Találatok a következő kifejezésre: Ha a miután (399 db)

Mit jelent ha a nő remeg miután megujjaztam vagy miután szexeltünk?

Kérdés fenn.

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy elélvezett. És görcsösen mereven tartott testhelyzetben ami megerõltetõ volt számára. Egyébként nem szoktak remegni a csajok ha csak nem új pasival csinálják legelõször.

Azt jelenti hogy elélvezett. És görcsösen mereven tartott testhelyzetben ami megerõltetõ volt számára. Egyébként nem szoktak remegni a csajok ha csak nem új pasival csinálják legelõször.
A remegés lehet akaratlagos is, nem bizonyít sokat. De általában tényleg az orgazmust szokta követni (de nem mindenkinél, és feltéve ugye ha nem színlel...)
nem csak elsõnél lehet, nálam akkor van ha nagyon hosszú ideig tart a szex vagy ha még nem mentem el és amiatt remegek
Én közben szoktam remegni. Az élvezettõl :) Utána nem igen. Szeretkezés után remegek kicsit, ha nagyon elfáradok.
Bennefelejtõdött a vibrátor.
fázik.
epilepsziás rohama van, vagy tetanusz fertõzése, mert nem mostál kezet.
Ha elélveztem és kicsit ki is izzadtam én is szoktam remegni, mert FÁZOM! 24/N

Miért jó a pasinak ha a lány szájába dugja az ujját miután megujjazta? Vagy azután miután egy kicsit huzkodta magának és az ő "előváladéka" kijött?

Legjobb válasz: Lány vagyok és nekem is szokta a barátom nem olyan gyakran, de valószinüleg azért csinálja, mert ezzel magát is izgatja, és engem is felizgat vele :) Nembeszélve, hogy szeretem a saját nedvemet...xD...

ez egy szimbolikus összetartozás, az alázatról és az imádatról szól hogy elfogadjuk egymást az életben, szexközben bármit megadunk és elviselünk egymástól...de érzelmek nélkül pont olyan közönségesnek hat ahogy a kérdezõ feltette, tehát még nem élte át másképp, alapvetõ pszichológiára épül
gyerekek... pasi vagyok de én jobban szeretem fordítva :D
Lány vagyok és nekem is szokta a barátom nem olyan gyakran, de valószinüleg azért csinálja, mert ezzel magát is izgatja, és engem is felizgat vele :) Nembeszélve, hogy szeretem a saját nedvemet...xD...
hát én imádom bármit csinál velem. :D sztem tök szexik meg izgatók az ilyen dolgok. :D ( lány)
Én elég sûrûn csinálom mert látom rajta elégé izgató neki, meghát nekem is. Benyálazom hogy mégjobban csússzon, na meg szeretem a nedvem. :)
Az elsõhöz: szerintem nagyon izgató:D, lehet hülyeségnek tartjátok, de...nemtudom megmagyarázni, van ebben vmi különleges:DÉrezni a saját ízed, ráadásul jajjjXD Am meg ha megcsókol kinyalás után az milyen?Szóval án így fogom fel:D
Nekem a párom kifejezetten rühelli, nem szereti a saját ízét. :(
Sztem ennek sm ertelme en fiu vaok a baratnomnek soha nm csinalok iet mert en butasagnak tartom:P sztem nincs ertelme XD;)
Én lány vagyok, és nagyon szeretem, ha a barátom ilyent csinál, egyszerûen izgató....
Én nem szeretem ha ilyet csinál, eleinte csókolózni se szoktunk orál után de most már gyakran megesik. Én nem szeretem a sajátomat. Szerintem mindenkit a másiké izgat fel. Én nõ vagyok tehát nem izgulok a sajátomra csak az övére. Ez genetikailag kódolt. De megértem azokat is akik szeretik mert ez izgató.
Én egyszerûen imádom ha berakja az ujjait a szábma. Néha csak úgy simán is megteszi, mert tudja h nagyon élvezem. Nem értem azokat akik orál után nem csókolóznak. Én megsértõdnék, ha miután leszoptam a párom, õ ellökne ha meg akarnám csókolni.
:P

Ha a barátnőm valami másik fiúval álmodik "szerelmes álmokat" mindig miután találkoznak akkor az mit jelent?

Félek hogy utána vágyakozik helyettem pedig engem imád.. :/

Legjobb válasz: Csak alom..ha szeret akkor nem kell felned ;)

Csak alom..ha szeret akkor nem kell felned ;)
velünk is ez volt de már elmúlt neki de akkoriban sokat veszekedtünk
Azért ez nem egészen így van, hogy csak álom... Az álmok nem véletlenül jönnek létre. Álmainkban nyilvánulnak meg az emlékeink, félelmeink és a legmélyebb érzelmi vágyaink. A ti esetetekben lehet, hogy az utóbbiról van szó. Ezek mélyrõl jönnek.. mélyrõl a tudatalattinkból! Lehetséges, hogy valahol legbelül a tudatalattijában mégiscsak a másik fiúra vágyik, csak még õ sem tudja tudatosítani. Persze nem akarlak megijeszteni, ezek csak feltételezések, de mint mondtam: Nem véletlenül álmodja az ember azt, amit!!!

