Találatok a következő kifejezésre: Ha a modszert (442 db)

Teherbe lehet esni, ha a Jónás módszer szerint a jóslás nem a kiszámitott peteérés napjára esik?

Legjobb válasz: A módszer szerint igen. Bár nekem elég fura a Jónás módszerben, hogy pl. valakinek épp a menszesz napjára esik. Terhes úgy is csak akkor leszel, ha van ovulációd, és jó idõben akcióztok. Inkább a naptárt figyeld, esetleg használj ovutesztet. Az biztosabb, mint a Jónás módszer.

A módszer szerint igen. Bár nekem elég fura a Jónás módszerben, hogy pl. valakinek épp a menszesz napjára esik. Terhes úgy is csak akkor leszel, ha van ovulációd, és jó idõben akcióztok. Inkább a naptárt figyeld, esetleg használj ovutesztet. Az biztosabb, mint a Jónás módszer.
en kivi vagyok nagyon, mert apr 19-ere esett a jonas napom, es egyutt voltunk ...es 21.ikere esett a ovu kalkulatorral kiszamolt napom , es akkor is egyutt voltunk...meglatjuk, egyenlore varok 25.ik napnal tartok ...jelek vannak, csak nem tudom h nem e kepzelem -e be az egeszet...;)

Szerintetek milyen gyorsan és mennyit fogynék azzal a módszerrel ha nagyjából csak vizet innék egész nap (nagyjából alatt azt értem, hogy sok vizet innék és ennék kevés zöldséget, gyümölcsöt) és aerobikoznék napi 1 órát?

Szeretnék gyorsan fogyni. A probléma az, hogy eddig nem vált be egyik fogyókúrás, diétás módszer sem, vagy ha fogytam is néhány kilót, egy id? után megálltam a fogyásban és lassan visszajöttek rám a kilók. Gyógyszereket nem szeretnék kipróbálni, mert fiatal vagyok hozzá, nem hiszek a hatásukban, és pénzt sem szeretnék bogyókra költeni. 15 éves vagyok, 176 cm, 80 kg. 15 kg-t szeretnék lefogyni, minél gyorsabban. Köszönöm a segítséget el?re is! :)

Legjobb válasz: Ezzel a módszerrel csak kicsinálod magad, elsorvadni fogsz és nem fogyni. Hozzáteszem, ezután is vissza fogod szedni,amit leadsz ezzel az önkínzással. 15 kilót 4-5 hónap alatt egészséges leadni,ha tetszik,ha nem. Ha ennél gyorsabban fogysz,a szervezeted feladja,és utána a hatszorosát adod vissza. Emellé még 15 vagy,kislány,most fejlõdsz,nem szabad fogyókúráznod,így pláne nem! Fiatal vagy,ebben igazad van! Keress egy olyan módszert,amit mondjuk úgy tudsz alkalmazni,hogy közben eszel is rendesen,és mozogj mellé. Hallgass rám,sokkal okosabb dolog inkább fél év alatt lefogyni, mint leadni minden kilót 5 hét alatt és utána a hatszorosát visszahízni.

Ezzel a módszerrel csak kicsinálod magad, elsorvadni fogsz és nem fogyni. Hozzáteszem, ezután is vissza fogod szedni, amit leadsz ezzel az önkínzással. 15 kilót 4-5 hónap alatt egészséges leadni, ha tetszik, ha nem. Ha ennél gyorsabban fogysz, a szervezeted feladja, és utána a hatszorosát adod vissza. Emellé még 15 vagy, kislány, most fejlõdsz, nem szabad fogyókúráznod, így pláne nem! Fiatal vagy, ebben igazad van! Keress egy olyan módszert, amit mondjuk úgy tudsz alkalmazni, hogy közben eszel is rendesen, és mozogj mellé. Hallgass rám, sokkal okosabb dolog inkább fél év alatt lefogyni, mint leadni minden kilót 5 hét alatt és utána a hatszorosát visszahízni.
Egyre nagyobb a gyanúm, hogy a diliházban valaki nem végzi megfelelõen a munkáját, nagyon sok páciens kerül oda a számítógéphez...
na probald ki meddig birod vizen es roston es meg edzeni is akarsz mellette, talan par oraig birnad, aztan kiramolnad a hutot..jaj es nem fogynal semmit, söt..a gyors fogyas titka az amputalas, azt pedig inkabb szakember vegezze, eredmenyes fogyas idobe telik, es feherjet kell fogyasztani es zoldsegeket enni hozza, vizet inni es rendszeresen mozogni..

