Találatok a következő kifejezésre: Ha a napon a híd (29 db)

Inkább menj nyelvtan órákra.


Lehet igen, és nem ártana:I
A kérdező hozzászólása: oké kösz a választ

A Facebook-profilom összekapcsoltam az IMDb-profilommal, majd beállítottam, hogy lássák, ha egy filmet értékelek. Az utóbbi napokban viszont hiába szavazok, nem jelenik meg Facebookon. Miért?

Legjobb válasz: Nekem is ez van... valaki adhatna választ... Kérdezõ, az is lehet, hogy mások látják, de mi nem, vagy nemtudom :D

Nekem is ez van... valaki adhatna választ... Kérdezõ, az is lehet, hogy mások látják, de mi nem, vagy nemtudom :D

Mit tesztek, hogy a hím gorényetek, akit a házban tartotok és ivaros, ne legyen olyan budos? ! én nap mint nap takarítom a ketrecét, de igyis budos. Az egész szobámban érezni a szagát! Mit tegyek? Még ha szelloztetek is.

1hónapig nem volt nálam a gorény,és ahogy hazajottem azonnal lehetett érezni még ugyis a szagát.

Legjobb válasz: ivartalaníttasd ki, két hét és mézillata lesz! nem túlzás

ivartalaníttasd ki, két hét és mézillata lesz! nem túlzás
ivartalanitsd tényleg nagyon jó illata lesz.)

Lehet bármilyen súlyos bajom, ha 3 napja nem megy le a lázam, hiába vetünk be minden módszert? Volt injekció is és vizes ruha is de nem nagyon használ.

Van,amikor lemegy 36,9-re de utána 1 óra múlva felmegy megint 38.5-re. Ebben a három napban a legmagasabb lázam 38.9 volt.

Legjobb válasz: A 38,9 még nem annyira vészes. Nem veszélyes még annyira. Azért orvoshoz el kell menni vagy konzultálni vele.

A 38, 9 még nem annyira vészes. Nem veszélyes még annyira. Azért orvoshoz el kell menni vagy konzultálni vele.

S. O. S. vizes lett nokia 5530-as telefonom és a képernyő széle már fehéredik és azt írta ki hogy merevlemez hiba. Mit csináljak? Ha kiteszem a napra ki tud száradni? Most kikapcsoltam .

:( :( :( szétszereljem? akkor nem folyik ki bel?le valami bizonyos "tinta" féle?

Legjobb válasz: Merevlemez,tinta mobilba..jaa.

Merevlemez, tinta mobilba..jaa.
Tudod mi a gáz, kedves kérdezõ? Hogy nem kapcsolatad ki azonnal.Örülj ha nem kapott zárlatot, bár gyanús. Hátlap le, akksi ki, sim ki, mem. card ki, 4-5 napig hagyd száratni.Bár sanszos, hogy elszállt.Vagy részlegesen, vagy teljesen.
A kérdező hozzászólása: jaj nem nem....rögtön kikapcsoltam...csak utána amikor láttam hogy a képernyõ fehéredik...(igazából a párától mert ha megnyomom akkor nem látszódik a fehérség(mintha rajzolsz a párás üvegre)) megint bekapcsoltam de utána rögtön ki
Nem kellett volna bekapcsolni újra. Kezdjél új telefont keresni.
A kérdező hozzászólása: nem kitûnõen mûködik :D kiszedtem mindent és most már nem látszik rajta semmi egy nyom se hogy vizes lett :D úgy örülök neki......de amúgy ugyan ilyet vettem volna
vidd hordozóban(kendõ, csatos, vagy Mei Tai)
De unalmas. Ebben az idõben viszont elég sokáig elvan, ha a kezébe adsz valamit és mellette ülsz. Közben nézhetsz tévét, olvashatsz.
Bocsika, de megkérdezhetem : Hogy csináljátok? Nekem nem megy. Soha nem jutok oda hogy unatkozzam. Hogy osztjátok be a napotokat hogy mindenre (házimunka, fõzés) jusson idõ????
Házimunka nincs minden nap, fõzés sem, a gyerek meg szopik.
Én nem unatkozom, igazából csak a felnõttek társasága hiányzik. Viszont nagyobb rend és tisztaság van nálunk mióta megvan a kisfiunk :D Elég sokat kell kézben cipelni, mert mindenre kíváncsi. Reggel ébredés után simán eljátszik 1 óra hosszat a játszószõnyegén, addig én rendet rakok és odarakom a kaját. Babakocsizni Õ is utál üvölt benne. Mi is vettünk Mei tai-t, az sem jött be. :( Ilyen melegben úgysem viszem ki, csak pár percre esetleg hintázni :D Mi hemperegni szoktunk vele a franciaágyban, imádja, olyanokat kacag :D Néha átmegyünk a mamához vagy dédihez, õk is örülnek neki és egy kicsit én is megpihenek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!