Találatok a következő kifejezésre: Ha a negatív (750 db)

Súlyzós edzésnél ha a negatív szakaszt lassan engedem akkor kevesebb ismétlést tudok csinálni mondjuk ez egyértelmű csak így nem tudok bedurrani, akkor is csináljam a lassabb negatív szakaszt?

Legjobb válasz: Pedig elvileg be kellene durranni akkor is. Használj nagyobb súlyt akkor, vagy "csalj bele" kicsit az utolsó 1-2 ismétlésnél minden sorozatban, így a negatív részen rendesen meg tudod dolgoztatni az adott izmot.

Pedig elvileg be kellene durranni akkor is. Használj nagyobb súlyt akkor, vagy "csalj bele" kicsit az utolsó 1-2 ismétlésnél minden sorozatban, így a negatív részen rendesen meg tudod dolgoztatni az adott izmot.

Ha a negatív kalóriás ételeket szimplán megpráolom =tehát csak víz) akkor negatív kalóriás marad?

Legjobb válasz: a "fogyókúrás" értelemben negatív kalóriás. tehát aminek a megemésztéséhez több kalóriát égetünk mint amennyit maga az étel tartalmaz.

A kérdező hozzászólása: a "fogyókúrás" értelemben negatív kalóriás. tehát aminek a megemésztéséhez több kalóriát égetünk mint amennyit maga az étel tartalmaz.
NINCS ilyen étel
Ez így van. Egész pontosan: NINCS ilyen étel. Ha napi 2000 kalóriára van szükséged, azt "elégeted" (=felhasználod), amit ezen felül megeszel, attól hízol.
A kérdező hozzászólása: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/20100107-unnep-utani-f..
szted milyen étel negatív kalóriás?
Igen, viszont azzal, hogy hideg vizet iszol lassítod az anyagcseréd.. szóval gyakorlatilag ugyanott tartasz:) tényleg nincs negatív kalóriás étel.
Nincs negatív kalóriás étel ! Sajnos pont azoknak az ételeknek az emésztése igényel sok kalóriát, amik amúgy is sokat tartalmaznak (pl. zsíros húsok) Egyetlen negatív kalória van, de az is csak elméleti: A hideg víz. 1 kalória hõmennyiség 1 g. vizet képes 1 °C-al felmelegíteni. 1 Kcal 1000 kalória, tehát ha megiszol 1 liter 16 °C -os vizet, akkor megközelítõleg 20 Kcal szükséges, hogy a szervezeted 36°C-ra melegítse azt. És ez is csak elmélet....
Nem, a káposzta sem ilyen étel. Ez egy humbug. Nincs negatív kalória.
Pl a káposzta ilyen étel... Legalább is én így hallottam. És igen, "negatív kalóriás" marad.
Akkor ne negatív kalóriának, hanem relatív negatív kalóriának hívjuk, és a probléma meg is van oldva! :D

Ha a negativ jel halványabb de a pozitiv erősen piros lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nincs olyan hogy negatív jel, meg pozitív jel..két csík van, ha csak az egyik piros az nega, ha mind a kettõ az pozitív az erõssége miatt megismételheted két nap múlva, de szerintem te pozitívat láttál..Az egyik csik ami elõször jelenik meg az csak mutatja, hogy a teszt mûködik, ha késõbb lesz még egy csik kb 5 perc akkor pozitív az eredmény.Ha nem lesz rögtön pisizés után egy csík akkor hibás a teszt és nem értékelhetõ. Két csík=baba

Nincs olyan hogy negatív jel, meg pozitív jel..két csík van, ha csak az egyik piros az nega, ha mind a kettõ az pozitív az erõssége miatt megismételheted két nap múlva, de szerintem te pozitívat láttál..Az egyik csik ami elõször jelenik meg az csak mutatja, hogy a teszt mûködik, ha késõbb lesz még egy csik kb 5 perc akkor pozitív az eredmény.Ha nem lesz rögtön pisizés után egy csík akkor hibás a teszt és nem értékelhetõ. Két csík=baba
Elottem szólóval egyet értek, teljes mértékbe!!!!

