Találatok a következő kifejezésre: Ha a modszert használjuk (15 db)

Ha csak a nyelvemet használom esetleg kicsi ujjazás azzal is ki lehet elégiteni egy nőt? Van rá valami spéci módszer?

Legjobb válasz: De ne esetleg használd az ujjad,hanem használd!! =) Legalábbis én igy imádom! Vagyis nem egyböl,hanem mondjuk elöször csak a nyelveddel finoman,aztán lassacskán mehet az ujjad is...nekem innentöl kb. fél perc és elmegyek! =)

De ne esetleg használd az ujjad, hanem használd!! =) Legalábbis én igy imádom! Vagyis nem egyböl, hanem mondjuk elöször csak a nyelveddel finoman, aztán lassacskán mehet az ujjad is...nekem innentöl kb. fél perc és elmegyek! =)
Hogy ne lehetne?!:D Nincs is annál jobb csiklóorgazmus, mint mikor a barátom a szájával elégít ki:)
Hogyne lehetne! Spéci módszer nincs rá, minden nõ más és más. Egyénileg váltzik, kinek mi esik jól. Ezt csak úgy tudod meg, ha elmondja a kedvesed mit, hol és hogyan csinálj. Nagyjából ugyanolyan érzékeny a csikló, mint a férfiak esetében a makk. Nyilván nem esik jól a durva, erõs hirtelen mozdulat egyik nemnek sem.
Nekem is az egyik kedvencem ez a módszer. :) Nagyon hamar el tudok menni én is így. Spéci módszer nincs, mert mindenkinek egyedi hogy mi a jó. Majd kitapasztaljátok.
de például csak nyalással nem tudok elmenni, volt hogy a párom 45-50 percig nyalt hiába, szegénynek a nyelve napokig, hetekig fájt:) szerintem ujjazással nagyobb esély van rá hogy kielégüljön, izgasd a g-pontját közbe a nyelveddel a csiklóját dörzsöld "erõsen". de tényleg embere válogatja:)
Érdekes! A kérdezõ ujjazás helyett azt írta hogy úlyazás. Én voltam az elsõ válaszoló, döbbenetemben ezt írtam: úlyazás?? Édes mózes... Most látom hogy az oldal moderátorai kitörölték a válaszomat (így nem én vagyok az elsõ válaszoló) a kérdésben pedig az úlyazást átírták ujjazásra. Vajon miért? Pedig így sokkal viccesebb volt.
A multkor is volt egy vicces kérdés, abban sokszor volt a tetszik szó, teccik ként. Én meg válaszoltam is hogy teccik, nem teccik...de a modik kijavitották a kérdést, ugyhogy biztos én lettem hülyének nézve hogy nemtudok irni... =)
Hát én például megõrülök ha a barátom a csiklómat nemcsak nyalja hanem puszilja és egy kicsit szívja. Naggyon jó:)
Lehetsz terhes mert ugye nem 100% a megszakításos módszer, de szerintem várj még pár napot az eredménnyel.
A megszakításos módzer nem a legjobb védekezési mód. Elég sokan lettek így is terhesek. Ha az átlagos késésnél is több idõ eltelt már, akkor csinálj egy 10-es érzékenységû terhestesztet.
Az én páromnak nincs elõváladéka, így nálunk tökéletesen bevált a megszakítás, egész addig ameddig ténylegesen megszakította. Hát egyszer pont olyankor ragadta el a szenvedély amikor peteérésem volt. :D:D:D úgyh 14+4 hetes boldog kismami vagyok. :) Szerintem tesztelhetsz. :)
Szia! Mi is hasonló módon szoktunk védekezni + naptár. Októberben elszámoltuk magunkat és bébi lett, pénteken voltam uh.-on, holnap kell tesztelnem. A tesztjeim eddig mind negatívak lettek, de uh-on látható.
lehetsz, mert a megszakítás mondjuk csal próbálkozás, de nem igazi védekezés. gond lenne, ha baba van a dologban?
A kérdező hozzászólása: Hát akartunk babát, de majd csak kb 4-5 év múlva. Szóval nem tudom de fáj a hasam szinte minden órába de olyan érzés, mint ha megjönne viszont semmi. A hõm pedig néha ingadozik 35, 36, olykor 37.
A hõingadozás az nem jellemzõ terhességnél. Állandóan magasnak kell lennie. Viszont egy idõben kell mérni mindig reggel ébredéskor. Mérd egy két napig és ha igen alacsony mondjuk 35, 5-36, 2 akkor nem valószínû a terhesség, csak késik. De azért egy tesztet is érdemes csinálni. Mi is megszakításosan védekezünk már 7 hónapja és eddig nem lett gond. Most is érzem már, hogy meg fog jönni és a hõm is igen ingadozik...
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam!Nem vagyok terhes!! :)

