Találatok a következő kifejezésre: Ha a napján nem jött (12 db)

Nagy baj, ha a szünet 2. napján nem jött meg? Megjöhet még?

2 hónapja szedek fogamzásgátlót, első honapban védekeztünk a párommal, második hónapban már nem, első hónapban a szünet 2. napjan jött meg a "menstruációm" . Másodszorra meg ma kellett volna, lehetek terhes ha nem jött még meg ma? Pontosan vettem mindig be és nem hagytam ki egyet sem

Legjobb válasz: Persze, hogy megjöhet még. Nekem, amikor szedtem, mindig a 4. nap reggelére jött meg, de ez változó. Majd beáll. Ha egyáltalán nem jön meg, akkor menj vissza a dokidhoz.

Persze, hogy megjöhet még. Nekem, amikor szedtem, mindig a 4. nap reggelére jött meg, de ez változó. Majd beáll. Ha egyáltalán nem jön meg, akkor menj vissza a dokidhoz.

Ha teherbeestem akkor meddig mondhatom hogy normálisan görcsölget a hasam a menzi (nem jött meg) napján?

Legjobb válasz: Nekem is görcsölt egy kicsit és akkor még nem is gondoltam hogy terhes lehetek, pedig az voltam .Még utána is egy darabig volt.

Nekem is görcsölt egy kicsit és akkor még nem is gondoltam hogy terhes lehetek, pedig az voltam .Még utána is egy darabig volt.
Ez változó.. Én ugyan még nem volt terhes:(, de általában azt szokták mondani a kismamák, hogy (nemmensi)környékén, és még utána is akár 2 hét. De ez egyénileg változó, van, akinek egyáltalán nem fáj a hasa...
A nemvárttól még kb. 4-5 napig max. 1 hétig volt görcsölgetés (de nem folyamatosan). Utána tökéletesen elmúlt.

Ha a mensis napján (nem jött meg) a méhszáj kemény és alig elérhető, akkor meg fog jönni vagy nem?

Ma negativ a teszt de majd meg ismétlem. A méhszájjal nem vagyok tisztába. Köszönöm!

Legjobb válasz: Olyan tesztet vegyél ami a kimaradás utáni napon már kimutatja az esetleges terhességet.pl.lily Csak az tudom írni,hogy én terhes vagyok,de a nõgyógyász nem azt nézi,hogy a méh kemény-e,hanem azt,hogy terhesség miatt fel van puhulva.

Olyan tesztet vegyél ami a kimaradás utáni napon már kimutatja az esetleges terhességet.pl.lily Csak az tudom írni, hogy én terhes vagyok, de a nõgyógyász nem azt nézi, hogy a méh kemény-e, hanem azt, hogy terhesség miatt fel van puhulva.

Beszedtem az első levél fogamzásgátlóm, meg is jött a 7 napos szünet 2. napján, így ha kedden az új levél elkezdése napján már szeretkezünk a párommal akkor védett vagyok? Esetleg akkor is ha még aznap nem vettem be a tabit?

Az els? levelet a mensi 5.napjától szedem szóval rögtön nem voltam védett, így pedig elvileg 7nap után az voltam de az els? mensi után elvileg biztosabb. Csak azért érdekel mert nem akarok gubancot.

Legjobb válasz: Ahány tabi annyi szokás,de a betegtájékoztatóban volt pontos leírás.(Legalábbis,amiket én használtam mindnek.)Az enyém egyik olyan volt,h az elsõ 7 tabi alatt azért javasolták a kiegészítõvédekezést,a hüvelygyûrûnél pedig nem.(Szintén a tapasztalat mondatja velem,h nem csak a félidõben lehet peteérés!) Csak azt tudom tanácsolni,h nézd meg a betegtályékoztatót alaposan!(Mert azt sem írtad,h melyiket szeded.)

