Találatok a következő kifejezésre: Ha a napos diéta (63 db)

Ha eddig a sok édességtől elhíztam és elzsírosodott a májam, akkor a 90 napos diéta nem fog kinyírni?

Arra gondolok, hogy a pl. a májamtól most megvonok minden "jót". Nem lesz durva ez a diéta?

Legjobb válasz: A 90 napos diétával és társaival az a legnagyobb gond, hogy egysíkú. És ezért fogysz. Életed végéig nem csinálhatod ezt, mert beledöglesz ezért a letelt hetek után visszaállsz rendes étkezésre és szépen vissza is hízód amit elvesztettél. Mi lenne ha életmódot váltanál? Megnyomnád az egészséges ételeket, meg mindent ami jót tesz a májadnak és életed végéig folytathatnád. He? Én világ életemben kövér voltam, anyám kiskoromba kipróbáltatott velem mindenféle diétát. (igen még a hírhedt 90 naposat is) És ha volt is eredmény nem tartott sokáig. Mióta viszont egészséges ételeken élek azóta nyugodtan ehetek pizzát is, mert nem hízok tõle. össz 35 kg-tól szabadultam meg.

A 90 napos diétával és társaival az a legnagyobb gond, hogy egysíkú. És ezért fogysz. Életed végéig nem csinálhatod ezt, mert beledöglesz ezért a letelt hetek után visszaállsz rendes étkezésre és szépen vissza is hízód amit elvesztettél. Mi lenne ha életmódot váltanál? Megnyomnád az egészséges ételeket, meg mindent ami jót tesz a májadnak és életed végéig folytathatnád. He? Én világ életemben kövér voltam, anyám kiskoromba kipróbáltatott velem mindenféle diétát. (igen még a hírhedt 90 naposat is) És ha volt is eredmény nem tartott sokáig. Mióta viszont egészséges ételeken élek azóta nyugodtan ehetek pizzát is, mert nem hízok tõle. össz 35 kg-tól szabadultam meg.
Ahogy az elsõ írja. Egészséges ételek: hús és zöldség. Ennyire egyszerû. A diéta nem arról szól, hogy éhezel. Tudod mi az éhség? A szervezeted így próbál jelezni, hogy tápanyaghiány van, ezért bontani fogja az izomzatot, ha nem eszel. Jól hallottad, nem a zsírt! Ezért van az, hogy a modellek pl 40 kilósak, viszont az a 40kg az csont és zsír. Semmi izom, ezért annyira undorítóak. Legalábbis férfi szemmel. A 90 napos diéta pont nem éheztet, viszont a szemét mértéktelen zabálásával éri el, hogy lefogyd a zsírréteg alatt lévõ izomzatod jelentõs részét. Így pörögni fognak lefele a kilók, viszont az nem zsírból fog lemenni, csak azt hiszed. Szarul fogsz kinézni. Van benne egy fehérje, egy keményítõ, egy szénhidrát, és egy gyümölcsnap. A fehérjenap annyira nem vészes, mivel ehetsz fehérjét is. A többi három viszont katasztrófa. Nem is értem, miért van szétszedve, mivel a keményítõ és a gyümölcscukor is szénhidrát. A testzsír csökkentése csak úgy érhetõ el, ha megemeljük a fehérjebevitelt, és minimalizáljuk a szénhidrátot. Ez a rendszer pedig pont az ellenkezõjét teszi, ezért ellenkezõ hatást is vált ki. Leírok egy értelmes diétát, ha megengeded. A neve: egészséges táplálkozás. Egyél minden nap minimum 3-4 alkalommal húst, lehetõleg soványat. Szárnyasok, halak, marha, stb. Vagy lehet tojás, túró, meg ilyenek, amikben fehérje van. Tévedés ne essék: a tej 3% fehérjét tartalmaz csak. Ne igyál tejet. Egyél minden étkezésedhez zöldséget. Lehetõleg minél több félét. Az ételeket készítsd el változatosan, finom legyen, így nem fogod megunni. Ne egyél édességet! Egyél helyette pl gyümölcsöt, vagy ha edzel valamit, akkor utána mehet valami minõségi fehérjepor, egészséges, és még finom is. Ha minden áron édesség kell, iktass be heti 1 napot, amikor eheted meghatározott idõpontban. Így hozzászoksz, hogy csak akkor eszed, így máskor könnyebb ellenállni. Ha a sok édességtõl zsírosodott el a májad, akkor valószínû, hogy rendbe is fog jönni így, bár ehhez egy orvos gondolom jobban ért. Bár velük is vigyázz, ne bízz meg bennük túlságosan, mert rengeteg az idióta közöttük. Tapasztalat.
A 90 napos nem károsabb mint az eddigi hízós életmódod. De bármikor meghalhatsz elméletileg az ergya életmód miatt, ezen nem segít, nem ront a 90 napos. Miért nem javítasz inkább...

