Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem a (61296 db)

Mit tegyek ha a csaj azt mondta hogy szeretne velem lenni (nem szex (késöbb)) 15 vagyok ő 14 és aztán meg olyan hülye indokot talált ki hogy ő erre nincs kész meg ilyenek és mondtam h nem a sex kell nem csak az szóval az késöbb értitek?

... de azt mondta neki még nem kell pasi próbálok vele nagyon kedves lenni mindíg az is voltam, HOGY VEGYEM RÁ HOGY SZÜKSÉGE VAN RÁM VAGY MI?????

Legjobb válasz: Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.

Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.
ez a "nem kell pasi" szöveg a lányoknál egy lerázós duma, nem is egyszer hallottam olyanról hogy 1 csaj azt mondta vkinek amikor közeledett felé h nem kell neki pasi, de heteken belül bepasizott. Szerintem mond meg neki h ha akar valamit akkor tudja hol talál, de ne eröltessed mert nincs értelme.
Számomra érthetetlen a kérdésed :S Szerintem nem beszéltétek meg ezt elég nyíltan, és egyenesen. MAgyarázd el neki a szándékaidat, õ meg szóljon, ha szeretne belevágni.Igazából nem is ez a lényege az egésznek. Ha a barátnõd, akkor ez ki fog alakulni. Nem kell egybõl lefeküdni.. Én már azt se értem, mért kell ezt tisztázni. Megcsókolod.. aztán végigsimítod a kezed a hátán.. Aztán vhogy elkezdõdik az egész! És majd szól, ha neki az éppen sok. A lényyeg, h légy nagyon gyengéd vele. Ne vegyétek ezt ilyen komolyan, és nemm kell ennyire fekete-fehéren tisztázni mindent!
Ez a "nem kell pasi" duma nagyon tré. Szerintem nem szerelmes és lehet, hogy anélkül meg nem akarja. Ha szerelmes, akkor nincs olyan szöveg, hogy "nem kell pasi"!!

Németországban előny ha a német nyelv mellett az angolt is beszélem? Vagy ott bőven elég ha németül tudok?

Legjobb válasz: Attól függ, hol. Amúgymeg egy nyelvtudás mindenhol elõny.

Attól függ, hol. Amúgymeg egy nyelvtudás mindenhol elõny.
pozició és cégfüggõ. IT szektorban, mérnököknél mind a német, mind az angol nyelv ismerete kötelezõ például. bár elég nagy a hiány a jó IT-s szakemberekbõl, így sok helyen megelégednek csak az angollal is.

Mit csináljak ha a barátnőm megy Rómába és én nem megyek külföldre és ezzel dicsekedik mindig és egyikünk családja se tehetős és már idegesít hogy állandóan ezt mondja. Már sírni szeretnék hogy ő mehet én meg nem mit tegyek?

Legjobb válasz: szerintem mondd meg neki kedvesen, hogy szeretnéd hogy kevesebbet beszéljen errõl, mert ez neked rossz érzés. Ha igazi barátnõd megfogja érteni. :)

szerintem mondd meg neki kedvesen, hogy szeretnéd hogy kevesebbet beszéljen errõl, mert ez neked rossz érzés. Ha igazi barátnõd megfogja érteni. :)
Ne irigykedj hanem örülj vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mit csináljak, ha a nem létező barátaim felől érdeklődik?

Nincsenek barátaim, és nem tudom mit válaszoljak arra, ha megkérdezi mit szoktam csinálni a barátaimmal, stb.

Legjobb válasz: valld be nyugodtan. emiatt tuti nem hagy el. és nem mindenkinek vannak barátai. én legalábbis nyíltan bevallom, ha rákérdeznek. ugyanis nem vagyok egy nagyon társasági ember...

