Találatok a következő kifejezésre: Ha a miután elélvezett (3 db)

Ha csak egy óvszert használnak, akkor hányszor mehet el a pasi? Miután elélvezett nem kell új gumit venni?

Legjobb válasz: istenem !!!!!! egy gumi 1 mondom egy használatra jóó!!!

istenem !!!!!! egy gumi 1 mondom egy használatra jóó!!!
De kell újat feltenni, ha megint "játszatok". :D Mindig újat kell. Vagyis 1 sex 1 óvszer. Egyébként ez az óvszer használatáról szóló tájékoztatóban is benne van.
alljon meg a menet :D egy gumi egy aktus, eddig oke. de cserelni kell, nem a hasznaltra huzni az ujat, kulonben elszoritja a pocsodben a verkeringest. am sztem vegyel csaladi csomagot, h legyen eleg, ha olyan sokat akartok szexelni, vagy lopj a szuleidtol.
es ahogy nagyapam mondja: ezek a fiatalok! baszni mar tudnak, olvasni meg nem! (a tajekoztatorol jutott eszembe:D)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, amúgy utolsónak: nem úgy értettem, h az elsõre mégegyet, hanem cserélni, vagyis az elsõt levenni, és felvenni egy másikat. szóval, hogyha egyszer ement abba a gumiba, akk kell új. köszi a válaszokat. :)

Ha a párom miután elélvezett és a kezére ondó került és utána ujjával kényeztet, akkor annak menyi esélye van hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Ha csak kívülrõl érintett,nem nagy a valószínûsége,de azért elõfordulhat!Sokszor még akkor sem sikerül a teherbeesés,ha közvetlen a dolog,fõleg ha már túl vagy a peteérésen,kb. a ciklus 20. napja után.Legközelebb érdemes lenne kezet mosni elõtte.

Ha csak kívülrõl érintett, nem nagy a valószínûsége, de azért elõfordulhat!Sokszor még akkor sem sikerül a teherbeesés, ha közvetlen a dolog, fõleg ha már túl vagy a peteérésen, kb. a ciklus 20. napja után.Legközelebb érdemes lenne kezet mosni elõtte.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!de bvelémhatolt az ujjával ugy történt a dolog
Van rá esély, bár minimális.
Én vennék a helyedben egy tesztet és a mensid ha késik, csináld meg reggeli elsõ vizeletbõl. Utána akár megmutizhatod neki az eredményt, még ha negatív is, és elmondhatod mennyire ideges voltál az õ lazasága miatt. Talán legközelebb jobban vigyáz rád.

Lányok nektek az megfelelne ha az első aktusokkor a fiú nem tud orgazmust okozni akkor miután ő elélvezett, utána nyal ki titeket?

Szóval megy a szex, csináljátok amíg bírja aztán kihúzza bel?letek, valahova máshova élvez, csak nem a punciba és utána kinyal titeket amíg el nem mentek?

Legjobb válasz: Elsõ aktusnál? Magyarán a lány akkor veszíti el a szüzességét... Túl nagy az arcod... a lányok 98%-nak nincsen orgazmusa elsõ alkalommal... És akkor most kalkuláld bele, hogy több mint a felének soha életében...

Elsõ aktusnál? Magyarán a lány akkor veszíti el a szüzességét... Túl nagy az arcod... a lányok 98%-nak nincsen orgazmusa elsõ alkalommal... És akkor most kalkuláld bele, hogy több mint a felének soha életében...
Megfelelne. ;)
Szerintem inkább fordítva. Neked is sokkalta jobb lesz, és a lánynak is. Elõsször élvezzen el õ, és csak utána te :) Klasszisokkal jobb lesz a végeredmény. Arról nem is beszélve, hogyha a lány nagyon fel van már izgulva (és orgazmuskor indul meg csak igazán a nedvek) akkor neked is sokkalta jobb lesz (egy tocsogó puncinál nincs is élvezetesebbb :) ) illetve, így sokkalta könnyebben össze tudsz neki hozni még egy orgazmust, vagy legalább egy nagyon kellemes élvezetet, mert amíg az elõzõ érzete el nem "múlik" addig könnyebben jön a többi is. És jobban is esik neki.
A kérdező hozzászólása: Nem a legelsõnél. A kapcsolat elején, amikor az egymással való szex kezdõdik el, nem pedig az életükben a legelsõ.
mi most is csináljuk így néha, és tökjó :)
Jah, értem. De ezek szerint nem használtok gumit. Hát igen, végülis megfelelõ. Bár jó lenne tudni, hogy a lánynak mi a jó. Én egy szex után nem nagyon szoktam érezni a nyelvet mert ugye a pénisz jobban kidörgöl és utána pár percig már túl gyengédnek tûnik. Lehet, hogy jobb lenne ha pl ujjaznád vagy valami. Ezt vele beszéld meg.
Nem arra gondolsz, kerdezo, hogy az jo-e, ha az elso alkalomnal a fiu hamarabb elelvez, mint a lany, de utana a fiu azert meg kielegiti ot es ezutan nem hagyna-e rogton fakepnel a lany a fiut, mert nem tetszett neki a teljesitmenye? Ha erre gondolsz, azt tudom ra mondani, hogy szerintem ez a lanytol is fugg, de ha egy normalis, intelligens lannyal vagy, aki komolyan gondolja a dolgot, az megerto lesz egy ilyen helyzetben es tudni fogja, hogy majd meg csiszolodnotok kell egymashoz szexualis teren es gyakorlassal majd sokkal jobb lesz. Egyejszakas kalandnal viszont mar nem ilyen egyertelmu a helyzet szerintem!
Ha vki gumi nélkül közelítene, biztos megrúgnám. Ha nem akarsz gyereket, akkor ne ezt a módszert válaszd.
A kérdező hozzászólása: Komoly kapcsolatra gondolok, nem egyéjszakásra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!