Találatok a következő kifejezésre: Ha a napon túl jön (4 db)

Ha a 35. napon túl jön meg, akkor tényleg nincs peteérés?

Legjobb válasz: Dehogynincs! ciklus.hu-n ki tudod számolni. De kb. a 21. napon van. A hõdet is jó lenne mérned. Puszi

Dehogynincs! ciklus.hu-n ki tudod számolni. De kb. a 21. napon van. A hõdet is jó lenne mérned. Puszi
Szia! Akinek nincs peteérése, annak nincs menzije sem. Szóval ha van menzid, van peteérésed is. Nyugi! Sok iskert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:)
22 nap a legkevesebb, 45 nap a legtöbb egy ciklus hosszánál, amikor már orvoshoz kell fordulni. (most olvastam utána)
Szerintem is van. Hisz a barátnõmnek is 40 napos ciklusai voltak és úgy lett terhes. Akkor mibõl hm?!
Szerintem van. Nekem 36 naposak a ciklusaim, és a 21.napon szoktam érezni a petefészekszurkálást! Nyugi!
A kérdező hozzászólása: Akkor most mégsem tudom mi van. Valaki ezt írja, valaki azt :(((
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit megnyugtatattok:) Nekem a 37. napon jött meg múlt héten és valaki azt írta egy másik kérdésnél, hogy akkor nem is volt peteérésem.
mit beyzéltek ti! nincs ilyenkor már pé. nekem 2 doki mondta ezt
Szerintem is van peteérés. nekem 39 naposak a ciklusaim és van peteérésem. valamint a doki sem mondta, h nelenne. ja és ne is beszéljünk a rendkívüli peteérésrõl. hisz az ciklustól független.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most nagyon pozitív vagyok:)

Ha pár napja nem maszturbáltam, akkor már túl nagy löket jön a következőnél. Hogyan oldjátok meg ilyenkor, hogy elférjen a zsebkendőbe?

Legjobb válasz: Professzornak kell lenni hozzá, hogy több zsepit tegyél egyszerre alá és ne fröcskölj 20 irányba?

Professzornak kell lenni hozzá, hogy több zsepit tegyél egyszerre alá és ne fröcskölj 20 irányba?
Fogd be a végét mikor elmész XD Mbi
Használj törcsit. Dobd magadra, mielõtt elmész és nem repked mindenfelé :)
kis jogázás és be is kaphatod :D

Ha valakinek csak 3-4 havonta jön meg a menszesze és akkoris csak 2-3 napra baromi gyengén az lehet a meddőség jele? Barátnöm 20 on túl van és már engem idegesít ez a dolog de ő nemakar orvoshoz menni.

Legjobb válasz: Védekezési módszernek nem ajánlanám, de valószínûleg valami nem stimmel. Simán lehet PCO, de bármi más is. Mindenképpen orvos kéne, mert 20 éves korára rég be kellett volna állni a vérzésének. Ez nem kívánságmûsor, irány a doki. Lehet, hogy egyszerû fogamzásgátlóval megússza, az is lehet, hogy más gyógyszer kell. Most még idõben van, de ha évek múlva kap észebe, amikor gyereket akar, már késõ lesz.

Védekezési módszernek nem ajánlanám, de valószínûleg valami nem stimmel. Simán lehet PCO, de bármi más is. Mindenképpen orvos kéne, mert 20 éves korára rég be kellett volna állni a vérzésének. Ez nem kívánságmûsor, irány a doki. Lehet, hogy egyszerû fogamzásgátlóval megússza, az is lehet, hogy más gyógyszer kell. Most még idõben van, de ha évek múlva kap észebe, amikor gyereket akar, már késõ lesz.
A kérdező hozzászólása: PCO : A betegség diagnózisa elsõsorban a jellegzetes tünetek, a vérzészavar, meddõség, magasabb férfihormon szintek következményei (aknék, hajhullás, szõrösödés) alapján merülhet fel. Nála tényleg csak ez az iszonyatosan rendellenes menstruácio van semmi más egyébb tünet....és 17 évesen volt dokinál emiatt akkor volt ultrahangos vizsgálaton és aztmondták minden rendben van majd beáll neki....hát ez sikeresen nemtörtént meg
Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, ha valami baj van(rák, meddõség..stb.), istenem!Orvoshoz kell menni, ha meg ennyi esze van hogy nem törödik vele, magára vessen!Mit akarsz csinálni, lekötözöd és erõszakkal elviszed az orvoshoz?Már ne haragúdjon meg a világ, felnõtt ember!Gondolom ahoz van esze, hogy hétvégén lötyögni jár egy discóba.Pf.
El kéne mennie orvoshoz, de ha még szûz, akkor lehet, hogy ez nem olyan nagy probléma. 23/L
A súly is befolyásolhatja a dolgot. Megfelelõ mennyiségû zsírszövetre van szükség a ciklust irányító hormonok szintéziséhez. Anno nálam ez volt a gond. A másik dolog, hogy szed-e fogamzásgátlót, mert ha igen és úgy rendszertelen az nagyobb gond

