Találatok a következő kifejezésre: Ha a mindent okkal teremt, akkor (2 db)

Ha a természet mindent okkal teremt, akkor mire jó a szőr az emberek testén?

Ahhoz túl kevés és túl foltszer?, hogy a hidegt?l védjen, de akkor mégis mire lehet jó?

Legjobb válasz: A haj télen véd a hidegtõl, nyáron a túlmelegedéstõl. A szempilla ugye a szennyezõdések szembe kerülése ellen jó. a szemöldök szintén + a homlokról nagy hõségben lecsorgó izzadság elvezetésére (röhejes de egyébként a szembe folyna...) Ezen kívül a mimikában is nagy szerepe van. a hónaj- és fanszõrzet illatmegkötõ. + a másodlagos nemi jellegek közé tartozik (meg a szakál is). Tehát jelzi a viselõje nemi hovatartozását és érettségét.

A haj télen véd a hidegtõl, nyáron a túlmelegedéstõl. A szempilla ugye a szennyezõdések szembe kerülése ellen jó. a szemöldök szintén + a homlokról nagy hõségben lecsorgó izzadság elvezetésére (röhejes de egyébként a szembe folyna...) Ezen kívül a mimikában is nagy szerepe van. a hónaj- és fanszõrzet illatmegkötõ. + a másodlagos nemi jellegek közé tartozik (meg a szakál is). Tehát jelzi a viselõje nemi hovatartozását és érettségét.
Régen az õsember egész testén szõr volt.De akkor az éghajlat is más volt!Akkor a hideg-meleg ellen kellett a védelem.Ma már megkopott, és anynira szükségünk sincs rá, nekem legalábbis.(A hajamon kívül)Szerintem ez az oka...üdv:Bea
Maradvány. RÉGEN volt oka. Kivéve ott, ahol most is erõs: a hajad (szépség) és a nemi szõrzet (illat).
Abszolút nem a hidegtõl véd a szõr, hanem a MELEGTÕL. A túlzott felhevülés ellen nyújt védelmet, méghozzá olyan formában, hogy nagy melegben a szõrös bõrnek nagyobb az vízkiválasztása, ezáltal a kiválasztott izzadság elpárologása hûti a bõrt. Emellett pl. a hónalj szõrzete és a fanszõrzet feromont köt meg, mely vágykeltõ. A nõi fan szõrzet védi a nemi szervet a szennyezõdésektõl. És még sorolhatni lehetne a szõr szerepét.
Én nem nagyon hiszek abban, hogy a természet mindent okkal teremt. Gondoljunk csak a torzszülöttekre! Ha Istenrõl beszélnénk, az már tényleg igaz lehet, de ennek okát csak az Úr ismeri.
véd a hidegtõl..:D csak még nem telt el elég idõ, h elcsökevényesedjen
Mechanikai védelmet biztosít.
Férfiként sok kínlódást okoz nekem is. Ha nem csesztetném magamat hetente több órányit, akkor undorító lennék.
Ha az ember mindent megkap otthon akkor minek menne vadászni?
Azért akad példa rá szép számmal, hogy a férj megkapott mindent, mégis más kellett neki.
hát én nem tenném az biztos.
Alkalom szüli a tolvajt és a férrelépést is. Akármennyire is becsületes vagy ha találsz egy táskát 50 millával és ezer százalék hogy senki nem tudná meg és még csak nem is keresnék felétek akkor eltennéd. Szóval mindez körülményfüggõ, de az éhes kutya jobban mozdul a kaja illatára. A szex terén minden oké pedig egy nõ szájából sosem hiteles ha férfira értjük, és persze fordítva is igaz. Az hogy nem mondja az nem jelenti hogy nincs gondja. Én sem szólok az asszonynak mert akkor csak kiakad megsértõdik elszomorodik, és különben is már ezerszer próbáltam rávenni dolgokra de gátlásos és szereti a kényelmet. Szóval úgy van béke ha ráhagyom. Aztán jön egy érzéki eleven qurvás csaj akinek bejössz és jobban felizgul mint az asszony és téged is jobban izgat, aztán azon veszed észre magad hogy sms-eztek és olyanokat ír amitõl áll a farkad. Aztán küld képet, de olyant hogy majd kiesik a szemed. Az asszony persze sosem küldött képet, fõleg nem olyant. Szóval a tudatlanság vagy az önámítás kényelmes de ha aggódsz annak megvan az oka. Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja! 30F
Az nagyon jó, ha rendben van a szex köztetek. De nem csak szex van a világon. Csináljatok néha együtt valami mást is, menjetek el moziba vagy koncertre. Bár mindkettõ elég sok pénzt igényel. Vagy nyáron egy szerényebb nyaralás, csak ketten, itthon. Aztán fõzd meg neki rendszeresen a kedvenc kajáit. Ezek nem nagy dolgok és mégis kiszínezik a mindennapokat!
A kérdező hozzászólása: a közös programok hiányoznak a lopott csokok ölelések bókok..
ma 20:28 Hát az már baj. A közös nevetések azért még megvannak? Ha azok is elvesztek akkor menthetetlen szerintem. Próbáld ki hogy szoláriumban lebarnítod magad kicsit, és felveszel egy fekete csipkés bugyit és melltartót, nuni leborotválva, és úgy jársz-kelsz a lakásban elõtte. Remélhetõleg elkezd tapizni vagy valami.
Nálunk a szexben minden OK volt, de csak abban. Így aztán mégis kerestem valaki mást, és le is léptem. Mondjuk az meg hiba volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!