Találatok a következő kifejezésre: Ha a modszert használjuk és (7 db)

Ha a megszakitásos modszert használjuk és miután a párom elment letörölte és visszahelyezte a hüvelyembe mennyi a teherbeesésre az esélyem?

Legjobb válasz: Igen. Erre írta az elõzõ válaszolo. Utána is lehet még váladék. Vagy esetleg ha újra kezdtétek akkor ott az elõ váladék.

Igen. Erre írta az elõzõ válaszolo. Utána is lehet még váladék. Vagy esetleg ha újra kezdtétek akkor ott az elõ váladék.
Dia vagyok: Igen akkor is és elötte is lehet egy kis elõváladék és már az is elég.
Nem egy ismerõsöm esett így teherbe, ugyANIS ELÉG ANNYI KIS ELÕVÁLADÉK HOGY TEHERBE ESS! iNKÁBB MOST GONDOLKOZZATOK MINT UTÁNA! Utánna már nagyon nehéz!!!!!! Ne kockáztassatok! Dia
A kérdező hozzászólása: de ugy értem miután õ elélvezett letörölte az ondót és visszahelyezte a hüvelyembe!!
Úgy is megmarad az esély rá. Letörlés után jöhetett még egy kis utólagos váladék, és mert visszatette, hát újra elõváladék! Én ezt a módszert elég stresszesnek tartom, mindig paráztam mellette, nem is csináltuk sokat úgy. Inkább használjatok gumit!
Szióka! Én öt és fél évig szexeltem megszakításos módszerrel, mégsem lettem terhes, most élesben csináljuk, mert babát szeretnénk és még mindig nem sikerült. Ezt csak azért írtam le neked, hogy tudd, nem olyan könnyû teherbe esni, mint ahogyan sokan gondolják, bár hallottam már olyanról is, hogy elég volt csak a nõre nézni, és máris teherbe esett. Kívánom, hogy az legyen amit szeretnél.

Lehetek terhes ha pharmatex hüvelytablettát használok, és emelett még a megszakításos módszert is alkalmazzuk? Mennyi az esélye?

Legjobb válasz: szerintem a pharmatexszel alapból nulla a teherbeesés lehetõsége,de ha még meg is szakítjátok,akkor aztán pláne. de mért nem elég a tabletta? szerintem a megszakítás elég durva,hiszen nem "egyesültök" teljesen,nem?

szerintem a pharmatexszel alapból nulla a teherbeesés lehetõsége, de ha még meg is szakítjátok, akkor aztán pláne. de mért nem elég a tabletta? szerintem a megszakítás elég durva, hiszen nem "egyesültök" teljesen, nem?
A kérdező hozzászólása: Igen...tényleg igazad van...hogy nem egyesülünk teljesen! De hallottam már sok olyat hogy terhes lett és pharmatexet használt...így inkább még ezt is alkalmazzuk, mert még nem vagyunk felkészülve arra hogy gyermekünk legyen!!!Nálam fõ a biztonság!
mi is ezt alkalmaztuk, 60 nál kiszállás. Minden hónapban rettegve vártuk azt a bizonyos dolgokat! :) Nekünk rossz volt, csípett, égetõ érzés utána napokig, vizelés közben. Azóta új barátnõ, vele is kipróbáltuk, vele sem jött be. Azóta tabletta!
Lehetsz terhes mert ugye nem 100% a megszakításos módszer, de szerintem várj még pár napot az eredménnyel.
A megszakításos módzer nem a legjobb védekezési mód. Elég sokan lettek így is terhesek. Ha az átlagos késésnél is több idõ eltelt már, akkor csinálj egy 10-es érzékenységû terhestesztet.
Az én páromnak nincs elõváladéka, így nálunk tökéletesen bevált a megszakítás, egész addig ameddig ténylegesen megszakította. Hát egyszer pont olyankor ragadta el a szenvedély amikor peteérésem volt. :D:D:D úgyh 14+4 hetes boldog kismami vagyok. :) Szerintem tesztelhetsz. :)
Szia! Mi is hasonló módon szoktunk védekezni + naptár. Októberben elszámoltuk magunkat és bébi lett, pénteken voltam uh.-on, holnap kell tesztelnem. A tesztjeim eddig mind negatívak lettek, de uh-on látható.
lehetsz, mert a megszakítás mondjuk csal próbálkozás, de nem igazi védekezés. gond lenne, ha baba van a dologban?
A kérdező hozzászólása: Hát akartunk babát, de majd csak kb 4-5 év múlva. Szóval nem tudom de fáj a hasam szinte minden órába de olyan érzés, mint ha megjönne viszont semmi. A hõm pedig néha ingadozik 35, 36, olykor 37.
A hõingadozás az nem jellemzõ terhességnél. Állandóan magasnak kell lennie. Viszont egy idõben kell mérni mindig reggel ébredéskor. Mérd egy két napig és ha igen alacsony mondjuk 35, 5-36, 2 akkor nem valószínû a terhesség, csak késik. De azért egy tesztet is érdemes csinálni. Mi is megszakításosan védekezünk már 7 hónapja és eddig nem lett gond. Most is érzem már, hogy meg fog jönni és a hõm is igen ingadozik...
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam!Nem vagyok terhes!! :)


