Találatok a következő kifejezésre: Ha a miután (413 db)

Mit jelent ha a nő remeg miután megujjaztam vagy miután szexeltünk?

Kérdés fenn.

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy elélvezett. És görcsösen mereven tartott testhelyzetben ami megerõltetõ volt számára. Egyébként nem szoktak remegni a csajok ha csak nem új pasival csinálják legelõször.

Azt jelenti hogy elélvezett. És görcsösen mereven tartott testhelyzetben ami megerõltetõ volt számára. Egyébként nem szoktak remegni a csajok ha csak nem új pasival csinálják legelõször.
A remegés lehet akaratlagos is, nem bizonyít sokat. De általában tényleg az orgazmust szokta követni (de nem mindenkinél, és feltéve ugye ha nem színlel...)
nem csak elsõnél lehet, nálam akkor van ha nagyon hosszú ideig tart a szex vagy ha még nem mentem el és amiatt remegek
Én közben szoktam remegni. Az élvezettõl :) Utána nem igen. Szeretkezés után remegek kicsit, ha nagyon elfáradok.
Bennefelejtõdött a vibrátor.
fázik.
epilepsziás rohama van, vagy tetanusz fertõzése, mert nem mostál kezet.
Ha elélveztem és kicsit ki is izzadtam én is szoktam remegni, mert FÁZOM! 24/N

Miért jó a pasinak ha a lány szájába dugja az ujját miután megujjazta? Vagy azután miután egy kicsit huzkodta magának és az ő "előváladéka" kijött?

Legjobb válasz: Lány vagyok és nekem is szokta a barátom nem olyan gyakran, de valószinüleg azért csinálja, mert ezzel magát is izgatja, és engem is felizgat vele :) Nembeszélve, hogy szeretem a saját nedvemet...xD...

ez egy szimbolikus összetartozás, az alázatról és az imádatról szól hogy elfogadjuk egymást az életben, szexközben bármit megadunk és elviselünk egymástól...de érzelmek nélkül pont olyan közönségesnek hat ahogy a kérdezõ feltette, tehát még nem élte át másképp, alapvetõ pszichológiára épül
gyerekek... pasi vagyok de én jobban szeretem fordítva :D
Lány vagyok és nekem is szokta a barátom nem olyan gyakran, de valószinüleg azért csinálja, mert ezzel magát is izgatja, és engem is felizgat vele :) Nembeszélve, hogy szeretem a saját nedvemet...xD...
hát én imádom bármit csinál velem. :D sztem tök szexik meg izgatók az ilyen dolgok. :D ( lány)
Én elég sûrûn csinálom mert látom rajta elégé izgató neki, meghát nekem is. Benyálazom hogy mégjobban csússzon, na meg szeretem a nedvem. :)
Az elsõhöz: szerintem nagyon izgató:D, lehet hülyeségnek tartjátok, de...nemtudom megmagyarázni, van ebben vmi különleges:DÉrezni a saját ízed, ráadásul jajjjXD Am meg ha megcsókol kinyalás után az milyen?Szóval án így fogom fel:D
Nekem a párom kifejezetten rühelli, nem szereti a saját ízét. :(
Sztem ennek sm ertelme en fiu vaok a baratnomnek soha nm csinalok iet mert en butasagnak tartom:P sztem nincs ertelme XD;)
Én lány vagyok, és nagyon szeretem, ha a barátom ilyent csinál, egyszerûen izgató....
Én nem szeretem ha ilyet csinál, eleinte csókolózni se szoktunk orál után de most már gyakran megesik. Én nem szeretem a sajátomat. Szerintem mindenkit a másiké izgat fel. Én nõ vagyok tehát nem izgulok a sajátomra csak az övére. Ez genetikailag kódolt. De megértem azokat is akik szeretik mert ez izgató.
Én egyszerûen imádom ha berakja az ujjait a szábma. Néha csak úgy simán is megteszi, mert tudja h nagyon élvezem. Nem értem azokat akik orál után nem csókolóznak. Én megsértõdnék, ha miután leszoptam a párom, õ ellökne ha meg akarnám csókolni.
:P

Ha a barátnőm valami másik fiúval álmodik "szerelmes álmokat" mindig miután találkoznak akkor az mit jelent?

