így van. A telefonban lévõ hardver már jóval többet eszik mint egy régi telefon. Hogy akkor miért nem fejlesztik az akkut? Egyfelõl kartellezés, másfelõl már a technológia végén tartanak. De a fõ ok, hogy kis akkut tesznek a telefonokba 80%-ban. Amúgy az a 2 nap bõven jó, van olyan telefon ami 1 napot sem bír.

De, ez törvényszerûen így van. A telefonban lévõ hardver már jóval többet eszik mint egy régi telefon. Hogy akkor miért nem fejlesztik az akkut? Egyfelõl kartellezés, másfelõl már a technológia végén tartanak. De a fõ ok, hogy kis akkut tesznek a telefonokba 80%-ban. Amúgy az a 2 nap bõven jó, van olyan telefon ami 1 napot sem bír.
A telefon hardverei sokkal gyorsabban fejlõdtek mint az akkumlátor technológia. A mai okostelefonok nagyobb kijelzõje, a WiFi, mobilnet, GPS, mind több energiát igényel mint egy régi hagyományos telefon. A két nap nagyon is jó, nekem 1 napig sem bírja az aksi, ha használom.
Tévedés, fejlesztik az akkukat. Eleve már minden telefonban LiIon cellák vannak, és azok is egyre jobbak. De s fogyasztás sokkal durvábban nõtt, mint az akkumulátorok fajlagos kapacitása. Abban tényleg van igazság, hogy szükség lenne valamilyen technológiai áttörésre, éppen a fent említett hatalmas igénynövekedés kezelése miatt.
Az Li-Ion és az Li-Polymer akkuk már szinte elérték a maximális sûrûségük határait néhány telefonban. Ezeket már csak nagyobb méret árán lehet nagyobb kapacitásúvá tenni. De a fõ gond az, hogy a rendszer nem elég intelligens a megfelelõ energiamegtakarításhoz. Nincs optimalizálva rendesen, és pl az Android esetében lehetetlen is lenne. Annyi féle hardver van már, hogy lehetetlen. Ha kevésbé lenne fragmentált a piac, simán lehetne sokkal jobb üzemidõt kihozni.

8. héten héten ha nem fejlődne embrió a petezsákban, akkor jelentkeznének a rosszullétek?

7 hetesen voltam dokinál, csak petezsákot látott, és jöv? héten megyek vissza, mert addigra már 100% hogy kellene látszódni az embriónak és a szívhangjának. Bízom benne, ha jelentkeznek az állapotossággal járó tünetek (hányinger, hányás,mellfeszülés), akkor fejl?dik.Akinek volt m?vi spontán abortusza, kérem , hogy írjon , hogy mi a tapasztalata..

Legjobb válasz: Szia! Nem szeretnélek elkeseriteni, de a hetedik héten már a magzatot is kellene látni. Én is hasonló helyzetben voltam csak a petezsák látszott. Viszont nálam néha elöfordult hányinger igaz nem a reggeli órákban hanem du. és este és reménykedtem, hogy nincs semmi baj, de aztán a petezsák "ellapult" és meg kellett szakitani a terhességet. Ez az én esetem, lehet hogy nálad csak rosszul számoltak, de azért készülj fel mindenre. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Szia! Nem szeretnélek elkeseriteni, de a hetedik héten már a magzatot is kellene látni. Én is hasonló helyzetben voltam csak a petezsák látszott. Viszont nálam néha elöfordult hányinger igaz nem a reggeli órákban hanem du. és este és reménykedtem, hogy nincs semmi baj, de aztán a petezsák "ellapult" és meg kellett szakitani a terhességet. Ez az én esetem, lehet hogy nálad csak rosszul számoltak, de azért készülj fel mindenre. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Én hallottam olyanról, hogy az illetõnek hátrahajló volt a méhe, és emiatt nem látták az uh-on a babát, pedig terhes volt. Orvost váltott, és jól tette, mert õ már látta a babát. Tehát attól is függ, hogy mennyire jó szemû az orvosod. Drukkolok, hogy ne legyen gond!
Szia! Próbálj meg nem aggódni, és is a hetedik hétben vagyok, és még csak petezsákot látott, de azt mondta csak, hogy egy picit le van maradva, majd 2 hét múlva kontroll, ott minden kiderül..... Tudom hogy nehéz ilyenkor kibírni, hidd el nekem is, de az aggódástól nem lesz jobb! :(

Kb 3 hete járok konditerembe, ehhez kellenének tanácsok, eddzésterv féle stb szval minden alap mert nem nagyon vágom még ezt a témát. Mennyire gyorsan lehet fejlődni? Kb szeptemberre, ha most nagyon megkezdem, fehérjével is, mennyi jöhet fel?

17 éves vagyok, 173 cm és 58-9kg. fekve kb 40-45-50 kgt nyomok.

Legjobb válasz: Havi netto 1 kg izomnövekedés lehetséges naturálban, tehát szeptemberre ne várj sokat. Töltsd le a sárga kapszulát pdf-ben, keress rá. Az alapok benne vannak, vagy írd be google-ba, hogy: alapismeretek, az elsõ találat jó lesz. Alul van tovább gomb is, ha végig olvastad az oldalt Neked rengeteget kellene írni, több oldalt, egyszerûbb, ha ezeket elolvasod és ha marad kérdés, akkor válaszolunk itt.

Havi netto 1 kg izomnövekedés lehetséges naturálban, tehát szeptemberre ne várj sokat. Töltsd le a sárga kapszulát pdf-ben, keress rá. Az alapok benne vannak, vagy írd be google-ba, hogy: alapismeretek, az elsõ találat jó lesz. Alul van tovább gomb is, ha végig olvastad az oldalt Neked rengeteget kellene írni, több oldalt, egyszerûbb, ha ezeket elolvasod és ha marad kérdés, akkor válaszolunk itt.
Hát jó lenne ha átbogarásznál pár oldalt, mert látszik, h nem vagy képben. Szeptemberig meg nem sok, pár kiló, de így nem lesz belõled semmi. 17 éve szarsz az egészre, most meg nem bírsz várni fél évet vagy legalább 3 hónapot?
A kérdező hozzászólása: hát nem is számitottam sokra, nem baj mondjuk, ugy is tovább akarom, igazábol jövõ nyárra már akarok valahogy kinézni :D okés nézelõdök. :)
Jövõre már lesz valami forma.:)
A kérdező hozzászólása: Ezek közül melyikkel érdemes kezdeni? http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
Válassz egy heti 3 napos teljes testes átmozgató edzéstervet. Az menjen még 1 hónapig. Majd válthatsz 3 vagy 4 napos osztott edzéstervre. Illetve, ha nagyon profin akarod ezt végezni, akkor érdemes a teljes osztott elõtt egy kétfelé osztott heti 3 napos, úgynevezett A-B-A, másik héten B-A-B edzéstervre ráállni és csak ezután menne a 3 napos teljesen osztott.
Sok-sok gyakorlással, csak türelem :)
ha már csiklósan sikerül az már tökéletes, az már orgazmus! persze nem rossz próbálgatni a hüvelyit, remélem sikeresen fogjátok keresgélni, és hamarosan megtaláljátok az élvezet forrását! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!