Mit csinála a Paypal, ha a negatív balance-ot nem fizetem vissza?

Eladtam x dolgot interneten. Az ember megkapta a cuccot, ki is fizette paypalon keresztül ($220). Utána késöbb vissza vette a pénzt..(Avval az indokkal, hogy nem õ fizetett az õ felhasználóját feltörték, és más küldte helyette VPN/Proxy-t használt). A paypallal folyamatosan levelezgettem, hogy mi az, hogy vissza adják neki a pénzt..stb. Küldtem nekik a bizonyítékokat és mindent, de folyamatosan csak azt írták, hogy a másik fél nem engedélyezte a tranzakciót, így vissza utalták neki a pénzt.(A pénzt amikor kifizette, már az nap levettem a bankártyámra, így a pénz a bankártyámon van). De mit csinálnak, ha nem egyenlítem ki Paypalon a számlámat? Mivel nem vagyok hajlandó bûnözöknek és scammer oldalnak vissza fizetni ezt a pénzt. A másik dolog, hogy amikor valaki vissza akarja venni a pénzt egy claimot kell nyitnia, ahova te is beírhatsz, és válaszolhatsz a saját védelmedben, nah ez a claim instant bezárult és akkor kaptam meg a levelet, hogy volt ilyen amikor már lezárták.. Tehát alapból a tranzakciónál védekezni sem tudtam, másrészt én sem engedélyeztem, hogy azonnal vonják le a pénzt kérdés nélkül. Ez olyan dolog, hogy valaki utal pénzt mondjuk az OTP bank kártyámra, elmegyek az automatához kiviszem a pénzt, utána az OTP minuszba viszi, mert a másik fél vissza vette, vagy nem akarta elküldeni, és nekem ezt vissza kéne fizetnem. Hát miért kéne? Harmadik fél hibázott és nem én. De vissza térve a kérdésre, mit csinálnának ilyenkor, lehetnek belõle komolyabb problémáim?

Legjobb válasz: Ha a PayPal fiókod mínuszba kerül, függetlenül annak okától, egy ideig várnak, aztán átadják behajtásra.

Ha a PayPal fiókod mínuszba kerül, függetlenül annak okától, egy ideig várnak, aztán átadják behajtásra.

Ha a negatív csík alatt látok egy fényben fehér átlátszó csíkot, akkor nem vagyok terhes sajnos. Ugye? Csak néhány tünetem van.

köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Nem pozitív sajnos a teszt.... Amit látsz, az a csík helye lenne. Nem lehet, hogy korán próbálkoztál?

Nem pozitív sajnos a teszt.... Amit látsz, az a csík helye lenne. Nem lehet, hogy korán próbálkoztál?
Szerintem ha késik, pár nap múlva próbáld meg egy másik teszttel! Egyébként mivel teszteltél! Ajánlom neked a Clearblue-t. Az egyik legmegbízhatóbb! Szórítok, hogy sikerüljön neked a baba! :) Veled vagyok!

Megnéznétek? én negatívnak látom. Több mint egy hónapja volt az eset, ha a terhességtől lennék rosszul, már kimutatná teszt?

valaki legyen szíves tegye át negatívba. köszönöm

Legjobb válasz: Sajnos én nem tudom neked negatívba áttenni,de én is negatívnak látom.Szerintem már erõs pozitívnak kellene lennie ha egy hónapja volt a dolog.Lehet más miatt késik.Most reggel elsõ pisibõl csináltad?

Sajnos én nem tudom neked negatívba áttenni, de én is negatívnak látom.Szerintem már erõs pozitívnak kellene lennie ha egy hónapja volt a dolog.Lehet más miatt késik.Most reggel elsõ pisibõl csináltad?
Negatív, hát nem látod?
A kérdező hozzászólása: Igen, most reggel.
Egy hónap után már leugrana a csík a tesztrõl, ha pozitív lenne. Szóval ez tök negatív.

