Találatok a következő kifejezésre: Ha a napos diéta mellett (2 db)

Ha a 90 napos diéta mellett káposztaleves kapszulát szedek, azzal ártok vagy használok?

Legjobb válasz: Szerintem nem ártasz,de nem is használsz vele.Nem ártasz,mert elvileg minden nap lehet /gyüminapot kivéve/zöldséget enni,de nem is használsz vele.A káposzta jó rostos étel, jobb természetes állapotában fogyasztani.Még jól is tudsz lakni vele,kevés kalóriával.De a 90 napos /betartással/ amúgy is jól mûködik.

Szerintem nem ártasz, de nem is használsz vele.Nem ártasz, mert elvileg minden nap lehet /gyüminapot kivéve/zöldséget enni, de nem is használsz vele.A káposzta jó rostos étel, jobb természetes állapotában fogyasztani.Még jól is tudsz lakni vele, kevés kalóriával.De a 90 napos /betartással/ amúgy is jól mûködik.

A 90 napos diétát szeretném elkezdeni. Két pici gyerek mellett nem nagyon van időm ténylegesen sportolni, viszont szinte egész nap pörgök. Akkor is lehet fogyni, ha "csak" a takarítást csinálom, és nem megyek mondjuk edzőterembe?

Legjobb válasz: Lehet...de az a leghatásosabb ha egyik nap csak a gyümölcsöt a másiknap csak húst harmadnap csak zöldságet .....esetleg tésztát!!! ez nagyon hatásos de ha elkezded minimum egy hónapig csináld!!

Lehet...de az a leghatásosabb ha egyik nap csak a gyümölcsöt a másiknap csak húst harmadnap csak zöldságet .....esetleg tésztát!!! ez nagyon hatásos de ha elkezded minimum egy hónapig csináld!!
elismerésem! biztos lehetsz benne, hogy a két pici gondoskodni fog az edzésedrõl.Fogyni fogsz bízz magadban, ha jobb idõ van menj a lurkókkal szabadba:) tuti siker lesz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!