Találatok a következő kifejezésre: Ha a naponta (741 db)

Mi árt jobban a hajamnak, ha 3 naponta megmosom, vagy ha lelakkozok, és 5 naponta mosom?

Na szóval az van, ha megmosom a hajam, akkor utána 3 napig egyenes, utána mint a szénakazal. De ha lelakkozom, akkor 5 napig megvan mosás nélkül. Az lenne a kérdés, hogy melyik árt jobban a hajnak?

Legjobb válasz: Szerintem az, ha 3 naponta mosod. A 3 naponta való hajmosás nem mondhatni károsnak. A lakk viszont hosszútávon szárítja a hajat és az se jó, ha 5 napon át lakk van rajta.

Szerintem az, ha 3 naponta mosod. A 3 naponta való hajmosás nem mondhatni károsnak. A lakk viszont hosszútávon szárítja a hajat és az se jó, ha 5 napon át lakk van rajta.
A ritkább mosás sztem jobb lenne, meg ha rendszeresen 5 naponta mosod, elõbb-utóbb átáll a hajad is, és bírni fogja (tapasztalat, régen naponta mostam hajat, másnap estére zsíros volt - megelégeltem, elkezdtem 4-5 naponta mosni, eleinte nagyon zavaró volt, de mára simán kibírja)

A peteérés előtti napokon és a peteéréskor tényleg jobb, ha 2 naponta vagyunk együtt? Ha minden nap akkor tényleg kevés lehet a "kiskatona"?

Ha kétnaponta vagyunk együtt, akkor biztos hogy 2 napig életképesek a spermák?

Legjobb válasz: Szerintem Pé elõtt 2 naponta legyetek együtt. Ha használsz ovu tesztet, azzal követheted a Pé-t, amikor az pozitív és másnap, amikor negatív, akkor mindkét nap legyetek együtt. De ezt megelõzõen 2 naponta.

Szerintem Pé elõtt 2 naponta legyetek együtt. Ha használsz ovu tesztet, azzal követheted a Pé-t, amikor az pozitív és másnap, amikor negatív, akkor mindkét nap legyetek együtt. De ezt megelõzõen 2 naponta.
Elvileg jobb, igen, de egy makkegészséges férfinél túl sokat nem szabad számítania... Ennek ellenére mi is így csináljuk- és engem is mindig aggaszt, hogy a kiskatonák tényleg élnek-e 2 napig, pedig BIZTOS, hogy igen. A petevezetõben. Méhben, hüvelyben kevesebb az élettartamuk. Sõt ennél tovább is élhetnek, ha jó a nyákod, õk ui ebbõl veszik fel a tápanyagot a további pár napra. Itt van egy rakás bizonyíték a hosszú élettartamra: http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml
Mi ebben a hónapban mensi után 1 hétig minden nap együtt voltunk egy nap kivételével, és pozitív lett a tesztem elég korán ezért biztos hogy azon a héten fogant meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor ezek szerint ha a férfi egészséges, akkor nyugodtan lehet naponta, mert lesz életképes "kiskatona".

Ha kezd elapadni a tejem, utána még termelődhet ujra? Ha például naponta megiszom egy pohár alkoholmentes sört vagy szoptatos teát? Vagy már teljesen elfog apadni?

Legjobb válasz: Igen, vissza lehet hozni, a szoptatós tea nagyon jó, és ha egyszer-kétszer ittam alkoholmentes sört, rengeteg tejem lett. És fejni, fejni, fejni! Az nagyon fontos. Sok sikert! Ja, és én a szoptatós teából 1-1,5 litert ittam naponta. Aztán annyi tejcim lett, hogy naponta 1 litert fejtem le a szopik után :-)

Igen, vissza lehet hozni, a szoptatós tea nagyon jó, és ha egyszer-kétszer ittam alkoholmentes sört, rengeteg tejem lett. És fejni, fejni, fejni! Az nagyon fontos. Sok sikert! Ja, és én a szoptatós teából 1-1, 5 litert ittam naponta. Aztán annyi tejcim lett, hogy naponta 1 litert fejtem le a szopik után :-)
Nem törvényszerû hogy elapadjon. Tedd sûrûn mellre a babód. Szopi után fejd ki amit csak lehet. Az alkoholmantes sörben komló van, az szaporítja a tejet.


