Találatok a következő kifejezésre: Ha a napjától (112 db)

Ha a terhesség 91. napjától jár a családi adókedvezmény, azt mikortól veszik figyelembe?

Pl. ha szept. 15-én lesz a 91. nap, leadom az orvosi igazolást, akkor onnantól fogva nézik vagy csak okt. 1-jétől (tehát csak a nov-ben megkapott fizetésmben lesz benne előszö9r? )

Legjobb válasz: Az adott hónapra már jár. (Ha idõben leadod.)

Az adott hónapra már jár. (Ha idõben leadod.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, tehát akkor akár fél hónapot is figyelembe vesznek...
Szeptemberre már jár.
Szia! Én úgy tudom, hogy a magzat betöltött 13.hetétõl jár.
Kedves utolsó a 13 hét az pont 91 nap ;) Kérdezõ, igen ha idõben igényled, már a szeptemberi fizetésedben, amit októberben kapsz, benne lesz az adókedvezmény.
Így van, de ha elcsúsznál, akkor sincs semmi gond, adóbevalláskor megkapod visszamenõleg is arra a hónapra.
Nekem 1-1, 5 hónapig tart ki kb. 2x kenem egy nap. Te miért kened?
A kérdező hozzászólása: Szia! Koszi a valaszt. Endometriozis es pcos miatt.Es nagyon gazak a hormonszintjeim. De abba fogom hagyni a kenest, mert az arwen torna oktato lebeszelt rola. Egy ciklust mar vegigkentem, meg a masodikat is szeretnem. Te miert kened? En Dr Pusztaitol vettem, baratcserje kapszulaval egyutt. Mekkora adagot kensz? Ket ciklust kitart neked a krem? Hanyadik naptol, meddig kened?
Terhes vagyok és fájdalmas ciszták lettem a mellemben. Kerestem a neten vmit amivel csökkenthetem a fájdalmat. Ez jónak tûnt, a 2. dobozzal kenem, a feszítõ fájdalom elmúlt, de azért fáj még, izgulok is miatta rendesen. Miért beszéltek le róla?
A kérdező hozzászólása: Mert, hogy nem azonos az emberi hormonokkal, csak elleplezi a tuneteket, de nem szunteti meg, ugyanolyan karos mint a mesterseges hormonok, es csak ront a betegsegen.
Hát nem tudom, van tatabányán egy labor központ, ott egy doktornõvel beszéltem én hiszek neki, Õ azt mondja, kizárt hogy ártana!!!! Azt tudom, h rendszeresen gyantáztatok és a combomon ahol mindig fekete vastag szõrök vannak mostanra eltûntek, egy szál sincs ott ahova kenem, nem nõtt ki.
A kérdező hozzászólása: De allitolag csak tuneti kezelesre jo. Nem megszunteti a kivalto okot, csak elfedi a tuneteket. Es csak addig hat, amig keni valaki.

A ciklus 32. napjától 3 napi barna pecsét és az 50. napon barna pecsét mit jelenthet, ha a teszt negatív?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel valamilyen hormonális gubancot. Kérdés, hogy egyszeri jelenségrõl van szó, vagy általában vannak ennyire hosszú ciklusaid. Ha az utóbbiról van szó, akkor nem árt ha megnézed ezt: http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1=N&q2=Y&q3=N&q4=Y&q5=N..

Nagy valószínûséggel valamilyen hormonális gubancot. Kérdés, hogy egyszeri jelenségrõl van szó, vagy általában vannak ennyire hosszú ciklusaid. Ha az utóbbiról van szó, akkor nem árt ha megnézed ezt: http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1=N&q2=Y&q3=N&q4=Y&q5=N..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megcsináltam, azt írta a gyanu megvan, de nem nagyon. Most van elõször ilyen, hogy nem jött meg normálisan, eddig minden hónapban megvolt és mindig 5 napig normális vérzés. Most kimaradt, vagyis helyette volt barnázás, aztán semmi, most meg megint csak barna.
igen
Elvileg akkor már elsõ naptol De én is kivártam az 1 hónapot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!!!:)
Hát én nem tudom az én fogamzás gátlóm úgy van hogy a menstruációm 8.napján kell bevenni és azonnal véd..én is vártam azért kicsit utána biztos ami biztos!

Lehet, hogy teherbe estem, ha a ciklusom 26. napjától barnás folyásom van, de nem jött meg, és a hasam se görcsöl(t)?