7 napos dietat csinalok. Baj ha a levesbe rakok eros pistat?

A levesben van: kaposzta repa hagyma zeller paprika paaradicsompure erospista nelkul nemigazan izlik :S de vegulis azis paprika, nem? :D

Legjobb válasz: Az erõs pista nem baj. A 7 napos diéta az baj. Hízni akarsz? Mert akkor jó úton jársz.

Az erõs pista nem baj. A 7 napos diéta az baj. Hízni akarsz? Mert akkor jó úton jársz.
A csípõs ételek serkentik az emésztést, tehát nem baj. A baj valóban a 7 napos káposzta leves diétáddal van, leírom miért. 1. max. 3 napig lehet bírni, utána könyörögni fogsz egy vajaskenyérért. 2. ha végig is csinálod nagy kínok között, amint több kalóriát viszel be, mint amennyit a kápi levessel bevittél, hízásnak indulsz. 3. egy hét alatt a szervezeted kiéhezik, az idegrendszered tönkremegy és zabálásba kezdesz, ami szintén hízáshoz vezet. Összeségében hidd el, tapasztalatból írom, az ilyen villámdiétáknak semmi értelme. Olyan változás kell az életedben, ami minden nap erõfeszítés nélkül kivitelezhetõ, és természetes dolog lesz a fogyás. Pl. életmódváltál. Elég, ha kevesebbet eszel, vagy elhagyod a vacsorát. Odafigyelsz, mit eszel és fõleg, h mennyit.

Úgy is hatna a 90 napos diéta ha nem tartanék gyümölcs napot?

Régebben csináltam az egyik nyáron, nem is volt gond. de most egyszer?en nem bírom ki a munkahelyemen a napot gyümölccsel.Mindent betartanék, nem enném túl magam, és mozognék is.

Legjobb válasz: szerintem a 90 napos diéta egy kamu és nem mûködik,de te tudod.

szerintem a 90 napos diéta egy kamu és nem mûködik, de te tudod.
Szerintem nem. Jóformán ez a két nap adja, hogy fogyni kezd valaki: a gyümölcsnap, meg a keményítõ nap, feltéve, hogy zöldségeket eszik, és nem krumplit meg rizst.
A 90 napos diéta igenis használ. Jómagam 17 kg-ot fogytam le vele, és egy éve nem is híztam vissza. Gyümölcsnapon ha már nem bírtam, ettem mogyorít, mandolát, diót. ittam 100%-os gyümölcslevet. Így ki lehet bírni, és éppoly hatásos. Kitartás!
Én nagyon régen csináltam meg, amikor még TESTKONTROLL volt a becsületes neve, és abban nem szerepelt gyümölcsnap, vagy én nem csináltam, de 3 hónap alatt lement 15 kiló és azóta sem jött vissza! Szóval szerintem ha csak ezen múlik , hogy megcsináld, akkor csináld igy.


Ha lefogyok a 90 napos diéta segítségével, utána könnyebben tudok majd mozogni?

18 éves, 172 cm magas, 72 kilós lány vagyok. Ha gyalogolnom kell felfené 4 emeletet, teljesen kivagyok a végén... :S 90 napos diéta segíthet?

Legjobb válasz: És a 90 nap után mi lesz???? Nem 90 napos diéta kell, hanem életmódváltás ami egy életen át tart... Lefogysz, utána visszatérsz a [email protected] kajákhoz, nem mozogsz, visszaszedsz mindent, meg még egy kicsit többet.