valld be nyugodtan. emiatt tuti nem hagy el. és nem mindenkinek vannak barátai. én legalábbis nyíltan bevallom, ha rákérdeznek. ugyanis nem vagyok egy nagyon társasági ember...
Fiú vagy?
Én is úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek azok a témák, de a saját érdekedben jó lenne, ha egy társaságot megpróbálnál elfogadni. Olyan életmóddal, mint a tiéd nehéz lesz tartósan megfogni egy lányt, mert nem áll tulajdonképpen semmibõl. Hozzád hasonlóan visszavonultam a társasági életbõl, mert bár van tv itthon, be se kapcsolom, hírekrõl pl. a freemail postafiókomból kilépve értesülök xD Vannak barátaim, de olyan, mintha nem lennének - szétszóródtunk, elég távol vagyunk. Szóval szinte teljesen társaság nélkül maradtam, egyedül. Viszont kilépek a külvilágba, aktív vagyok, sportolok, stb. Szerintem nem az lenne az akadálya a dolognak, hogy nincsenek barátaid, hanem hogy nem töltöd ki jól az életed - ez sokkal unszimpatikusabb kívülálló szemmel. Arra gondoltam, hogy mutasd meg, milyen értékesen, tartalmasan építed az életed (személyiséged, intellektusod, érdeklõdésed), és ez ellensúlyozza is, ill. magyarázza is a félrevonultságod a legtöbb embertõl (oké, ezzel nem akartam leszólni az átlag embert :D). Így ha rákérdez a barátok-szabadidõ témára, akkor elmesélhetnéd, mikkel foglalkozol, és hogy azokhoz már csak egy társ kell :) Nekem ez beválik, mert nagyon tetszik az embereknek az életmódom és a beállítottságom, érdeklõdésem. De a játék és a számítógép pont nem olyan, aminél ilyesmiket mondhatnál :/ Ezekkel inkább azt sugallod, hogy kicsit elveszett lélek vagy, akármi is az igazság. Attól még, hogy távol érzed magadtól a többi embert, nem kell begubózni a négy fal közé :) Tudom, hogy eltértem a kérdéstõl, de szorosan összefügg vele. A mostani helyzetedben pedig egyszerûen fejtsd ki, hogy nem találsz közös témát velük, mert téged nem érdekel az a sok hülyeség, amivel a saját elméjüket traktálják, vannak saját gondolataid, és értelmesebb dolgok felé nyitsz, mint õk. Vagy valami ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: Szeretek játszani, zenét hallgatni. A témák amikrõl az emberek beszélgetni szoktak általában nem érdekelnek.
Konkrétan miért nincsenek? Milyen az érdeklõdésed, mikkel foglalkozol? Miket gondolsz azokról a témákról, amikrõl hallod beszélni a többieket? Mibõl áll az életed? Mi a hobbid? Olvasol? Mit? Kb. ilyenekre kellene válaszolnod ahhoz, hogy megpróbálkozhassunk jó szöveget kitalálni.
Ha szeretne, nem érdekelne, hogy mennyi barátod van. Vagy ha ezt nagyon fontosnak tartja, és a saját batátai számához viszonyítja, akkor az már nem barátnõ, hanem rivális.
figyelj, nekem sincsenek nagyon barátaim, nagyon összetett dolog miatt, egyszerûen elmorzsolódtak, nem én tehetek róla, pedig igényelném a társaságot, újakra meg most nincs energiám. ha ezért én csökkenek valaki szemében, annak csak gratulálni tudok. hidd el, nem minõsít ez téged. az már inkább, hogy mennyire tudsz õszinte lenni ( ami igen, nehéz dolog, de menni fog).
A kérdező hozzászólása: azt gondolhatja hogy unalmas, vagy kibírhatatlan alak vagyok, stb.
Mond neki hogy elég magadnak való vagy és nincs valami sok ember akit a barátodnak mondhatnál. Mért csökkennél a szemében? Ha összejöttök legalább több idõd jut rá :)
A kérdező hozzászólása: jó de mit válaszoljak, hogy ne hangozzon olyan negatívan?
Semmiképp ne hazudj, mert az késõbb úgyis kiderül, és akkor az értéked a szemében bombabiztosan csökkeni fog. Ha igazán érdekled, akkor ez nem lesz döntõ jelentõségû neki, ha õszinte vagy.
A kérdező hozzászólása: fiú
Engem nem zavarna a dolog, sõt, valamilyen szinten örülnék is neki, mivel nem igazán szeretek ismerkedni (vagyis csak akkor szeretek, ha épp ahhoz van kedvem - ha a pasimnak barátai vannak, azokkal meg valószínû kötelezõ módon meg kellene ismerkednem).
Tényleg magadnak valo vagy! De az nem baj! Ha rám halgatsz akkor nem hazutsz neki és midig csak az igazat mondod neki!

Mit csináljak ha a nemi szervemnek elég kellemetlen szaga van?

19 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Ha zuhanyzol reggel, este, nem mûanyag alsónemüt hordasz és mégis ilyen, akkor lehet, hogy valamilyen fertõzésed van. Menj dokihoz.