A ciklus 30. napján tartok, és peteérés serkent?t szedtem. Ez már a harmadik adag serkent? volt és eddig mindig pontosan megjött 28 napra a mensesem. Más tünetem nincs, azon kívül, hogy délutánonként és estefelé gombócérzés van a torkomban. Az ébredési h?mérsékletem 36,6-36,7.

Legjobb válasz: Szia Szerintem egy teszt sokat segít a vívódásodon:-) amúgy lehet, ha eddig pontos volt, de az izgalom miatt is késhet. Tünetem nekem sincs, ez nem igazán mérvadó... 6 hetes kismama

Szia Szerintem egy teszt sokat segít a vívódásodon:-) amúgy lehet, ha eddig pontos volt, de az izgalom miatt is késhet. Tünetem nekem sincs, ez nem igazán mérvadó... 6 hetes kismama

Hat a fogamzásgátló tabletta, ha a menstruáció második napjától kezdem szedni?

Legjobb válasz: Kicsi, betûkkel teleírt cetlit, amit úgy hívnak betegtájékoztató, nem adtak mellé? Nagyon furcsa... Kedves Kérdezõ! TABLETTAFÜGGÕ, hogy el lehet-e kezdeni a menstruáció 2-5. napján is, vagy csak az elsõn! Az is tablettafüggõ, hogy mikortól hat!

Kicsi, betûkkel teleírt cetlit, amit úgy hívnak betegtájékoztató, nem adtak mellé? Nagyon furcsa... Kedves Kérdezõ! TABLETTAFÜGGÕ, hogy el lehet-e kezdeni a menstruáció 2-5. napján is, vagy csak az elsõn! Az is tablettafüggõ, hogy mikortól hat!
A kérdező hozzászólása: Kaptam hozzá betegtájékoztatót, csak mivel nem az anyanyelvemen írja gondoltam megkérdezem itt is. A tabletta Logest, ha esetleg van valakinek tapasztalata, azt is kíváncsian várom.
Pont jó helyen jársz, ugyanis ezen az oldalon szokott összegyûlni a hétfõ délutáni orvoskonferencia, kettõtõl négyig!
Menj és fordíttasd le valakivel! Be nem vennék olyan tablettát, aminek nem értem szóról szóra a tájékoztatóját...

Mennyire probléma, ha a fogamzásgátlót nem a menstruáció elsõ, hanem a második napjától kezdem? Vagy várjam meg a következõ hónapot?

Írjatok légyszi, akinek ebben van tapasztalata. Most váltok át egy másik gyógyszerre, de annyira pörgõs idõszakban vagyok, hogy elfelejtettem bevenni az elsõ szemet.... mivel már több hónapja nem szedtem semmit, teljesen kiment a fejembõl. Várjam meg a következõ hónapot vagy sem? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Ha már egy ideje nem szedtél gyógyszert, akkor inkább várd meg a következõ vérzést. De akkor ne mulaszd el bevenni.

Ha már egy ideje nem szedtél gyógyszert, akkor inkább várd meg a következõ vérzést. De akkor ne mulaszd el bevenni.
Ha az elõzõ hónapokban nem szedtél gyógyszert, akkor !ÁLTALÁBAN! úgy van, ha az 1. nap veszed be az elsõ szemet, akkor azonnal véd. Ha 2-5. napig veszed be, akkor 1 hétig kiegészítõ védekezést kell alkalmazni. De persze csak nagy általánosság. Vannak más gyógyszerek, amik máshogy mûködnek. Egyszerûbb lenne, ha elolvasnád a betegtájékoztatót...

Ha a mensi napjától számolva a 7-8-9. nap érzem az ovum, milyen betegségre utalaht vagy normális?

eddig mindig vagy általában mensi után 2.hét körül éreztem,most nagyon korán,épphogy vége lett,másna már tojásos volt...de hogyna lehet?!

Legjobb válasz: nem feltétlenül jelent problémát és a tojásfehérje állagú sem midngi csak ovu-kor lehet. Szerinte nem kell aggódnod.

nem feltétlenül jelent problémát és a tojásfehérje állagú sem midngi csak ovu-kor lehet. Szerinte nem kell aggódnod.
bármikor lehet ovuláció, emiatt ne aggódj
AKKOR MI A KÉRDÉS?....
A kérdező hozzászólása: Engem tapasztalatok érdekelnek konkrétan...
igen ved!enis azt szedem 2 eve es soha semmi problema nem volt es meg mellekhatasa sincs, legalabbis nekem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!