Mit csinálnátok, ha a pasi akivel ismerkedtek csak egy hét után jelentkezne, miután megkapta az üzenetet, hogy ajándéka várja egy közös ismerősnél?

Akihez csak hetente jár, és az üzenet elolvasása után 1 hétre megy el az ajándékért, amit ti hagytatok ott neki.

Legjobb válasz: Pasinak nem adnek csak ugy ajandekot. Egy hosszabb kapcsolatban igen, az mas. Gondolom nem igazan erdekled ha egy hetett var...

Pasinak nem adnek csak ugy ajandekot. Egy hosszabb kapcsolatban igen, az mas. Gondolom nem igazan erdekled ha egy hetett var...
99% hogy nem.
Inkább 99, 9%. De azért illene megmosnia magát, miután elment és nem rajta hagyni fél óráig, már csak egészségi okokból is.

Szerintetek az baj, hogy ha a Jumbó-t miután elkészítem az adagom leszűröm?

Mikor lesz?röm ilyen barna valami marad a sz?r?ben olyan mint a sár de a szaga gabonához hasonló.

Legjobb válasz: na ne válogass meg szûrögess hanem toljad befelé ha már megvetted

na ne válogass meg szûrögess hanem toljad befelé ha már megvetted
az az õrölt zab, te elmebajnok...
A kérdező hozzászólása: volt már az is de rakás szar a creatin-al eggyüt
akkor miarákért jumbót veszel? mérnem pl volumass35-öt?
A kérdező hozzászólása: testépitõtõl még messze de edzegetek híztam is hipp hopp 3 kilót két centit nõtt a karom stb. szóval nem rossz cucc ez a jumbó de borzasztó mikor a torkodon ilyen szálka darabok csúsznak le
most akkor azt képzeld el, akik a fogyókúra rovatban írnak, sokuknak még a csirkehús is rossz. meg unalmas. meg meg kell sütniük.. neked legalább csak a tömegnövelõ nem jó. egyébként testépítõ vagy?
A kérdező hozzászólása: nem tom nem probáltam még de gabonapehellyel probáltam már és elég rossz az epres jumbo gabonapehellyel
aucs. hát, ez pech. akkor edd, mondjuk zabbal. vagy akkor is öklendezel? :/
A kérdező hozzászólása: azért szûröm le mert mikor iszom öklendezek tõle
Nem kell ezt szûrögetni. Víz, bele a Jumbo, shaker megráz és toljad lefele.
átvágják késsel a torkod miután leszûröd? (nem.) akkor nem baj. egészséges tápanyag a zabliszt, amit azért tesznek bele, hogy meg tudd enni? igen. kiszûröd baj? nem. de ha enni akarsz, akkor miért szûröd ki a tápanyagot a kajádból?
GreenTea Ha elolvasod a 6 carb összetételét, akkor megtalálod, hogy az egyik fontos összetevõje a zab liszt. Na most, te ezt szûröd le. Szerinted baj? Szerintem virágot is ültethetnél bele...
A kérdező hozzászólása: ezzel most nem segítettél sokat baj ha leszûröm belõle vagy nem baj?
mark86 azt mi a [email protected]ól veszitek észre hogy egy tömegnövelõ [email protected] vagy nem? Ha ízrõl beszéltek (másról nem lehet, ugyanis "hatása" nincs), hagyjátok abba a p1csába és igyatok szörpöt!

Mit tegyek ha a minecraftom, miután bejelentkeztem kilép magától?

Már régóta nem tettem fel a játékot mivel mindig volt valami bajom vele, legutóbb a legújjabb java indítófájlt nem volt hajlandó megnyitni a gépem ezért feltettem egy régebbit! Ez lehet a gond?

Mit jelent, ha a fiú tök sokáig nem ír, miután randiztunk?

Randiztunk egy fiúval, és egy hétig nem írt, aztán bocsánatot kért, hogy nem írt, de nem mondta miért nem.

Legjobb válasz: Mert nem volt ideje? Nem jelent semmit.

Mert nem volt ideje? Nem jelent semmit.
Ajajjj, mit csinálsz majd, ha a férjed egy hétig nem megy haza...
Nem akar kapcsit, de azért dugna. Randizik másokkal is, és amíg nem dönt, addig pihentet. 14 éves. Rohadtul nem érdekled, na jó, egy kicsit mégis. Na jó, nem. Lassú ember, lemerült az akksija. Be volt drogozva egy hétig. Katmanduban volt egy hétig.

Lehetek terhes ha a pasim petting közben miután kiverte megujjazot?

Legjobb válasz: . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . ._ . . . . . _ . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . ._ . . . . . _ . . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Bárhogy is kerül ondó a hüvelyedbe, valamennyi esély van rá, hogy terhes legyél.
kicsi az esély de máskor mosson kezet inkább utána. az a biztos.
Jó szórakozást!
Persze. Menj nõgyógyászhoz, és kérj "másnapi fogamzásgátlót."
Én pasi vagyok! A múltkor én is kivertem, utána meg jól megujjaztam magam. Én is lehetek terhes?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!