És a 90 nap után mi lesz???? Nem 90 napos diéta kell, hanem életmódváltás ami egy életen át tart... Lefogysz, utána visszatérsz a [email protected] kajákhoz, nem mozogsz, visszaszedsz mindent, meg még egy kicsit többet.
A kérdező hozzászólása: természetesen a diéta után az életmódváltás következik :)
Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el az összes ilyen agyatlan diétát ! 1000% -ra mondom, hogy nem fogsz lefogyni, sõt a késõbbi esélyeid is romlanak miatta.
A válasz : IGEN ! Figyelj, 2. válaszoló, ne légy kisbaba, oké, mert a fogyás ténleg nagy elõny a mozgásban, mert sokkal könnyebben tudsz mozogni ha nincs rajtad 10 kiló súlyfelesleg, ez logikus ! NEM ? Bár énsem ajánlom a fogyókúrát hosszú távra, de idõlegesen fogyhatsz és igy majd jobban tudsz sportolni, mert az kell ha megakarod õrizni a testsúlyod. Persze akkor is csak mértékletesen egyél, 3 fõétkezés+ 2 nass és az legyen egészséges kaja, de erre majd visszatérsz késõbb, sztem elõszõr érd el a célod, ha megvan a diéta eredménye akkor még beszélünk a többirõl !

Valaki kipróbálta már a 13 napos diétát, amivel 8 kilót lehet fogyni? Ha igen mennyit fogyott tőle?

Legjobb válasz: Millió diéta van, én kipróbáltam egyet, ami pont 13 napos volt, ha jól emlékszem. (A dán királyi család diétája néven futott) A párom akart igazából fogyni, én szolidaritásból csináltam vele végig. :) Neki sikerült is a 8 kiló, de tényleg mindent betartottunk. Nekem kb. 4 kiló ment le, de ebbõl csak kb. 2 volt a feleslegem. Tehát nyilván ez függ attól is, hogy mennyibõl akarsz fogyni. Egyébként ebben azt ígérték, hogy mivel az anyagcserét gyorsítja fel, nem hízod vissza, amit leadtál, no, de ha utána visszatér az ember a "menzakoszthoz", elõbb-utóbb újra visszaáll a régi "rend".

Millió diéta van, én kipróbáltam egyet, ami pont 13 napos volt, ha jól emlékszem. (A dán királyi család diétája néven futott) A párom akart igazából fogyni, én szolidaritásból csináltam vele végig. :) Neki sikerült is a 8 kiló, de tényleg mindent betartottunk. Nekem kb. 4 kiló ment le, de ebbõl csak kb. 2 volt a feleslegem. Tehát nyilván ez függ attól is, hogy mennyibõl akarsz fogyni. Egyébként ebben azt ígérték, hogy mivel az anyagcserét gyorsítja fel, nem hízod vissza, amit leadtál, no, de ha utána visszatér az ember a "menzakoszthoz", elõbb-utóbb újra visszaáll a régi "rend".
hasonlóképp gondolom az elsõ hozzászólóhoz, kiegészítve, hogy ha igazán le akarsz fogyni, akkor ez nem segít! aki fogyni akar, felejtse el a fogyókúrát-már a neve is hordozza a sikertelenséget-ugyanis azt jelenti, hogy egy ideig tart, majd vége. egyedüli megoldás az életmódváltás-remélem érzed a különbséget-azaz, ha el tudod határozni magad, hogy mostantól-egész életedben máshogyan élsz, eszel!-kevesebbet, mint eddig! én egyébként azt mondanám, hogy felesleges mindenféle élvezetes étektõl megtartóztatni magad, inkább a kissé kevesebbre tedd a hangsúlyt és akkor ha nem is 13nap alatt, de lassan-lehet évek alatt, de elnyered a versenysúlyod. :D..és ez nem is jöhet vissza, hiszen egész életedben tart! ez komolyabb döntés , mint elsõre látszik, de ára van-jól gondold meg-forgasd magadban-hagyd érlelõdni, hogy tényleg, valóban akarsz e ilyen élethosszig tartó változást -és ha igen, akkor hajrá! fogyókúrát meg felejtsd el! egyébként pár étkezés után a gyomrod is hozzászûkül a kicsit kevesebbhez és meglesz ugyanúgy a telítettségérzésed, legfeljebb nem az a puffasztó, de jóllakottság...éhezni semmiképpen ne éhezz, mert egy idõ után úgysem bírod és "megjutalmazod" magad! :D tehát lassan-kis lépésekben-de életed végéig! sok sikert!
én is csináltam:D másfél hét szenvedés utáán a mérlegre állva csak 2 kilo minuszt mutatot:@:@:@ és kijött az aranyerem is tõle:S:S:S senkinek nem ajánlom SENKINEK!!!!! a joisten mencsen h kiporbáljátok
Sziasztok! Újonnan csatlakozók és aktív résztvevõk figyelmébe ajénljuk a 13 napos diétáról szóló blogunkat, ami most indult: http://www.tizenharomnapszenvedes.blogter.hu Gyertek, írjatok, osszátok meg tapasztalataitokat és bátorítsatok, kezdjéltek el velünk, vagy röhögjetek rajtunk egy jót :)

16 éves lány vagyok, 158 cm, és kb.59 kg. Szeretném elkezdeni a 90 napos diétát, kb mennyit fogyhatok vele? Light colát szabad inni a diéta során? Az probléma, ha megszakítom a diétát egy hétre, de azután folytatom?

