Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem, akkor a reggelinél (2 db)

Ha tegnap este féltizenegy-tizenegykor vettem be a vastablettát akkor ma reggelinél bevehetem az elevitet? Abban is van vas és akkor nem rövid a két gyógyszer közt az idő?

Én vagyok az aki esténként veszi be a tabikat,de szeretnék átállni reggelre.Viszont tegnap totál elcsúsztam és jó kés?n vettem be a vasat.Nemtudom jelent e problémát ha reggelinél már beveszem az elevitet,mert félek hogy nehogy (lehet hülyeséget fogok írni)vas "túltengés vagy adagolás legyen bel?le".Necsesszetek le ha baromságot írtam.22 hetes km.

Legjobb válasz: nincs gaz, csak legyen par ora elteres, en is szedek multivitamint, folsavat, magneziumot es extra vasat, mindet kulonbozo idoben, ne aggodj dokim csak azt mondta h legyen 2-3 ora kulonbseg, siman lehet oket szedni vasbol most nem nagyon fogsz tudni tuladagolni, 7 liter verunk lett :-) 21 hetes km ugyes babaszulest neked!

nincs gaz, csak legyen par ora elteres, en is szedek multivitamint, folsavat, magneziumot es extra vasat, mindet kulonbozo idoben, ne aggodj dokim csak azt mondta h legyen 2-3 ora kulonbseg, siman lehet oket szedni vasbol most nem nagyon fogsz tudni tuladagolni, 7 liter verunk lett :-) 21 hetes km ugyes babaszulest neked!

Ha a gyümölcsnapon nem, akkor a reggelinél miért fontos a gyümölcsök szétválasztása?

Legjobb válasz: Nem a gyümölcsök szétválasztása fontos a reggelinél, hanem a különbözõ fajtájú álelmiszeref szétválasztása a nap folyamán. VAGYIS: reggelire gyümölcs (ezen belül nem kell szétválasztani, tehát ehetsz mondjuk egy banánt és egy almát), aztán délelõtt csak gyümölcs ha ennél valamit (ekkor sem kell szétválasztani, ehetsz több féle gyülölcsöt is), aztán ebéd elõtt egy órával már semmi (pont azért hogy a gyümölcsöket megemészd ezalatt és elválasztódjon ezáltal az adott napi élelmiszer-típustól), aztán ebédre és vacsorára az, ami arra a napra adott (fehérje, keményítõ, stb.).

Nem a gyümölcsök szétválasztása fontos a reggelinél, hanem a különbözõ fajtájú álelmiszeref szétválasztása a nap folyamán. VAGYIS: reggelire gyümölcs (ezen belül nem kell szétválasztani, tehát ehetsz mondjuk egy banánt és egy almát), aztán délelõtt csak gyümölcs ha ennél valamit (ekkor sem kell szétválasztani, ehetsz több féle gyülölcsöt is), aztán ebéd elõtt egy órával már semmi (pont azért hogy a gyümölcsöket megemészd ezalatt és elválasztódjon ezáltal az adott napi élelmiszer-típustól), aztán ebédre és vacsorára az, ami arra a napra adott (fehérje, keményítõ, stb.).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!