Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem egyformák egyik (13 db)

Ha a melleim nem egyformák (egyik C és a másik E kosár) akkor milyen melltartót vegyek?

ha nagyobbat veszek az egyiket nem tartja semmi és ha kisebbet akkor meg a másik nem fér bele? Na mit csináljak?:o

Legjobb válasz: mindig a nagyobb fajtát!

mindig a nagyobb fajtát!
A kérdező hozzászólása: TB állja? azt nem tudtam h ilyen esetben is mindenképp felkeresek egy orvost! Tudtok valakit aki csinál ilyet?
én megmütetném. ezt tuti állná a tb is mert a c és e között akkor a külömbség hogy gerincferdülést okoz, és igen látványos a külömbség is. nekem e kosár kell így tudom hogy mekkora a külömbség. szóval keress fel egy plasztikai sebészt és az megmondja hogy a tb állná e a mütétet.
vannak szilikonbetétes melltartók is, vagy csak simán szilikon betétek, azok nem nyomnak annyira, és egy oldalra akár 2-t is bepaszírozhatsz a varrás alá.
A kérdező hozzászólása: kitömni már próbáltam de nem volt kényelmes:(
Esetleg az is lehet csinálni, hogy veszel nagyobbat, és raksz betétet a kissebbe.
A kérdező hozzászólása: basszus nem igaz h erre még soha sem gondoltam:D köszi
Szia! elõbb én írtam. nem d-re hanem e-re gondoltam, csak elírtam
Lehet hogy sokan hülyeségnek fogják titulálni a válaszom, de én vennék ugyan abból a fajtából c-t meg d-t is, majd középen mindkettõt elvágnám, és a cicijeidnek megfelelõen összevarnám. Lehet rá rakni masnit vagy bármit, hogy eltakarja a varrást, de ha szépen varrsz akkor olyan lesz mintha gyárilag lenne olyan. Minden jót!
Nekem egy ismerõsöm megmûttette, neki adott a TB támogatást, de nem az egészet állta. Neki alapjában kicsik a mellei, de az egyik fele volt a másiknak. Neki szilikonbetéttel korrigálták úgy, hogy a nagyobbikba tettek egy icipicit, a kisebbikbe meg egy duplaakkorát. Nagyon esztétikus lett, nem is érezni, h szilikon. Hát mi tagadás, megfogdostam, mert kíváncsi voltam :) Szerintem érdeklõdj plasztikai sebészeknél. Írj privit, szívesen megkérdezem azt a lányt, hogy ki csinálta és hogy is volt pontosan ez a TB dolog. ja és a legtöbb helyen az beavatkozást fizetheted részletekben is, tisztára, mintha kocsit venne az ember... :o)

A két szemöldököm nem egyforma. Az egyik bentebb lett szedve és rövidebb is, mint a másik. Ha elmegyek kozmetikushoz, ő ki tudja valamennyire javítani? Vagy ha szemöldökceruzával kihúznám, akkor milyet ajánlanátok?

Legjobb válasz: Kozmetikus kijavítani max úgy tudja, ha hozzászedi a másikat is. Fogj egy ceruzát, rajzold egyformára 1 hétig, utána úgyis visszanõ!

Kozmetikus kijavítani max úgy tudja, ha hozzászedi a másikat is. Fogj egy ceruzát, rajzold egyformára 1 hétig, utána úgyis visszanõ!
Kozmetikus segít a problémán.


? most akkor hány szemed van, meg hány lencséd? mi az hogy 3 darab van?:D

Lányok, nektek mennyire számít egy kapcsolatban a hobbi? Ha tetszik nektek egy fiú és bejön belsőleg is, zavarna az hogy nem egyforma a hobbitok? Néhány ember szerint ezen sok múlik.

