Találatok a következő kifejezésre: Ha a nő (3031 db)

Azt mondják nőt nem ütünk, de ha a nő nem nő, azaz teljesen elveszti az eszét, akkor is tilos?

például kést ránt, vagy szegez a torkodhoz, elmebeteg mosollyal égeti el a ruháid, vagy a pénzed, esetleg köpköd kaparja a szemed? akkor szerintem igencsak megérdemelne egy öklöst a gerincébe, hogy konzultáljon egy kicsit önmagával, miközben fetreng. amúgy vannak ilyen nők, nem csak "képzelgés"... szóval, ti mit csinálnátok ilyen esetben?

Legjobb válasz: Ha o nem ut teged, ot sem kene utni. Ha ugy viselkedik, ahogy irtad, el kell szepen hagyni.

Ha o nem ut teged, ot sem kene utni. Ha ugy viselkedik, ahogy irtad, el kell szepen hagyni.
Ha engem komolyabban bántalmazni próbál egy nõ, akkor nem hagyom magam. Egy határozott ütés a vállba is megteszi a dolgát, ha pedig nem akkor úgy el rúgom a lábát hogy fél napig keresnie kell. Az egy dolog hogy férfiak nem ütnek nõket, de ezt nem ajánlatos a végsõkig feszíteni.
Ha ennyire eldurvult a viselkedese/kapcsolatotok, es o mar joesellyel idegbeteg is, akkor egy utlegelessel nem lehet segiteni rajta, ezert nem erdemes szerintem utni. El kell hagyni es problem solved. Elso voltam.
engem egyszer megpróbált kifosztani 3 csaj. elõször csak szóval próbáltak bántalmazni, de amúgy is zenét hallgattam és nem igazán értettem õket. igazából nem is vettem komolyan õket, de aztán az egyik kirántotta a fülembõl a fülhallgatót és elkezdtek ütni, valamint az értéktárgyaimat követelték. eszembe sem jutott elfutni. az egyik kapott egy akkora pofont hogy a föld adta a másikat, erre a másik kettõn eluralkodott valami cigány harci szellem és még hevesebben támadtak, amikor más ököllel ütöttem. 2 a földön, erre a harmadik megpróbált volna elszaladni, de megfogtam és ahogy kell, a földre dobtam. ezután megmondtam, hogy amelyik kutya megpróbál felkelni, azt ott helyben fejbe rúgom és szépen megvárjuk a rendõröket, végül nekem adták minden aznap szerzett értéküket és elengedtem õket:D
Jah amúgy miket kaptál?? xD
5. Mekkora szemét vagy xDDD :DD
Sokkhelyzetben egy pofon néha jót tesz
A nõt nem ütheti senki, de a pasit vagy a gyereket igen?! Szerintem egy nevelési célzattal megfelelõ idõben leadott pofontól még senkinek nem lett semmi baja! Nõ vagy gyerek, teljesen mindegy. Pl én magam is voltam olyan szituációban, hogy az asszonynak lehúztam egy akkora maflást, hogy én is csodálkoztam utána. De célravezetõ volt!
Ilyen esetekben szerintem megengedhetõ az erõszak. Persze nem arra kell gondolni, hogy félholtra vered, hanem gyomorszájon vágod ököllel és akkor megnyugszik. Ez a legjobb megoldás, mert percekre harcképtelenné válik és utána sem fog nagyon ugrálni. Ugyanakkor nem okozol neki maradandó sérülést és tanúk nélkül nyoma sem marad az akciónak.
A kérdező hozzászólása: azt hiszem a fent vázolt dolgok beleférnek az "ütlegelés" kategóriába. elég offenzív, és defenzív reakciókra (visszaütés) szerintem ad okot. csak ugye sokan úgy vélekednek, hogy nõt nem ütünk semmi körülmények között, err e voltam kíváncsi.
# 9 ~15e ft-ot, 5 mobilt(ebbõl 2 biztos lopott volt)és természetesen ékszereket(attól is megszabadultak, ami rajtuk volt) a mobilokat és az ékszereket leadtam a rendõrségen(haveromnak köszönhetõen nem kérdezõsködtek)
Ha megtámadnak, akkor megvédem magam. Ha a barátnõm viselkedik így, akkor elhagyom. Az exfeleségem élt vissza azzal, hogy nem ütök meg nõt. Majdnem megütöttem, de inkább elváltam.
Én azt mondom ne csodálkozz ha széttép egy vadállat, ha elõtte ba.ogattad!
Lefognám. De egy pszichopatát nem fog rendbe hozni egy verés sem, úgyhogy én inkább menekülnék.