Mi történik ha két negatív entitással élõ személy találkozik? Milyen lesz a kapcsolatuk?

Az egyikük 100 %, hogy entitással él, a másikuk még kétséges, de igen erõs a gyanúm rá. Tehát milyen lehet köztük élõ emberek közt a viszony, ha negatív entitás tapad hozzájuk?

Legjobb válasz: Mivel két negatív szám szorzata mindig pozitív, ezért gondolom pozitív lesz a kapcsolatuk (már csak abból kifolyólag is, hogy mindketten negatívak, így egyet fognak érteni egymással).

Mivel két negatív szám szorzata mindig pozitív, ezért gondolom pozitív lesz a kapcsolatuk (már csak abból kifolyólag is, hogy mindketten negatívak, így egyet fognak érteni egymással).
Az entitások nem lesznek hatással rájuk, általában csak az adott személyre vannak(rajtam is van "valami"). Ahogy a felettem lévõ írta, valószínûleg jól ki fognak egymással jönni:)
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Honnan veszed, hogy egymást szívatják majd a hülyeségeikkel? Egyikük sem tudja, hogy entitás van rajta! Az, akirõl 100 %-os bizonyossággal állítom (legyen Õ "A"), hogy így él: Évekkel ezelõtt egy haverja (legyen Õ meg "B") öngyilkos lett. "A" családja szerint azóta iszik, mióta "B" meghalt. Én az öngyilkosság után kerültem kapcsolatba "A"-val, és rajtam nincs entitás! Egy metamorf masszázs után, a masszázst végzõ, azt mondta látott egy sarki kocsmát. Ezután meséltem el neki, hogy "B" családjának van egy sarki kocsmája, oda járt össze a társaságuk, így "A" is. "A" amikor részeg, mindig azt mondja, hogy "egy jó kötél mindent megold". "B" a kocsmában akasztotta fel magát. "B" édesanyja a halála után sokáig mondogatta "A"-nak, hogy "jaj ("A") kisfiam, te úgy hasonlítasz az én kisfiamra ("B"-re). Nem tudok képet mutatni mindkettõrõl ("B"-rõl nincs képem, meg amúgy sem), de ha valakik, akkor Õk ketten igazán nem hasonlítanak egymásra. Igen, talán "B" (vagyis csak már mint entitás) majd "kinyírja" "A"-t, oly módon, hogy öngyilkosságra kényszeríti, de nem az a másik ember, akirõl úgy gondolom, hogy szintén hozzá tapad egy lélek. Ez a másik ember szintén nem gondolja azt, hogy entitás van rajta. "A" nem hisz az ilyesmiben, vagy csak fél beismerni azt, hogy ilyesmi megtörténhet, akárkivel. Még veled is kedves utolsó válaszoló. Mielõtt azt hinnéd az entitásod megjelenik minden este az ágyad lábánál, nézz utána, mirõl van szó.

17 napja késik a 11. napon negatív volt a teszt holnapis csinálok 1et ha azis negatív lesz akkor lehetséges, h enyit késsen terhesség nélkül vagy csak a teszt nem mutatja ki?

olvastam, h lehet, fogyókurától, meg időjárástól, fogyózom, de nem olyan durván, a mostani időjárástól lehetséges? ja és csak óvszerrel védekezünk, de azt elejétől a végéig

Legjobb válasz: Hát ha 17 napja késik és a késést követõ 11. napon negatív lett a teszt, akkor szerintem nem vagy terhes. De azért még csinálj egyet. Amúgy hormonális problémától is lehet, ami mondjuk eddig nem volt, most meg van. Vagy az is lehet, hogy csak simán most kimarad egy hónap, mindenféle különösebb ok nélkül.