A méhpempővel a teherbe esésnek úgy is több esélye van, ha a párommal megszakításos módszerrel védekezünk?

Illetve, ha megvan a mensim, akkor bennem szokott elélvezni, ez már 5 hónapja így van. Nem lettem még terhes. A méhpempőt most fogom elkezdeni szedni, mert cisztám van, illetve vékony a méhnyálkahártyám...

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, hogy a méhpempõ növeli a teherbeesés lehetõségét. Gondolom, ha ez valóban így van, mindenféle módszer hatékonyságát csökkenti. Ráadásul a megszakításos módszer elég megbízhatatlan, nagyon sokan esnek így teherbe. (Ha jól tudom, átlag 12-40 a Pearl indexe, míg védekezés nélkül ez a szám 80) Ha részetekrõl nem probléma, ha becsúszik a baba, akkor nyugodtan, de ha tényleg védekezni szeretnétek, válasszatok más megoldást, pláne ha méhpempõvel kezeled magad.

Én úgy hallottam, hogy a méhpempõ növeli a teherbeesés lehetõségét. Gondolom, ha ez valóban így van, mindenféle módszer hatékonyságát csökkenti. Ráadásul a megszakításos módszer elég megbízhatatlan, nagyon sokan esnek így teherbe. (Ha jól tudom, átlag 12-40 a Pearl indexe, míg védekezés nélkül ez a szám 80) Ha részetekrõl nem probléma, ha becsúszik a baba, akkor nyugodtan, de ha tényleg védekezni szeretnétek, válasszatok más megoldást, pláne ha méhpempõvel kezeled magad.
ha cisztád van, azt elõször ki kellene vizsgálni, mert hormonproblémára utalhat! Méhnyálka vastagításra sokaknak bejön a méhpempõ, nekem sajnos semmit nem ért. Ami nálam hatásos volt, az kb. fél deci vörösbor/nap

Ha a tyúkszememet a mazsolás módszerrel kezelem, akkor hány nap alatt kellene elmúlnia? És majd magától elmúlik, vagy ki kell "kaparni"? :S

Legjobb válasz: Nem tudom, mi az a mazsolás módszer, bár pedikûrös vagyok, sosem hallottam róla. Viszont a tyúkszem nem múlik el magától, sõt, ha mélyen van, akár csonthártyagyulladást is okozhat. Menj el szakemberhez, aki kiszedi egy pillanat alatt. Már, ha tyúkszem, és nem szemölcs.

Nem tudom, mi az a mazsolás módszer, bár pedikûrös vagyok, sosem hallottam róla. Viszont a tyúkszem nem múlik el magától, sõt, ha mélyen van, akár csonthártyagyulladást is okozhat. Menj el szakemberhez, aki kiszedi egy pillanat alatt. Már, ha tyúkszem, és nem szemölcs.
A kérdező hozzászólása: A mazsolás módszer az otthoni módja a kezelésnek, megfelezünk egy mazsolát, és pár napig mindig ráillesszük a tyúkszemre (naponta cseréljük a mazsolát) ragtapasszal. Ahol olvastam, ott úgy írják, hogy magától elmúlik pár nap alatt ezzel a módszerrel. Csak érdekelt, hogy ki próbálta e már valaki, és hogy annál hogyan mûködött

Ha a tengervizet több módszerrel is lehetséges ihatóvá tenni, miért aggódnak amiatt, hogy hamar elfogy a Földön az édesvíz?