Ha a pilates módszert használom akkor az használni fog? És milyen gyorsan, ha napi fél órát csinálom?

Legjobb válasz: Attól függ, mit szeretnél elérni. Ha például a zongoratudásodat fejleszteni, akkor teljesen hatástalan.

Attól függ, mit szeretnél elérni. Ha például a zongoratudásodat fejleszteni, akkor teljesen hatástalan.
ma 21:57: Mivel a fogyás témakörben van, gondolom a fogyást Te nagy okos!-.- Kérdezõ: Önmagában nem fogyaszt cardio nélkül!
Ha fogyás, akkor kezdjük az étkezéssel! Tornázhatsz napestig, ha közben nyomod be a big mac-eket.
ma 22:12 bszhatod a kardiót ha 6000 kcalt eszik egy nap. mindennek alapja a kaja sajnos...


Rossza anya vagyok ha a kisfiamat hagyom sirni? Most próbálom megtanitani az egyedül alváshoz és hagyom sirni mert nálunk más módszer nem használ és megelégeltem hogy mindig kézben alszik!

Ma csináltam elöször és 45 perc alatt el is aludt egyedül de nem mondanám hogy orditott inkább hiszti volt!

Legjobb válasz: nem,irigyellek, én sose tudtam sirni hagyni. pedig kéne néha, amikor hisztizik. bar en szemely szerint szeretem ha kezben alszik, mar 11 hós lesz lassan, és sajnos 1-2 ev mulva mar nem fog igy a kezeim kozott elaludni.

nem, irigyellek, én sose tudtam sirni hagyni. pedig kéne néha, amikor hisztizik. bar en szemely szerint szeretem ha kezben alszik, mar 11 hós lesz lassan, és sajnos 1-2 ev mulva mar nem fog igy a kezeim kozott elaludni.
én a fiamat majd 2 évesen szoktattam vissza az egyedül alváshoz, sirás-rivás, ki-be mászkálás, hiszti, éhes-szomjas vagyok, tartott kb. 2 hétig, éjjel mindig átsétált hozzánk, kb 1 hónapig most egy hónappal késõbb, simán elalszik mese után, és egy héten max egyszer jön át éjjel hosszú és nehéz folyamat volt, de megérte
dehogy vagy rossz anya! szerintem egy hét múlva már nem is fog sírni, nyugi. én is csináltam ilyet néha. de készülj fel, lesznek itt, akik leszólnak:)
Attól függ mennyi idõs. 6 hónapos kor után már nem sérül tõle a baba.
A kérdező hozzászólása: 8 hónapos!!
Bocsi, hogy közbeszólok, de szerintetek milyen idõs kortól érdemes elkezdeni? Az én lányom 3 hónapos múlt és képtelen egyedül elaludni. ha leteszem csak erõlködik meg tornázik aztán sír. csak a kezemben tudom elaltatni.
Szia! Kisfiam 1/2 éves volt, amikor ezt a módszert kipróbáltuk. 2 napig semmit nem aludt napközben, majd egyre hamarabb aludt el. 3 hét alatt sikerült neki egyedül, sírás nélkül elaludnia. Én is rossz anyának éreztem magam, de fel a fejjel.
13:22 3 hónaposan csoda lenne, ha egyedül cici és ringatás nélkül aludna el. Nekem most 5 hónapos a babám és még mindig heti 3-szor ringatom+nappal is van, hogy igényli. Szerintem fél éves kora elõtt ne próbáld.
Eszközök menü és ott személyes adatok törlése, majd kiválasztod amit törölni akarsz.
Nincs mit, remélem hasznos volt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!

