Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem, (61296 db)

Németországban előny ha a német nyelv mellett az angolt is beszélem? Vagy ott bőven elég ha németül tudok?

Legjobb válasz: Attól függ, hol. Amúgymeg egy nyelvtudás mindenhol elõny.

Attól függ, hol. Amúgymeg egy nyelvtudás mindenhol elõny.
pozició és cégfüggõ. IT szektorban, mérnököknél mind a német, mind az angol nyelv ismerete kötelezõ például. bár elég nagy a hiány a jó IT-s szakemberekbõl, így sok helyen megelégednek csak az angollal is.

Mit csináljak, ha a nem létező barátaim felől érdeklődik?

Nincsenek barátaim, és nem tudom mit válaszoljak arra, ha megkérdezi mit szoktam csinálni a barátaimmal, stb.

Legjobb válasz: valld be nyugodtan. emiatt tuti nem hagy el. és nem mindenkinek vannak barátai. én legalábbis nyíltan bevallom, ha rákérdeznek. ugyanis nem vagyok egy nagyon társasági ember...

valld be nyugodtan. emiatt tuti nem hagy el. és nem mindenkinek vannak barátai. én legalábbis nyíltan bevallom, ha rákérdeznek. ugyanis nem vagyok egy nagyon társasági ember...
Fiú vagy?
Én is úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek azok a témák, de a saját érdekedben jó lenne, ha egy társaságot megpróbálnál elfogadni. Olyan életmóddal, mint a tiéd nehéz lesz tartósan megfogni egy lányt, mert nem áll tulajdonképpen semmibõl. Hozzád hasonlóan visszavonultam a társasági életbõl, mert bár van tv itthon, be se kapcsolom, hírekrõl pl. a freemail postafiókomból kilépve értesülök xD Vannak barátaim, de olyan, mintha nem lennének - szétszóródtunk, elég távol vagyunk. Szóval szinte teljesen társaság nélkül maradtam, egyedül. Viszont kilépek a külvilágba, aktív vagyok, sportolok, stb. Szerintem nem az lenne az akadálya a dolognak, hogy nincsenek barátaid, hanem hogy nem töltöd ki jól az életed - ez sokkal unszimpatikusabb kívülálló szemmel. Arra gondoltam, hogy mutasd meg, milyen értékesen, tartalmasan építed az életed (személyiséged, intellektusod, érdeklõdésed), és ez ellensúlyozza is, ill. magyarázza is a félrevonultságod a legtöbb embertõl (oké, ezzel nem akartam leszólni az átlag embert :D). Így ha rákérdez a barátok-szabadidõ témára, akkor elmesélhetnéd, mikkel foglalkozol, és hogy azokhoz már csak egy társ kell :) Nekem ez beválik, mert nagyon tetszik az embereknek az életmódom és a beállítottságom, érdeklõdésem. De a játék és a számítógép pont nem olyan, aminél ilyesmiket mondhatnál :/ Ezekkel inkább azt sugallod, hogy kicsit elveszett lélek vagy, akármi is az igazság. Attól még, hogy távol érzed magadtól a többi embert, nem kell begubózni a négy fal közé :) Tudom, hogy eltértem a kérdéstõl, de szorosan összefügg vele. A mostani helyzetedben pedig egyszerûen fejtsd ki, hogy nem találsz közös témát velük, mert téged nem érdekel az a sok hülyeség, amivel a saját elméjüket traktálják, vannak saját gondolataid, és értelmesebb dolgok felé nyitsz, mint õk. Vagy valami ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: Szeretek játszani, zenét hallgatni. A témák amikrõl az emberek beszélgetni szoktak általában nem érdekelnek.
Konkrétan miért nincsenek? Milyen az érdeklõdésed, mikkel foglalkozol? Miket gondolsz azokról a témákról, amikrõl hallod beszélni a többieket? Mibõl áll az életed? Mi a hobbid? Olvasol? Mit? Kb. ilyenekre kellene válaszolnod ahhoz, hogy megpróbálkozhassunk jó szöveget kitalálni.
Ha szeretne, nem érdekelne, hogy mennyi barátod van. Vagy ha ezt nagyon fontosnak tartja, és a saját batátai számához viszonyítja, akkor az már nem barátnõ, hanem rivális.
figyelj, nekem sincsenek nagyon barátaim, nagyon összetett dolog miatt, egyszerûen elmorzsolódtak, nem én tehetek róla, pedig igényelném a társaságot, újakra meg most nincs energiám. ha ezért én csökkenek valaki szemében, annak csak gratulálni tudok. hidd el, nem minõsít ez téged. az már inkább, hogy mennyire tudsz õszinte lenni ( ami igen, nehéz dolog, de menni fog).
A kérdező hozzászólása: azt gondolhatja hogy unalmas, vagy kibírhatatlan alak vagyok, stb.
Mond neki hogy elég magadnak való vagy és nincs valami sok ember akit a barátodnak mondhatnál. Mért csökkennél a szemében? Ha összejöttök legalább több idõd jut rá :)
A kérdező hozzászólása: jó de mit válaszoljak, hogy ne hangozzon olyan negatívan?
Semmiképp ne hazudj, mert az késõbb úgyis kiderül, és akkor az értéked a szemében bombabiztosan csökkeni fog. Ha igazán érdekled, akkor ez nem lesz döntõ jelentõségû neki, ha õszinte vagy.
A kérdező hozzászólása: fiú
Engem nem zavarna a dolog, sõt, valamilyen szinten örülnék is neki, mivel nem igazán szeretek ismerkedni (vagyis csak akkor szeretek, ha épp ahhoz van kedvem - ha a pasimnak barátai vannak, azokkal meg valószínû kötelezõ módon meg kellene ismerkednem).
Tényleg magadnak valo vagy! De az nem baj! Ha rám halgatsz akkor nem hazutsz neki és midig csak az igazat mondod neki!