Legjobb válasz: Egyszerre nem lehet túl sokat és a módszer is költséges, na meg az eljuttatása a megfelelõ helyekre. Emiatt nagy szomjúság lenne, ha elfogyna az édesvíz, nem tudnánk elég gyorsan elég tengervizet átalakítani.

Egyszerre nem lehet túl sokat és a módszer is költséges, na meg az eljuttatása a megfelelõ helyekre. Emiatt nagy szomjúság lenne, ha elfogyna az édesvíz, nem tudnánk elég gyorsan elég tengervizet átalakítani.
Pl. mert nem tudná mindenki megfizetni, akkor pedig szomjanhalna - vagy olyan vizet inna, amit egy ló már nem iszik meg.
Csak képzeld el, hogy 10000 forintba kerül egy üveg víz...
Megjegyzem van még egy probléma. A tengervíz nehézvíz tartalma nagyobb ( kb. 165 ppm ), mint a felszíni édesvizek átlagos nehézvíztartalma ( 150 ppm).
+ még egy probléma: A víz minõsége is elég gyér lesz, ennek a módszernek az alkalmazása után.

Van akinek sikerült már a párjával egy időben elérni az orgazmust (Õszintén szólva, én nem hiszek benne, hogy ilyen létezhet. )? Ha igen, mik a módszereitek?

Legjobb válasz: egyszer véletlenül sikerült :D nincs módszer legalábbis nem volt jó volt egyszerre durrantunk én meg aszittem else ment kezdtem magam szarul érezni de megnyugodtam mikor láttam, hogy nehezen megy neki a beszéd :D

egyszer véletlenül sikerült :D nincs módszer legalábbis nem volt jó volt egyszerre durrantunk én meg aszittem else ment kezdtem magam szarul érezni de megnyugodtam mikor láttam, hogy nehezen megy neki a beszéd :D
Nekem a párommal kb az esetek felénél egyszerre van orgazmusom. 21f/22l
Nehéz úgy idõzíteni hogy egyszerre sikerüljön a dolog. A nõknek általában több idõ kell az orgazmus eléréséhez szerintem. Nekünk egyszer-kétszer sikerült úgy hogy hátulról hatoltam be és közben izgattam a kezemmel a csaj csiklóját, persze nekem meg erõs fegyelem kellett hogy megvárjam õt de sikerült:)
Nekünk mindig sikerül, a fiúnak kell jól kontrollálnia magát ehhez, a lánynak meg egyértelmû visszajelzéseket adni (pl. nyögdécselés).
már hogyne létezne :) a férfinek kell türtõztetni magát, aztán mikor már tudja, hogy a nõ el fog menni, akkor elengedni magát, ennyi az egész
jaja en is igy szoktam neha, de alt. varok picit ha elment, majd jol megdongetem es azutan megyek el, de az en dontesem mikor.
vasectomia
Van olyan hüvelytabletta amit aktus elõtt fél órával kell felhelyezni. helyi fogamzásgátlás. Sokan használják és biztonságos.
Spermaölõkrém, injekció, nõi gumi, spirál( van olyan is amit még nem szült nõk is használhatnak!!!
Önmegtartoztatás. :)
Volt már egy párszor a kérdés...

Ha a terrorizmus köztörvényes bûncselekmény, akkor miért háborús módszerekkel küzdenek ellene? Miért nem rendõri, konkrét személyeket célzó módszereket használnak, pld. Légitámadások helyett? Nem lenne hatékonyabb?

Fõleg, ha az elkövetõk köre földrajzilag állítólag jól behatárolható? Miért ágyúval lõnek verébre?

