Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem egyformák (59 db)

Úgy hallottam, hogy ha valakinek nem egyforma színű a két szeme, az zsenialitásra utal?

Legjobb válasz: Nem, az heterokrómiára utal, ami egy mutáció, és véleményem szerint nagyon szép :)

Nem, az heterokrómiára utal, ami egy mutáció, és véleményem szerint nagyon szép :)
Akkor a cicám egy zseni :D
ma 22:29 Majdnem :D Én csak egy egyszerû orvostanhallgató vagyok :)
Az elsõ hozzászóló igazi neve Charles Xavier. :D
Ugyanmá. Nincs semmi összefüggés. Amugy is zseninek lenni car lehet. Most nézd meg ezt a Einsteint is.Úgy néz ki mit aki jól érzi magát a bõrében?:) Szerintem ha egy embernek van némi fogalma rólla milyen mértékben tudtalan az már rég elég.
A kérdező hozzászólása: Valamiféle tanulmányt végeztek, és erre lyukadtak ki. Nekem is úgy mondta valaki.
Amennyire a rövidlátás.
Akkora zseni lennél, akkor nem ebbe a kategóriába írtad volna a kérdést...
Ha a szemek színi eltérése nem, akkor ez a kérdés már biztosan zsenialitásra utal.
Nem, nincs összefüggés. Az a tanulmány, ahol erre lyukadtak ki, nem tudományos jellegû volt, aki pedig neked mondta, feltehetõen nem a téma szakértõje. Bocsánatos tévedés, az emberek szeretnek mindenben összefüggést látni, aki pedig nem ért hozzá, miért ne hinné el, ha "az okosok bebizonyították"? Viszont ha ugyanezt a kérdést felteszed az ezotéria témakör megfelelõ alkategóriájában, biztos kapsz pár választ arról, mi "utal a zseniélitásra" akár horoszkópilag, akár külsõ testi jegyet figyelembe véve, akár magatartásilag, mi az az indigó gyermek, milyen a kritály gyermek és így tovább, amihez én tényleg nem értek, de ott igen. Ott biztosan meg tudják mondani, hogy ha a hetrokrómia zsenialitásra utal, miért, ha nem utal rá, akkor mit jelent ilyen szempontból. Tudományos, ahogy az elsõ is írta, csak egy pigmentációs zavar.

Mit tegyek, ha nem egyformák a melleim?

Tudom, senkinek sem, de az enyém nagyon különböz?. az egyikre már melltartó kellene, a másikra meg még a legkisebb m.tartó is nagyon nagy :( ilyen toppokat hordok, de már a legnagyobb már lenyomja az egyiket. Ugyhallottam van valamilyen masszirozási módszer amit?l beindul a növekedés. egy 14éves lány

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni,de egyik nõnek sem egyformák a mellei.Van akinek alig látszik a különbség,van akinek nagyon.Neked még nem kell elkeseredned,még van pár éved,hogy teljesen kifejlõdjenek,és több mint valószínû,hogy többé kevésbé egyformák lesznek.Én is így voltam vele,de aztán egészen szimetrikusak lettek.TÜRELEM!

Nem akarlak elkeseríteni, de egyik nõnek sem egyformák a mellei.Van akinek alig látszik a különbség, van akinek nagyon.Neked még nem kell elkeseredned, még van pár éved, hogy teljesen kifejlõdjenek, és több mint valószínû, hogy többé kevésbé egyformák lesznek.Én is így voltam vele, de aztán egészen szimetrikusak lettek.TÜRELEM!
Semmit nem tudsz vele kezdeni.A bal mellem nekem is nagyobb, de olyan nagyon, h ruhán át is észrevehetõ.Kerüld a fehét feszülõs toppokat.(Abban nagyon látszik.) Meg egy kis türelem!Ha jól sejtem késõn érõ típus vagy, de nem baj, majd helyrejön.
HÁT SZERINTEM A MASZÍROZÁS NEM HASZNÁL DE VEGYÉL EGY SZIVACSOS MELLTARTÓT ÉS A KISSEBBÕL NE DE A NAGYOBBÓL VEDD KI A TÖMÉST ÉS ÍGY NEM FOG LÁTSZANI A KÜLÖMBSÉG ÉS HA VESZEL RÁ EGY ATLÉTÁT NEM IS LESSZ FELTÜNÕ FÕLEG TÉLEN


Normális, ha a két herém tapintásra nem egyforma?

Azt tudom, hogy a jobb oldali nem szállt le, ezért megműtöttek még kiskoromban, az pedig valahogy löttyedtebb, mint a másik. Ez normális?

Legjobb válasz: Okés mind a kettõ.Nem is egyforma magasságban helyezkednek el .

Okés mind a kettõ.Nem is egyforma magasságban helyezkednek el .
normális
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Kicsit hipochonder vagyok, az az igazság :D

A két szemöldököm nem egyforma. Az egyik bentebb lett szedve és rövidebb is, mint a másik. Ha elmegyek kozmetikushoz, ő ki tudja valamennyire javítani? Vagy ha szemöldökceruzával kihúznám, akkor milyet ajánlanátok?

Legjobb válasz: Kozmetikus kijavítani max úgy tudja, ha hozzászedi a másikat is. Fogj egy ceruzát, rajzold egyformára 1 hétig, utána úgyis visszanõ!

Kozmetikus kijavítani max úgy tudja, ha hozzászedi a másikat is. Fogj egy ceruzát, rajzold egyformára 1 hétig, utána úgyis visszanõ!
Kozmetikus segít a problémán.