Rossza anya vagyok ha a kisfiamat hagyom sirni? Most próbálom megtanitani az egyedül alváshoz és hagyom sirni mert nálunk más módszer nem használ és megelégeltem hogy mindig kézben alszik!

Ma csináltam elöször és 45 perc alatt el is aludt egyedül de nem mondanám hogy orditott inkább hiszti volt!

Legjobb válasz: nem,irigyellek, én sose tudtam sirni hagyni. pedig kéne néha, amikor hisztizik. bar en szemely szerint szeretem ha kezben alszik, mar 11 hós lesz lassan, és sajnos 1-2 ev mulva mar nem fog igy a kezeim kozott elaludni.

nem, irigyellek, én sose tudtam sirni hagyni. pedig kéne néha, amikor hisztizik. bar en szemely szerint szeretem ha kezben alszik, mar 11 hós lesz lassan, és sajnos 1-2 ev mulva mar nem fog igy a kezeim kozott elaludni.
én a fiamat majd 2 évesen szoktattam vissza az egyedül alváshoz, sirás-rivás, ki-be mászkálás, hiszti, éhes-szomjas vagyok, tartott kb. 2 hétig, éjjel mindig átsétált hozzánk, kb 1 hónapig most egy hónappal késõbb, simán elalszik mese után, és egy héten max egyszer jön át éjjel hosszú és nehéz folyamat volt, de megérte
dehogy vagy rossz anya! szerintem egy hét múlva már nem is fog sírni, nyugi. én is csináltam ilyet néha. de készülj fel, lesznek itt, akik leszólnak:)
Attól függ mennyi idõs. 6 hónapos kor után már nem sérül tõle a baba.
A kérdező hozzászólása: 8 hónapos!!
Bocsi, hogy közbeszólok, de szerintetek milyen idõs kortól érdemes elkezdeni? Az én lányom 3 hónapos múlt és képtelen egyedül elaludni. ha leteszem csak erõlködik meg tornázik aztán sír. csak a kezemben tudom elaltatni.
Szia! Kisfiam 1/2 éves volt, amikor ezt a módszert kipróbáltuk. 2 napig semmit nem aludt napközben, majd egyre hamarabb aludt el. 3 hét alatt sikerült neki egyedül, sírás nélkül elaludnia. Én is rossz anyának éreztem magam, de fel a fejjel.
13:22 3 hónaposan csoda lenne, ha egyedül cici és ringatás nélkül aludna el. Nekem most 5 hónapos a babám és még mindig heti 3-szor ringatom+nappal is van, hogy igényli. Szerintem fél éves kora elõtt ne próbáld.

Ha a pilates módszert használom akkor az használni fog? És milyen gyorsan, ha napi fél órát csinálom?

Legjobb válasz: Attól függ, mit szeretnél elérni. Ha például a zongoratudásodat fejleszteni, akkor teljesen hatástalan.

Attól függ, mit szeretnél elérni. Ha például a zongoratudásodat fejleszteni, akkor teljesen hatástalan.
ma 21:57: Mivel a fogyás témakörben van, gondolom a fogyást Te nagy okos!-.- Kérdezõ: Önmagában nem fogyaszt cardio nélkül!
Ha fogyás, akkor kezdjük az étkezéssel! Tornázhatsz napestig, ha közben nyomod be a big mac-eket.
ma 22:12 bszhatod a kardiót ha 6000 kcalt eszik egy nap. mindennek alapja a kaja sajnos...
Eszközök menü és ott személyes adatok törlése, majd kiválasztod amit törölni akarsz.
Nincs mit, remélem hasznos volt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!

Lehet bármilyen súlyos bajom, ha 3 napja nem megy le a lázam, hiába vetünk be minden módszert? Volt injekció is és vizes ruha is de nem nagyon használ.

Van,amikor lemegy 36,9-re de utána 1 óra múlva felmegy megint 38.5-re. Ebben a három napban a legmagasabb lázam 38.9 volt.

Legjobb válasz: A 38,9 még nem annyira vészes. Nem veszélyes még annyira. Azért orvoshoz el kell menni vagy konzultálni vele.

A 38, 9 még nem annyira vészes. Nem veszélyes még annyira. Azért orvoshoz el kell menni vagy konzultálni vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!