Igaz e hogy ha a ps2-őt naponta 4-óráig használom akkor elromlik?

Legjobb válasz: Ez nem igaz volt hogy nekem 10-12 órát is ment naponta és mikor becseréltem az Xbox360-ra kifogástalanul mûködött több mint 6 évig megvolt.

Ez nem igaz volt hogy nekem 10-12 órát is ment naponta és mikor becseréltem az Xbox360-ra kifogástalanul mûködött több mint 6 évig megvolt.
A kérdező hozzászólása: Na akkor ez megnyugtatott!!! Köszi!!

Ha koplalok (naponta fél adag ebéd, semmi más) és naponta egyszer megcsinálok a Norbi Ducitréning 1-et, akkor 1 hónap alatt mennyit fogyhatok?

Nem érdekel, ha visszahízom, mert ez csak egy fogadás. 160cm/64kg vagyok.

Legjobb válasz: Ezt csak Chuck Norris tudja megmondani. De mivel én is kemény vagyok így egy csomag ropit teszek, hogy 6,23515kg-ot fogsz fogyni.

Ezt csak Chuck Norris tudja megmondani. De mivel én is kemény vagyok így egy csomag ropit teszek, hogy 6, 23515kg-ot fogsz fogyni.
ja bocs csak a kérdést olvastam el sztem 10-t
fogadásból kockáztatni, hogy esetleg belehalsz? sok eszed van neked is....remélem, még fejlõdésben lévõ tini vagy, mert akkor egy életre tönkre vágod a csontjaidat és a meddõség sem kizárt...persze, ha elõbb nem visz el a szived
attól függ hány kiló vagy most mert 15-20at nehéz lenne pl 50kilóból
Nagyjából 2 kilót az elsõ héten. Utána úgy belassul az anyagcseréd, hogy ducitréning ide vagy oda, nem fogsz tovább fogyni egy dekát se.
15-20 kg-t ha végig kitartó vagy!
Ha koplalsz, akkor valószínûleg nem nagyon fogsz fogyni, max. szédelegni, rosszul lenni, elájulni, mert koplaláskor a szervezet több zsírt termel, nem az a lényeg hogy ne egyél, hanem hogy mit, mikor eszel és mennyit, de ha még ezt sem tudod akkor sajnállak. Koplalj csak!
Ja és ha koplalni fogsz, akkor megnézem mennyi energiád lesz ducitréningezni!
hát látszik hogy fogynod kell hisz már az eszedért nem szerethetnek, max mutogatni való lehetsz..

Csökkenti-e a spermiumok élettartamát, ha a NÕNEK magas az alaphőmérséklete (36, 7-36, 8°C)? Hatásosabb ebben az esetben naponta szeretkezni, vagy elég csak kétnaponta?

Legjobb válasz: Szia! Az én hõm átlag 37,0-37,2 volt! Szerintem nem befolyásolhatja oly nagyon különben nem lennék 11. hetes babás.:) Azt mondják 2-3 naponta az ideális az együttlét, de ha ovud van sûrítsétek be. Próbáljatok meg nem rágörcsölni. Sok sikert:)

Szia! Az én hõm átlag 37, 0-37, 2 volt! Szerintem nem befolyásolhatja oly nagyon különben nem lennék 11. hetes babás.:) Azt mondják 2-3 naponta az ideális az együttlét, de ha ovud van sûrítsétek be. Próbáljatok meg nem rágörcsölni. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Megnyugtattál.
Nem befolyásolja. A sperma 43 fokig életképes, asszem pont úgy van mint a láznál az agykárosodás, bizonyos szintig visszafordítható.

Ha a peteérésem környékén 3 naponta vagyunk együtt a párommal lehet baba? Sajnos nemtudunk mindennap együtt lenni!

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet,még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá,mint annak aki naponta próbálkozik.

Persze, hogy lehet, még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá, mint annak aki naponta próbálkozik.
persze, hogy lehet!! nekünk kifejezetten ezt ajánlotta az orvos, hogy 3 naponta próbálkozzunk, mert állitólag a férfi spermák igy a legerõsebbek, és egészségesek.. nekünk sikerült, s a babám most 32 hetes, és szépen növekszik.. Sok sikert!!
igen ahogy írták elöttem, a férfi spermája benne d akár 5 napig is életben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat most megnyugodtam:DD! Aranyosak vagytok!!