Ha a nő nem szeretné az esküvőt, a férfi megkéri a nő kezét, akkor a nő mit mondjon? Bocs, de nem akarok megházasodni?

Kíváncsi vagyok az ötletekre, tippekre.

Legjobb válasz: Az eljegyzés is ígéret. Ha hagynád, hogy eljegyezzen, joggal mondhatná, hogy becsaptad.

Az eljegyzés is ígéret. Ha hagynád, hogy eljegyezzen, joggal mondhatná, hogy becsaptad.
Igen a legtisztább az õszinteség.De kérdem én akkor mi az értelme az eljegyzésnek is?Mert szerintem nem sok.
Nem derül ki a kérdésbõl, hogy a nõ ehhez a pasihoz nem akar hozzámenni vagy alapból nem házasságpárti. Mert ha nem házasságpárti és egyáltalán nem akar férjhez menni, akkor ha már eljutottak egy olyan szintre hogy a férfi meg akarja kérni a kezét, akkor már errõl szó kellett volna hogy essen. Tulajdonképpen mindegy is, hogy melyik a kettõ közül, egyértelmû hogy semmi esetre sem szabad igent mondania ha nem akar hozzámenni. Inkább magyarázza el a férfinak, hogy õ nem hisz a házasságban, vagy nem érzi rá késznek magát, minthogy igent mondjon és hitegesse. Az az egyik legaljasabb dolog a világon.
3 dolgot mondhat: - Bocs, de nem akarok még megházasodni. - Bocs, de veled nem akarok megházasodni. - Bocs, de én egyáltalán nem akarok soha megházasodni.
A pénzkidobással nem értek egyet, mert nem muszáj nagy esküvõt csinálni... de persze mindenki, ahogy gondolja. Sokáig én is úgy voltam ezzel, hogy ez csak egy papír és nincs túl sok értelme, mert szerelmet nem lehet fogadni egy életre, mert sosem lehet teljesen biztosan tudni elõre. Amiatt sem fontos a házasság, hogy mások mit gondolnak, mert ez manapság már nem sokat számít. Viszont szerintem egy nõnek ha lehetõsége van, mindig biztosítania kell a jogi és anyagi helyzetét is, meg fõleg ha gyerek is lesz... szóval azért mégiscsak fontos. De persze ez így nagyon anyagiasan hangzik és csak akkor gondolom jónak a házasságot, ha érzelmek is vannak! Még akkor is, ha a házasság intézményében nem hisz valaki.
én pl nem vagyok házasságmániás. a párom eljátszott az esküvõ gondolatával, de én elmondtam neki, hogy feleslegesnek tartom, viszont ettõl függetlenül nagyon szívesen leélem vele az életemet. nem attól lesz örökké tartó valami, ha aláírok róla egy papírt. ja, és nem érzem azt, hogy hitegetem, vagy szórakozok vele. igenis komolyan gondolom a kapcsolatunkat, szeretnék közös gyereket, de nekem nincs beteges birtoklási vágyam. szerencsére neki sem. lehet lepontozni.
Igen, még mindig ez lenne a legjobb. Udvariasságból ne mondjon igent.
Fejezze be a nõ a kapcsolatot! Ha nem akar együttmaradni a férfivel, akkor ne hülyítse! Akit szeretek, azzal életem végéig együtt akarok lenni! Az eljegyzés pedig felesleges, ha nem akar feleségül menni hozzá!
Amúgy meg nem pont a takaritáson volt a hangsúly. :) ) Hanem azon, hogy kötelezõnej éreztem, és igy egyszerüen nem akartam megcsinálni. Nem csak azt, semmi mást sem. (nem lustaságból, ugyanis sem elõtte, sem utánna nem voltam elúszva semmivel. :) ) Most olvastam visza, hogy mit is irtam pontosan, és kicsit lehet, hogy félreérthetõen fogalmaztam.
A kérdező hozzászólása: jólvan... :D értem..
Én igy mentem férjhez. Imádtam a párom, de 2 évig kellett régni a fülem, mire azt mondtam neki, legyen, csak ne piszkálj vele. Hozzámentem. Életem legrosszabb döntése volt. Amit addig szivesen csináltam, kötelezõnek éreztem, csak arért, mert "most már házastársi kötelességem volt" Kötelezõnek érteztem takaritani, szexuális életet élni, gyermeket szülni (õt nevelni viszont már nem) és minden ilyen dolgot. A párom elkényeztetett, mindent megadott nekem, de depressziós lettem. Kértem, hogy váljunk el, de eleinte nem akarta, azt mondta, hogy akkor elhagyom. Szerettem akkor is, eszem ágában sem volt elhagyni, de nem akartam kötelezve érezni magam, hogy szeressem. Én mindezt önként akartam megtenni. Szépen lassan leépült minden. Én nem láttam a depitõl, szexuális életünk nem is volt, a lakás egy romhalmaz lett. Mikor végre belátta, hogy ez igy nem jó. Elváltunk. Nem hagytam el, és szépen fokozatosan minden helyreált. Most már érti, hogy ezt nem lett volna szabad. De a nevét az õ büszkesége miatt megtartottam, és soha senkinek nem mondtuk el, hogy elvátunk. (gyermekeink sem tudják. Nem titok, de minek zaklassuk fel õket?) Azóta is boldogan élünk, és nem is gondolok arra, hogy elhagyjam, de most már mindezt önként teszem, és nem egy nyavajás papir miatt, amit ki nem állhatok.
(õt nevelni viszont már nem) a félreétések elkerülése végett, a gyermekemnek amit tudtam mindent megadtam, és nem éreztem kötelezõ dolognak.