Lehetek terhes ha pharmatex hüvelytablettát használok, és emelett még a megszakításos módszert is alkalmazzuk? Mennyi az esélye?

Legjobb válasz: szerintem a pharmatexszel alapból nulla a teherbeesés lehetõsége,de ha még meg is szakítjátok,akkor aztán pláne. de mért nem elég a tabletta? szerintem a megszakítás elég durva,hiszen nem "egyesültök" teljesen,nem?

szerintem a pharmatexszel alapból nulla a teherbeesés lehetõsége, de ha még meg is szakítjátok, akkor aztán pláne. de mért nem elég a tabletta? szerintem a megszakítás elég durva, hiszen nem "egyesültök" teljesen, nem?
A kérdező hozzászólása: Igen...tényleg igazad van...hogy nem egyesülünk teljesen! De hallottam már sok olyat hogy terhes lett és pharmatexet használt...így inkább még ezt is alkalmazzuk, mert még nem vagyunk felkészülve arra hogy gyermekünk legyen!!!Nálam fõ a biztonság!
mi is ezt alkalmaztuk, 60 nál kiszállás. Minden hónapban rettegve vártuk azt a bizonyos dolgokat! :) Nekünk rossz volt, csípett, égetõ érzés utána napokig, vizelés közben. Azóta új barátnõ, vele is kipróbáltuk, vele sem jött be. Azóta tabletta!

Ha a megszakitásos modszert használjuk és miután a párom elment letörölte és visszahelyezte a hüvelyembe mennyi a teherbeesésre az esélyem?

Legjobb válasz: Igen. Erre írta az elõzõ válaszolo. Utána is lehet még váladék. Vagy esetleg ha újra kezdtétek akkor ott az elõ váladék.

Igen. Erre írta az elõzõ válaszolo. Utána is lehet még váladék. Vagy esetleg ha újra kezdtétek akkor ott az elõ váladék.
Dia vagyok: Igen akkor is és elötte is lehet egy kis elõváladék és már az is elég.
Nem egy ismerõsöm esett így teherbe, ugyANIS ELÉG ANNYI KIS ELÕVÁLADÉK HOGY TEHERBE ESS! iNKÁBB MOST GONDOLKOZZATOK MINT UTÁNA! Utánna már nagyon nehéz!!!!!! Ne kockáztassatok! Dia
A kérdező hozzászólása: de ugy értem miután õ elélvezett letörölte az ondót és visszahelyezte a hüvelyembe!!
Úgy is megmarad az esély rá. Letörlés után jöhetett még egy kis utólagos váladék, és mert visszatette, hát újra elõváladék! Én ezt a módszert elég stresszesnek tartom, mindig paráztam mellette, nem is csináltuk sokat úgy. Inkább használjatok gumit!
Szióka! Én öt és fél évig szexeltem megszakításos módszerrel, mégsem lettem terhes, most élesben csináljuk, mert babát szeretnénk és még mindig nem sikerült. Ezt csak azért írtam le neked, hogy tudd, nem olyan könnyû teherbe esni, mint ahogyan sokan gondolják, bár hallottam már olyanról is, hogy elég volt csak a nõre nézni, és máris teherbe esett. Kívánom, hogy az legyen amit szeretnél.

Hajmosás szódabikarbónával, nektek is hullik tőle a hajatok? Járt más is így? Mire számíthatok? Mikorra áll le ez a hajhullás, ha már egy hónapja nem használom ezt a módszert?