Mi van akkor, ha a 72 literes akváriumban naponta cserélek 10 liter vizet?

2 hónapos az aki, elvileg minden technika jó, sok növény, algaev?k is vannak, nincs túltelepítés. Viszont megjelent a fekete ecsetalga. Igyekszek rájönni az okára, de a rendszeres vízcserét javasolják mindenhol. Alapesetben minden héten csinálok egy 50%-os vízcserét, de segíthet, ha e mellett, naponta cserélek 10 liter vizet?

Legjobb válasz: Nem szabad annyira megbolygatni az akit! Heti 30%ot kell cserélni! De szerintem inkább 2 naponta cseréld azt a 10 litert szigorúan állott vízzel.

Nem szabad annyira megbolygatni az akit! Heti 30%ot kell cserélni! De szerintem inkább 2 naponta cseréld azt a 10 litert szigorúan állott vízzel.
De aztán a végén kidobtam a haj algát. A criptot másik akváriumba tettem és már nincs rajta ecsetalga. Pedig ezt nem hypóztam le.
És mielõtt ez a haj alga elkezdett volna nõni benne, elõtte a cripto leveleinek a végei tele voltak kis pamacs ecsetalgákkal.
Volt benne egy spilky csiga is, bár az szerintem nem eszi az ecsetet. A fene sem tudja. A zebra biztos eszi.
A heti 100% vízcsere kicsit sok, inkább két részletben legyen hetente 50-60%. Ha nincs palackos co2, jó lenne kicsit csökkenteni a fényerõn, mondjuk 36 wattra. Lehet, hogy a táp is sok. Sajnos ilyen esetben már nem könnyû segíteni, mert ilyenkor minden úgy megy, hogy kitapasztalod. Mindig egy dolgon változtass, és maradjon úgy 2 hétig. Ha nem segített, akkor valami máson, aztán újra 2 hét. Próbálj meg az összhangra törekedni, minden legyen egyensúlyban.
Az ecsetalga egy olyan hülye dög, hogy még néha ok nélkül is nõni kezd. Én azt gondolom ha lekapcsolod a fényt, valamelyest visszahúzódik, de csak addig amíg fel nem kapcsolod újra :)
Min jelennek meg az algák?Csak nem az anobiusokon?Nekem addig voltak jelen hasonló körülmények között, amíg volt anubbias nanám.Tehát arra jutottam, hogy kemény levelû növény nem kell.
A kérdező hozzászólása: Nettó 60 liter víz, tetratec ex700 szûrõ (1 rekesz szivacs+kerámiagyûrû, 2 rekesz substrat pro, 1 rekesz substrat+purigen+perlon) 48 watt világítás napi 6 órában (6500k daylight fénycsõ) 5 db törpe szívóharcsa, 5 db amano garnéla És sok növény, akiknek napi 2-2-2 ml micro, macro, easy carbo megy. Co2 nincs.
"Lehet még ok a túl kevés - (barna alga)/túl sok *FÉNY*(zöld alga). "
A heti 50% sok, 30% elég. Az ecsetalgákat nem ismerem személy szerint, de általánosságban az algásodáról elmondható, hogy a túl sok fölös tápanyag segíti õket. Ergo a rossz szûrés okolható. Lehet még ok a túl kevés(barna alga)/túl sok(zöld alga). Megkérdezem, mert úgy is megkérdeznék az utánam következõ válaszolók is: pontos szûrés(szûrõtípus) milyen algaevõk mennyi és milyen hal A napi 10 liter vízcsere szerintem nem szünteti meg az alapokot.
Black outtal is próbálkozhacm vegyél easy carbót szûrõ kikapcs. és fecskendõvel nyomd az ecsetalgára. Pár hétig emelet adagban adagold. Ja az erõs áramlástól is lehet.

Edzésnél is érvényes lehet a "sok kicsi sokra megy" elv? Ér valamit ha pl. naponta 10x5 percet edzek az ellipszis tréneren?