elég speciális eset vagy, Utolsó. Azért a legtöbb nõ ezt nem így éli meg. A mi életünk SEMMIT nem változott a házassággal, még nem is tudjuk átérezni, hogy mit jelent (1 hónapja házasodtunk össze). De nem romlott el minden varázsütésre, és egyikõnk sem kötelességbõl csinálja a dolgokat. Itt valami Veled nem volt rendben... az átlag nem így éli meg.
Amit láttam otthon, amire igy reagáltam, és ezt tudta a párom is: Apám verte anyámat, éveken át. Miért? Mert a felesége ott volt. Anyám nem tudott segitséget kérni, mindenhonnan elutasitották (a '80-as években) mert házastársak, és intézzék el egymás között. Közben nem egyszer láttam-hallottam, hogy összeverve, testileg-lelkileg összetörve meghágja anyámat, mert éppen feláll neki. vagy olyan dolgokra kényszeriti, ami embertelen, és gusztustalan. Mindezt azért, mert a felesége. És pont ezért nem avatkozott közbe senki, mert mint mondták "családi ügy". És én nem akarok ilyesfajta családi ügyeket.
A kérdező hozzászólása: ez attól is függ (szerintem) hogy az ember hogy nõtt fel pl.. a szüleitõl mit látott.. az én szüleim sincsenek összeházasodva, és mégis együtt vannak már 20 éve, és szeretik egymást.. köszönöm a válaszokat..:) .. elég érdekesek..
10:58 szörnyû lehetett, sajnálom de a férfiak jelentõs része nem ilyen. és az, hogy kit választasz, az rajtad áll. édesanyád nagy hibát követett el... de ha csak együttéltek volna, akkor is ez lett volna. jom, lehet, hogy akkoriban a családon belüli erõszakra nem figyeltek. de az ma már máshogy mûxik
az együttélés is bírósággal végzõdik, ha nem tudnak a közös vagyonról és a gyermek elhelyezésérõl/láthatásról megállapodni. Pár napja volt is egy ilyen kérdés itt :( szóval ez NEM A HÁZASSÁGGAL vele járó dolog... ez a TARTÓS párkapcsolattal járHAT együtt, ahol sokáig éltek együtt és vannak közös dolgok és gyerek. A házasság sem kell, hogy bíróságon végzõdjön, ha meg tudnak egyezni a felek! Ostobaság a válás maceráit a házassággal azonosítani! :O
A kérdező hozzászólása: hát igen..ez vele jár az együttéléssel/házassággal
A kérdező hozzászólása: hát szerintem sem.. azlenne a legjobb megoldás szerintem , ha elfogadná és mondaná hogy, igen..és ha esküvõröl kérdezi a férfi, akkor azt mondaná hogy : én nem szeretném meg ilyenek. és mondaná hogy miért nem és akkor csak eljegyezve maradna.. ti mit gondoltok?
A kérdező hozzászólása: amúgy nem rólam van szó xD csak eszembe jutott egy ilyen szituáció.. és mondom megkérdezem már :D mert biztos van ilyen, és éppen olyan is van biztos, hogy nem beszéltek még errõl csak egyszer hirtelen benyögi a férfi. amúgy én olyan helyzetre gondoltam, hogy a nõ egyáltalán SOHA nem akar megházasodni, mert felesleges pénzkidobásnak tartja meg egyáltalán nem házasság párti.. meg feleslegesnek gondolja a házasságot. ilyenre gondoltam :)
A kérdező hozzászólása: én felpontoztalak :)
Én megkérdezném: Miért szeretnéd a házasságot? Biztonságot akarsz? Nem lehetsz biztos semmiben. Ha összeházasodunk, akkor is elhagyhatjuk egymást, csak macerásabb. Vagy a társaid elõtt akarsz hõzöngeni velem? Ez nem éri meg. Vagy szeretnél szófogadó, jó feleséget csinálni belõlem? Ez nem fog sikerülni. Jobb lenne csak így szabad akaratunkból együtt lenni, két egyenlõ emberként, szerelmesen. A házasság gyakran bizonyol a szerelem temetõjének.
A kérdező hozzászólása: hát igen.. nem minden esetben jó a házasság... sokszor csak a baj van vele, és válás a vége.
jah, épp úgy, mitn egy együttéléssel. csak ezt felejtitek el, örökké.
A kérdező hozzászólása: válásnál meg ilyen-olyan papírt kell intézni, ügyvéd meg sok-sok pénz.meg bíróság.. tényleg.. nem tudom melyik a jobb...
a válás tényleg macerásabb, mert egy halom papírmunka, bíróságra járás, pénz. ezt láttam, mikor a szüleim váltak. na meg az osztozkodás. hát az elég gusztustalan tud lenni. persze, ha csak együtt éltek, és utána szétköltöztök, akkor is lehet balhézás. épp ezért következetesnek kell lenni, és ha vesztek valami új dolgot közösen, akkor érdemes eltenni a számlát, hogy ha neadjisten arra kerülne sor, igazságosan ki tudjátok fizetni egymást, és ne kelljen minden apróságon szenvedni. intelligens ember meg tud ilyet beszélni. sok olyan, csak együttélõ párnál láttam erre szép példát.
Igen, az eszemmel tudom. De a házasságon belül egyszerüen úgy éreztem, hogy fenyegetve vagyok. Nem változott semmi, sokan azt sem tudják, hogy elváltunk, de én jobban érzem magam. És nekem ez a lényeg.