Legjobb válasz:
A kerdesed akkor lenne jogos, ha pld Londonrol kerdezned ezt. Ott valoban rendorok mukodnek. De Gaza eseteben egeszen mas a helyzet: a hamasznak itt territoriaja van. Milyen rendorok lepnenek fe a hamasz ellen? A SAJAT hamasz-rendorei? Ok igy viselkednek azzal, akit nemszeretnek: https://www.youtube.com/watch?v=qFeOhiazxTY Ki lenne az a rendor, aki megakadalyozna, hogy a hamasz a raketa-kilovo allasokat lakott teruletre telepitse? [link] Hol az a rendor, aki meg tudna akadalyozni a hamaszt a gylkolo bunkerek epiteseben; mentoautok hasznalataban csapatszallitasra; iskolak, korhazak,mecsetek, lakasok fegyverraktarkenti felhasznalasaban ? [link]

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A kerdesed akkor lenne jogos, ha pld Londonrol kerdezned ezt. Ott valoban rendorok mukodnek. De Gaza eseteben egeszen mas a helyzet: a hamasznak itt territoriaja van. Milyen rendorok lepnenek fe a hamasz ellen? A SAJAT hamasz-rendorei? Ok igy viselkednek azzal, akit nemszeretnek: https://www.youtube.com/watch?v=qFeOhiazxTY Ki lenne az a rendor, aki megakadalyozna, hogy a hamasz a raketa-kilovo allasokat lakott teruletre telepitse? [link] Hol az a rendor, aki meg tudna akadalyozni a hamaszt a gylkolo bunkerek epiteseben; mentoautok hasznalataban csapatszallitasra; iskolak, korhazak, mecsetek, lakasok fegyverraktarkenti felhasznalasaban ? [link]
Félrebeszélsz. A hamasz háborús és emberiség elleni bûncselekményeket követett el, nem köztörvényeseket. Melyik rendõr menne rendet csinálni pisztollyal gépfegyeveres meg aknavetõs terroristák ellen?
Ha egy kicsit megnézed a történelmet, a hadsereg mindig is részt vett belügyi feladatok végrehajtásában, nincs ebben semmi új és meglepõ. Az általad említett légitámadásokat például kiterjedt felderítõ (nyomozó) munka elõzi meg.

Ha a PUA módszereket alkalmazom a csajozásban a lányok tényleg könyörögni fognak értem?

Legjobb válasz: Lány vagyok. Azt se tudom mi aza a PUA módszer. Nem hiszem.

