Találatok a következő kifejezésre: Ha a negatív mennyi (35 db)

Ha a teszt negatív mennyi az esélye a terhességnek?

2 negatív teszt egymást követ? 2 hétben. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: ha a tesztet azutan csinaltad amikor meg kellett volna jonnie,es a masikat a masik heten es negativ,szerintem nem vagy az.ha koran csinaltad es nincs eleg hcg-d akkor lehet negativ a teszt,de terhesseg van.nem irtal le egyeb dolgokat milyen ciklusaid vannak,peteeres idejen voltataok e egyutt,mikor csinaltal tesztet.igy nehez valaszolni.

ha a tesztet azutan csinaltad amikor meg kellett volna jonnie, es a masikat a masik heten es negativ, szerintem nem vagy az.ha koran csinaltad es nincs eleg hcg-d akkor lehet negativ a teszt, de terhesseg van.nem irtal le egyeb dolgokat milyen ciklusaid vannak, peteeres idejen voltataok e egyutt, mikor csinaltal tesztet.igy nehez valaszolni.
Ha már 2 hetet késik, és mind a 2 héten negatív lett a teszted, akkor szerintem nem vagy terhes. Hisz 2 hetes késénél, már 6 hetes kismamának számítanál, akkor elég hormonnak kéne lennie a szervezetedben.

Írnának olyan bi vagy leszbi nők, csajok akik lefeküdtek náluk fiatalabb és tapasztalatlan csajjal, milyen volt, mennyire negatív ha a csaj tapasztalatlan?

hány évesek voltatok?

Legjobb válasz: Hát személy szerint mindkét véglettel találkoztam. Az egyik amikor tapasztalatlanabb volt mint én, viszont ez meg is látszott rajta és negatív értelemben. (Igaz mindkét esetben idõsebb volt a partnerem.) Fájt, nem nagyon tudta, hogy mit csináljon, viszont amikor szóvá tettem, hogy hogyan és mit kéne csinálni, vagy vezettem a kezét, akkor meg is sértõdött. Én 16 voltam akkor, õ 17. A másik alkalommal is idõsebb volt a partnerem, viszont sokkal tapasztalatlanabb. Õ 20 éves volt én pedig 19. De õ mindig kérte, hogy tanítsam, vezessem a kezét és tényleg szívvel lélekkel benne volt mindenben, hogy nekem jó legyen, figyelmes volt. Õ volt a legjobb szexpartnerem életemben(L).