Ovis gyermekednél, az ágyneműhuzat méretei mik? Ciki ha nem egyforma a párna, takaró, lepedő mintája?

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? szerintem nem gáz, nem kell mindenbõl egyforma, nem a katonaság :D

Miért lenne ciki? szerintem nem gáz, nem kell mindenbõl egyforma, nem a katonaság :D

Nagyon csúnya ha nem egyforma a 2 mell?

Sajnos nekem nem teljesen szimmetrikus a mellem, és nagyon idegesít, nem nagy az eltérés, de ha valaki állandóan a mellemet nézné, úgy meztelen, akkor észre lehet venni. Nekem épp elég ahhoz, hogy levigye az önbizalmam.

Legjobb válasz: A lányok 90%-ának nem egyforma. Még modelleknek sem. Amúgy mutass képet! Anélkül hogyan mondjuk meg?

A lányok 90%-ának nem egyforma. Még modelleknek sem. Amúgy mutass képet! Anélkül hogyan mondjuk meg?
1. Elég ritka az a lány akinek ugyanolyan mindkét melle. 2. Ha valaki odáig jut hogy meztelenül látja a melleid, akkor nem igazán fogja érdekelni hogy ugyanolyanok-e vagy sem. (hacsak nem vagy modell)
Senkinek nem egyforma a két melle.Mint ahogy nem egyforma hosszú a karja, és nem teljesen szimmetrikus az arc két fele sem.Csak ezt nem lehet észrevenni ránézésre.
Héé, ne izgulj, én még nem találkoztam olyan fiúval, aki szóvátette volna, hogy pici eltérés van a két mellem között. Nagyon kevés olyan nõt találsz, akinek nincs. Van akinél észrevehetõbb, van akinél nem.
SENKINEK nem egyforma a két melle. A pasiknak meg a heréjük nem egyforma (csak persze az annyira nem feltûnõ, nincsen annyira szem elõtt). Figyu, ha ezt nekem egy pasi is szóvá teszi, akkor abban a percben tedd ki a szûrét! Értelmes ember ilyet nem jegyez meg, mert egyértelmû. Nekem sem egyformák, egyik kicsit kisebb, laposabb, és a mellbimbóm is lejjebb van. De a barátom felnõtt ember és szereti mindkettõt. :) Szerinted az érdekes lenne ha mindenkinek ugyanolyan lenne mindkét fele? Mert szerintem nem annyira. És ahogy említettem, pl barátomnak sem egyforma a két heréje. Mégis szeretem. Ilyen apró dolgok ne zavarjanak!
A férfiak heréje "szándékosan" nem egyforma. Azért van az egyik magasabban, hogy kisebb helyet foglaljon, kevésbé legyen zavaró.
Így van, a nõk melle általában nem egyforma és nem érdekel senkit, csak a hülye nõk tépik emiatt magukat. Általában a bal mell kicsivel nagyobb szokott lenni, de lehet fordítva is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kommenteket! :) Most már jobban érzem magam, és jobban el is fogadom a melleim! Nagyon rendesek vagytok! :)
Senkinek se egyforma méretûek a mellei (kivétel a szilikonmellé).
Mennyire nem sokkal? Egyébként gondolom nem probléma, senkié sem tökéletesen egyforma
Fogásra milyen?
Általában mindig van valamekkora eltérés, teljesen egyforma nincs. Ha normális a fiú és szeretitek egymást az égvilág semmit nem fog szólni, nagyon tetszeni fog neki, ha egy bunkóval állsz le, akkor mindennel kapcsolatban beszolhat. Válaszd meg a partneredet, kedves, figyelmes, normális sráccal kezdjél.
Minden nõnek valamelyest kisebb az egyik mint a másik ez teljesen természetes van h látványosabb a különbség de kit érdekel nehogy már ez számítson.... 30+/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)
képet
Semennyire nem zavar, mert az természetes.
Barátnõmnek is szemmel láthatóan nagyobb az egyik melle mint a másik...és imádom mindkettõt, szóval nem zavar :)

Ha nem egyforma méretűek a heréim attól még alkalmas vagyok katonai szolgálatra?

Legjobb válasz: A barátomnak sem egyforma méretûek és mégis katona lett...

A barátomnak sem egyforma méretûek és mégis katona lett...
Senkinek sem egyforma, mint ahogy a nõi mell sem.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 de már megnyugodtam!
A kérdező hozzászólása: de biztosan lehetek katona? mert az egyik herém tényleg jóval kisebb mint a másik és a jobb herém normálisnak tûnik de a bal olyan mintha nem fejlõdött volna ki vagy nem tudom de látszatra is eltérnek alaposan...a felületükön csomó nem tapasztalható meg minden jól mûködik szóval ez a méretkülönbség zavar kérlek õszinte válaszokat adjatok ez nekem nagyon fontos :(((

Nem fura, ha szalagavatón a lányok kosztüm felsője nem egyforma?

Legjobb válasz: Szerintem nem mutatna jól. A szalagavatón azért egyforma a kosztüm, hogy ezzel is egységet mutasson, hogy összetartoztok. Meg hát vizuálisan is jobban néz ki.

Szerintem nem mutatna jól. A szalagavatón azért egyforma a kosztüm, hogy ezzel is egységet mutasson, hogy összetartoztok. Meg hát vizuálisan is jobban néz ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!