Lány vagyok. Azt se tudom mi aza a PUA módszer. Nem hiszem.
Utolsó, ezért mondtam, hogy általánosságban + in general :P
szerintem meg minden kultúrában lehet találni ilyet is és olyat is. PUA nélkül is láttam már magyar lányt egy cosmo után egy idegen férfivel elsétálni, és láttam már brit lányt itthon úgy bulizni, hogy megrökönyödött, hogy mi megy itt néha az éjszakában. :) butaság ennyire leegyszerûsíteni a dolgot kultúrák közti különbségre, mert kivételek mindenhol vannak.;)
#25 Ne már, akkor Colin Frissel mért nem tudott becsajozni Londonban? :)
igényt*
Kultúráltan megmondom neked, hogy a PUA az aminek neveztem. Csak az idõdet pocsékolod vele. Abban igazat adok, kérdezõ, hogy azzal, hogy önmagadat adod, egyéjszakásat nem találsz, az párkeresésben fontos, mert ugye ott nem lehet sokáig fenntartani a színészkedést, meg nem is célszerû. Egyéjszakásban két dolog segít, egyik sem a PUA, ezek pedíg: 1.) Legyél attraktív 2.) Ne legyél nem attraktív Am. ismerek én olyan csinos brit(!)* csajt, aki, saját bevallása szerint, már akkor is elmegy egy pasival, hogyha az valamilyen szinten jól néz ki és meghívja egy italra. *: a nemzetiség itt azért fontos, mert érezhetõ kultúra különbség van köztük és köztünk, itt még a lányokat elég sokan elítélik, leribizlizik, ha egyéjszakás kalandokra tart ígyént, ott meg az már normális, senki nem szól semmit érte, már az 50 fölötti korosztályt kivéve. Az összes brit csajon, akiket ismerek, rajtuk itthon még a legkevésbé konzervatívabb népek is fel lennének háborodva. Mellesleg éppen a két kultúra beli különbség miatt nem nagyon megy itthon a PUA. Az itteni lúvnyákat jobban kell puhítani, nem elég csak leszólítani, mert, ha nem is álszentebbek, de valamilyen szinten erkölcsösebbek. Itt órákig kell beszélgetni velük, általánosságban, ott meg elég az, hogy jól nézel ki és meghívod egy mojitora, már rángatnak is a mellékhelységbe, hogy lecidázhassanak. In general.
" színészkedés nélkül, ha kiteregeted ösztönszerûen a lapjaid egybõl, hát max ha milliók helyett is inkább milliárdjaid vannak és a csaj arra bukik, van esélyed ;)" Nem elég, hogy idióta vagy, de még hazug is vagy.
Ne haragudj, de butaság amit mondasz: Hogy ne add önmagad... És ha lenne egy párkapcsolatod, végig színészkednél? Ezt a PUA nemtommit használnád? Ne már...
Egyébként nem értem hogy miért akarod hogy a lányok könyörögjenek érted. Én tutira nem bírnám ki. Elég idegesítõ lehet.
igen, köszi. én is beszélek angolul ;)
Elhiszem, de akkor meg minek írtad korábban, hogy általánosítottam? Na mindegy, biztos csak jólesik a szõrszálhasogatás.
Nagyon lassú, de tartja a mondás lassú víz partot mos.
LOL, még én lennék a primitív? :) Azért, mert nem írok hosszabban kifejtett választ a visszamaradott, buta kérdésedhez, ahol nagy mellénnyel kijelentesz tényként egy hazugságot? Köszönd meg azoknak, akik normálisan válaszolnak, mert nem érdemelnéd meg...
#35 Az ki ne felejtsd, hogy ez azért egy nagyon lassú folyamat! :)
Ahogy elolvastam a válaszokat a többség a borító alapján ítéli meg a könyvet. Nem mondom az ilyentõl én is hasra vágom magam, hogy mondj 3 dolgot amiért érdemes téged megismerni
A puában te magic pillt vársz. A pua nagyon is jó dolog megtanít férfiasan viselkedni, de ez egy nagyon lassú folyamat. Általa felemelkedhetsz, alázatot tanulhatsz. De ez lassú folyamat. Az elején nem lesz jó. Tapasztalatlanként kezded el, sokszor elutasítanak. Nehéz és fájdalmas. A pua büszke arra amit elér kemény munka árán akár egy sportoló. Az interneten rengeteg jó anyag van, de fejlõdni csak akkor fogsz ha nyakig belemászol a mocsokba a gép elõtt nem fogod megtanulni. Én egy éve mûvelem. Azóta határozott, magabiztos lettem. Megszoktam a komfortzónából kilépést, nem félek kommunikálni egy nõ felé ha kívánom. Ha elutasítanak megrázom magam és megyek tovább.