Hónapokig mostam szódabikarbónával a hajam, almaecettel öblítettem. Olyan volt, mintha jó lenne a korpás hajamra, most viszont veszettül elkezdett hullani a hajam. Semmi gyulladás, semmi szervi ok, teljes vérkép alapján. Ezért csak erre tudok gyanakodni.

Legjobb válasz: Hát én ilyennel biztos nem mosnám meg a hajam , nem is hallottam hogy ez hajmosásra is jó.Olyan mint a só marhatja a fejbõrödet.

Hát én ilyennel biztos nem mosnám meg a hajam , nem is hallottam hogy ez hajmosásra is jó.Olyan mint a só marhatja a fejbõrödet.
Én is ezzel mosom, de nekem nem hullik (még). Én úgy használom hogy 3 dl csalánteát egy kiskanál mézzel összekeverek egy csipetnyi só és egy evõkanál szódabikarbóna. Utána vizes öblités, majd almaecetes, végül megint vizes. Nem tudom a szódabikarbóna tartalmaz hidrogént, nekem ez abban nyilvánult meg hogy szõkítette a szõke hajamat. Ha elméretezed a mennyiséget vagy rosszul öblited ki, a hidrogéntõl eltöredezhet és letörhet a hajszál..gondolom ezért esnek le a hajszálaid...Én azért használom mert zsíros a hajam és semmi más nem jó rá-
A kérdező hozzászólása: Nem méreteztem el az adagot, és kezdetben nekem sem hullott. Ha ilyet olvastam volna korábban, biztos nem használom. Egyébként nem eltöredeznek a hajszálak, hanem gyökerestõl hullik. Már egy hónapja nem ezzel mosom, de hiába, nem állt le a hullás, pedig mindennel próbálkozom. Hajerõsítõ vitamin, Varga cseppek, stb... Szerintem biztos van ennél biztonságosabb bio sampon zsíros hajra, nem érdemes kockáztatni. Én is csak annak az eredményét "élvezem":(, hogy nem akartam egy samponért egy csomó postaköltséget fizetni. Most fizethetek nagyságrendekkel többet azért, hátha valami helyrehozza... de legalább már úgy lenne.
én 3 szor mostam eddig, ugye nem fog kihullani?
Nekem a ricinus olajtól megállt a hajhullásom, pedig hajnövesztés miatt kezdtem el használni...
Szerintem hagyd abba a szódabikarbónás cuccot, hátha az változtatott meg valamit. Én általában a házi szerek híve vagyok, de lehet, hogy ki kéne próbálnod valami patikai szert vagy kifejezetten erre fejlesztettet. Én használtam ilyet amikor elkezdett erõsebben hullani a hajam és sokat használt. A Vichynek meg a La Roche Posay termékei között is van ilyen, patikában tudnak segíteni a választásban.

Történelemtanárok, történelmet tanuló diákok! Milyen módszereket, eszközöket használtok (örültök ha használ a tanár) a töri tanítása során, ami érdekesebbé, látványosabbá, érthetőbbé teszi a gyerekek számára a tanórát?

Tanárok, diákok és bárki ötletét szívesen várom!

Legjobb válasz: 5.-8. évfolyamon tanítok történelemt. Nálam a frontális kérdve kifejtõ módszer általában jól beválik. Szinte minden új információ elõtt utalok korábbi anyagra úgy, hogy valami olyan kérdést teszek fel,amelyekkel rávezetem õket arra,hogy ez hogyan függ össze azzal,amit ma fogunk tanulni.Ezzel tesztelem azt is,hogy mennyire emlékezenek a korábban megtanult dolgokra,valamint kialakul belõle egy jó hangulatú óra,ahol egy jót "beszélgetünk" az anyagról. Vázlatot írok nekik a táblára, egy részét pedig lediktálom. Aztán megcsináljuk a tankönyv összefoglaló kérdéseit,hogy elmélyítsük az új anyagot. Emellett forráselemzéseket szoktam még beiktatni az órába. Érdekességként néha behozok könyveket (vagy gyerekek hoznak) az aktuális témával kapcsolatban,amelyeket megmutatok a gyerekeknek. A lényeg,hogy az óra nagy része a kérdve kifejtõ módszerrel zajlik. Egyszerre hagyományos és interaktív.