Mit csináljak ha a nemi szervemnek elég kellemetlen szaga van?

19 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Ha zuhanyzol reggel, este, nem mûanyag alsónemüt hordasz és mégis ilyen, akkor lehet, hogy valamilyen fertõzésed van. Menj dokihoz.

Ha zuhanyzol reggel, este, nem mûanyag alsónemüt hordasz és mégis ilyen, akkor lehet, hogy valamilyen fertõzésed van. Menj dokihoz.
úgy érti, hogy ne hord mûszálas bugyit. amúgy ez a szag-dolog sokmindentõl függhet. a ciklustól is (úgy tudom, ovuláció idején megváltoznak ott a dolgok), meg attól is ha folyásod van, stb. ha nem használsz intim szappant, akkor mindenképp ajánlom, mert nekem nagyon bejött. lactacyd, vagy nívea.
hogy nem müszàlas......menj dokihoz.tutifertözés:(
A kérdező hozzászólása: Mit értesz azalatt hogy mûanyag alsó?
A kérdező hozzászólása: Nincs folyásom, fertõzésem meg nem tudom hogy lehetne amikor nem voltam még fiuval
Fertõzést nem csak fiútól lehet elkapni, de nyilvános wc-n, uszodában, strandon, stb. Avagy csak úgy, saját magadtól is, pl. ha egyszer véletlenül nem megfelelõen törlöd ki a fenekedet székelés után, baktériumok juthatnak a hüvelyedbe és kész a baj. Mindenképpen menj nógyógyászhoz és mondd el, hogy kellemetlen szagot érzel, de nincs folyásod, sem egyéb (viszketés) panaszod. Megvizsgál és pikkpakk kikezel.
fertõzést egyáltalán nemcsak fiútól kaphatsz el. az többnyire nemi betegség, amit szexuális úton kapsz el. egy sima fertõzés, vagy gyulladás az ált magától alakul ki. és orvoshoz kell vele menni. intim mosakodót pedig hazsnálj, ha nem használsz. lactacydot ne, mert nagyon sokat pont attól kapnak folyton gombát. énis megjártam vele, amióta váltottam, eccer nemvolt gombám. niveát tudom ajánlani.
Mirõl ismerhetõ fel a hüvelyi gombás fertõzés? A panaszok közül a hirtelen jelentkezõ viszketés a leggyakoribb és a legjellegzetesebb. Megváltozhat a hüvelyváladék mennyisége és minõsége is. Általában sûrû, fehér, túrós vagy aludttejhez hasonló hüvelyváladék jelentkezik idõnként vagy rendszeresen, melynek alig van szaga. Elõfordulhat kellemetlen érzés a hüvelyben, szeméremtesti égés, közösülési fájdalom és nehézség, valamint vizelési panaszok is. A húgycsõnyílás közelsége miatt gyakran fordul elõ egyidejûleg hólyaghurut is. A panaszok erõssége és jellege a menstruációs ciklus folyamán változhat, általában a tünetek a menstruáció elõtti héten fokozódnak, majd a vérzés megindulásával csökkennek. Hüvelygomba, kezelés Sok esetben biztonságosan lehet otthon is kezelni a hüvelyi élesztõgomba okozta fertõzéseket. Legyünk tisztában azzal a három helyzettel, amikor orvoshoz kell fordulni, és akkor önállóan is biztonságosan küzdhetünk a viszketés, égõ érzés, és a többi tünet ellen. Akkor szabad orvosi tanács nélkül kezelést kezdeni, ha: 1. Egy korábbi alkalommal már megállapítottak gombafertõzést, a tünetek ugyanolyanok, és teljesen biztosak vagyunk abban, hogy gombafertõzésrõl, és nem valami másról van szó. 2. Nem volt szexuális kapcsolatunk új partnerrel, és nem merül fel szexuálisan terjedõ betegség. A gombafertõzés sok tünete – az égés, a folyás és a viszketés – megfelelhet egy nemi úton terjedõ fertõzés elsõ jelének is.

Mit tegyek, ha a nem szeretek emberek között lenni, (csak felületesen érintkezni velük)? Így hogy járjak iskolába?

Emiatt magántanuló vagyok,már ált.suliban is ny?g volt

Legjobb válasz: Hát ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha neked így jó, akkor nincs ezzel semmi baj.

Hát ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha neked így jó, akkor nincs ezzel semmi baj.
Hát, ha ez van ez van. De ugye nem fogod egy napos nyári vasárnap délután a kerti favágás helyett a játszótéren berántani a láncfûrészt és megkezdeni az "aprítást".
A kérdésedre válaszoltál... Sehogy, ha ennyire megviselnek az emberek. Szerintem beszélj szakemberrel ezügyben.
Es a szuleid mit mondanak, voltatok mar orvosnal, pszichologusnal? Milyen segitseget kaptal? Nagyon fontos lenne hogy a szuleiddel beszelj, es mondd nekik hogy segitsenek neked, mert az egesz eletedben szenvedni fogsz. Mi lesz a kozepiskolaban, az egyetemen, foiskolan, es egy munkahelyen veled? Milyen lelki oka van ennek, mit mond a doki? Keresd fel a Dr. Csernust, biztos segitene neked, kivallo szakember szerintem.

Hogyan érhetem el, hogy mások féljenek tõlem ha a nem vagyok izmos?

Legjobb válasz: Miért akarod, hogy féljenek tõled?

