Találatok a következő kifejezésre: Ha a mindent okkal (48 db)

Miért van egyenruhájuk a rendőröknek, ha így mindenki felismeri őket és "nem csinál rosszat"?

Ha elvegyülnének, akkor például a gyorshajtókat vagy egyéb utcai zsiványokat könnyűszerrel kaphatnák el, hiszen azok gyanútlanul belesétálnak a szabálysértésbe - bűncselekménybe.

Legjobb válasz: Vannak civil ruhás rendõrök is. Amint írtad ha meglátják az emberek az egyenruhát nem csinálnak rosszat. Ezért ha sok helyen van rendõr az eleve elrettentheti a bûnözõket.

Vannak civil ruhás rendõrök is. Amint írtad ha meglátják az emberek az egyenruhát nem csinálnak rosszat. Ezért ha sok helyen van rendõr az eleve elrettentheti a bûnözõket.
Valóban vannak civil ruhás rendõrõk is. Azt viszont ne feledjük, hogy a rendõrség elsõdleges feladata, nem a büntetés, hanem a rendfenntartás. Vagyis, ha a bûnt eleve el sem követik a rendõr nyilvánvaló jelenléte miatt, az mindig jobb, mintha elkövetik és elkapják az elkövetõt. A második eset igazából senkinek sem jó. Hisz a károsult az károsult marad, a bûnözõ büntetést kap, a rendõrnek dolga van vele, az államnak pénzbe kerül. Kifizetõdõbb a megelõzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Azért hogy mindenki felismerje õket és ne csináljanak rosszat. (és õk sem)
Azért hogy ne csináljanak rosszat. Az jobb ha összever egy gyerek az utcán és elkapja a rendõr mintha eleve rád se nézne mert látja hogy ott áll egy egyenruhás rendõr?
Hát szerintem, igen, az a jobb ha rám sem néz. Ha már megvert b.szh.tom, hogy elkapta e valaki vagy nem. Sõt, ezért hiányzik a csendõrség, aminek nálunk már a neve is frászt hoz egyesekre, míg más országokban normális hogy a rendõrségen kívül van egy másik rendfentartó erõ - Olaszország, Franciaország, Ausztria, USA sõt még Románia is.
Lemaradt a vége. Egy egyenruhás fegyveres (galogosan is) járõrözõ rendfentartó és bünözés megelõzõ szerv. A rendõrség csak legyen bûnüldözõ. Így mindenkinek lenne "ideje és ereje" a saját feladatára. A polgárõrség meg efféle eszköztelen, erõtlen, beavatkozásra jogosulatlan gittegylet meg csak smafu. Igen ilyenformán egyetértek az 5. válaszadóval.
Peritol.
Nálam pont fordítva jött le a dolog. 160X0, 25 és mínusz 20 kiló egy hónap alatt. Akkor írt fel a doki helex1mg (majdnem ugyanaz) és megint 20 kiló le. "Ha nyugodt az ember, jobban tud enni". A frontin alapjában véve nyugtató, de általában antidepresszánsok mellé szokták felírni, hogy valami balanszt tartson a mellékhatások között. Szóval nyugodt nem lettem tõle, 5mg-tól felfelé kissé bódító hatás (olyan "lesz...tabletta" jellegû). Így lettem 1 hónap alatt 175/107-175/83, majd 175/63!!! Vigyázz vele. 170/58, szóval szerintem az semmi gond. Ha mégis úgy érzed, menj le dokihoz, egy részletes laborvizsgálatból kiderül, ha esetleg van valami. Egyébként meg genetika.
Én míg forontint szedtem fogytam 16 kilót (kb 4-6 hónap) Mondjuk én azért, mert idegességemben tömtem magam, a frontintól meg nyugis lettem, és nem ettem, meg sokszor aludtam evés helyett.. :D
Igen, közvetve én is híztam Frontintól, mert elmúltak a szorongásaim, amik miatt étvágytalan voltam, persze ehhez kellett 1-2 hónap gyógyszerszedés. Aki gyakran fél és szorong, annak gyorsabb az anyagcseréje is azt mondják, így nehezebben hízik. Ha nincsenek ilyen tüneteid, akkor viszont csak hízás céljából szerintem ne kezdj el Frontinozni, nem éri meg
A kérdező hozzászólása: kösszönöm.
170/58 az pont jó
Érdekes, én fogytam a Frontintól..
A gyógyszerismertetõben olvasható a mellékhatásoknál, hogy elõfordulhat testtömeg index változás, vagyis akár hízás, akár fogyás. Szerintem a szabad levegõn tett séta, futás jó étvágyat eredményez.