Ahány tabi annyi szokás, de a betegtájékoztatóban volt pontos leírás.(Legalábbis, amiket én használtam mindnek.)Az enyém egyik olyan volt, h az elsõ 7 tabi alatt azért javasolták a kiegészítõvédekezést, a hüvelygyûrûnél pedig nem.(Szintén a tapasztalat mondatja velem, h nem csak a félidõben lehet peteérés!) Csak azt tudom tanácsolni, h nézd meg a betegtályékoztatót alaposan!(Mert azt sem írtad, h melyiket szeded.)
a fogamzásgátlót hagytad abba és még nem jött meg? huhh, hát mindenképp irány a doki bár szerintem csinálj egy tesztet elõtte...
A kérdező hozzászólása: Igen. A fogigátlót hagytam abba, 3 napra megjött a megvonásos vérzés (mint mindig) és azóta semmi... Tesztet egy hete csináltam, negatív.....igaz, délutáni vizeletbõl...
Foggátló után sajna ez "normális" is lehet. Nem hiszem, hogy bármit is adni fog a dokid, azt fogja mondani, hogy érdemes várni kicsit, hogy beálljon magától. Nekem 1 év 1 hónap volt, nem az elkedvetlenítés miatt írom....csak hát nálam így volt, másnak meg semmi baja utána, hanem simán menstruál...ettõl függetlenül persze érdemes elmenni hozzá, miután csináltál egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igazából inkább várnék, minthogy elkezdjen bogyókkal tömni....hátha rendezõdikm magától.... Lehet, hogy holnap reggel ellövöm a másik tesztet is...:)
Szia! Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam reggeli vizeletbõl, az is negatív lett....úgyhogy biztosan nem babó.... Csak nem akar megjönni.... Lehet, hogy várok még egy-két hetet és elmegyek dokihoz, csak annyira nem akartam megint gyógyszerezni.....
szerintem szedj barátcserje kapszulát nekem attól rendezõdött, miután abbahagytam a bogyót...
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom. Gondolom azt patikában vény nélkül kaphatok...

Ha a menstruációm napján csak két csepp vér jelentkezett aztán semmi, az késést jelent? Nem értem, mert ha már elkezdődött időbe, akkor miért nem jött meg rendesen? Már 5 napja semmi.

Legjobb válasz: Általában, ha napra pontosan is, de csak egy-két csepp vér van, az inkább valamilyen hormon problémára utal. Nekem is ez volt- azt hittem, hogy terhes vagyok, de elmentem dokihoz, írt fel closty-t.

Általában, ha napra pontosan is, de csak egy-két csepp vér van, az inkább valamilyen hormon problémára utal. Nekem is ez volt- azt hittem, hogy terhes vagyok, de elmentem dokihoz, írt fel closty-t.
Ha esély van rá, hogy terhes lehetsz, akkor vegyél egy tesztet. Két csepp vér bármit jelenthet, akár azt is, hogy baba van, csak esetleg késõbb fogant, lehet, hogy csak szimplán késik valamiért, vagy bekavart valami a menzidbe, és az is lehet, hogy baba volt, de mégsem maradt meg, csak nem indult meg a vetélés. Ha 5 napja semmi, akkor terhességet már simán kimutat a teszt!!! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!!
Én terhes voltam, amikor így jártam. Mensi idejében három napig néhány csepp vér, aztán rendesen nem jött meg, nem tudtam mire vélni. De úgy gondoltam megjött, csak most ilyen volt, így vártam. Aztán néhány hét múlva gyanúsan kezdtem érezni magam, orvoshoz mentem, 6 hetes terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Lehetett egy beágyazódásos vérzés is. Tesztelj szerintem ..és írd meg, hogy mi lett az eredménye. Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.
Szia én is így voltam, 14 hét múlva meg már a kisfiamat fogom tartani a kezemben. 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ma megjött, de olyan görcsösen, hogy alig bírtam a lábamon állni.Hát ennyi.Köszi a válaszokat.
Ha gumival csinálja akkor semmiképp.
a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, ha nem így lenne, meglenne a 100%-os védekezési megoldás.

A ciklusom 35 napján vagyok, és még mindig nem jött meg. Ha a doki ír valami gyógyszert amitől majd megjön, utána visszaáll a ciklus normális időre? Tesztem neg. Lett.