Miért akarod, hogy féljenek tõled?
Miért jobb hogy féljenek tõled mint az ha a békét keresnéd. az ellenségeskedés sok energiát kíván, a békesség ezzel szemben feltölthet. melyik jobb?
Gyúrjál vazze "ha a nem vagy izmos" az mán gázos he
Maszkolj magadra rút keléses fekélyeket és lilás bõrárnyalatot, mintha rágna a kór. Akkor majd messzire elkerülnek, meglásd!
szarjál-hugyozz, hányál magadra.
Ölj meg pár embert, vágd ki a szívüket és edd meg nyersen. Örökre elmegyógyintézetben maradsz, de az biztos, hogy mindenki félni fõg Tõled!
szerintem nem, aki annyira hülye, az meg is érdemli
jaja csóró ember ne kezdjen senkivel, pusztuljunk kifelé. Éljenek a "sikeres" másokon átgázoló szemetek.
ha ahoz a valakihez is így állnál hozzá, akkor igen de ha igazán szeretnétek egymást, akkor kit érdekel a karriered?
Szerintem igen, én is ezen a véleményen vagyok (magammal kapcsolatban)
Nem, ha ezt az elejétõl fogva tudja. Neked is jár a boldogság.
Igen, az. fõleg ha így állsz hozzá saját magadhoz is.
Erre csak annyit mondok, hogy ha nem lesz párkapcsolatod, és nem találod meg a boldogságot, azt csak magadnak és ennek a hülye felfogásnak köszönheted.

Ha a német érettségimben összesen 10 hiba van, akkor hány %-os eredményre számíthatok?

Köszi!

Legjobb válasz: Anyádbant akartam írni nyócosztályos.

Anyádbant akartam írni nyócosztályos.
Matekba biztos nem 10 hibád volt...
Így van, és normálisan i válaszolt a kérdésemre, mivel én is normálisan tettem fel, mert érdekelt. Sok sikert hozzá, örülök, hogy jó tanuló vagy és hoztad a formád az érettségin!
úristen, mennyi gonosz ember van...ha nem tudtok válaszolni minek írtok?nem azért jött ide, hogy azzal menõzzön, hogy az orvosira felvételizik (amihez egyébként sok sikert), hanem megkérdezett egy teljesen más dolgot, egy teljesen más tantárggyal kapcsolatban.valaki rákérdezett hova készül, és válaszolt rá...egek, ez a világ egyre rosszabb...:(
Ezért utálom az orvosisokat.. ez is csak menõzni jött ide..
vagyis fordítva szóval: 106/116*100
b+.számold ki 116/106.100 ez az írásbeli pont+33 pont max a szóbeli
Egyik gyökér osztálytársam is odakészül..
A kérdező hozzászólása: Leírtam mindent egy zsepire, szóval jól emlékszem :) A leveleim mindig max pontosak voltak, ez is jól ment! 5-ös voltam mindig, hasonlóra számítottam :) Se-fok-ra mennék a legszívesebben!
Ezt így nem lehet kiszámolni, mert a levelet is pontozzák, azt meg nem tudhatod milyen ereménnyel írtad meg, nem tudod pontosan hány hibát ejtettél, milyennek értékeli majd a javítótanár a javítkulcs alapján. Az is lehet, hogy több vagy épp kevesebb hibád van, nem 10, mert esetleg rosszul emlékszel mit X-eltél, lehet a nagy izgalomban arra gondoltál és mégsem azt jelölted vagy fordítva. Hamarosan megtudod az eredményt és saját szemeddel is átnézheted a tesztedet. 10 hiba egyébként nem hangzik rosszul, biztos szép eredményed lesz. Egy jó szóbelivel szép jegy fog szülteni az érettségi bizonyítványodban. :) Ilyenre számítottál amúgy vagy a suliban jobban ment? Merre tovább?
A kérdező hozzászólása: Az életet szar lehet hülyén élni :)
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert vannak átszámítási pontok! Ha 30-at értem el, az jelenthet 40-et, de akár 19-et is...
A kérdező hozzászólása: Matekbant akartál írni szakmunkás?
Gettóba veletek!!!

Mit tehetek ha a nemi szervemen pattanás szerű hólyagok képződtek?