Túl vagyok a 40. héten. Hétfőn indítják, ha nem jön addig magától a kicsim. Mik a tapasztalataitok az indított szüléssel? Valószínübb, hogy a vége császár? Egyébként 2. baba és fiú, a kisasszony 3 nappal hamarabb jött.

Legjobb válasz: 42.héten inditották.7órát vajúdtam,5 órát nyomtam.Nem voltak tolófájásaim,szóval oxi.Az utolsó órában elkezdett ijeszgetni a szülésznõ,nálam csak õ volt,h ebbõl császár lesz ha nem tudom kitolni.De csak sikerült:) 4kg lett a kisfiam. Szurkolok neked,h magától induljon és minden rendben legyen.

42.héten inditották.7órát vajúdtam, 5 órát nyomtam.Nem voltak tolófájásaim, szóval oxi.Az utolsó órában elkezdett ijeszgetni a szülésznõ, nálam csak õ volt, h ebbõl császár lesz ha nem tudom kitolni.De csak sikerült:) 4kg lett a kisfiam. Szurkolok neked, h magától induljon és minden rendben legyen.
Az én orvosom azt mondta, ha teljesen zárt méhszájról indítják a szülést, akkor valószínûbb, hogy császár lesz a vége. Én is túlhordtam, megvártuk, amíg kinyíltam 1 ujjnyira, utána indította volna (de végül magától beindult). Ha az elsõ babád természetesen született, valószínû, hogy ez a baba is sima ügy lesz, csak õ késik egy picit. Hétfõ még messze van, addig simán beindulhat magától. Drukk.
Szia, engem is indítottak, magzatvíz szivárgás miatt, viszont nulla fájásom volt, még csak jósló fájásaim sem voltak. Szóval az elsõ babámat így 12 óra alatt, természetesen szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! Próbáltam én szugerálni a kiírt dátumot, de a kisfiam már most "tojik" rám! :D Mi lesz késöbb?! Türelmetlen vagyok már... Ma az NST-n csak egy kis fájást produkált. ASK ma nem volt, szombaton folyt. köv. ASK-val. Már mindenki felhívott, aki tudja, hogy babát várok...
Szia! Nekem oxitocinnal indította a doki reggel negyed 7kor. Fél 11-kor kezdõdtek a fájások, egybõl 2 percesek. Nagyon erõs fájások voltak, kaptam epidurált délben, kicsit könnyebb lett. Aztán fél 3kor kezdtem tolni, haladtunk is, de elakadt a babám, akárhogy nyomtam, nem jött tovább. Az ügyeletes doki jött be segíteni az én orvosomnak úgy, hogy õ könyékkel nyomta a hasamból lefelé a picit. Durva volt, mintha kibeleztek volna. :( De szerencsére megúsztam a végét mûtét nélkül, 3ra meglett a kisfiam. Nagy baba volt, 3750 gramm, és 55 cm. Ennek már 2, 5 éve, de minden pillanatára tisztán emlékszem! :) Kitartás, és remélem minden rendben lesz nálad is.
Nem csak oxival lehet indítani zárt méhszáj esetén. Az enyém is zárt egy hüvely tablettát kaptam és csak azután az oxit, hogy picit beindult! Az voltam aki tanácsolta, hogy szugeráld a picúrt :)
NA mi újság van veled? Nálam még mindig semmi, 40+3 ma Szentendrén sétálgatunk és ebédeltünk, most értem haza de semmi jel.. Te hogy vagy? 11 körül voltam ctg-én nem nagyon akart felkelni csak a végére mozgott egy picit..
A kérdező hozzászólása: 14-én bementünk 5 percesekkel a kórházba, de abbamaradt. Befektettek. Kedden reggel 6-ra kaptam idõpontot indításra, de nem volt rá szükség. Éjfélkor 2 percesekkel indult és 8:15-re született a kisfiam 41 hétre 59 centivel és 4020 grammal. :) Köszönöm mindenkinek! :)
Gratulálok, sok boldogságot!
Szuper:) Gratulálok a babádhoz:) Ugye hogy kifért?:)