Férfiak! Tényleg tetszik nektek egy nőben ha a nő bonyolult?

Legjobb válasz: Nekem személy szerint rohadtul nem tetszik.

Nekem személy szerint rohadtul nem tetszik.
Ha a bonyolult azt jelenti, hogy érzelmileg labilis, kiszámíthatatlan, következetlen, értékrend és elv nélküli valaki, akkor határozottan a válaszom: NEM. Ha a bonyolult azt jelenti, hogy gondolkodó, érzõ, mûvelt, intelligens, akkor a válaszom: IGEN.


Ha a női balettosokat balerínának hívják a férfiakat hogy?

Legjobb válasz: Hát ha abból indulok ki, hogy: Julia - nõi név Julio - férfi név ergo Ballerina - nói belattáncos Ballerino - férfi belattáncos

Hát ha abból indulok ki, hogy: Julia - nõi név Julio - férfi név ergo Ballerina - nói belattáncos Ballerino - férfi belattáncos
Jaj... xD
pa-dö-dö :D

Miért minden pasinak az jön be, ha a nő 2 nap után odaadja magát (vagy eleve a nő kezdeményez), és minimum úgy öltözködik, mint egy k. va?

Bármikor összetalálkozom egy pasival aki ismerkedne, már aznap este le akar fektetni. Teljesen normálisan, csinosan öltözködöm, normálisan sminkelem magam, semmi kihívó és semmi gyerekes nincs se az öltözködésemben, az ékszereimben, a stílusomban, stb. Én vagyok pr?d ha elvárom, hogy azért pár alkalommal találkozzunk, legyenek közös programjaink, és ne az els? este feküdjünk le? Vagy a másik fele, aki önz? módon csak magára gondol, és azt akarja, hogy az els? alkalommal sz....jam le.