Legjobb válasz: Szerintem kell, hogy legyen valami közös elfoglaltságotok is, amit mindketten szerettek csinálni, de ha nem egyezik minden hobbitok, az egyáltalán nem baj. Mittomén, nálunk pl én lovagolni járok, a párom meg focimeccseket néz. Viszont mindketten szeretünk kirándulni és ezért gyakran megyünk túrázni. Ha csak nem olyan hobbija van, amit nem tudsz neki tolerálni (én pl. nem tudnám elviselni, ha teszem azt, hobbiból bogarakat gyûjtene otthon, mert rettegek a bogaraktól), akkor szerintem nincs azzal semmi gond, ha nem egyezik meg minden hobbitok. De KELL, hogy legyen legalább 1-2 olyan dolog, amit mind a ketten szerettek és szívesen csináltok, különben nem lesz közös alap és elõbb-utóbb kihûl a kapcsolatotok. 20/L

Szerintem kell, hogy legyen valami közös elfoglaltságotok is, amit mindketten szerettek csinálni, de ha nem egyezik minden hobbitok, az egyáltalán nem baj. Mittomén, nálunk pl én lovagolni járok, a párom meg focimeccseket néz. Viszont mindketten szeretünk kirándulni és ezért gyakran megyünk túrázni. Ha csak nem olyan hobbija van, amit nem tudsz neki tolerálni (én pl. nem tudnám elviselni, ha teszem azt, hobbiból bogarakat gyûjtene otthon, mert rettegek a bogaraktól), akkor szerintem nincs azzal semmi gond, ha nem egyezik meg minden hobbitok. De KELL, hogy legyen legalább 1-2 olyan dolog, amit mind a ketten szerettek és szívesen csináltok, különben nem lesz közös alap és elõbb-utóbb kihûl a kapcsolatotok. 20/L
Alapvetõ fontosságú, hogy legalább részben fedjék egymást a hobbijaitok, érdeklõdési köreitek és a gondolkodásmódotok. Ennek híján ugyanis csak a szerelem fog összetartani, az viszont max. 2 év alatt mindig lecseng. És utána mit csináltok? Rádöbbentek, hogy semmi nem köt már össze titeket, és mentek is szét. De ha van egy közös alap, akkor annak nyomán kialakulhat a hosszan tartó szeretet is.
ezen semmi nem múlik. a férjem pl. vadászik, engem ez nem vonz. én lovagolok, õ meg azt nem szeret, bár valamilyen szinten tud. kell valami közös pont, amit mindketten szeretnek (ilyen nálunk pl. a tenisz, az utazás), de amúgy sem kell folyton egymás nyakában lógni
kellenek közös és egyén ihobbik is, kell a szabadság egy kapcsolaton belül is...párom inkább gépen jétszik én inkább olvasok...jól össze lehet egyeztetni...néha hagyni kell a másikat kiakpcsolódni
persze vannak közösek is , mindketten imádunk kirándulni, utazgatni...
Legyen közös hobbi is, de nyilván van. Viszont kell a külön hobbi is. Aki szerint csak a közös hobbi számít, annak mindegy. Érdektelen ember az ilyen, kevés érdeklõdéssel az új iránt, szóval kevés szenvedéllyel.
Hát nem tudom, vannak lányok akik imádnak varrni, kötni, horgolni.Kíváncsi lennék hány fiú szereti ezt csinálni.Szerintem nem baj ha eltér a hobby, csak ne menjen a kapcsolat rovására, mert van aki a hobbyját tartja elöbbre a párjánál.

Szeretnék venni egy zil 131-est, de nincsenek meg az autó papirjai, és a motor, alváz szám nem egyforma ha megvenném hogy tudnám forgalomba helyeztetni?

Eredetileg benzines v8-as motor volt benne még sok sok évvel ezel?tt,de aztán ki lett bel?le véve,és egy 6 hengeres román dac motor lett beletéve.

Legjobb válasz: Menj a közlekedésfelügyeletre. De ez neked mire kell? Ha lassú jármûnek nyilváníttatod (max 25km/óra) lehet, h jobban jársz.