Hát személy szerint mindkét véglettel találkoztam. Az egyik amikor tapasztalatlanabb volt mint én, viszont ez meg is látszott rajta és negatív értelemben. (Igaz mindkét esetben idõsebb volt a partnerem.) Fájt, nem nagyon tudta, hogy mit csináljon, viszont amikor szóvá tettem, hogy hogyan és mit kéne csinálni, vagy vezettem a kezét, akkor meg is sértõdött. Én 16 voltam akkor, õ 17. A másik alkalommal is idõsebb volt a partnerem, viszont sokkal tapasztalatlanabb. Õ 20 éves volt én pedig 19. De õ mindig kérte, hogy tanítsam, vezessem a kezét és tényleg szívvel lélekkel benne volt mindenben, hogy nekem jó legyen, figyelmes volt. Õ volt a legjobb szexpartnerem életemben(L).
én 97éves õ 11 az elsõ volt neki és adta neki keményen:) tiszta pozitivum
szeretnéd kipróbálni egy lánnyal? Én is pont ebben a helyzetben voltam kb 1 éve de akkor nem jött aztán össze. Ha neked össze fog leírod milyen volt?
Szia Én is Biszex Csajszi vagyok 19L és már lefeküdtem csajjal a barinõmmel de nem volt jó mert fájt az ánuszom és nem volt mit szopni és õ AMATÕR VOLT, de aztán volt egy tapasztaltabb 25 éves Barátnõm aki viszont kinyalta, én is kinyaltam neki de nem volt egyikünknek se mûpénisze így hoztam a konyhából egy mûanyag üveget, És jól elvoltunk
A kérdező hozzászólása: 19:22, igen, de biztos, h. nem fogok vele összefutni ismét :((
sajnálom :( miért nem találkozol Vele többet?
Hidd el, hogy egy tapasztaltabb csaj is tud nagyon béna lenni. A hangsúly mindig azon van, hogy mennyire elszánt, mennyire tud ráhangolódni a kettõtök közös rezgésére.Kicsi segítséggel egy fiatal lány is tud csodát mûvelni. Nem kimondottan a kor számít, és mint mondtam, néha a tapasztalat sem lényeges, mert a másik véglettel is találkoztam már, és hiába volt tapasztalata, hiába volt idõsebb, mégsem értettük meg egymást. Remélem, tudtam segíteni. 27L
Én bisex vagyok de mikor elõször voltam lánnyal (akkor lettem 18) õ állította, hogy tapasztalt és már sokszor volt dolga kezdõkkel. Olyan túlságosan magabiztos volt, ami engem kicsit frusztrált így nem tudtam eléggé elengedni magam, ahhoz, hogy igazán élvezzem. Ebbõl okulva késõbb mikor én voltam a tapasztaltabb már, és a partnerem pedig szûz. Igyekeztem nem úgy kezelni, mint egy gyereket. Gyengéd voltam vele és megkértem, jelezze, ha valamit másképp szeretne. Így szerintem neki is jobb volt =) legalábbis a testbeszédébõl és a reakcióiból ítélve xd De egyébként én szeretem a kicsit tapasztalatlanabb lányokat =) róluk legalább süt, hogy még nem dugta végig õket a fél város (az már mellékes, melyik nemû fele) és valahogy olyan jó érzéssel tölt el, ha úgymond „taníthatok” neki valamit =) L/20