Félek hogy utána vágyakozik helyettem pedig engem imád.. :/

Legjobb válasz: Csak alom..ha szeret akkor nem kell felned ;)

Csak alom..ha szeret akkor nem kell felned ;)
velünk is ez volt de már elmúlt neki de akkoriban sokat veszekedtünk
Azért ez nem egészen így van, hogy csak álom... Az álmok nem véletlenül jönnek létre. Álmainkban nyilvánulnak meg az emlékeink, félelmeink és a legmélyebb érzelmi vágyaink. A ti esetetekben lehet, hogy az utóbbiról van szó. Ezek mélyrõl jönnek.. mélyrõl a tudatalattinkból! Lehetséges, hogy valahol legbelül a tudatalattijában mégiscsak a másik fiúra vágyik, csak még õ sem tudja tudatosítani. Persze nem akarlak megijeszteni, ezek csak feltételezések, de mint mondtam: Nem véletlenül álmodja az ember azt, amit!!!

Mit csinálnátok, ha a pasi akivel ismerkedtek csak egy hét után jelentkezne, miután megkapta az üzenetet, hogy ajándéka várja egy közös ismerősnél?

Akihez csak hetente jár, és az üzenet elolvasása után 1 hétre megy el az ajándékért, amit ti hagytatok ott neki.

Legjobb válasz: Pasinak nem adnek csak ugy ajandekot. Egy hosszabb kapcsolatban igen, az mas. Gondolom nem igazan erdekled ha egy hetett var...

Pasinak nem adnek csak ugy ajandekot. Egy hosszabb kapcsolatban igen, az mas. Gondolom nem igazan erdekled ha egy hetett var...
99% hogy nem.
Inkább 99, 9%. De azért illene megmosnia magát, miután elment és nem rajta hagyni fél óráig, már csak egészségi okokból is.

Szerintetek az baj, hogy ha a Jumbó-t miután elkészítem az adagom leszűröm?

Mikor lesz?röm ilyen barna valami marad a sz?r?ben olyan mint a sár de a szaga gabonához hasonló.

Legjobb válasz: na ne válogass meg szûrögess hanem toljad befelé ha már megvetted