Ha zuhanyzol reggel, este, nem mûanyag alsónemüt hordasz és mégis ilyen, akkor lehet, hogy valamilyen fertõzésed van. Menj dokihoz.
úgy érti, hogy ne hord mûszálas bugyit. amúgy ez a szag-dolog sokmindentõl függhet. a ciklustól is (úgy tudom, ovuláció idején megváltoznak ott a dolgok), meg attól is ha folyásod van, stb. ha nem használsz intim szappant, akkor mindenképp ajánlom, mert nekem nagyon bejött. lactacyd, vagy nívea.
hogy nem müszàlas......menj dokihoz.tutifertözés:(
A kérdező hozzászólása: Mit értesz azalatt hogy mûanyag alsó?
A kérdező hozzászólása: Nincs folyásom, fertõzésem meg nem tudom hogy lehetne amikor nem voltam még fiuval
Fertõzést nem csak fiútól lehet elkapni, de nyilvános wc-n, uszodában, strandon, stb. Avagy csak úgy, saját magadtól is, pl. ha egyszer véletlenül nem megfelelõen törlöd ki a fenekedet székelés után, baktériumok juthatnak a hüvelyedbe és kész a baj. Mindenképpen menj nógyógyászhoz és mondd el, hogy kellemetlen szagot érzel, de nincs folyásod, sem egyéb (viszketés) panaszod. Megvizsgál és pikkpakk kikezel.
fertõzést egyáltalán nemcsak fiútól kaphatsz el. az többnyire nemi betegség, amit szexuális úton kapsz el. egy sima fertõzés, vagy gyulladás az ált magától alakul ki. és orvoshoz kell vele menni. intim mosakodót pedig hazsnálj, ha nem használsz. lactacydot ne, mert nagyon sokat pont attól kapnak folyton gombát. énis megjártam vele, amióta váltottam, eccer nemvolt gombám. niveát tudom ajánlani.
Mirõl ismerhetõ fel a hüvelyi gombás fertõzés? A panaszok közül a hirtelen jelentkezõ viszketés a leggyakoribb és a legjellegzetesebb. Megváltozhat a hüvelyváladék mennyisége és minõsége is. Általában sûrû, fehér, túrós vagy aludttejhez hasonló hüvelyváladék jelentkezik idõnként vagy rendszeresen, melynek alig van szaga. Elõfordulhat kellemetlen érzés a hüvelyben, szeméremtesti égés, közösülési fájdalom és nehézség, valamint vizelési panaszok is. A húgycsõnyílás közelsége miatt gyakran fordul elõ egyidejûleg hólyaghurut is. A panaszok erõssége és jellege a menstruációs ciklus folyamán változhat, általában a tünetek a menstruáció elõtti héten fokozódnak, majd a vérzés megindulásával csökkennek. Hüvelygomba, kezelés Sok esetben biztonságosan lehet otthon is kezelni a hüvelyi élesztõgomba okozta fertõzéseket. Legyünk tisztában azzal a három helyzettel, amikor orvoshoz kell fordulni, és akkor önállóan is biztonságosan küzdhetünk a viszketés, égõ érzés, és a többi tünet ellen. Akkor szabad orvosi tanács nélkül kezelést kezdeni, ha: 1. Egy korábbi alkalommal már megállapítottak gombafertõzést, a tünetek ugyanolyanok, és teljesen biztosak vagyunk abban, hogy gombafertõzésrõl, és nem valami másról van szó. 2. Nem volt szexuális kapcsolatunk új partnerrel, és nem merül fel szexuálisan terjedõ betegség. A gombafertõzés sok tünete – az égés, a folyás és a viszketés – megfelelhet egy nemi úton terjedõ fertõzés elsõ jelének is.

Hogy lehet elkapni egy macskát ha az nem a tiéd?

Legjobb válasz: Háát.nehezen

Háát.nehezen
Naaa...az enyémet is így lopták el..
kajával...de mit akarsz vele csinálni?:P
Miért akarod elkapni?
Annyi macska van a menhelyeken! Honnan tudod, hogy az a macska gazdátlan? Ha kóbor cicáról van szó akkor én is a kaját ajánlom, és azt, hogy nem szabad lerohanni. Ne rögtön kapd el, látogasd naponta finom kajával, hogy megszokjon.
Macskacsapda, ha barátságtalan a cica. Fogalmam sincs, honnan lehet szerezni, én csak azt tudom, hogy ivartalanítási céllal a rex állatmenhelytõl kölcsön lehet kérni vad macsekok befogására.
Mi régi macskánkat is gondolom ilyesmi módon lopták el..még kölyök volt..mindenkihez odament..de különben gondolom kajával..bár úgy is tartózkodó lehet..én próbáltam egy macskával, hogy megsimogathassam(állatbarát vagyok, nagyon ^^)..megette, próbáltam közeledni hozzá, de elrohant :/..tehát, alacsony az esélye, hogy elkapod, de sok sikert :)
Hát azt macskája válogatja... attól fögg milyen a természete, mennyire engedi magához közel az embereket, az idegeneket.
*függ