Miért csalják meg a férfiak a nőket? Vagy miért hagyják el őket akkor is ha a nő mindenben rendben van?

Az a tapasztalatom,hogyha egy n? nem tökéletes küls?leg tehát nem világ csodája ami kb nem nagyon létezik szóval akkor el?bb utobb megcsalja 10éven belül.Nem tudják a pasik sem az okot hogy miért teszik...ezért sem lesz sose férjem.Nem rég Johnny Depp feleségét elhagyta 10év hàzassàg után mert bulizni akart meg stb.szeruntetek mit érezhetett a n??Aki azt nyilatkozta az eset után hogy nem létezik igazi lelkitàrs csak a filmekben...

Legjobb válasz: Ha minden rendben van (ebbe az is beletartozik, hogy szeretik és tisztelik egymást), akkor NEM csalják meg egymást a felek. De hidd csak ezt, ha ettõl megnyugszol valamiért... Az egyetlen nagy Õ-ben, meg az ölünkbe hulló lelki társban én sem hisztek, de abban igen, hogy két ember le tud egymás mellett élni egy életet BOLDOGAN, megcsalás nélkül, ha mindketten AKARJÁK és TESZNEK ÉRTE.

Ha minden rendben van (ebbe az is beletartozik, hogy szeretik és tisztelik egymást), akkor NEM csalják meg egymást a felek. De hidd csak ezt, ha ettõl megnyugszol valamiért... Az egyetlen nagy Õ-ben, meg az ölünkbe hulló lelki társban én sem hisztek, de abban igen, hogy két ember le tud egymás mellett élni egy életet BOLDOGAN, megcsalás nélkül, ha mindketten AKARJÁK és TESZNEK ÉRTE.
lol mert a nõk soha nem csalnak meg és nem hagynak el senkit.
A nõk is elég sok férfit megcsalnak különféle okokból. Igazából a megcsalásra nincs mentség. Az még oké lenne, hogy valamiért nem kell neki az illetõ, akkor elhagyja, mert úgy csak idõrablás valakivel együttlenni, hogy valójában már nem érezzük azt, amit kéne, de megcsalni valakit nagyon szemét és gusztustalan dolog. Nem mindenki áll készen egy komoly kapcsolatra, de erre lehet, hogy valakinek egy komoly kapcsolat kell, hogy rájöjjön.
A kérdező hozzászólása: Az szép higy valakivel együtt vagy évek óta együtt tervezitek a jövõt erre megcsal vagy elhagy fõleg ha gyereketrk is van.Utánna egy ilyen nõ mit tesz?Mert a férfinak ok õ így is sõt még könnyebben talàl mást de a nõ?


Terhes vagyok és az áll az első lelet papíromon a Diagnózis (ok) alatt hogy Fenyegető vetélés! Meg ijeszt! Miért írták oda ha az orvos nekem azt mondta mindent rendben lát?

Legjobb válasz: nem tudom ,miért írják oda, nekem az összes leletemen rajta volt mindkét terhességemkor, egy milliméter baj se volt soha.Formula és kész. A lényeg, h mit mond az orvos (nyilván olyan is van, akinek nem csak egy üres kijelentés ez, hanem van is mögötte valami) Ha izgulsz, kérdezz rá. Inkább fölöslegesen, mithogy baj legyen. Fontos kérdésekben ne a fórumosok véleménye döntsön!