Pattanás szer? fájó hólyag akármi keletkezett ott lent..el?ször azt hittem hogy talán a borotva de aztán a másik oldalon és végül a csiklómon is.A n?gyógyász nem rendel egy hétig :s SEGÍTSETEK

Legjobb válasz: Masodik vagyok,igen jol irta az elsö ne nögyogyaszhoz,nemibeteg gondozoba.

Masodik vagyok, igen jol irta az elsö ne nögyogyaszhoz, nemibeteg gondozoba.
Nemibeteg gondozó.
Ha fajo holyag, az nem pattanas, szerintem herpesz.Keress valahol egy nögyogyaszt, mert ez elegge fertözö, ha az.
Ahogy az elsõ válaszoló is írta, inkább bõr és nemi-beteg gondozóba menj.
Ne a nõgyógyászhoz menj, hanem a bõr- és nemibeteg gondozóba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket.De utolsó próbálkozásnak még az orvos elõtt megpróbálkoztam egy alkoholos tartalmú patikás löttyel leszárítani õket és sikerült :d MÁR ALIG LÁTSZANAK és nem is fáj!
Nagyon örülök, vigyázz magadra!

Ha a német eBay-n androidos telefon veszek lesz magyar menü? (HTC) Bővebben lent!

Hogyha az www.ebay.de -n vásárlok egy kártyafüggetlen, teljesen új és tartozékokkal meglév? androidos telefont akkor azon lesz magyar menü és nyelvezet? (HTC Sensation, Desire S, Wildfire S telefonról lenne szó!) Csak komoly válaszokat várok, köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Kérdezd meg az eladótol. De neked is leírom, nem kell hozzá nyelvvizsga. Nekem sincs, mégis évek óta angol telefonokat használok.

Kérdezd meg az eladótol. De neked is leírom, nem kell hozzá nyelvvizsga. Nekem sincs, mégis évek óta angol telefonokat használok.
Nem lesz. Nekem Holland HTC Legend-en van abban sincs, de még a magyar szolgáltatoknál kapható HTC-k közül is sokban nincs. Nem éppen magyar barát a HTC:)

Baba-nyanús lehet ha a nem várt előtt 5 nappal megjön érzésem van?

Legjobb válasz: Igen,lehet az is,nekem így volt!