Mit tegyek, ha a nem szeretek emberek között lenni, (csak felületesen érintkezni velük)? Így hogy járjak iskolába?

Emiatt magántanuló vagyok,már ált.suliban is ny?g volt

Legjobb válasz: Hát ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha neked így jó, akkor nincs ezzel semmi baj.

Hát ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha neked így jó, akkor nincs ezzel semmi baj.
Hát, ha ez van ez van. De ugye nem fogod egy napos nyári vasárnap délután a kerti favágás helyett a játszótéren berántani a láncfûrészt és megkezdeni az "aprítást".
A kérdésedre válaszoltál... Sehogy, ha ennyire megviselnek az emberek. Szerintem beszélj szakemberrel ezügyben.
Es a szuleid mit mondanak, voltatok mar orvosnal, pszichologusnal? Milyen segitseget kaptal? Nagyon fontos lenne hogy a szuleiddel beszelj, es mondd nekik hogy segitsenek neked, mert az egesz eletedben szenvedni fogsz. Mi lesz a kozepiskolaban, az egyetemen, foiskolan, es egy munkahelyen veled? Milyen lelki oka van ennek, mit mond a doki? Keresd fel a Dr. Csernust, biztos segitene neked, kivallo szakember szerintem.

Hogyan érhetem el, hogy mások féljenek tõlem ha a nem vagyok izmos?

Legjobb válasz: Miért akarod, hogy féljenek tõled?

Miért akarod, hogy féljenek tõled?
Miért jobb hogy féljenek tõled mint az ha a békét keresnéd. az ellenségeskedés sok energiát kíván, a békesség ezzel szemben feltölthet. melyik jobb?
Gyúrjál vazze "ha a nem vagy izmos" az mán gázos he
Maszkolj magadra rút keléses fekélyeket és lilás bõrárnyalatot, mintha rágna a kór. Akkor majd messzire elkerülnek, meglásd!
szarjál-hugyozz, hányál magadra.
Ölj meg pár embert, vágd ki a szívüket és edd meg nyersen. Örökre elmegyógyintézetben maradsz, de az biztos, hogy mindenki félni fõg Tõled!
Ehetetlenül élesztöízü túlkelt borzalmat.
A receptet elírták. Kenyeret általában 1 kiló lisztbõl szokás sütni. Ha csak 1 dk (10 g) élesztõt teszel bele, akkor nem fog megkelni. Ahhoz kell az 5 dk (50 g)
Elõzõ: és ha valami 300 g-os kisebb cipót akar sütni a kérdezõ? Megeshet. Abba viszont rengeteg lenne az 50 g élesztõ, az egésznek elrontaná az ízét. Ezért kédezõ: jó lenne tudnunk a többi hozzávalót.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. 250g graham liszt, 1/2 ek sikér, 1 ek kókuszolaj, meg némi fûszer.
A kérdező hozzászólása: 1.5dl víz kimaradt
Ennyihez nagyon sok lenne az 50 g, túlkel és nyálkás lesz, 1, 5 g bõven elég.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!1, 5g?
2 deka még belefér. Ne keleszd túl sokáig.
szerintem nem, aki annyira hülye, az meg is érdemli
jaja csóró ember ne kezdjen senkivel, pusztuljunk kifelé. Éljenek a "sikeres" másokon átgázoló szemetek.
ha ahoz a valakihez is így állnál hozzá, akkor igen de ha igazán szeretnétek egymást, akkor kit érdekel a karriered?
Szerintem igen, én is ezen a véleményen vagyok (magammal kapcsolatban)
Nem, ha ezt az elejétõl fogva tudja. Neked is jár a boldogság.
Igen, az. fõleg ha így állsz hozzá saját magadhoz is.
Erre csak annyit mondok, hogy ha nem lesz párkapcsolatod, és nem találod meg a boldogságot, azt csak magadnak és ennek a hülye felfogásnak köszönheted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!