na ne válogass meg szûrögess hanem toljad befelé ha már megvetted
az az õrölt zab, te elmebajnok...
A kérdező hozzászólása: volt már az is de rakás szar a creatin-al eggyüt
akkor miarákért jumbót veszel? mérnem pl volumass35-öt?
A kérdező hozzászólása: testépitõtõl még messze de edzegetek híztam is hipp hopp 3 kilót két centit nõtt a karom stb. szóval nem rossz cucc ez a jumbó de borzasztó mikor a torkodon ilyen szálka darabok csúsznak le
most akkor azt képzeld el, akik a fogyókúra rovatban írnak, sokuknak még a csirkehús is rossz. meg unalmas. meg meg kell sütniük.. neked legalább csak a tömegnövelõ nem jó. egyébként testépítõ vagy?
A kérdező hozzászólása: nem tom nem probáltam még de gabonapehellyel probáltam már és elég rossz az epres jumbo gabonapehellyel
aucs. hát, ez pech. akkor edd, mondjuk zabbal. vagy akkor is öklendezel? :/
A kérdező hozzászólása: azért szûröm le mert mikor iszom öklendezek tõle
Nem kell ezt szûrögetni. Víz, bele a Jumbo, shaker megráz és toljad lefele.
átvágják késsel a torkod miután leszûröd? (nem.) akkor nem baj. egészséges tápanyag a zabliszt, amit azért tesznek bele, hogy meg tudd enni? igen. kiszûröd baj? nem. de ha enni akarsz, akkor miért szûröd ki a tápanyagot a kajádból?
GreenTea Ha elolvasod a 6 carb összetételét, akkor megtalálod, hogy az egyik fontos összetevõje a zab liszt. Na most, te ezt szûröd le. Szerinted baj? Szerintem virágot is ültethetnél bele...
A kérdező hozzászólása: ezzel most nem segítettél sokat baj ha leszûröm belõle vagy nem baj?
mark86 azt mi a [email protected]ól veszitek észre hogy egy tömegnövelõ [email protected] vagy nem? Ha ízrõl beszéltek (másról nem lehet, ugyanis "hatása" nincs), hagyjátok abba a p1csába és igyatok szörpöt!
Tavaszi szünet van az általános iskolában?
Ha te is vágysz egy éjszakára mással , és õ is, akkor miért nem beszélitek meg, hogy oké, innentõl ezt szabad - mert ugye nem hiszed , hogy megáll egynél??? ha annyira jó volt, hogy irigyled tõle, gondolod csak egyszer történik meg? alapjaiban nincs már értelme ennek a kapcsolatnak szerintem - téged nem zavar, hogy más d.gta a feleséged? ez most komoly????
Kerdezo, Utolso hozzaszolasoddal arultad el hogy ez mint kamu. Ha tenyleg ferfi vagy, akkor tudnal magadnak p.nat talalni. "Reszeg voltam" egy nagyon gyava kofogas. Ha nem ajult el es nem eroszakoltak meg, akkor csak erezte hogy d.gtak nem?
Ja, hat ha teged nem az zavar hogy o csinalta, hanem az hogy te nem, akkor beszeljetek meg hogy szabad a palya, azztan irany. De itt ha neki kell keritonek lenni, akkor ugy tunik, hogy o tud maganak talalni, te meg magadnak nem nagyon...
Stop! Mindjart jon egy ujabb magyarazat, hogy vegul is asszonyka egy csajjal fekudt le:) )
Egyrészt kamu, de tegyük fel, nem az. Szóval nálad enyhítõ körülmény, hogy részeg volt. Tehát nem követett el akkora bûnt, netán nem volt tudatában annak amit tett. De te tudatosan, elõre megfontolt szándékkal meg akarod csalni, miközben állításod szerint õ egy részeg botlást követett el. Ki is a gané? A kamu dologra visszatérve. Szerintem ez megint egy provokatív kérdés, amivel az a cél, hogy összeugraszd a két nemet.
A kérdező hozzászólása: Azért nem találnék magamnak mást, mert kövér vagyok, pajzsmirigygondok miatt. A feleségemnek ezzel volt baja, pedig régi probléma ez, de jó hogy megtartom, hol találnék mást ilyen rondán? Fiatalon is házasodtam, de középiskola óta jártunk. Akartok még tudni valamit, ami magánügy, vagy megpróbáltok segíteni?
Az gáz, hogy a feleséged részegeskedik, az még gázabb, hogy nélküled!!! Ne alázd már ennyire meg magad könyörgöm, nem a kisállata vagy!Nekem pl. kifejezetten tetszenek a súlyos pasik! Lehet, hogy nektek nyitott házasság kellene, ha szeretitek egymást, és nektek az felel meg, akkor így meg lehet oldani.Csak az a baj, hogy Te csak azért vagy a nõvel, mert úgy gondolod, mást nem találnál, pedig ez biztos nem így van!!!