Hát ha 17 napja késik és a késést követõ 11. napon negatív lett a teszt, akkor szerintem nem vagy terhes. De azért még csinálj egyet. Amúgy hormonális problémától is lehet, ami mondjuk eddig nem volt, most meg van. Vagy az is lehet, hogy csak simán most kimarad egy hónap, mindenféle különösebb ok nélkül.
Szerintem dokit mindenképpen keress, nézetni kellene egy hormonsort, abból meg tudja állapítani, mi lehete a gond.
ne haragudj hogy itt kérdezgetek, de tényleg MINDENKÉPP írd meg hogy mi volt, mi lett, mi van, hogy vagy...mert hasonló helyzetem van, és fontos lenne köszönöm szépen!!!!
történt azóta feljemény???
A kérdező hozzászólása: most szerdáig várok, úgynézki nemfog megjönni szóval irány a nõgyógyász=/ még szerdán csinálok egy tesztet ha azis negativ tehát ha még a 35.napon is negativ akkor vértfognak venni?:S
szia! nem tudom, de egyáltalán nem biztos h vért vesznek. De ha esetlegvmi okból mégis, NEM BAJ, semmi az egész, csak ne nézz odda és kész, picit szúr aztán ennyi. a lényeg h kiderüljön mi a gond, lehet h semmi komoly. szorítok, ne félj. írj még h mi történt!!!köszi
A kérdező hozzászólása: tegnap reggel csináltam még 1 tesztet azis negatív lett, aztán egésznap görcsölt a hasam és végülis este megjött, de még nem normálisan lehet, h ennek az az oka, h azóta csak feküdtem/aludtam vagy lehet, h most amugyis ilyen kis furán leszmeg, mert azért elég sokat késett. barátom volt herbáriában cickafarkfûért, mert elvileg az használ, de mire ideért pont nem kellett már=D viszont aztmondta neki az eladó, h a fogyókurától lehet. Ja és mostanában sok kis problémám is adódott, mint kiütések, nehezen gyógyuló tetoválás, állandó körömtörés tehát rossz fogyókurát csináltam és legyengült az immunrendszerem és valószinûleg ezért nem jött meg. Köszönöm a válaszokat egyébként=)
szia! na hát örülök akkor, remélem minden rendben lesz.
Az mindenképpen egy súlyos zavar ha ennyit késik ha eddig aránylag idõben jött eddig. Mindenképpen keress fel egy orvost még ha nem is lennél terhes, hiszen mondtad hogy védekeztek. Igaz abban az esetben is elõfordulhatnak balesetek, de mindenképpen kell egy vizsgálat, hogy mi is okozhatja a problémát.
A kérdező hozzászólása: Utánanéztem ennek a 2 betegségnek, nem érzékelek hasonló tüneteket
A kérdező hozzászólása: még mindig semmi
Korábban mindig rendszeresek voltak a cilusaid? Ha igen egyszeri dologról lehet szó, ha nem, valószínû hormonális probléma állhat a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Csinàltam még egyet mais de csinàlok reggel is, am ezis negativ volt
A kérdező hozzászólása: Jahm és àltalàban késik pàrnapot, de max 1 hetet enyit még sosem
Kedves kerdezo!ugy fest ez egy ilyen honap, nekem is mar tobb, mint egy hete kesik, soha nem volt ilyen, teszt negativ, voltam orvosnal o sem latott semmit a nyalkahartyam 5mm de van egy 10mm es tuszom!Elkuldott vervetelre, talan abbol tobbet tudok majd! Szerintem te is menj dokihoz, mert ez azert nem jatek!
A kérdező hozzászólása: 3. Teszt is negativ, hàt én még kicsit azért vàrok az orvossal, mert rettegek a vérvételtõl:$
Nekem egyszer szintén késett 17 napot, nem volt peteérésem.stresszes volt az a hónap. Ha továbbra sem jön meg érdemes utánanézni.
van azóta valamI, ?? hasonló a helyzetem és kiváncsi vagyok fontos lenne, köszönöm!
Szerintem keress egy endokrinológust és érdemes lenne Pcos, illetve inzulinrezisztencia irányában nyomozni.
A kérdező hozzászólása: Màr megoldodott a probléma, legalàbbis erre a honapra. Elég valoszinu, h a helytelen tàplàlkozàssal rontottam el a dolgokat.

