Találatok a következő kifejezésre: Ha a mozgása kellemetlen (2 db)

Ha a baba mozgása kellemetlen 2 napja, mert úgy feszül a hasam, meg a hasam alja a mozgásától, meg néha (főleg mozgásnál) bekeményedik a pocim 3-4 másodpercre, az a terhes méh növekedésétől lehet vagy aggodalomra ad okot?

Béres magnéziumot rendszeresen szedem!

Legjobb válasz: Szia,ez teljessen normális.Ahogyan a babóca növekszik minnél kevesebb a helye,és már nem is igazán rugdos hanem feszítt.Az is teljessen normális ha pár másodpercre bekeményedik a hasad.Csak akkor lenne gond ha sokáig kemény volna.Nekem is mindig befeszít,fõleg este 10-tõl reggelig,sajnos már olyan kellemetlen hogy aludni sem tudok,mert a kis térdét nyomkodja ki az oldalamon.Boldog babavárást!!!!Üdv 34 hetes kismama.

Szia, ez teljessen normális.Ahogyan a babóca növekszik minnél kevesebb a helye, és már nem is igazán rugdos hanem feszítt.Az is teljessen normális ha pár másodpercre bekeményedik a hasad.Csak akkor lenne gond ha sokáig kemény volna.Nekem is mindig befeszít, fõleg este 10-tõl reggelig, sajnos már olyan kellemetlen hogy aludni sem tudok, mert a kis térdét nyomkodja ki az oldalamon.Boldog babavárást!!!!Üdv 34 hetes kismama.
Napi 10 keményedés max 3 percre normális. De jelzi, hogy lassíts!! Pihenj többet, vállalj kevesebbet.Feküdj az oldaladon és pihizz sokat, és jelezd a dokidnak majd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, nektek is nagyon boldog babavárást kívánok!!!!!
Szia! én is 29 hetes voltam amikor befordult, és ílyen tünetekkel, nekem 4 napig tartott. lehet, hogy a te picid is most fordul?!!! 36 hetes kismama

Ha fáj, illetve elég kellemetlen mostanában a baba mozgás ez normális? 35hetes vagyok. Nem mindegyik de, többségben igen csillagokat látok néha.

Legjobb válasz: Már nagy, mozgolódik. Nem emlékszem nagy fájdalmakra, de eléggé feszítõ érzés, az biztos. Van amikor kinyújtóznak, vagy mit csinálnak, de a pocakból szinte vízszintes lesz a kerek helyett. Elég muris látványnak is.

Már nagy, mozgolódik. Nem emlékszem nagy fájdalmakra, de eléggé feszítõ érzés, az biztos. Van amikor kinyújtóznak, vagy mit csinálnak, de a pocakból szinte vízszintes lesz a kerek helyett. Elég muris látványnak is.
Nekem iszonyatos fájdalmaim voltak kb a 35. héttõl:-( Azt mondta a dokim hogy ideget nyomhat mert volt hogy fel sem tudtam kelni:-( De megérte:-))) De jobban megnyugszol ha megkérdezed a dokidat!
A kérdező hozzászólása: Valóban kellemetlen, nem fájdalmas nagyon feszítgeti magát szegénykém!!!!Nagyon szeretnék már szülni:) )
34+6 hetes vagyok. Bizony idõnként annyira kifeszíti magát, hogy az már nekem kifejezetten fáj. Idõnként úgy érzem, hogy egy vékony bõrréteg választ el tõle:-) Alapvetõen élvezem amit csinál, de amikor szünet nélkül hosszú percekig mozog, akkor már fizikailag kellemetlen. De persze szívesen veszem, ha ennyit fészkelõdik, sokan arra panaszkodnak, hogy keveset mozog a babájuk, így aggódnak. LEgalább ezen nem kell aggódni:-) Minden jót!
4 hónapja szültem, emlékszem az útolsó hónapban állandóan az alsó bordáimat nyomta a baba, nagyon kellemetlen volt, mintha folyamatosan be lett volna oda szorulva a levegõ, alig bírtam ülni, csak hanyatt fekve teljesen kinyujtózva volt jó, a nap felét biztos hogy végigfeküdtem... ne aggódj mostmár mindjárt a finishbe érsz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!