A kérdező hozzászólása: Ma pozitívat teszteltem:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom:( Legközelebb biztos sikerül!!!!
Negatív :(((
Sikerült beszereznem a tesztet, ma megcsinálom!!
A kérdező hozzászólása: Tényleg?Érdekes.Akkor orvoshoz mész majd?
nincsen sajnos, mert Londonban lakom és elég nehéz beszerezni!
A kérdező hozzászólása: Teszted nincs?
még mindig semmi!
A kérdező hozzászólása: Ha nem érzed, attól még lehetsz babás.
kezdek aggódni, mert ma vagyok a 40.napon :( ennyit még sosem késett!
Hali Csajok!! Nekem azóta nemjött meg, , és ma megjelent a második csík a teszten, de alig látható!Nemtudom hogy hihetek-e neki!:(((
A kérdező hozzászólása: Juhééééé! Szerintem igen.Hinni kell benne!Szorítok.
Nem merek örülni, de azért jólesik a biztatás!! Majd irok hogy mizu!
A kérdező hozzászólása: Vasárnapra nem várom.Hamar eljött megint az idõ.
Köszi a biztatás! Nembaj nemszabad feladni csajok, új hónap új próbálkozás!:D
A kérdező hozzászólása: Sajnálom! Mi is tovább próbálkozunk.Nekem van még 3 hónapom, hogy összejöjjön.Tovább nem vállalom.Már volt 3 elhalásos tehességem:( Mindenkinek hajrááá!!
Nagyon sajnálom!! :(( Akkor most te vagy az én sorstársam, mert nekem is halvány pozi tesztjeim voltak baba nélkül!! Itt vagyunk élõ példák hogy a halvány pozinak nem szabad még hinni!! Nem is értem hogy miért írják mindig azt, hogy a halvány pozi is pozi! Ez nem igaz!! Akkor neked most borult fel kicsit a hormonháztartásod a gyógyszer miatt. Nálam meg úgy volt, hogy 3 hónap után borult fel és akkor nem jött meg 2 hónapig. Utána magától helyreállt és azóta rendszeresen megjön már több mint 1 éve! Csak most megint történt valamiért nálam is kis kavarodás, de majd csak helyrejövünk! Hát peteérés szerintem így is lehetséges attól függetlenül, ne aggódj ezen!
Ma voltam az orvosnál, nincs baba! :((((( Kérdeztem hogy akkor mért nem jött meg! aztmondta várjak majd megfog, a fogamzásgátló miatt van, hogy abbahagytam, csak az már 7 hónapja volt! Elvileg már be kellett volna állnia! Ugyhogy próbálkozunk tovább!Csak az a kérdés, hogy ilyenkor van-e peteérés ha kimarad a mensi?
A kérdező hozzászólása: Akkor majd írd meg mindenképp, ha már biztos!Akkor is, ha csak vakriasztás volt a teszt!
15:10-es vagyok: De azért próbálj meg pozitívan gondolkozni, én is próbáltam...bár én éreztem, hogy most sem sikerült és megint valami másért pozi a tesztem. Mert nekem nincs szerencsém a teherbeesésben. Most már nem is érdekel az egész, mert különben beleõrülök, ha továbbra is ezen fogok agyalni.
Ettöl félek énis!!:(((
Szerintem se örülj, mert ebbõl bármi lehet még!!! Nekem is most volt halvány pozi tesztem és kiderült hogy egy túlérett 35 mm-es tüszõ okozta!! Drukkolok hogy erõs pozitívad legyen!!
Nemjött még meg, de nemérzem hogy babás lennék! :(
A kérdező hozzászólása: Zsanett!Van valami fejlemény?
Köszi, aranyos vagy!:D majd irom a fejleményeket!
Én is minden hónapban tudok mindenféle tünetet produkálni. :-( Kétszer teszteltem pozitívat eddig, semmi különbséget nem tapasztaltam az elõzõ hónapokhoz képest, amikor nem volt baba.
A kérdező hozzászólása: Akkor annyira nem élem bele magam:(
Én is szerencsétlen vagyok akkor, mert produkálok magamnak tüneteket aztán mindig az a vége hogy megjön!! :(
09:12-es vagyok Akkor úgy látszik csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
Én is pont ugyanígy voltam kétszer is:) mind a kétszer baba volt!
Szerintem nem, legalábbis nálam nem jött be sose. :(
Nálam már egy héttel elõtte megjön érzésem szokott lenni, de eddig nem lett baba belõle sajnos.
Nekem is ez van napok óta. 10-re nem várom.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Akkor reménykedek.Olyan jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Ha jól értem, akkor Nálad most baba van?Gratulálok. Nálam kedd körül derül ki.
Sajnos csak pár hétig örülhettünk mindkettõnek. De ez már egy másik történet.
05-06 07:34 vagyok Nekem sajna megjött, úgyhogy nem jelent semmit:(
A kérdező hozzászólása: Zsanett!Neked is szorítok:D
GRATULÁLOK!! Most már vigyázz magadra!! Remélem nekem is sikerül!!
Köszönöm szépen!!!!!! Úgy lesz!! :)
A kérdező hozzászólása: Juhééééé!!!!! Gratulálok a sikerhez:D!Nagyon vigyázz Magatokra!
SIKERÜLT!!!! POZITÍV LETT A TESZT!!!
Én is így vagyok május 15-re nem várom!
:) :) :) de nam akarom magam beleélni!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is megjött ma:( 12:27!Szerintem vegyél tesztet!Ha csak barnáztál, akkor simán lehet baba:D
6.-ára nem vártam, múlt7en barnáztam 2-3 napig, azóta semmi! szerintetek vegyek tesztet??
Igen, lehet az is, nekem így volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!