nem tudom , miért írják oda, nekem az összes leletemen rajta volt mindkét terhességemkor, egy milliméter baj se volt soha.Formula és kész. A lényeg, h mit mond az orvos (nyilván olyan is van, akinek nem csak egy üres kijelentés ez, hanem van is mögötte valami) Ha izgulsz, kérdezz rá. Inkább fölöslegesen, mithogy baj legyen. Fontos kérdésekben ne a fórumosok véleménye döntsön!
Feltételezem, hogy azért, hogy ha táppénzre akarnál menni a terhesség alatt vagy felmentést a munka alól, akkor legyen rá indok - azaz csak taktikai megjegyzés.
Szia !Nyugodj meg semmi baj nekem is ugyanez állt 12 hetes kori aztán meg az hogy veszélyeztetett terhesség 20-dik hétig, a dokim azt mondta ezt csak a gép hozza ki így én sem értettem , Biztosan tájékoztattak volna téged is ha fennállna valami veszély de azért kérdezz rá! Gratulálok a babához!!!!!!Nyugalom!!!!
Táppénzre kéredzkedtél?Mert akkor azért... Nekem is rajta áll azóta, bár nem tudom mit kell ezzel "takarózni" 6 hónaposan már hadd legyen jogom táppénzre menni ha akarok nem?
Sajnos nekem az összes leleten ez áll, mikor 9hetesen mentem uh-ára, akkor az indok szintén az volt fenyegetõ vetélés, pedig szó sem volt róla... nekem is szúrta a szemem :) minden jót
Szerintem ez kórházi trükk, több lóvét gombolnak le a TB-rõl, ha veszélyeztetett terhesnek minõsülsz. Vagy csak így lehet lepapírozni egy korai ultrahangot, ha nem magándoki csinálja? a fene tudja, de valami adminisztratív kiskapus oka lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnyugodtam! :) És a 28, 9 mm petezsák és látható szikhólyag az jó 5 vagy 6 hetesen?
Szia! Ne ijedj meg. Az én orvosi papírjaimon is végig az volt annak idején, hogy "veszélyeztetett terhesség". Csak azért mert csak így csinálták meg ingyen az uh-kat késõbb pedig a táppénznél is ez volt az indok.
A korod miatt is ráírhatták.

Szerintetek vannak olyan lanyok akik szeretik ha a ferfi az ur a haznal ok pedig csak szolgak? Es megtesznek mindent a ferfinak szo nelkul?

labtorloje is lesz a ferfinak egy ilyen lany?

Legjobb válasz: a lányok mindig arra panaszkodnak, hogy manapság nincsenek igazi férfiak, de ha kapnak egy ilyet akkor meg azért megy a rinya, hogy túl durva velük kérdésre válaszolva, biztos vannak, de rengetegnek manapság semmi se jó

a lányok mindig arra panaszkodnak, hogy manapság nincsenek igazi férfiak, de ha kapnak egy ilyet akkor meg azért megy a rinya, hogy túl durva velük kérdésre válaszolva, biztos vannak, de rengetegnek manapság semmi se jó
Van, de nekik valamennyire biztos sérült a lelkük..
A lelek uzenete, tehat figyelmetlen voltal!
Azt, hogy ha ilyesmiben hiszel, ostoba vagy.
és mint tudjuk, véletlenek nincsenek...
Amikor fehérje képzõdik a DNS-bõl lehet mutáció (pl.: "letörik" egy darab"). Ezek teljesen véletlenszerûek. Napi szinten pár ezer rákos sejt keletkezik mindenki testében, ezek közül genetikai örökletesség (ami pont dns-ben jelenik meg), környezeti faktorok hatására, gyenge immunrendszer, nem tud elbánni vele a szervezet és a folyamat folytatódik. Megvannak a folyamatok amik veszélyesebbé teszik a kialakulását, akár lelki történések is, de pont a véletlen az, amin rengeteg dolog múlhat.
Igen, azt tudják, hogy a meghibásodott DNS szál következtében a sejtek kontroll nélkül kezdenek osztódni, szaporodni. De tudomásom szerint annak az okát, h a DNS-ben MIÉRT következik be ez a mutáció (ha nevezhetem így), arra még nem jöttek rá. Konkrét oka (pl: rossz életmód stb) nincs, max egyes dolgok növelhetik a kialakulásának az esélyét. Tévedek?
Ha beütöd a fejed, lehet ügyetlen voltál. Nem kell minden mögött okokat feltételezned. Az igaz, hogy rengeteg betegségnek van pszichoszomatikus oka, ami a gyógyulásban is segíthet. Ez egy tudományosan kutatott terület (pl.: egészségpszichológia). Mindez nem jelenti azt, hogy bárki/bármi így akar üzenni, csak az, hogy a szervezetet egy rendkívül bonyolult rendszer és az agyban zajló biokémiai folyamatok érthetõ módon nem csak ott fejtik ki hatásukat, hanem a tested többi részében is. Bárhogy is legyen, azért az, hogy bevered a fejed, még nem jelenti ezt :) (ui.: a rák okát ismeri az orvostudomány, sajnos nincs tökéletes gyógyszer még ellene. a két dolog nem ugyanaz!)
not in the best way? nincs ilyen angol kifejezés. :-/ ez is csak a kedves fikázó(k) szellemi rátermettségét illusztrálja. Úgy gondolom, hogy az élet és annak minden eseménye olyan, mint a Rorschach teszt, vagy a jóskártya. Az ilyen személyes jellegû üzenetek csakis szubjektív módon értelmezhetõek. Ha te nem látsz bele ebbe a dologba semmit, akkor nincs is benne semmi, ha igen, akkor bizony valamin változtatnod kell! A tudatalatti szerintem mindig figyelmeztet minket, ez esetben nem pusztán a törés, hanem az, hogy megfogalmazódott benned: talán jelenthet valamit - hordozza számodra az üzenetet.
Évekkel ezelõtt a munkahelyemen nagyon gonosz intrika áldozata lettem.Nem tudtam kezelni a helyzetet, úgy éreztem kicsúszott a talaj a lábam alól, és valóban.A valóság alkalmazkodott a lelkiállapotomhoz, szinte sorsszerûen tényleg kicsúszott a talaj a lábam alól, s hetekig szenvedtem a bedagadt bokám miatt.
Pedig tényleg van az elsõ válaszában valami... Tényleg buta vagy, ha ilyenekben (babonákban) hiszel...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
ok okozat, azt hogy lesz egy kis emléked róla, mert az az idõ során nem nagyon fog úgy eltûnni, hogy a késõbbiekben ne vedd észre... :)
Ez a világ egyik legnagyobb marhasága.. Ja bocs azután amit más írt: Ha fáj a lába túl kell lépni valamin. De ezek : Túllépni valmin, nem jó úton jár csak magyar kifejezések. Angolul is hasonló hogy pl: not in the best way.. De akkoris. Na de röviden.. Ez marhaság.
Az hogy mindennek oka van baromság. Csak az emberek szeretik utólag belemagyarázni a dolgokba, hogy "ennek így kellett történnie".
A kérdező hozzászólása: Te meg bunkó!
senki sem tudja, hogy nincsenek. egyébként vannak