Legjobb válasz: nem kell úgy öltözködnie, de nekem nem jön be ha sokáig kéreti magát.

nem kell úgy öltözködnie, de nekem nem jön be ha sokáig kéreti magát.
ez a kérdés olyan mintha én irtam volna a pasi még semmit nem tud róllam és máris a lényegre tér pfuj
Sztem ha meglát valamit benned a csávóó akkor nem mondja azt h sz.. le 2 nap után.. Viszont ha nem annyira teccel neki akkor ugy van vele h jólessz arra h ...tudod..!:D:D
Nem értelek. Persze, hogy aznap ágyba akar vinni. Minden pasi ezt akarja, maximum nem meri felvállalni. Köteles persze nem vagy igent mondani. Ha neked kell egy kis idõ ehhez, akkor csináld úgy. Azt kész... :D
de miért baj hogy le akar veled feküdni? akik már lefekszenek azoknak még vannak közös programjaik. nem zárja ki.
Ha érdekel a csaj nem akarom szopatni az elsõ alkalommal de ha csak valami cicababa akkor párszor megdugom azt hello
"Bármikor összetalálkozom egy pasival aki ismerkedne..." Ezt kéne részletezni. Nekem az a gyanúm, hogy rossz helyen ismerkedsz, ahol a taplók felülreprezentáltak.
A kérdező hozzászólása: 18:13 igazad lehet. Pl. biliárd terem, meg ehhez hasonló helyeken tapadnak az ilyen pasik.

30 éves férfi 36 éves nő? Szerintetek működhet? Mennyire működik ha a nő idősebb?

Legjobb válasz: Miért ne, egyik sem egész fiatal, a korkülönbség nem nagy.

Miért ne, egyik sem egész fiatal, a korkülönbség nem nagy.
Ha fiatalos, energikus a nõ és van önbizalma, emellett nem féltékeny típus, gyengéd, kedves akkor igen -pláne ha a fiatalabb férfi szereti õt.
30 éves koromban a párom 37 volt :-P Akkor kezdtünk készülni a harmadik gyerekre ;-) 38/F
Ha fel tudsz rá nézni, annak ellenére, hogy fiatalabb nálad, akkor mûködni fog. Hat év nem olyan nagy különbség.
Ugyan minek kellene FELnézni a másikra? Egy JÓ párkapcsolatban nincs alárendelt meg felérendelt tag, hanem a kettö egymás MELLETT áll. Ahol felnéz az egyik a másikra, az már alá-fölérendelt viszony.
imadnam, de meg nem volt ilyen. csak siman feküdtem, vagy ültem es ugy. 21/L
Én szeretem. 39/N
A kérdező hozzászólása: hol vannak az ilyen nõk mit ti basszus?!
én nagyon bírnám, de a párom azt mondja, hogy neki úgy nem kényelmes :/ hát ez van, marad a jól megszokott fekvés, ülés... 19/L
A kérdező hozzászólása: érdekes, mert én meg ilyen helyzetben vonyítok a gyönyörtõl! simán el tudok majdnem élvezni miközben ülnek az arcomon és nyalok. azt is szeretem, ha kicsit már fulladozok is közben, de nem halálosan, ne értsétek félre, arra nem gerjedek. ha közben a nõ jó erõszakosan bele nyomkodja a fejem a lába közé, akkor meg teljesen kész vagyok.
ok, felizgultam (elsö vagyok XD)
4es vagyok És nem értem, hogy az én pasim miért nem bírja élvezni az ilyesmit? :D ez olyan igazságtalan...
Én izgatónak tartom 19/L
Kéretik ilyen nõ, MOST :D 25Ffi
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mondatomban picit sok lett az "azért" :) )
Meg az izmos is sok lett az elején. Attól függ mennyire izmos. Mert ha formásan izmos, az nem gáz, de ha ilyen budibilderesen izmos, az már fura.
Én a helyedben nem adnék mások véleményére ezzel kapcsolatban.
Ha te is kidolgozott vagy, akkor nehezen fogsz nálad izmosabb csajt találni ebben az országban (: Esetleg valami fitneszverseny környékén. "Simán" izmosabb csajhoz is nagy szerencse kell, esetleg ha te vezeted be a testépítés világába a leendõ álomnõt :D [megjegyzés laikusoknak: a bodybuilderesen, férfiasan izmoshoz hormonkezelés szükséges, egy nõ anélkül sehogy nem tud olyan lenni, és aki mégis olyan, annak ez az élete, õ ezt választotta, más világban él, mint ti. És nem agresszív meg ilyenek.]
Szerintem ha egy csaj láthatóan izmosabb mint te, az már gáz, de ha csak úgy "formásan izmos", az egy nõnek jól áll.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Eléggé megoszlanak a vélemények, de ez várható volt. Nõk válaszára is kíváncsi lennék. Wash, igazad van, Magyarországon kevés ilyen nõ él, ill. igazából a problémát ott látom, hogy mentálisan kéne picit változtatni ezen és máris több ilyen nõ lenne. Tehát a mentalitás alatt azt értem, hogy nem mint egyes nõk -persze tisztelet a kivételnek és a "kicsi" mozgásra vágyóknak- lemegyek a terembe és akkor 2 kg os súlyokkal edzek, hanem keményebben, akkor formálódik az ember.