Gratulálok!
GRATULÁLOK!Jó egészséget Nektek!
A kérdező hozzászólása: kifért :D Köszönöm! :)
GRATULÁLOK, sok boldogságot! Megkérdezhetem, hogy a mostani (második) szülésed gyorsabb és könnyebb volt, mint az elsõ?
A kérdező hozzászólása: :) Gyorsabb volt (20 óra volt az 1. szülésem, az 5 percesektõl számolva, most egybõl 2 percesekkel indult és 8 és fél óra volt az egész), de sokkal fájdalmasabbnak éreztem, vagy csak a tûrõképességem csökkent, nem t.om... Most 2 órát bírtam elviselni a 2 perces fájásokat és kértem EDA-t. Ezután egy álom volt, még pihenni is tudtam. Az elsõt végig szenvedtem otthon, nem volt fájdalomcsillapítás, most úgy érzem nem bírtam volna nélküle. Így jó volt. Jöhet a következõ! :)
A kérdező hozzászólása: Most olvastam vissza. Jól rászóltam! Kívánságom teljesül; 12.27-én érkezik a 3. babám, aki szintén kisfiú. :D Köszönöm mindenkinek mégegyszer a kedves szavakat, a bíztatást és a jókívánságokat! 3 hónap és találkozunk ugyanitt... :D
Szia. Az elsõ kommentedhez fûzve: az én kisfiam 4240grammal született 40+5 hétre természetes úton, kifért :) :) :) :) Csak hogy a kérdésre is válaszoljak a kislányommal indítottak, az is 12 órás vajúdás volt - mint a fiammal - az indításkor a belsõ méhszáj még nálam is teljesen zárva volt. A 12óra végén, mikor sikerült a szülésznõmnek "kitágítani" teljesen (bizony, kézzel, szörnyû volt, míg meg nem kaptam az EDA-t, utána nem éreztem) a leányzó nem volt hajlandó kijönni, nagyon fenn volt a feje, de aztán kicsalogatták :) Szerencsére nem lett császár belõle de tény, hogy az indított szüléseknél nagyobb az esély a sürgõsségi császárra. De nálad nem lesz!!!!!! Szugerálj :) :) :) :) :) Könnyû szülést kívánok neked!!!!!!
Attól függ, hogyan indítják. Nekem burokrepesztéssel indították a másodikat, oxi nem kellett. Háromnegyed 8-kor volt a burokrepesztés, fél 9-kor érkezett meg az elsõ fájás és háromnegyed tíz elõtt már a karomban tarthattam a kislányomat. :) Szóval nálam nagyon hamar lement.
Nekem 42. hét elsõ napján akarták indítani, de azt mondta a doki, hogy õ ennyi idõs terhességnél még nem látott ilyen merev, zárt méhszájat, a fõorvossal együtt, aki ráadásul azt mondta, hogy totál téraránytalanság áll fenn, azonnal megcsászároztak.
remelem szerencsesebb leszel, mint mi. Nekem ketszer inditottak, 11 nappal hordtam tul a lanyomat. A szules szornyu volt, reszleteket inkabb nem irok.
Én ugyanúgy voltam mint te. Szerdára voltam kiírva, hétfõn lett volna szülés indítás, szombaton spontán beindult a szülés. Még bármikor beindulhat!:)
Hát én annyit tudok mondani, indították és császár lett a vége.17 óra vajúdás után a kezelõorvos is felfogta amit a fõorvos mondott:súlyos téraránytalanság, nem valószínû hogy kifér a baba.Nem fért, slusszpoénnak meg a köldökzsinór 2x a nyakán.
Nos, nem ijesztgetésbõl, mert tudod, minden szülés más, de 4 friss babás ismerõsömnek indították a szülést.Abból 3 lett császár.1 természetes, ráadásul nagyon könnyen.
A kérdező hozzászólása: húha! szorítsatok értünk! azért bízom a legjobbakban. lassan 3 hete 3, 5 kilóra becsülték. A kicsi lányom ennyivel született. Remélem ki fog férni! Nagyon félek a mûtéttõl... Lehet ezért nem akar kibújni?