Ha a terhességi tesztem már negativ, akkor azt jelenti, hogy már nem lehet semmi probléma és teljesen kiürült a szervezetem? Valakinek van negativ tapasztalata?

Legjobb válasz: Mitõl ürült ki a szervezeted? Terhes voltál , volt pozitív teszted és most negatív lett?

Mitõl ürült ki a szervezeted? Terhes voltál , volt pozitív teszted és most negatív lett?
A kérdező hozzászólása: Igen, terhes voltam, nem akartam egy teljes élettörténetet leírni, gondoltam igy is érthetö, bocs, ha egy picit érthetetlenül fogalmaztam.Nem vagyok túl jó passzba!
Ha nincs se vérzés, se hasi görcsök, akkor sztem minden rendben van. Fel a fejjel! Általában érdemes a vérzéskimaradás után akár 3-4 hetet is várni az elsõ teszttel. Persze az ember türelmetlen amikor babát szeretne. Csak így talán megkíméli magát az esetleges csalódásoktól. Egyébként azt mondják a nõk sokkal többször esnek teherbe annál, mint amit észrevesznek. Csak sokszor mindenféle okokból már az elsõ napokban vetéléssel végzõdik. Így max. annyit észlelsz, hogy pár napot késett, vagy a szokásosnál jobban fájt a hasad.

Mi történik, ha a vércsportom A negatív?

Most mondta a véd?n?, hogy ilyenkor kell ellenanyagot sz?rni, mert párom RH pozitív. Milyen id?közönként?

Legjobb válasz: Gondolom te irtad a másik kérdést is, akkor itt kiegészitem. Ha az egyik fél negativ a másik fél pozitiv, akkor általában lehetséges hogy gondok léphetnek fel.ezt tulajdonképpen én sem értem igazán, de anyáméknál is ugy volt hogy anyám pozitiv apám pozitiv és mivel öcsém pozitiv lett én pedig negativ igy azt mpondta az orvos hogy valoszinû egy harmadik gyerekkel már lehet hogy komplikáciok lennének. ezt én sem értem hogy mért.

Gondolom te irtad a másik kérdést is, akkor itt kiegészitem. Ha az egyik fél negativ a másik fél pozitiv, akkor általában lehetséges hogy gondok léphetnek fel.ezt tulajdonképpen én sem értem igazán, de anyáméknál is ugy volt hogy anyám pozitiv apám pozitiv és mivel öcsém pozitiv lett én pedig negativ igy azt mpondta az orvos hogy valoszinû egy harmadik gyerekkel már lehet hogy komplikáciok lennének. ezt én sem értem hogy mért.
Azért lehet következõ gyereknél probléma, mert az anya szervezete akkor már eleve tartalmazhatja az ellenanyagot és fejlõdési rendellenességet okozhat. Nem kell megijedni, ez megelõzhetõ, pont ezért nézik az összeférhetetlenséget az elsõnél és közbelépnek (esélye kb 17%). Injekcióval megakadályozzák az ellenanyag termelését, vagy esetleg a késõbbi (2., 3.) magzatot vérátömlesztésben részesítik. Idáig nem fogsz eljutni. nyugodj meg, minden rendben lesz!
nyugi a 28-29.heten kapsz egy injekciot a fenekedbe ami kicsit csip es a szules utan megnezik a babat hogy + vagy - ha poz kapsz meg egy szurit 72 oran belul.a tovabbi terhessegedkor is ugyanez.en a masodikat csinaltam a mult heten

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!