Legjobb válasz: Nem javaslom a diétát. Ugyanis dietetikai szemszögbõl nincs rá szükséged. Ha nem vagy elégedett az alakoddal járj el konditerembe és formáld az alakod.

Nem javaslom a diétát. Ugyanis dietetikai szemszögbõl nincs rá szükséged. Ha nem vagy elégedett az alakoddal járj el konditerembe és formáld az alakod.
Szerintem sincs szükséged diétára, pláne nem 16 évesen. Ha az alakodon szeretnél változtatni, inkább izmosíts. Ja, de ha 1* mégis elkezded, akkor légy kitartó, mert szünetekkel semmi értelme.
22 éves korig nem szabad fogyókúrázni, mert a szervezet nem nélkülözhet semmit a fejlõdés során, még akkor sem, ha túlsúlyosnak tartod magad. Ha nagyon nem bírod ki, menj el dietetikushoz, esetleg segíthet egészségesebb és kevésbé kalóriadús étrend kialakításában úgy, hogy közben nem kockáztatod az egészségedet. Ha most egy ostoba diéta során fontos anyagokat megvonsz a szervezetedtõl, örökre elronthatod azt.

Hétfőn kezdem a diétát! Szerintetek ha a 90 napos mellé szedem a Whey pro-t nem fog hátráltatni a fogyásba?

15éves vagyok 90 kg...akarok fogyni de egybe izomtömeget is növelni..

Legjobb válasz: NINCS egyszerre zsírbontás és izomépítés! Olvass sokat a body.builder.hu-n. A whey pro csak tiszta fehérje, bajod nem lesz tõle, edzés után szinte kötelezõ. De a 90 napos helyett egy normális, kiegyensúlyozott cukor és lisztmentes diétát tartanék, plusz az edzés, ami abban segít, hogy fogyás alatt is megtartsd az izomzatod, és na azt bontsa el a tested.

NINCS egyszerre zsírbontás és izomépítés! Olvass sokat a body.builder.hu-n. A whey pro csak tiszta fehérje, bajod nem lesz tõle, edzés után szinte kötelezõ. De a 90 napos helyett egy normális, kiegyensúlyozott cukor és lisztmentes diétát tartanék, plusz az edzés, ami abban segít, hogy fogyás alatt is megtartsd az izomzatod, és na azt bontsa el a tested.
Még valami... hagyj a héten 1 olyan napot, amikor nincs semmi edzésed. Kell a pihenõ.
Mivan??? Jól olvasom? 90 napos? Protein és edzés mellett? Ez ugye csak vicc? Ezt sürgõsen felejtsd el! (90 napos baromságot)
Azt is fejbelõném aki a 90napos öngyilkosságot kitalálta

Szerintetek, ha már 4 hónapja update szerint étkezem, és beiktatok egy 7 napos diétát, s modjuk sikerül leadnom x kg-t, akkor is visszajön utána a duplája?

Tehát utána is egészségesen étkezem!! Eddig 7 kg ment le ezen életmód szerint.

Legjobb válasz: Húú, most olvasom , milyen durva ez a 7 napos diéta, lehet visszavonom a kérdésem. :-)) Azért egy kávéval délig kibírni... lehet el is szédülnék. Végülis az a baj, hogy most nem tudok mozogni járni, és csupán az étkezéssel fele olyan gyorsan mennek a kilók, mint amikor futottam.