Miért van az hogy ha a férfi szexel 10 nővel, akkor ő az ász, de ha a nő szexel 10 férfival akkor k-rva?

Legjobb válasz: a kulcs ami minden zárat nyit, jó kulcs. a zár amit minden kulcs nyit, nem jó zár.

a kulcs ami minden zárat nyit, jó kulcs. a zár amit minden kulcs nyit, nem jó zár.
Na ennyit a csajok érettségérõl. Még ezt se képesek megérteni annyira tyúkeszûek...
Azért mert még egy jó férfinak is törni kell magát ahhoz is, hogy közepes csajokat megkapjon, addig egy közepes csaj is minden erõlködés nélkül talál szexre bármikor simán egy csomó jó férfit.
erkölcs ugyanaz, de a nehézség más. mindkettõ igénytelen, de a férfi legalább értékelhetõ teljesítményt nyújt
Elsõnél az igazság, de ezen a nõk miért vannak fenn akadva???? Akinek ennyi partnere van rövid idõn belül, teljesen mind1 h nõ vagy férfi érzelmileg nincs rendben. Miért akar egy nõ enni pasival le feküdni??? Pasi létemre csak egy nõvel akarok akit szeretek.
Ha egy férfi szexet akar, akkor igazán nem szempont számára az, hogy a nõ normális értékrendû legyen, csak az hogy jól nézzen ki, ápolt legyen és egészséges. Ez utóbbiról igazából nem tud megbizonyosodni, ezért kell a védõfelszerelés, de még így is van kockázata a nyalakodásnak is (pl. HPV). Igazából csak szexre használt nõk esetén még jó érzés is a férfinak, ha tudja, hogy az a nõ akit kicsit kihasznált nem számít normális, rendes nõnek, mert így nem érzi azt hogy méltatlan lett volna a viselkedése.
kettõs mérce am kérdés mennyi idõ alatt lesz meg a 10-10???
Hagyjuk már ezt a béna kulcsos hasonlatot, jó?! Nekem bejárásom van egy munkásszállóra és van egy mesterkulcsom, amivel az összes szobát kinyithatnám és elvehetném, amit akarok. De nem teszem, mert van gerincem. Ennyi! Az az igazi ász, aki ellen tud állni a kísértésnek és nem alacsonyodik le állati szintre.
Elõzõ, te nagyon nem érted a hasonlat lényegét...
#1, #3: http://pvtud.blog.hu/2012/12/03/idiota_hasonlatok_avagy_hogy.. Igen, ezt a példát szokta felhozni az összes olyan tripperpista, akinek csökevényes, egocentrikus világképe szerint ha már a lábai közé odanõtt egy lõcs, akkor meg kell dugni mindenkit, aki él és mozog... ellenben úgy képzeli, hogy ez kizárólag az õ kiváltsága. Vagy netán fél, hogy ha a 426. "áldozatával" komolyabbra fordul a viszony, nehogy úgy bánjanak vele, ahogy õ az addigi 425 "kalandjával". Mert ugye ezt az "indoklást" hímsoviniszta, agyukat a makkjuk alatt hordó kanok találták ki és terjesztik. Persze, arról már hallgatnak, hogy ugyan egy 15 centis kolbászért miért is kéne megvenni egy egész disznót? Ja, igen, errõl hallgatnak nagyon. Meg hát ameddig a nõi nemi szerv nem hasonlít zárszerkezetre, és a pélón sincs semmi, ami egy kulcsra hasonlít, addig ezt a hasonlatot nyugodtan odadobhatjuk a többi igénytelen, gagyi hasonlathoz.
Ha te, mint nõ azt mondod, hogy egy buliban 10 pasival lefekszel, ennek pusztán a fizikai tûrõképességed szab határt - hacsak nem vagy ütnivalóan csúnya. Na nem azért, mintha akkor nem találnál pasit, akit lelkesen rádugrik, de talán kicsit kevesebbet, mondjuk úgy ötöt egy éjszaka :D. Ha én azt mondom, hogy ma este megfektetek tíz nõt, akkor megkérdezik, hogy fizetni akarok e érte. Erre én azt mondom, nem, nem prostit: én felszedek és megfektetek tíz nõt. Erre a válasz oltári nagy röhögés lenne, és teljes joggal, mert valószínûleg nulla lenne a mérlegem reggelre :D. Persze ettõl még erkölcstelennek és k**vának nevezni egy nõt, csak mert lazán kezeli a szexet szerintem prüdéria, szûklátókörûség, vaskalaposság és mindemellett nagyon igazságtalan is. Inkább azokra tartom ezt igaznak, akik könnyen MEGADJÁK magukat pár szép szónak, vagy pár felesnek. Egy nõ, aki határozottan kezeli a szexualitását és nem préda, hanem partner, arra nekem egyetlen rossz szavam sincs. Sajnos ezzel elég kevesen vannak így...
8: Az attól függ, hogy a férfi tud-e róla, hogy a nõ ilyen könnyûvérû. Az egyéjszakás kalandoknál nem szokták megismerni elõtte egymást.
nincs sok normálisabb nõ! csak óvatos
Ha a normálisakat is megdönthetné mindenki, akkor nem lennének normálisak...
A kérdező hozzászólása: Illetve mi van akkor ha a férfi nem is nõket, hanem ezeket a "fûvel fával" típusú nõcskéket fektetik meg, mert a normálisabbakat nem tudják megfûzni? Akkor is büszkeség ez a férfinál, ha az ilyen nõcskék részegen a "karjaikba esnek"?
A kérdező hozzászólása: miért kéne a nõnek "zárnak" lennie? :) Abban viszont nagy igazság van, hogy egy férfinak többet kell gürizni ha meg akar kapni egy nõt, viszont egy nõ elég ha csak szétteszi a lábát és tolonganak a pasik. De erkölcsösségben egálban vannak?
azért mert a nõk 9 hónapig szívnak utána!
Evolúciós oldalról ez egy tökéletes hasonlat. A férfi utódlását ez biztosítja, nem a lestrapált nõk. Ebben nincs sovinizmus, ez csak biológia. :D