Szia! Tényleg ne add még fel, hogy magától beindul! Amikor betöltöttem a 40. hetet pénteken, következõ hét szerdán be kellett volna feküdnöm a kórházba. Már teljesen feladtam, hogy magától fog beindulni a szülés. Erre 40+3-ra magától megszületett a kislányom 5 hete :) ! Könnyû szülést
Akkor egy kis biztatás:az elsõ fiam 40+5 hétre született, indítani kellett, 4 óra alatt lett meg, teljesen természetes módon.A 2. fiam 37+3 hétre született, ott is burkot repesztettek(már eléggé kinyíltam, a baba feje beékelõdött, de nem volt fájásom), õ 3 óra alatt lett meg, szintén mindenféle fajta beavatkozás mentsen.Ma kezdtem a 38. hetet, már megint nyitva vagyok, keményedéseim is vannak, lehet, hogy ezt is indítani kell majd.Szóval nálam semmi hátránya nem volt.Könnyû szülést.
Engem is indítottak az ikreimmel, akkor szûk 2 ujjnyira voltam kitágulva. 9 óra volt kitolással együtt, természetes úton születtek. Oxi végig be volt kötve.
Nekem a 42.héten indítottak 3 napon keresztül, de csak annyi történt hogy a 3.napon elkezdett szivárogni a magzatvíz, 4.napra elfolyt teljesen de fájásaim nem voltak.Akkor csináltak uh.-ot és ott vették észre hogy nagyon magasan van a kislányom3 rosszul tartja a fejét, ja és nem tágultam teljesen merev volt a méhszáj.Ezért császár mellett döntöttek.Valahol még örültem is neki mert az én kislányomnak is a nyakán volt a köldökzsinór.
Nekem a 3. babámnál repesztették meg a burkot, bõ két ujjnyira nyitva volt már a méhszáj. Kb 2 óra múlva a kezemben volt a kis 4 kilósom :) Szerintem nem lesz gond, fõleg, hogy nem elsõ baba, és talán nyílik is a méhszáj addig, hogy lehessen burkot repeszteni. De addig még simán meg is szülhetsz, szorítok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok! Holnap 11-re megyek NST-re és ASK-ra a kórházba. Tegnap is volt magzatvízvizsgálat is, ami nem kicsit fájt, mert a belsõ méhszájam még zárva volt. Remélem holnap már jobb lesz és hétfõig már nem húzzuk... Próbálok optimista lenni! :) Legalább a méhszájam lenne már nyitva!
Barátnõmnek indították, mert az orvosa épp ügyeletes volt 1, 5 óra alatt mindennel készen voltak. Nekem elfolyt a magzatvizem és 18 óra után toltak a mûtõbe. Nincs két egyforma szülés.
Szia! Mindkét babám indított volt, mindkettõ spontán 4 óra alatt megszületett, a második szülés álom volt, 3.nyomásra megszületett a kislányom. Könnyû szülést!
Nekem 40 hetesen és 3 naposan indítottak totálisan zárt méhszáj mellett, nulla fájással. Burokrepesztéssel kezdett a doki, utána bekötötték az oxitocint. Burokrepesztéstõl számítva 5 óra múlva már babáztam, tehát nem gondolom, hogy hosszú szülés volt ... Az igazsághoz tartozik, hogy EDA-t kaptam, az pedig gyorsítja a tágulást és az egész folyamatot.
A 9. válaszoló vagyok.Húúúúúú, jól belehúztál, GRATULÁLOK!Nekem a válasz megírása után pár nappal(2012.szept. 28.-án) megszületett a pici lányom(3. baba, 2 fiú után)2 óra alatt, beavatkozás mentesen(se oxy, se gátmetszés, bár ez ezelõtt sem volt).Az EDA-val sem éltem-ilyen rövid idõ alatt értelme se lett volna-bár nem lett volna akadálya.Könnyû, gyors szülést, írj majd!2 fiú+(1 hét híján)1 éves csajszi anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!