Hehe. Mi lenne ha igy lenne meg ha úgy lenne? Mert mi lenne ha nem itt lennél arra tudjuk a választ. Egy hülye kérdéssel kevesebb lenne.
Ja, szóval azért nem haragszol, mert megcsalt, mert nem találnál még egy lányt akinek tetszenél. Azt ugye érzed, hogy ez mekkora szánalmas?
A kérdező hozzászólása: Szánalmas, vagy sem, más lehetõségem nincs, én legalábbis nem látom.
Ugyan mar!!! Sok kover nonek es ferfinek van sex-partnere, rovidebb-hosszabb idore. Ha kell fizess, de akkor is talalsz.
Minek mondta el? Az ilyesmit nem titokban kellene tartani.
A kérdező hozzászólása: Nem õ mondta el, hanem a kis pasija. Neki még ahhoz sem volt gerince, hogy elém álljon és elmondja.
Neked meg ahhoz nincs gerinced, hogy elhagyd. Tökéletesen összeilletek.
"Esetleg egy hármas felajánlása? Részemrõl az nem lenne megcsalás. Nem akarok válni, õ is csak részeg volt, nem haragszom rá annyira, hogy látni se akarjam, csak én is szeretnék egy olyan éjszakát, mint neki volt." Te férj, szimplán hülye vagy! Minek kell neked még egy ilyen nõ? És ha részeg volt, attól mi változik? Ha valakinek jó a házassága, mindent megkap, tiszteli a másik felet, az lehet akármilyen részeg, nem fog senki mással lefeküdni! Érted? Meg attól a feleséged, ha neked is lesz egy görbe estéd, akkor ugyanúgy nem fog tõled dolgokat megkapni, vagy ugyanúgy hiánya lesz a kapcsolatban, mint ahogy eddig is? Nyilván attól még ugyanúgy az ok, amiért félrelépett fenn fog állni. Vagyis utána is félre fog lépni. Illetve, ha részegen félrelépett, honnan tudod, hogy józanul nem tette volna ugyanúgy meg? Vagy esetleg lehet már úgy is megtette, csak nem derült ki... Ha neked ennyivel el van intézve, hogy te is ágyba bújsz mással, akkor nem tudlak sajnálni, meg is érdemled, hogy így élj! Nekem ez olyan szinten fájna és megalázó lenne, hogy többé nem kellene a házastársam, nem hogy ennyivel elintézzem.
Meg még annyi, hogy attól, hogy a férj is lefekszik mással, attól kevésbé lesz s...r alak a feleség? Nem! Ez nem fogja a bûnösségét csökkenteni. Tehát ezzel semmi nem lesz jóvá téve. Meg amúgy a megcsalás az, amirõl a másik nem tud. Ha a feleség félrelépett, amirõl a férj nem tudott, az megcsalás. De ha a feleség tud róla és rábólint, hogy ezért cserébe a férj is ágyba bújik mással, akkor abban mi a megcsalás? Semmi, mert tud róla. A feleség beleegyezésével történne. Szóval itt szó nem lenne visszacsalásról, ergo nincs megbosszulva semmi.
A ferj nem tud valakit talalni ha meg tud bocsajtani es bosszut akar allni? Milyen ferfi ez?
úgy a fair, ha Te megcsaltad, õ is megcsal. Keress neki valakit, akivel lefekhet, mert Te is megtetted... Istenem...
Masnit kötnék a nyakamba és szexi fehérnemûben várnám.
A kérdés inkább az, hogy miért vagytok még házasok, ha te félredugtál?
A kérdező hozzászólása: Vicces vagy elsõ, te biztosan jobban tudod. Én a férj vagyok. A feleségemen kívül még soha senkivel nem voltam. Hasonlóan látom, mint a kettes válaszoló. Így könnyebben meg tudnék bocsátani és neki sem lenne bûntudata.
Nesze hülyegyerek, így jár aki szûz puncival köt házasságot:) Megnyugtatlak, h nem csak te jártál így, az ilyen nõkbõl lesznek a legnagyobb ribizlik...
Mondanám, hogy inkabb adjuk be a valopert, mert ennek nincs értelme.
Miért? Akivel õ megcsalt azt te kerested neki? Ennél hülyébb, gyerekesebb bosszút még nem láttam! :D Egyébként meg mi van, ha a õ a szomszéd csorbafogú, 90 éves, sajtszagú Maris nénit választja neked? :D Bocsáss meg neki, vagy hagyd el, vagy legyetek egy kis idõt külön és gondold át, vagy bármi, te tudod, te érzed, de ekkora marhaságot még öregapám se hallott, már ne is haragudj!