Mennyire megbízható a negatív teszt ha már késik a menstruáció?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyire pontos szokott lenni a menstruáció, most hány napja késik és, hogy mikor volt utoljára védekezés nélküli aktus. Ha az eddigi leghosszabb ciklushoz képest is késik már egy hete, vagy kb. három hete volt utoljára aktus... arra mondanám, hogy 99 %-ban biztos az eredmény. Ha ezek egyike se teljesül, akkor lehet még reménykedni vagy izgulni.

Attól függ, hogy mennyire pontos szokott lenni a menstruáció, most hány napja késik és, hogy mikor volt utoljára védekezés nélküli aktus. Ha az eddigi leghosszabb ciklushoz képest is késik már egy hete, vagy kb. három hete volt utoljára aktus... arra mondanám, hogy 99 %-ban biztos az eredmény. Ha ezek egyike se teljesül, akkor lehet még reménykedni vagy izgulni.
Lehet ez most egy hosszabb ciklus lett volna lehet késöbb fogant. Tesztelj pár 2naponta mert. Úgy duplázódik a hcg.
Kor? Voltak eddig gondjaid? Védekezés?
A kérdező hozzászólása: 2éve novemberben 1hót kimaradt a menstruációm, tavaly szintén novemberben 1hót maradt ki ugyancsak novemberben. a havijaim max 4-5 napos késéssel jelentkeznek. és védekeztünk óvszerrel, csak sajnos a nagy hévben max 2percig nem, , :s de utána azonnal felvette a gumit, és nem is lyukadt ki, abban ment el késõbb.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, és mindig óvszerrel védekezünk!! csak félek, amiatt a 2perc miatt.. :s nem lehet ennyibõl baj, ugye?
Ennyi idõ után ki kéne mutatnia. Várj egy hetet, aztán tesztelj mégegyszer, és ha aztán sem akar megjönni, irány a doki. Ne parázz, lehet amiatt késik
Az a kérdés, hogy az adott esettõl is eltelt-e már minimum két hét? Ha igen és azóta nem voltatok felelõtlenek, akkor megnyugodhatsz. Azért ha továbbra se jön meg, egy hét múlva csinálj egy másikat. Hány nap telt el pontosan az aktus óta?
A kérdező hozzászólása: 10nap telt el azóta.. és csak akkor 1x történt ilyesmi. :s
nem hinném, hogy amiatt lenne, sztem megint kimarad, de menj el dokihoz, nem normális ha kimaradoznak.
Ha csak 10 nap telt el, akkor felesleges volt tesztelned, nem mutatja ki. Várj legalább a 14. napig, de még jobb, ha ráhagysz még egy-két napot.