Menj a közlekedésfelügyeletre. De ez neked mire kell? Ha lassú jármûnek nyilváníttatod (max 25km/óra) lehet, h jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Az oké hogy piros rendszám, de nincsenek meg a papirjai, és a motor alváz szám nem egyforma, akkor is le tudom vizsgáztatni piros rendszámra mert szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok jártas igazából hogy megy ez szóval azért kérdeztem nekem az is jó lenne ha piros rendszámmal lenne.Csak a papirjait jó lenne megszerezni valahonnan.
Hát... addig ne nagyon vedd meg amíg nincs valami bizonyítékod rá, mert még lopottnak minõsül.
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudom hogyan kellene vissza szerezni
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló! Tételezzük fel hogy megveszem, be megyek valahová, ahol az ilyen papirokat intézik, és azt mondom el hagytam a papirjait akkor, csinálnak egy új papirokat hozzá vagy hogy megy ez?
Fingom sincs, mondom, hogy menj be a közlekedésfelügyelethez, oszt megállapítják a halom vasról, hogy ótó, adnak neki egy új számot, papírokat, lecsekkolják, hogy nemtántán mégiscsak lopott...
A kérdező hozzászólása: Aha értem Köszi, és ez kb mennyibe kerülne?
oks, és hogy lehet ótót gyártani, ha van egy halom alkatrészem, és összedobok egy ótószerûséget. Pld egy ZIL-re hasonlító valamit.

Hogyan sminkeljem a szememet ha nem egyforma a kettő mérete, az egyik kicsit nagyobb? Nem szoktam túlzásba vinni, max spirált használok, azzal lehet valamit kezdeni?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettek! Mondjuk inkább a spirállal próbálkozom azt hiszem,tust még nem próbáltam soha egyrészt,másrészt nem szoktam olyan "erõs" sminket feltenni.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettek! Mondjuk inkább a spirállal próbálkozom azt hiszem, tust még nem próbáltam soha egyrészt, másrészt nem szoktam olyan "erõs" sminket feltenni.
Használj szemhélytust! Ha sosem próbáltad nehéz lesz belejönni, de gyakorlat kérdése. Ha már megy, ki tudod úgy húzni a szemedet, hogy a kisebbiknél nem közvetlen a szempilla tövébe húzod a vonalat, hanem egy icipicivel feljebb, így ugyan akkorának fog tûnni mint a másik. Csak felül használd, alul ne és javasolnám a barnát vagy a szürkét, a fekete szerintem olyan rendellenesen feltûnõ hétköznapokra.
Szemhéjtust használj szerintem is. Én szemceruzával húzok vonalat, mert azzal könnyebb nekem. Amelyik szemed nagyobb, kerekebb azt rajzold cicásra. Amelyik kisebb, hosszúkásabb azt pedig kerekítsd. Ha a szemed belsõ, orr felõli sarkába teszel fehéret akkor nagyobbnak tûnik a szemed, megnyitja a tekintetet. A kisebb szem hangsúlyozására lehet ezt alkalmazni, de a nagyobbhoz is kerüljön egy pici. De úgyis meglátod, hogy hogy néz ki jól. Fekete tus is jó szerintem, de ha nem akarsz feltûnõt akkor barna, az minden alkalomra jó. Szempillaspirállal úgy tudsz ügyeskedni, hogy a szempilláidat a nagyobb szemednél lefelé, egyenesre keféled. A kisebb szem esetében pedig felfelé, ívesre fésülöd. Nekem ezek váltak be. Remélem segítettem. Sminkesnek készülök amúgy :)

Egyforma ruha ciki? Hétvégén buli én meg nem bírtam ma megállni, és egy ismert mindenhol megtalálható üzletben vettem egy leértékelt ruhát. Most meg rettegek, hogy mi van, ha szembejön velem ugyanez a ruha máson.