Ha a hitel, s egyéb tartozásaimat "fizetésképtelenség"okán nem tudom fizetni, s eladok itthon mindenemet (-azt a kevesemet is), s a bejött pénzzel mondjuk úgy, lelépek külföldre, s ott letelepszem, akkor ott is behajthatják rajtam a tartozást?

Mert már arra is gondoltam végs? elkeseredésemben,hogy ha nem lesz más módom,akkor még ezt megpróbálnám,de csak a legvégs?bb esetben,mert itthon úgy érzem,nem sok esélyem van kimászni az adósságcsapdából.

Legjobb válasz: Én is ezt akarom csinálni. Most vettem fel 900 ezer forintot (diákhitel), bár remélhetõleg nem kell hozzányúlnom és egybe vissza tudom fizetni. Dolgozom, abból fizetem az iskolát, de nem kockáztathatok. Én, ha nem találok semmilyen munkát és nem tudom visszafizetni, akkor Grúziába fogok menni és rejtélyes körülmények között eltûnök.

Én is ezt akarom csinálni. Most vettem fel 900 ezer forintot (diákhitel), bár remélhetõleg nem kell hozzányúlnom és egybe vissza tudom fizetni. Dolgozom, abból fizetem az iskolát, de nem kockáztathatok. Én, ha nem találok semmilyen munkát és nem tudom visszafizetni, akkor Grúziába fogok menni és rejtélyes körülmények között eltûnök.
banki adó elõl asszem el lehet így menekülni esetleg.
Ott is, ha olyan országba mész melyel kölcsönös kiadatási egyezményünk van. Próbáld meg Üzbegisztánt.

Szerintetek van okom féltékenykedni, ha a barátnőm szinte mindenkinek like-olja a képét facebookon?

Legjobb válasz: Ki a jó büdös francot érdekel a frászbúk? He?

Ki a jó büdös francot érdekel a frászbúk? He?
Nincsen
Azért lájkol sokakat, hogy köztük ne találd meg a fekete bárányt!!
Ha mindenkiét, akkor nincs.
Ha csak ennyirõl van szó, akkor EGYÁLTALÁN NINCS SEMMI OKOD!

Miért jó az a szülőknek ha tönkreteszik a gyerekük életét? Miért akarnak mindent ők irányítani?