Mi a még elfogadható korkülönbség férfi és nő között, ha a nő az idősebb?

Mi a véleményetek arról, ha a nő 10 évvel fiatalabb a párjánál? Mindenki véleménye érdekelne, férfi nő, fiús anyuka stb.

Legjobb válasz: Szerintem belefér, de azért függ sok mindentõl. Nyilván egy 24 éves nõ és egy 14 éves fiú kapcsolata egyértelmûen gáz, egy 40 éves nõ és egy 30 éves férfi kapcsolata viszont egészen más. Ha a korkülönbség ellenére, ugyanazokat a dolgokat szeretnék a jövõben, akkor nincs gond. De ha a férfi mondjuk 40 évesen találja ki, hogy apa szeretne lenni, a nõ már nehezen fog 50 évesen szülni.

Szerintem belefér, de azért függ sok mindentõl. Nyilván egy 24 éves nõ és egy 14 éves fiú kapcsolata egyértelmûen gáz, egy 40 éves nõ és egy 30 éves férfi kapcsolata viszont egészen más. Ha a korkülönbség ellenére, ugyanazokat a dolgokat szeretnék a jövõben, akkor nincs gond. De ha a férfi mondjuk 40 évesen találja ki, hogy apa szeretne lenni, a nõ már nehezen fog 50 évesen szülni.
Egy apró észrevétel: A kérdésben az van, hogy "nõ az idõsebb", a magyarázatban viszont a nõ "10évvel fiatalabb". A lényeg: Szerintem ebben nincs semmi különös. Persze kivétel, ha a nõ esetleg még kiskorú, pl. 16 éves 26 éves pasival. DE 26 éves nõ 36 éves férfivel nem gáz. Fordítva sem gondolom annak. Nekem pl apukám 8 évvel fiatalabb anyukámnál. De 25 éve boldog házasságban élnek. :) 24L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, elírtam, a nõ az idõsebb, elvált, gyerekes. Pasi 25, nõ 35.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!