Legjobb válasz: neked most tényleg ez a legnagyobb problémád??? az egyforma ruha nem gáz, de az már annál inkább hogy ezt megkérdezted... Ennyire hülye nem lehetsz már bocs....

neked most tényleg ez a legnagyobb problémád??? az egyforma ruha nem gáz, de az már annál inkább hogy ezt megkérdezted... Ennyire hülye nem lehetsz már bocs....
[link]
Ha ennyire félsz, , akkor soha ne vegyél ruhát, csak varrass.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, hogy kiakasztottalak. Vannak nagyobb problémáim természetesen, de azokat nem itt tárgyalom meg, ez a kérdés meg tényleg izgat. De köszönöm a megnyugtatást!
A kérdező hozzászólása: Másik városban szoktam ruhákat venni, a varratáson is gondolkoztam, csak kicsúsztam az idõbõl sajnos.
Ha ennyire zavar, akkor most vegyel fel egy mas ruhat, es par het mulva szedd elo ezt. Akkor nem mar annyira "aktualis", es valoszinubb, hogy nem latod meg masokon. Hacsak nem olyan uzletbol vasaroltal, ahova tizessevel viszik a ruhakat , es egy modellbol van mindenfele szinbol
Választhatsz hozzá valamilyen kiegészítõt. Ha nagyon frappáns vagy, akkor elviszel kettõt is, és ott kicserélheted. pl egy blézert rá, vagy egy feltûnõ nyaklánc. Ilyesmire gondoltam.

Ha, egy mappán belül, nem lehet két egyforma nevű fájt, akkor hogyan lehet, hogy a lomtárban egy és ugyan azon mappából törölt, ugyan olyan nevű fájlok ezreit is lehet "tárolni"?

Tudom, hogy azért van, a név egyezés sz?rés, mert utána az OS, nem tudná azonosítani, hogy melyik fájlra is gondolunk, meg a tárolásnál is gondos volna, de akkor a lomtárban, egy és ugyan azon mappában, ha sokszor létrehozok egy fájlt, és ugyan olyan néven, és törlöm, akkor is, békésen el szundikál ott magának, a többiekkel.

Legjobb válasz: Ez egy program.Úgy írták meg,hogy ott lehet.Kb ennyi.

Ez egy program.Úgy írták meg, hogy ott lehet.Kb ennyi.
Azért nem lehet normál mappában, mert azokat a fájlokat a gép használja, de a Lomtárban levõ fájlokat nem tudja használni, ezért mindegy hogy 1 vagy 11 ugyanolyan nevû fájl van, õt nem zavarja, esetleg téged.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Normális ha nem minden nap egyforma intenzitással érzem a picit? Egyik nap többszor maskor meg csak egy egy rudolozás? 18+4hkm

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális, sokan ilyenkor még nem is érzik. Olyan kicsi a magzat, hogy a kisebb mozdulásait meg sem érezni.

Szerintem teljesen normális, sokan ilyenkor még nem is érzik. Olyan kicsi a magzat, hogy a kisebb mozdulásait meg sem érezni.
Persze, hogy normális neki is vannak aktívvabb és kicsit lustább napjai is. Elég sok helye van még ahoz, hogy eltudjon uszkálni észrevétlenul. 27hkm
Jaj, ezen én is annyit gondolkozom... Pont egyidõsek vagyunk egyébként :) )) Van nap, amikor csak egyszer-egyszer, mintha érezném, aztán meg tök egyértelmûen :) ) Dejó, hogy te is így vagy :) Tegnap voltunk amúgy genetikai uh-n, akkor is szanaszét ficánkolta magát, láttuk, de érezni nem éreztem. Ki tudja, szerintem még csak a nagyobbakat vesszük észre!
Sziasztok Én is 18+ 4 hkm vagyok :) Én ugyanígy vagyok ezzel :) Van olyan nap amikor nagyon sokat érzem hosszabb ideig is, de van olyan is, hogy csak kb. 2-3 kapirgálást érzek egész nap. De olyan nap nem volt dec. 09. óta, hogy egyáltalán ne éreztem volna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!