Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem dobogna a (3 db)

A hasi ütõered lüktetését látod, érzed!
Pontosan, ahogy az elsõ írta.
Tanulj meg magyarul, az remek kezdet.
jaj Józsi, ne görcsölj rá oszt jó lesz.
A kérdező hozzászólása: de nyugodt vaok és akor se megy. be kel dugni a pèniszem pont oda és le lankad. van erre meg oldàs?
Ugyanez volt a helyzet nálam is... Mégpedig amiatt, hogy egybõl a lényegre akartunk térni nem is igazán fedeztük fel egymást elõtte csak simán pettinggel, mindig elõjáték aztán na akkor most beteszem és mégse... Nem ment :D Utána egy ideig csak petting, barátnõm kézzel elégített ki, nõtt egymás iránt a bizalmunk, és végül sikerrel jártunk :D
Túl spilázod a dolgot, annyira idehes vagy hogy azért lankad le. Ne erõltessétek, próbáljátok meg csak azt hogy egymás mellet fekszetek meztelenül és filmet néztek, hogy szokjátok egymás közelségét és látványát.

Ha a kicsinek nem dobogna a kis szíve, azt észre kellene vennem?

11 hetes kismama vagyok. Eddig volt hányingerem most már megsz?nt. Azért aggódom, mert azon kívül, hogy érzékeny a mellem, nem érzem, hogy terhes lennék.

Legjobb válasz: Én a babazo.hu-n olvastam, hogy a hányinger nem kell, hogy legyen, attól mert terhes vagy, a lényeg a mellfeszülés! Ugyhogy nyugi!

Én a babazo.hu-n olvastam, hogy a hányinger nem kell, hogy legyen, attól mert terhes vagy, a lényeg a mellfeszülés! Ugyhogy nyugi!
Nekem az elejétõl fogva nincs hányingerem.Szerintem ez tipus függõ.Ha van is a hányinger és a mell feszülés is elmúlik egy idõ után.Ne agódj:)
Nekem az égvilágon semmi bajom nem volt a terhességem alatt! Se hányinger, se más! Ez nem baj. Gyönyörû, egészséges fiam van.
Én most fogok a 16. hétbe lépni. Semmi tünetem nincs nem volt hányinger, fáradtság is alig. Az elsõ pár hétben volt mellfeszülés utána semmi. Hízni se nagyon híztam még, csak kb 2 kilót. Egyáltalán nem érzem amgam terhesnek. De ez tök normális! Ha baj lenne azt érzenéd/érezném, hidd el!
Ne ilyedj meg, én a fiammal végighánytam (elnézést) az elsõ három hónapot, fájtak a melleim. Most a második babámmal, alig van hányingerem, a melleimet is alig érzem:S-elõször én is nagyon megijedtem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!