A kérdező hozzászólása: Húú, most olvasom , milyen durva ez a 7 napos diéta, lehet visszavonom a kérdésem. :-)) Azért egy kávéval délig kibírni... lehet el is szédülnék. Végülis az a baj, hogy most nem tudok mozogni járni, és csupán az étkezéssel fele olyan gyorsan mennek a kilók, mint amikor futottam.
Szerintem ha mûködik az update és nem szenvedsz, akkor ne variálj. Ha nem eszel, tartalékolni fogsz, aztán kezdheted az egészet elölrõl. Gondolom az elmebeteg bécsi diétáról van szó, ott kell kávét inni éhgyomorra. Csak azt felejtették el, hogy az gyomorfekélyt meg mindenféle izgis dolgokat okoz. Az updatenek is az a lényege, hogy normálisan reggelizz, akkor miért akarsz belevágni annak az ellenkezõjébe? Ne kapkodj, mert meglesz a bõjtje: visszahízol még többet. Nem lehet koplalni.
A kérdező hozzászólása: bocsi, "menjünj=menjünk"

Ha a 90 napos diétába délelőtt folyamán beiktatok egy péksütit vagy szendvicset akkor az egész diéta elveszi az értelmét?

Sajnos tegnap nem mentem el boltba, testvéreim megették a gyümölcsöt este, és így nem tudok mit vinni iskolába . Egy alma maradt de az kevés lesz délután 2 ig. Nagy baj ha ma megeszek egy péksüteményt is?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, csak éppen a diétát nem tartod rendesen és úgy nem müködik.

Bajnak nem baj, csak éppen a diétát nem tartod rendesen és úgy nem müködik.
Nem irtad milyen napod lenne egyébként ma, de bajnak nem baj, inkább egyél meg egy szendvicset minthogy rosszul légy.
A kérdező hozzászólása: Keményítõ napom van.
a péksüti nem gyümölcs

Ma kezdem a 90 napos diétát. Ha nem reggeliztem az baj?

mert már nincs id?m rá, hogy vegyek gyümölcsöt, de minden más van (ebédre csináltam húsos kajcsit). de holnaptól reggelizek csak ma nem tudok. nagy baj így elkezdni? vagy annyira nem számít még az els? nap? de ma mindenképp elakarom kezdeni....

Legjobb válasz: Bár reggelizni kell, egy kihagyott reggeli nem a világ. Egy nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet. Ami viszont nagy baj, hogy te is bedõltél enneka 90 napos hülyeségnek. A fogyókúra lényege a szénhidrátfogyasztás csökkentése (nem megszüntetése!). A 90 napos alatt viszont 4 napból 3 napon csak szénhidráttal tömöd magad, egyedül a fehérjenapon táplálkozol kb. normálisan. A keményítõ és a gyüm.cukor is szénhidrát. Egy csomó embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül.

Bár reggelizni kell, egy kihagyott reggeli nem a világ. Egy nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet. Ami viszont nagy baj, hogy te is bedõltél enneka 90 napos hülyeségnek. A fogyókúra lényege a szénhidrátfogyasztás csökkentése (nem megszüntetése!). A 90 napos alatt viszont 4 napból 3 napon csak szénhidráttal tömöd magad, egyedül a fehérjenapon táplálkozol kb. normálisan. A keményítõ és a gyüm.cukor is szénhidrát. Egy csomó embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, de szerintem nincs igazad. sok ismerõsöm csinálta már, mindenfélét lehet enni benne. húst, zöldséget, gyümölcsöt, tojást, sajtot, tejet, tésztát, sütit, csokit és még sorolhatnám. én sok helyen utánaolvastam, hogy mennyire egészséges, mennyire ajánlják, ki mennyit fogyott, kinek mennyire vált be és általában a válaszok 90 %-a pozitív. szóval szerintem jobb, mint egy olyan diéta, ahol az ember koplal és csak vizet iszik meg répát majszol egész nap. és különben is. a mai világban mi az egészséges? és hány ember él egészségesen? kb 20%? talán még annyi sem. szóval én maximálisan mellette vagyok.
lényegtelen, hogy nekem igazam van-e a lényeg az eredményben lesz - te viseled a következményeket igazad van, ma már a legtöbb dolog egészségtelen, de azok között is ki lehet választani a legkevésbé egészségtelent de ez a "diéta" kb. egy szinten van a koplalással, vagyis egyikre sem beszélnélek rá attól, hogy a finomított lisztet és cukrot szénhidrátnapon eszed, még ugyanolyan egészségtelen, mintha diéta nélkül eszed, és ugyanazokat a következményeket okozza a szervezetben, vércukorszint és elhízás tekintetében attól, hogy "lehet" enni, még nem lesz egészséges és nem fog kevésbé hízlalni
alapismeretek: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 A 90 napos meg agyrém. Egyszer láttam egy ilyen blogot, egész nap mákos tésztát, meg süteményt evett. Ez valami hízókúra?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!