Legjobb válasz: ha mindig ilyen a ciklusod vagy sokszor kénne csinálni egy hormon vizsgálatot , nekem is magas a prolaktin szintem gyogyszert kapok rá!!!

ha mindig ilyen a ciklusod vagy sokszor kénne csinálni egy hormon vizsgálatot , nekem is magas a prolaktin szintem gyogyszert kapok rá!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnék egy babócát......
szia nem sajnos , énis kaptam norculutot mert nem akart megjönni !!! kövi honapban 28 napos lett a ciklusom , aztán megint 30 , 32 , stb.... sajnos :(((
A kérdező hozzászólása: Én már azt sem bánnám ha 30-32 napos lenne, csak már megjöhetne vagy valami lehetne már... nagyon szeretnék egy babót
A kérdező hozzászólása: akkor nehezebb lesz teherbeesni is?
hát sajna igen benne van a pakliba , én több mint két éve nem szedek fogigátlot megszakitásal védekeztünk felsem tünt hogy nem esek teherbe , aztán most hogy akarjuk feltünt hogy néha mensim sincs sajna !!! orvoshoz mentem megállapitoták a magas prolaktint és szedem a gyogyszert!!! 11 honapja élesbben megyünk de semmi!!!:((((
Ne idegeskedj, voltak már "csodák". Amikor én abbahagytam a fogamzásgátlót, egyáltalán nem akart megjönni. 3-szor hozta meg majdnem 1 év alatt norcoluttal a doki, közben már felírt clostylbegitet is, ami peteérés serkentõ stb. Mivel a kettõtõl sem jött meg ismét, hormonvizsgálatra küldött. Kiderült, magas a prolaktinom, ezért felírt rá gyógyszert. Szedtem úgy 4 hónapig, hogy a hõgörbém szerint volt peteérésem, a peteérés teszt szerint nem volt, és nem is estem teherbe. Gondoltam egyet, és abbahagytam a clostit, ami állítólag ezt segíti, de a prolaktinra folyamatosan, naponta szedtem tovább. Abban a hónapban babás lettem. Persze ezzel nem azt mondom, szegd meg, amit az orvos mond, de néha történnek a szervezetben furcsa dolgok. Nekem például a megérzésem és az állandó "hõkövetésem" segített. Sok sikert Neked is. Egy 19 hetes babás
Ja, és elfelejtettem, soha nem volt 30 napnál rövidebb ciklusom, beállt 32-33 napra, és látod, így is sikerült teherbe esnem. Mindenki másképp mûködik.... utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatásokat, néha már kezdek nagyon elkeseredni. Amíg nem szedtem a fogit 31-32 nap volt, amióta abbahagytam össze vissza van, illetve most nincs...remélem minden rendben Nektek sok boldogságot! Remélem nálam is hamarosan kopogtat a gyólya
Igen. Ha az orvos azt mondta, hogy az elsõ nap, akkor az elsõ nap kell. Ne kockáztass!! Az az egy hónap nem oszt, nem szoroz...
A tájékoztatóban az van, hogy elsõ nap kell, de nekem pont az orvos mondta, hogy inkább a harmadik napon vegyem be. De szerintem annyira nem tragédia. Én mondjuk hamar abbahagytam, mert eszméletlen fejfájásokat okozott.
ha a 3 napon kezded el szedni akkor abban a hónapban kell kiegészítõ védekezés (GUmi)
Bajnak nem baj, ha várnááál a következõ menses elsõ napjáig akkor ugyanott lennél mintha most kezded el szedni és 1 hónap után hat.szal elkezdheted nyugodtan.

TVS:Endometrium:4, 2mm a ciklus 10. napján. A ciklusnapnak nem megfelelő, miért rta ezt a nőgyógyász, ha rendszertelen a menszeszem, legutóbb 42 napra jött meg?

J.o.37x18mm-es és B.o.37x20mm-es inkább multicystás jell.ovárium.Miben különbdözik a multicysta a policystától?Jelenleg ovuláció nem igazolható, miért nem lehet később vastagabba méhnyálkahártyám,ha rendszertelen a mensesem?

Legjobb válasz: javaslatba kiírta a nõgyógyász a következõ menses alatt:TSH,FSH,LHPRL,OGTT+androgének+partner spermavizsgálata.Miért kell a következõ mensesre várnom ezekkel a vizsgálatokkal?És ha addigra sikerülne bébi?Van esélyem rá?

A kérdező hozzászólása: javaslatba kiírta a nõgyógyász a következõ menses alatt:TSH, FSH, LHPRL, OGTT+androgének+partner spermavizsgálata.Miért kell a következõ mensesre várnom ezekkel a vizsgálatokkal?És ha addigra sikerülne bébi?Van esélyem rá?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!