5.-8. évfolyamon tanítok történelemt. Nálam a frontális kérdve kifejtõ módszer általában jól beválik. Szinte minden új információ elõtt utalok korábbi anyagra úgy, hogy valami olyan kérdést teszek fel, amelyekkel rávezetem õket arra, hogy ez hogyan függ össze azzal, amit ma fogunk tanulni.Ezzel tesztelem azt is, hogy mennyire emlékezenek a korábban megtanult dolgokra, valamint kialakul belõle egy jó hangulatú óra, ahol egy jót "beszélgetünk" az anyagról. Vázlatot írok nekik a táblára, egy részét pedig lediktálom. Aztán megcsináljuk a tankönyv összefoglaló kérdéseit, hogy elmélyítsük az új anyagot. Emellett forráselemzéseket szoktam még beiktatni az órába. Érdekességként néha behozok könyveket (vagy gyerekek hoznak) az aktuális témával kapcsolatban, amelyeket megmutatok a gyerekeknek. A lényeg, hogy az óra nagy része a kérdve kifejtõ módszerrel zajlik. Egyszerre hagyományos és interaktív.
Én 6.-os vagyok, és amúgy is imádom a törit, az elõzõ válaszolóhoz hasonló típúsú óránk, elõadásokkal kiegészítve, így az osztálytársaim vezetnek be az anyagrészbe. Az elõadásokra amugy otost ill. Plusz pontot is kapunk. Jó tanítást, es ne adj fel sok hazit, mert amelyik tanart a gyerekek nem szeretik arra az orara nem is keszulnek :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :) Én, ha minden igaz szeptembertõl kezdem tanítani a történelmet, ezért jól jön néhány jó tanács és ötlet, mivel lehet a gyerekek érdeklõdését minél inkább felkelteni. Amit te írtál nagyon jó, mert így aktív részesei az órának a gyerekek. Szoktál esetleg valamilyen eszközt használni? (kártyák, képek stb.) Mit élveznek a legjobban? Írhatnál néhány gyakorlati tanácsot, nagyon megköszönném!
Nem teljesen értek egyet bár már elég régi a kérdés, de egy tanár ne legyen túl puhány, legyen korrekt, összeszedett akire fel lehet nézni, nem egy kis makogó majom akire senki sem figyel!
Fül-orr-gégészeten voltál? A szakrendelésen biztosan jobban értenek hozzá, mint mi itt, és õk biztosan találkoztak már ilyen esettel.
Gratulálok ha már amugy sme a legjobb a hallásod és még fülhallgatót is hordasz. Van egy fül orr gégész ismerõsöm, és megdöbbentõ amit mondott hogy a mai tinik kb 40%-a már halláskárosult. ugy becsülik ezek az emberek 40 éves koruk körülre már hallókészülékre lesznek szorulva.
"Gratulálok ha már amugy sme a legjobb a hallásod és még fülhallgatót is hordasz." Szerintem hallókészülékre gondolt, de mindegy.
Télen szedj rendszeresen D vitamint. Betegség esetén emelt adagban.
A kérdező hozzászólása: Nem csinálnak semmit a fül-orr-gégén ezzel nem tudnak! És persze nekem a rengeteg allergiám is rájátszik meg az asztmám! Nekem már orvosfóbiám van elhihetitek!!!Azért kérdezlek itt titeket hátha valami gyógynövényes dolgot tudtok ajánlani!!!
A kérdező hozzászólása: Ja és csak 30 éves vagyok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!