Találatok a következő kifejezésre: Ha a napos szünetben nem jött (2 db)

Ha a 7 napos szünetben nem jött meg, folytassam a gyógyszert?

Legjobb válasz: Ha kizárható a terhesség fennállása, akkor igen, lehet folytatni a gyógyszer sszedését, ugyanis a hormonrendszer megbolygatásával elõõfordulhat ilyesmi, ám ha fenn áll a terhesség lehetõsége semmiképpen nem szabad folytatni a fogamzásgátló tabletta használatát. Érdemes lenne felkeresned nõgyógyászodat!

Ha kizárható a terhesség fennállása, akkor igen, lehet folytatni a gyógyszer sszedését, ugyanis a hormonrendszer megbolygatásával elõõfordulhat ilyesmi, ám ha fenn áll a terhesség lehetõsége semmiképpen nem szabad folytatni a fogamzásgátló tabletta használatát. Érdemes lenne felkeresned nõgyógyászodat!
Gondolj vissza az elmúlt hónapra, történt valami olyan ami miatt teherbeeshettél? Hánytál, hasmenésed volt a bevételt követõ 4 órán belül? Esetleg elfelejtetted bevenni és nem pótoltad 12 órán belül? Ha ezekre nem a válasz, akkor szedd tovább és ha a köv. mensid sem jön meg, akkor menj orvoshoz! (ez a tájékoztatókban is így van)
én nem folytatnám a helyedben..:S nyilván nem ok nélkül nem jött meg. elmennék orvoshoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!