Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem dobogna (3 db)

A hasi ütõered lüktetését látod, érzed!
Pontosan, ahogy az elsõ írta.

Ha a kicsinek nem dobogna a kis szíve, azt észre kellene vennem?

11 hetes kismama vagyok. Eddig volt hányingerem most már megsz?nt. Azért aggódom, mert azon kívül, hogy érzékeny a mellem, nem érzem, hogy terhes lennék.

Legjobb válasz: Én a babazo.hu-n olvastam, hogy a hányinger nem kell, hogy legyen, attól mert terhes vagy, a lényeg a mellfeszülés! Ugyhogy nyugi!

Én a babazo.hu-n olvastam, hogy a hányinger nem kell, hogy legyen, attól mert terhes vagy, a lényeg a mellfeszülés! Ugyhogy nyugi!
Nekem az elejétõl fogva nincs hányingerem.Szerintem ez tipus függõ.Ha van is a hányinger és a mell feszülés is elmúlik egy idõ után.Ne agódj:)
Nekem az égvilágon semmi bajom nem volt a terhességem alatt! Se hányinger, se más! Ez nem baj. Gyönyörû, egészséges fiam van.
Én most fogok a 16. hétbe lépni. Semmi tünetem nincs nem volt hányinger, fáradtság is alig. Az elsõ pár hétben volt mellfeszülés utána semmi. Hízni se nagyon híztam még, csak kb 2 kilót. Egyáltalán nem érzem amgam terhesnek. De ez tök normális! Ha baj lenne azt érzenéd/érezném, hidd el!
Ne ilyedj meg, én a fiammal végighánytam (elnézést) az elsõ három hónapot, fájtak a melleim. Most a második babámmal, alig van hányingerem, a melleimet is alig érzem:S-elõször én is nagyon megijedtem...
Tanulj meg magyarul, az remek kezdet.
jaj Józsi, ne görcsölj rá oszt jó lesz.
A kérdező hozzászólása: de nyugodt vaok és akor se megy. be kel dugni a pèniszem pont oda és le lankad. van erre meg oldàs?
Ugyanez volt a helyzet nálam is... Mégpedig amiatt, hogy egybõl a lényegre akartunk térni nem is igazán fedeztük fel egymást elõtte csak simán pettinggel, mindig elõjáték aztán na akkor most beteszem és mégse... Nem ment :D Utána egy ideig csak petting, barátnõm kézzel elégített ki, nõtt egymás iránt a bizalmunk, és végül sikerrel jártunk :D
Túl spilázod a dolgot, annyira idehes vagy hogy azért lankad le. Ne erõltessétek, próbáljátok meg csak azt hogy egymás mellet fekszetek meztelenül és filmet néztek, hogy szokjátok egymás közelségét és látványát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!