(lehet, hogy rossz kategória. azért elnézést kérek)

Legjobb válasz: Részvétem :-( Én a helyedben munkát keresnék, mert akkor lenne mibõl fizetni a dolgokat. Engem is le akart beszélni anyámmal a házasságról (tudom, nem ugyanaz ), de én nem hagytam magam és nem bántam meg, Te se hagyd magad! 32N

hát arra a szakra adod be a jelentkezést amire akarod.... ennyi. csomagolj össze, és menj el....hátha megijednek? ...nem tudom. ha minden kötél szakad akkor elmész a szakra amire akarják vársz pár hónapot, kibuksz, elköltözöl és jelentkezel jövõre arra amire akarsz vagy elmész most dolgozni, és kihagysz egy évet. és pénzt gyüjtesz hogy elköltözhess, jelentkezel ahová akarsz, bérelsz egy szobát és ennyi... nem hiszem hogy 20-30éves korodig szabályozni tudnak.... csak küzdj és ne hagyd magad. azt csendben is lehet... bólogatsz hogy oké fogod magad és elmész, ennyi... már ha van hová.
Részvétem :-( Én a helyedben munkát keresnék, mert akkor lenne mibõl fizetni a dolgokat. Engem is le akart beszélni anyámmal a házasságról (tudom, nem ugyanaz ), de én nem hagytam magam és nem bántam meg, Te se hagyd magad! 32N
Te ismered a szüleidet: mit tesznek majd, ha máshova jelentkezel? El fognak tartani vagy kitesznek? Mert azért az orvosi mellett annyit keresni amibõl fenntartod magad nem túl könnyû. Ha úgy gondolod hogy túllépnek rajta, akkor jelentkezz ahová szeretnél. Ha nem, akkor beszélj velük, esetleg kérj megy egy felnõttet akire hallgatnak hogy beszéljen velük (nagyszülõ, esetleg valamelyik testvérük).
Elsõ: Nem azt írta hogy nem akar egyetemre menni egyáltalán, hanem hogy orvosira akar menni, ami azért nem rossz. Ha nem akarna sehova menni, akkor én is talán a szülõknek adnék igazat.
Miért hagyod, hogy ezt tegyék? Nekem sem akarták engedni, hogy oda menjek, ahova akarok. Úgyhogy egyszerûen nem az orruk elõtt adtam be a jelentkezést, hanem egyedül. Amikor elküldtem, megmondtam hogy ez van, már nem tudtak vele mit kezdeni. Lassan felnõsz, ideje hogy a sarkadra állj! Ha te nem vagy hajlandó jelentkezni az általuk kijelölt szakra, megteheted. Csak erõsnek kell lenned.
Nem kell szülõi engedély a felvételihez, szépen oda jelentkezel ahova szeretnél, õk meg majd elfogadják. Egy mérnöki szakot amúgy se fogsz tudni szerintem elvégezni, ha egyrészt nem is érted a matek/fizikát, másrész nem is érdekel...
Megértelek, teljesen. A szüleid azt akarják hogy "menõ" ember legyél és minden legyen úgy ahogyan õk azt gondolják és tuti azért hogy a mások õket dicsérjék hogy jaj milyen okos a gyermekem meg mérnõk meg minden. Pedig szerintem az orvosi szakon több jövõt lehet látni mint egy mérnökin. Egy jó orvosra mindig is szükség lesz de mérnökre nem biztos az építõipar haldoklik. A szüleid mire föl parancsolnak neked? Mondd meg nekik hogy ez a te életed és azt csinálsz vele amit akarsz, õk nem szólnak bele mert mire fel, ha neked olyan elképzelésed van hogy nem egyszerû minimálbéres munkás akarsz lenni hanem normálisan jól keresõ szakképzett ember akár OKJ-s szakmával akár diplomával teljesen mindegy de tény hogy csináld azt amit szeretsz. Ha a matek meg a fizika nem megy akkor kár erõltetni a mérnökit mert csak szenvednél vele. Én barátnõm is arra ment el tavaly az 1. félévét még túlélte de a 2.at már nem és inkább OKJ-n tanul szakmát. A szüleid mit tudnak tenni ha nem mész oda ahová akarsz? Semmit mert nagykorú vagy gondolom, így azt teszel amit akarsz persze. Egyszerûen légy velük kemény mondd el frankón a dolgaidat akár tetszik nekik akár nem, de neked kell döntened a sorsodról nem a szüleidnek!!!