Legjobb válasz: Edzésnél is érvényes lehet a "sok kicsi sokra megy" elv? -nem sokra megy az a sok kicsi Ér valamit ha pl. naponta 10x5 percet edzek az ellipszis tréneren? -ér valamit. nem lehetne inkább 1-2X 40-60perc?

Edzésnél is érvényes lehet a "sok kicsi sokra megy" elv? -nem sokra megy az a sok kicsi Ér valamit ha pl. naponta 10x5 percet edzek az ellipszis tréneren? -ér valamit. nem lehetne inkább 1-2X 40-60perc?

Tényleg sok ha valaki naponta kb.1 órát msn-ezik a párjával?

Hetente 3x-4x tudunk találkozni. Ha mindennap beszélünk msn-en egy id? után slampossá válik a beszélgetés. Ezt ? megunta, és azt tanácsolta, inkább üzeneteket küldjünk egymásnak a facebookon, naponta 1x-2x, és ha fontos dolgot akarunk beszélni akkor msn. Jó ötlet, vagy legyek érte mérges? (Én szerettem vele beszélgetni, viszont nem akarom hogy megunjon.) 22/L

Legjobb válasz: heti 3-4 találka nem kevés, és emelett ha már nem friss a kapcsolat nyilván nem tudtok annyit msn-ezni. Mi a kapcsolatunk kezdetén naponta órákat beszéltünk telefonon, aztán már minden nap csak 5-10 percet. Most meg összeköltöztünk (4 éve vunk együtt) Szóval ez nem jelent semmi rosszat sztem

heti 3-4 találka nem kevés, és emelett ha már nem friss a kapcsolat nyilván nem tudtok annyit msn-ezni. Mi a kapcsolatunk kezdetén naponta órákat beszéltünk telefonon, aztán már minden nap csak 5-10 percet. Most meg összeköltöztünk (4 éve vunk együtt) Szóval ez nem jelent semmi rosszat sztem
Szia! Igaza van a barátodnak, nem jó, ha mindent megbeszéltek msn-en, hiszen akkor mi marad a személyes talákozókra?:) Viszont téged is megértelek, mikor nekem mondta ezt a barátom, megijedtem, hogy esetleg így akarja finoman felvezetni a szakítást? Aztán kiderült, hogy nem:)
Az én párom már fel se akar jönni msnre mert mindig összeveszünk :S Elég kellemetlen mer 2-3x találkozunk és régebben mindig nagyon sokat msneztünk de most ha feljön akkor 5percre és az alatt az 5perc alatt is összeveszünk és lemegy, de nem is várja h elköszönnyek :S Ne legyél érte mérges csak rontasz a helyzeten...:S
Beszélgetni nem lenne jobb????
hát nem tudom, szerintem ha két ember jól elvan egymással akkor mindig tudnak beszélgetni bármirõl. mi 3x találkozunk egy héten a barátommal + minden nap 4-5 órát msnezünk, és nem fogyunk ki a témából
A kérdező hozzászólása: 4 éve vagyunk együtt. Bocsi, elírtam, hetente 2x-3x találkozunk.
A kérdező hozzászólása: Naponta 4-5 órát msneztek? Ráértek... :)
Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy igazi szerelmesek nem unják meg a beszélgetést soha. Mi 4-5x találkozunk egy héten, naponta legalább egy órát telefonálunk (ingyen hívjuk egymást), plusz minden reggel és lefekvéskor felhívjuk egymást, ezen kívül chat-en is legalább fél órát szoktunk még beszélni. Egyikõnk sem unja, és nem törvényszerû, hogy beszélnünk kell, egyszerûen mindig felhívja valamelyikõnk a másikat, mert nem bírjuk ki... És általában a 4-5 találkozást is kevésnek érezzük... Szerencsére szeptemberben Hozzá költözök :) Amúgy pont ma vagyunk 40 hónapja együtt. Számomra elképzelhetetlen, hogy ne beszéljünk ennyit, de ez mindenkinek a maga dolga. Én azt találom inkább furának, hogy a barátod ennyi együtt töltött év után talál ki ilyet, és hogy azt írod, hogy slampossá válik a beszélgetés :/ Azért ezek intõ jelek lehetnek a kapcsolat ellaposodására szerintem (ha eddig nem így mûködtek a dolgok). 20/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!