A kérdező hozzászólása: Shades Of Cool = primitív troll
A bibliában is. :)
Vannak hasznos dolgok a PUA könyvekben.
#12 voltam, mondjuk a hozzászólásom vége kicsit visszás lett, nyilván amelyik lánynak nem inge, az ne vegye magára, igazából a közgazdasági vonalra akartam helyezni a hangsúlyt, mert a GDP igenis fontos. Persze az sem mindegy hogy mibõl épül fel. Errõl van egy nagyon érdekes dokumentumfilm egyébként, a Kínában épülõ szellemvárosokról szól, ahol a forgatás idején volt 64 millió üres lakás. (Szóval Magyarország teljes lakossága elférne benne mondjuk 10-szer.) Akit érdekel, az.... keressen rá. :)
én sem mondom, hogy csak olyanok mennek, de elég sokan vannak...:) )
Figyelj a PUA lényeg nem az hogy, olyan dumád lesz hogy bármilyen csajt feltudsz vele szedni, a PUA lényeg mindig is az volt hogy legyen önbizalmad. Az igazi PUA-k igen képesek rá, de õk nem fognak mindent elmondani, csak anynit tesznek hogy higyj mgadban, ennyi. Amúgy meg, lehet egy szöveg jó ha szarúl mondják, viszont lehet egy szöveg még akkor is jó, ha szar, de jól mondják, szóval a lényge Lehet mondani egy jó szöveget szarúl, de lehet egy szar szöveget jól is mondani, a lényeg hogy kezdeményez.
A kérdező hozzászólása: Szívesen: próbálj meg kulturáltan fogalmazni, mert elég éretlennek tûnik így... egyébként ez az "add önmagad" dolog nagyon nem jön be, színészkedés nélkül, ha kiteregeted ösztönszerûen a lapjaid egybõl, hát max ha milliók helyett is inkább milliárdjaid vannak és a csaj arra bukik, van esélyed ;)
Pickup Artist? Az egy f4szság. Add önmagadat. Ha úgy nem megy, mert nincs elég karizmád, akkor vagy túl éretlen, vagy túl autista vagy ahhoz, hogy csajokat szedj fel.
A kérdező hozzászólása: és te 5ös voltál tanfolyamon is?
Tapasztalatból mondom, hogy nem. Én ronda srác vagyok és eleinte bedõltem ennek, sorban szólítgattam le idegen láynokat, volt, akinek amúgy bejött, meg is dícsért egy-két lány, hogy ritka az olyan fiú, aki lemer szólítani lányokat, de ez sajnos csak egy-két eset volt, a legtöbb helyzet inkább megalázó volt és még jobban megcsonkította az amúgy sem valami magas önbizalmamat. Végül úgy hagytam abba, hogy az egész város rajtam röhgött, hogy ott van a nyomi, aki lányokat szólítgat le, de gáz meg hát egy lánynak sem kellettem azóta sem, szóval még csak nem is igazán vonzó ez a dolog a lányok szemébne, hiába vagy tökös, ha nem vagy helyes képû, jó testû, magas gyerek.
A kérdező hozzászólása: Mert nekem az a tapasztalatom, hogy hiába trükközöm, csak olyan csajok adják nekem, akiknek bejövök és nem válogathatok kedvemre sajnos, sõt aki nekem bejön kb soha nem mond igent, akárhogy stratégiázom...
A kérdező hozzászólása: Pick Up Artist módszerek, am olyanok véleménye érdekelne, akik próbálták már, elmentek ilyen tanfolyamokra...
Nem.
A kérdező hozzászólása: Én minden lánynál úgy kezdeményezek, hogy elhitetem magam arról, hogy õ veszít vele, ha nemet mond és simán megkaphatom a lányt, de ha egyszerûen totál flegma és semmilyen dolog nem képes felizgatni, a legtutibb szövegek se a legmagabiztosabban indítva és mondva, akkor eléggé megcsömörlik a dolog...
Az ilyen módszerek semmit nem érnek! Csak valaki kitalálta õket hogy az önbizalom hiányos srácokból is meg lehessen gazdagodni. Grat, ti meg jó helyre szórjátok a pénzeteket