Az mennyire negatív dolgo egy kapcsolatban, ha a lány jár a fiú házába?

Szóval röviden, ha a lánynak nincs olyan nagy szobája vagy nincs olyan nagy házuk, ahova fogadni tudná és a pasi viszont tudja fogadni, ha átszeretnének valamelyikõjükhöz menni..? szóval ez mennyire rontja a kapcsolatot? a fiú családja mellesleg egy picit gazdagabb a lány családjánál

Legjobb válasz: Semennyire, miért rontaná?

Semennyire, miért rontaná?
istenem nolj mar fel!!! szereted nem?? akkor nem rohadtul mindegy hol vagytok?! es ha kicsi a szobaja akkor mi van?? semmi!! ott is ugyanugy el lehet lenni szerintem ennek nem kene mervadonak lenni... egyszer itt egyszer ott es ennyi....
A barátnõm családja jóval tehetõsebb az enyémnél, mégis sokat van itt, a pénz nem sokat számít, ha a lakás rendezett, tiszta, szép, nem feltétlen úgy van rendjén, hogy plazmatévé a plazmatévével, sportkocsi a sportkocsival... Akkor már nem is az embert szeretnéd, hanem azt, hogy veled egy társadalmi réteg, szerintem...
Akinek a fejében ilyen kérdések járnak az inkább menjen ki a játszótérre még játszani és ne próbáljon meg felnõttként viselkedni mikor ennyire gyerekes, éretlen.
Ez nem befolyásol semmit. Inkább a szülõk hozzáállása számít...
Aha, és mi a gond? Van valami szabály arra, hogy a lány szobájában kell tölteni az idejüket, vagy mi? Szerintem fölöslegesen aggódsz ezen.
Igen és? Nem mindegy kinél töltik az idejüket? Ott legyenek ahol kényelmesebb... Nem is értem ebbõl miért lenne probléma?
És akkor? Úgy sem ront semmin sem.
A kérdező hozzászólása: oké, szóval 16-17 évesekrõl van szó akik együtt járnak
Biztos valamelyik õskori gondolkozású szülõd vagy hozzátartozót mondott ilyet.Esetleg vidéki vagy? Mert itt szokás mondogatni, hogy ugyan már, milyen dolog, hogy a lány megy a fiúhoz!? Igen, régen így volt, de ma már ne szóljanak bele, hogy ti hol vagytok és hol érzitek jól magatok. Én is ebben a helyzetben voltam/vagyok, de már nem érdekel ki mit mond rólunk a hátunk mögött.
Csak nem tiéd a hatos lottó? Ha igen, akkor én küldenék az elsõ válaszolónak 50 millió forintot :D
Pozitív értelemben hatna rám és családomra! Rögtön rendezném a jelzáloghitelemet, ami miatt most eléggé nehéz a megélhetésünk, illetve jótékony célra is adományoznék belôle!
Csak annál sül el a dolog negatívan, aki ostobán elherdálja, de ahhoz már nagyon hülyének, vagy naívnak, nemtörõdömnek kell lenni... Én a megnyert milliókból megvenném mindazt, amire vágyunk és amit fenn is tudunk tartani.Külföldön is vennék ingatlant.Sõt, azt hiszem, egy részét több ingatlanba fektetném, amiket jól pénzért lehetne kiadni, de ha kedvem szottyan én is lakhatnám.Külföldön is vennék házat.Meg csinálnék egy vállalkozást, szintén olyat, ami nem köt helyhez feltétlenül.stb...Na és persze gondoskodnék arról is, hogy maradjon mit kamatoztatni.Létesítenék ezen kívül egy állatmenhelyet, mert legszívesebben minden kis árvát befogadnék.
Én tuti hogy csinálnék egy vállalkozást, plusz vennék néhány lakást, házat, felújítanám és tovább adnám vagy kiadnám bérlõknek. A családom számára vennék egy társasházat amit teljesen felújítanék, kibõvíteném, és mindenkinek lenne külön lakása, szülõk, nagyszülõk, anyósék, tesómék, plusz magamnak. Meg megvenném a mögötte lévõ hatalmas telket udvarnak, medencével mindennel együtt, szépen kialakítanám. Az biztos hogy ha egy lottót nyernék vagy hozzájutnék durván 1 milliárdhoz akkor kb ilyenbe gondolkodnék.
Az összes rokonom, - fõleg akik rám sem bagóznak egyébként -, megtalálna.
ki8 az akinek elöször az jut eszébe hogy a francba hogy megnyertem?? nyilván pozitiv...a negativitása késöbb jöhet, sokat olvastam rola. de alapjáratban kihuzná a szarból a rászorulo embert.
Elmennék a pcsaba ebbol az orszagbol, valami tengerhez közeli házat vennék, építenék bele jó nagy medencét, lehet létrehoznék egy alapítványt a szerencsétlenül járt embereknek, stb:) élvezném az életet..