A kérdező hozzászólása: Ha egy kis idõre elköltözöm, és közben fekszem le valakivel, majd megbocsátok, vagy ha jobb volt, akit találtam, akkor mégsem, az humánusabb lenne? Egyelõre csak végighallgattam és most nem beszélek vele.
Azokban az esetekben, amikor megtörtént egy megcsalás és úgy próbálják ezt kompenzálni, hogy a másik visszacsal, én úgy láttam eddig, hogy ez csak tovább rontott a helyzeten, tehát nem követte megkönnyebbülés, vagy könnyebb megbocsátás, vagy kisebb bûntudat. Szóval nem oldotta meg a problémát, csak tovább bonyolította. Gondoljátok át szerintem, eldöntöd, hogy egyáltalán érdemesnek tartod-e megmenteni ezt a kapcsolatot, mert egy megcsalás emlékét azért nem könnyû viselni, a bizalom meg talán soha nem lesz a régi. Ha ti úgy gondoljátok, vagy te úgy érzed, hogy segít valamit a visszacsalás, akkor oké, de én ebben azért nagyon kételkednék.
Nálam ilyenre már nem lenne lehetõsége, mert röpülne a házasságból! És mi változik attól, hogy a férj is lefekszik mással? Attól az alapvetõ probléma, ami miatt a feleség félrement fog változni? Nem! Vagy attól a kommunikáció, aminek hiányában a félrelépés megtörtént, majd jobb lesz? Nem! Vagy attól, hogy a férj is félrelépett, attól még szexuálisan-érzelmileg rendben lesz a házasság? Nem! Nálam a megcsalás egy megbocsájthatatlan dolog! Mert van az embernek szája, mondja meg, ha valami nem jó neki, és meg lehet beszélni, lehet rajta változtatni és ha a dolgok megváltoznak, akkor nincs ok félrelépni! Amennyiben a helyzet nem változik, akkor meg nincs értelme folytatni a házasságot, akkor meg el kell válni és mindenki ott keresi a boldogságot, ahol akarja. Csak megcsalni, meg ilyen esetben megbosszulni könnyû út. De attól még semmi nem fog változni! Egy kapcsolat mûködéséért két ember a felelõs, két ember kommunikációja, akarása kell hozzá. Most attól, hogy a kedves férj is lefekszik mással, attól kevésbé fog fájni, hogy a felesége félrement? Nem hiszem. A bosszúnak van értelme? Semmi az ég világon.
Ja és nem a humánusságról van itt szó, hogy meg ne bántsd a kis lelkét annak, aki megcsalt. Hanem arról is, hogy a te lelkednek tényleg olyan jót tenne-e, mint ahogy talán most érzed?
A leghumánusabb az lenne, ha elköltöznél és beadnád a válókeresetet. Megalázott, ez van, sajnos helyrehozni már nem lehet, ezért kell túllépni. A visszacsalás SOSE segít. Amit leírtál az lényegében szakítás, csak betartalékolod õt, de a kapcsolatotok sose lenne ugyanolyan.
Ja és azért mert neki nem volt gerince, neked legyen, és legyél ennyivel több nála. Ezt meg is mondhatod neki.
A kérdező hozzászólása: Esetleg egy hármas felajánlása? Részemrõl az nem lenne megcsalás. Nem akarok válni, õ is csak részeg volt, nem haragszom rá annyira, hogy látni se akarjam, csak én is szeretnék egy olyan éjszakát, mint neki volt.
Lehet, h nem gerince nem volt csak nem akart megbántani.

Mit tegyek ha a minecraftom, miután bejelentkeztem kilép magától?

Már régóta nem tettem fel a játékot mivel mindig volt valami bajom vele, legutóbb a legújjabb java indítófájlt nem volt hajlandó megnyitni a gépem ezért feltettem egy régebbit! Ez lehet a gond?

Mit jelent, ha a fiú tök sokáig nem ír, miután randiztunk?

Randiztunk egy fiúval, és egy hétig nem írt, aztán bocsánatot kért, hogy nem írt, de nem mondta miért nem.

Legjobb válasz: Mert nem volt ideje? Nem jelent semmit.

Mert nem volt ideje? Nem jelent semmit.
Ajajjj, mit csinálsz majd, ha a férjed egy hétig nem megy haza...
Nem akar kapcsit, de azért dugna. Randizik másokkal is, és amíg nem dönt, addig pihentet. 14 éves. Rohadtul nem érdekled, na jó, egy kicsit mégis. Na jó, nem. Lassú ember, lemerült az akksija. Be volt drogozva egy hétig. Katmanduban volt egy hétig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!