Nem valószínû. Akinek alapból nem megy, azon nem fog segíteni semmi. Szóval ezt a baromságot elfelejtheted. Csak annak jó, akinek pénze van a hozzád hasonló szerencsétlenekbõl.
14# én ismerek PUA srácokat és amit írtál az csak részben igaz, igen vannak olyanok, de akár hiszed akár nem a legtöbb pasi aki elmegy egy ilyen helyre, az nem skalpokat akar, hanem egy feleséget vagy egy barátnõt. Én nem vagyok PUA, de nagyon jól ismerem.
14. voltam. annyit még hozzátennék, hogy az egyik srácot ismerem, aki "oktat". na. hát maradjunk annyiban, hogy egy buli alkalmával úgy elhajtotta egy leányzó, hogy moziban lehetne vetíteni, tehát ennyit arról, hogy ki mit veszít azzal, ha nem ismerkednek meg...:) )
Nem véleményezem a 12. válaszolót, de a primitív inkább te vagy, kérdezõ. Undorító, hogy csak úgy random akarsz megdugni nõket, olyan akarsz lenni, mint egy r**hadt k**rva. Hánynom kell. Tanfolyamra járni csajozni? Ennél van szánalmasabb?:D Meg úgy próbálod beadni a szöveget, hogy sokat veszítenek veled...: D Erre csak annyit mondok, hogy szerencséd, hogy engem nem szólítottál le.
#13 Nem most a torkom fáj. A primitívséggel megvagyok köszönöm. :)
Nem akarlak elkeseríteni, de míg mondjuk egy 3-4 éve senki nem tudott errõl a PUA-dologról, vagy legalábbis nagyon kevesen, addig ma már elég sok lány tisztában van azzal, hogy ez a "módszer" létezik, és nagyon sok esetben elhajtják a srácokat maguk mellõl. Szimplán és egyszerûen azért, mert a tanfolyamokon marhára nem szûrik, hogy ki milyen céllal kezdett bele. Értsd jól: nagyon sokan csak azért mennek el tanfolyamra, hogy minél több skalpot szerezzenek. Na mármost, azok a lányok, akik ismerik a PUA-t, és...hát hogy mondjam, a normálisabb réteghez tartoznak, eleve viszolyogni fognak, hiszen nem csak egy skalp akarnak lenni a sok közül, hanem valami komolyabbat keresnek. Szóval én azt tanácsolnám, lányként, hogy úgy menj oda valakihez, hogy ne azt lássa, hogy beledöglesz a próbálkozásba, hogy minél jobb színben tûnj fel, és ne akard mindenáron lenyûgözni a kiválasztott hölgyeményt. Klisé, de add magad, normális módon. Nyilván ehhez az is kell, hogy szimpatikus legyél, de egyébként szerintem egy jó és normális hozzáállással többet érsz, mintha eljátszod a nagyágyút. :) Sok sikert.:) ) L/22
A kérdező hozzászólása: 12-es nem fáj az a mérhetetlen primitívség benned? ;)
A PUA egyébként hasznos dolog. Gondolom szép nagy villák épültek a részvételi díjakból, így az összegek végül a szegény építõmunkások zsebét illetve a építõanyag gyártók zsebét gyarapították, meg persze adó formájában az államét, meg úgy mindenkiét. Nõtt a GDP, és a lányok örülnek hogy milyen sok a tökös csávó aki le meri õket szólítani, így több embert tudnak elutasítani, nõ az önbizalmuk, és jobban ki tudják elégíteni majd a pasijukat az ágyban. Szóval, a PUA egyáltalán nem hülyeség.
Hát ez a PUA-zásnak vannak határai pl.:az érzelmeidet hogy irányítod? ezekre ki sem tér, csak állandóan a csábításról beszél-meg hogy manipulálj lányokat ezzel meg azzal a taktikával.Nekem a tapsztalatom az, hogy tök felesleges megjátszani magad(meg bûvésztrükökket bevetni-elég ha majd komoly kapcsolatban elviszed wellness hétvégére xp, azt szereti mindenki) Pillanat! A lányok is emberek, nekik is vannak gyengeségeik, lehet olyan visszahúzódó valaki hogy akármennyit játszol vele csak te unsz bele.Szal nem csak a afiúknak kell érdekesnek lenni, a lányok is dolgozzanak meg érte.Szarok a konvenciókra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!