http://kiszamolo.blog.hu/2013/06/24/lottomilliardok_aldas_va.. Én személy szerint a régen oly nagyon utált tanáromnak küldenék annyi pénzt , hogy vehessen magának egy szép lakást utána magamnak egy rendes használt autót, rendbe hozatnám a házat amiben élünk majd elmennék télen 2 hétre egy meleg helyre , hogy kipróbáljam milyen érzés nagykabátban felszállni majd 30 fokban leszállni. A maradék pénzt itthon tartanám a házunkban különbözõ pénznemben. Sajnos nem bízok sem az államban sem a bankban. A bank lenyúl az állam becsõdöl és volt nyeremény nincs nyeremény. Továbbra is ott dolgoznék ahol most, igyekeznék eltitkolni a pénzem.
En sirva fakadnék. Nem elég hogy annyi gondom van most még azzal is vacakolni kellene hogy mit csináljak azzal a rengeteg pénzel.
Mérhetetlenül boldog lennék, mivel elég nehéz anyagi körülmények között élek, egyedül nevelem kisfiamat és a szüleim betegek.Nem változnék meg, akkor is tudnám ki vagyok és honnan jöttem.Annyi változna csak hogy nyugodtan tudnék aludni.Miért?Mert meg tudnám venni azokat az élelmiszereket amiket megkívánok és amik egészségesek, ki tudnám váltani a havi gyógyszeradagokat a családnak, el tudnánk nyaranta menni egy kis üdülésre, meg tudnám venni télire a tüzelõt és tudnék venni egy mosógépet :D sajnos az is most romlott el és kézzel mosok már 3 hete.Szóval na!:D Nem panaszkodok, de nekem nagyon jól jönne az a pénz.A kisfiamra és a családra költeném, valamint jótékonykodnék belõle.Egy részét pedig bankba tenném kamatozni, gondolva arra, hogy jól jön az még az unokáknak is.Rengetegszer álmodoztam már róla:) remélem egyszer valóra válik :D
Mennyi is a nyeremény? 1 milliárd? Felírnám a föld összes embere nevét egy cetlire s elkezdenem kihuzigálni egy órási kalapból. Minden hatodiknak küldenék postán egy forintot. Na, elég negatív?
rendezném a közeli barátaim jelzáloghiteleit, és elhelyeznék nekik annyi pénzt egy számlára, h életük végéig ne legyen gondjuk a lakásfenntartással. :) de nem nyúlhatnának a pénzhez, csoportos beszedési megbízással menne a rezsiköltség. a többiért õk is meg tudnak dolgozni, hiszen az egész fizetésüket magukra költhetnék így :D a többit olyan dolgokba fektetném, ami biztos passzív jövedelmet nyújt életem hátralévõ részére. ebbõl utazgatnék, autót vennék, lakást újítanék fel. nagyon erõs önuralom kell hozzá, de nem kezdeném el szórni azonnal két kézzel. minden hónapban csak a kamatot venném fel, ami még így is elég komoly jövedelemnek számítana.
kedves válaszolók! úgy írjatok, hogy a 6os lottó nyertesének írtok, a kérdezõ személyében? Lehet nem is olyan jó érzés megnyerni a lottót??
Nem tudom, mert még sosem nyertem meg a fõnyereményt, de egyébként ha magamból indulok ki valószínûleg elverném sajna elég eccerû vagyok:D Szerintem aki ennyit nyer, annak mindenképp megváltozik az élete és õ maga is, aki mást mond az hazudik.
Nagyon örülnék neki, ki nem? De nem csak magam miatt, két gyerekem van szüleim és nagy szüleim akik soha nem éltek jól. Na meg a férjem családján is tudnék segíteni. Olyan dolgokat tehetnék meg amiket soha, és persze ott segíthetnék ahol a legnagyobb szükség van rá. Szóval nagyon jó lenne.
Ez tipikus olyan kérdés, amire nem lehet válaszolni amíg nincs benne az ember.
Nem lottón keresztül.Pozitiv.
Ha megnyerném a lottón azt a nagy összeget, nyilván pozitív hatással lenne rám! Nyilván megváltozna az életem, de nem annyira mint ahogy most élek..Nyilván kifizetnénk belõle dolgokat, elköltöznék innen ahol lakom..stb..stb Viszont nem cseszném el, hisz kell tartalékolni, késõbbi idõkbe, na meg nem adnék "hirtelen jött barátoknak"
Na kivancsi leszek ki hurrog le:) ) En a penzt odaadnam az altalam megvalasztott raszoruloknak vagy olyan vallalkozasokba fektetnem melyekbol a triplajat kihozom s majd az osszegbol olyan helyekre epitek "eletet" ahol meg ivoviz sincs !!! Szerintem ez fontosabb azert mint vagy 30 luxuskocsit venni s villogtatni oket, de izlesek es pofonok :)

Ha február 5-én volt pozitív az ovuteszt és másnap már negatív, mikor lehetett peteérésem és a fogantatás? Mennyi idős terhes lehetek?

Azon gondolkodom, hogy ugye a pozi teszttől 24-48 óra a tüszőrepedés, 24 óráig életképes a pete, szóval a pozi teszttől akár 3-4 nappal is később történhet a fogantatás...

Legjobb válasz: Én azt hittem, aznap pozi a teszt, amikor ovu van.

Én azt hittem, aznap pozi a teszt, amikor ovu van.
ezt napra pontosan nem fogja neked megmondani senki, szerintem elégedj meg annyival hogy ebben a pár napban.

Ha a Down és Edward szindrómára a számított kockázat 1:10000-hez, és negatív az eredmény, az mennyire jó?

Értem, hogy ha azt írják negatív, az nem rossz. Csak nem tudom, mennyitől lenne pozitív? Ez a tízezer elég magas szám?

Legjobb válasz: persze h jó !! ez alacsony kockázatot jelent!!....1 a 10 000 hez h beteg a baba.... szerinted ez nem jó szám ??

persze h jó !! ez alacsony kockázatot jelent!!....1 a 10 000 hez h beteg a baba.... szerinted ez nem jó szám ??
nekem 1:1500 és az is jó volt.egészséges kislányom van 2 éves
A kérdező hozzászólása: De, én is jónak látom, persze, de meglepõdtem, mert sehov nem írtak tartományokat, hogy most mikortól lenne rossz? És nem tudok mihez viszonyítani, mint más laboroknál. ÉLetkorfüggõ kockázat: 1:996 A béta-HCg szintem 27.8 mUml 0.69 MoM PAPP-A: 6.7 yg/mL 0.8 MoM Nem igazán tudom értelmezni ezeket, és nem áll mellettük referencia tartomány sem. Ezek jók? 12+0-n Értékeltem volna, ha bõvebb magyarázatot írnak mellé, de csak néhány számot kaptam, meg hogy negatív aminek örülök, csak ugye ezek esélyek. Nincs mitõl félnünk most, ugye?
10.000 ilyen eredményü gyerekböl 1 születik betegen. 1:150-töl küldenek el további vizsgálatokra, de még ha 1:50 hez sem tuti hogy beteg a gyermek. Amúgy sokmindentöl függ, sajnos Mo-n nem hisznek benne, hogy a kor is rizikó tényezö és ezt sok helyen nem veszik bele. mert ezt a vér, az UH , kor és családfa alapján nézik és kalkulálják ki. valahol csak vér és UH-t néznek és akkor magasabb érték lesz. De ilyen eredménynél még ha 40 éves vagy sem ront túl sokat.

Van itt valaki, akinek a babája kisebb vesemedence tágulattal született? Mennyi ideig kell kontrollra visszajárni nephrologiára (UH, vizelet, stb. ), ha már teljesen negatív minden lelet?

Legjobb válasz: A mi fiúnk 9mm-sel született,elõször 4 hónaposan kellett kontrollra mennünk,akkor 12mm-es volt vizelet negatív.Utána 10 hónapos volt,12mm maradt vizelet negatív,akkor az mondta gyerek nephrológus,hogy 1,5 évesen uh eredménnyel és vizelet mintával menjünk vissza és nyilván az lesz az utolsó kontroll.Mekkora a tágulat?

A mi fiúnk 9mm-sel született, elõször 4 hónaposan kellett kontrollra mennünk, akkor 12mm-es volt vizelet negatív.Utána 10 hónapos volt, 12mm maradt vizelet negatív, akkor az mondta gyerek nephrológus, hogy 1, 5 évesen uh eredménnyel és vizelet mintával menjünk vissza és nyilván az lesz az utolsó kontroll.Mekkora a tágulat?
A kérdező hozzászólása: Már több mint egy éve semekkora :-)))) (fertõzés szerencsére nem is volt...) Viszont állítólag protokoll szerint 3é korig kell 6 havonta kontrollra mennünk... bár megmondom õszintén, világosan emlékszem, amikor 1 évesen rákérdeztem, az volt a válasz, hogy 2é korig... Most meg majdnem leharapták a fejem, amikor értetlenkedtem, hogy fél év múlva ismét kell menni - ezért érdekelne, más hogy volt/van vele...

Két terhességi tesztet (Gravi HCG, Gabriel) is elvégeztem pár nap különbséggel és mind a kettő negatív lett. A Menstruációm 3 hete nem jött meg. Akkor most lehet hogy terhes vagyok? Mennyire megbízhatók ezek a terhességi tesztek ha negatívat mutat!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.

Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.
Szerintem sem vagy terhes. Az elsõ válaszoló nagyon jól megírta, hogy elõfordul, hogy kimarad a menstruáció. Állítólag a szervezetünk az egy év alatt egyszer "pihen". Nekem év elején volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt.Következõ hónaptól pedig szépen minden visszaállt. De ha most sem fog megjönni, akkor szerintem érdemes lenne dokihoz menned!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!