A helyedben közölném velük, hogy elõször is nem vagy a tulajdonuk ez a te életed nem az övék és ne akarják õk élni a te életed. Másodszor meg elmondanám nekik, hogy egy olyan embert, aki totál gyökér egy tantárgyhoz azt ne akarják bezsuppolni egy olyan szakra ahol pont az kell. Mellesleg: elmész a felvételire, szépen elszarod és ennyi. Aztán keress valami melót és tipli. Úgy látszik a szüleid a tulajdonuknak tartanak még nem esett le nekik a tantusz, hogy a gyereknek vannak saját érzései, vágyai, elképzelései. Nem tudom õk, mit szóltak volna ha a saját szüleik ezt mûvelik velük "csakjótakarunkneked" címszó alatt. Valójában csak maguknak akarnak jót.
Én megértelek, olvasva írásod, de gyerekem meg azt mondja most, amikor egyetem elvégzése irányába nógattam, hogy miért nem voltam 20 éve erõszakosabb és zavartam el az egyetemre..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Igen már nagykorú vagyok, úgyhogy jogilag azt teszek amit akarok. Csak nem tudom, hogy reagálnának arra, ha egyszerûen máshova jelentkezek. Most is amikor mondom nekik az orvosit (ez már ki van zárva, mert olyan szakközepet választottak ahol 1 éves volt a biosz és a kémia. A matek és a fizika van emelt óraszámban... egy szenvedés az egész szakközepes életem)Az orvosit azért írtam mert jártam az iskolán kívül külön órákra (saját pénzbõl) de már azt se tudom, mert nem kapok zsebpénz...Jelszóval, hogy felnõtt vagyok, munkát meg nem találtam. DE bármilyen más szakot ami nekem tetszene akkor vagy leszólják, hogy annak nincs jövõje vagy meg se hallgatnak. A másik, hogyha fõiskolás leszek akkor biztos koleszos is mivel a környéken nincs fõsuli. Így nem nagyon lenne beleszólásuk a dologba... de nem tudnám mibõl fizetni a könyveket a kolit/albérletet meg a többit... Yuda: Jó, hogy írtál másik szemszögbõl is. És igazad van, szeretetbõl erõltetik a dolgot, de ez már túl sok. Tovább szeretnék tanulni. Ha más nem akkor valami okj. Egy érettségi semmire nem elég ebben igazuk van... Nyelvérzék lehet, hogy tényleg nem létezik, de nekem nagyon nehéz megtanulni. Bemagolom a szavakat meg a nyelvtant és annyi, A nyelvvizsgán az volt a szerencsém, hogy a "párom" még nálam is bénább volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Köszönöm, hogy "meghallgattátok" a problémámat és próbáltok segíteni! #12: Köszi a részvétnyilvánítást, de a félreértések elkerülése végett mondanám, hogy nem sajnáltatni akarom magam. Csak már nem tudtam, hogy kit kérdezzek meg... És köszönöm, , hogy válaszoltál! :)
Szia, igazán nem kötekedni akarok, de lenne egy észrevételem: "Azzal jönnek, hogy az osztatlan így 2 évvel tovább tart meg ilyenek. DE amelyik szakot õk akarják ott elvárnák a Bsc után az Msc ami ugyan úgy 5 év...." Az orvosi legjobb esetben is 6 (hat) év, nem pedig 5. (Azt pedig csak zárójelben írom, hogy elvégzése után még általában 5 év szakképzés szükséges, hogy önállóan dolgozhass. Ezalatt az idõ alatt kb. 90ezer forintot keresnél, ráadásul még elmenni se tudsz, mert rád már vonatkozik a hallgatói szerzõdés. Azaz el tudnál menni, de az kb. 12 millióba fájna...) Azért nagyon nem mindegy, hogy a szülõk tudnak-e valakit ennyi ideig támogatni. A témához is szólva: ha ennyire nem akarsz mérnök lenni, akkor tényleg felesleges erõltetni...

Ha egy lány elhagyja a barátját (a srác hibájából) miért kell "utálnia" és minden rossznak elhordania a lányt? Egyáltalán belátja majd valaha h mindennek oka van és hogy ő hibázott?

Legjobb válasz: Mert egy buta primitív hülyegyerek, akinek leesne a korona a fejérõl ha érett módon viselkedne. Az ilyentõl ne várd, hogy belássa a hibáját.

Mert egy buta primitív hülyegyerek, akinek leesne a korona a fejérõl ha érett módon viselkedne. Az ilyentõl ne várd, hogy belássa a hibáját.
NEM , a férfiúi büszkesége nem hagyja
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretett még szakítás után is, sokáig próbálkozott, hiába kértem, h hagyjon.akkor képes meggyõzni magát h a büszkeség erõsebb és kiábrándul inkább vagy h mûködik ez?
Ha már kiábrándult volna, nem érdekelnéd annyira, hogy dühöngjön és üldözzön. Akkor békén hagyna.
Ez sértett kisfiús viselkedés. Ne törõdj vele, majd ha egyszer felnõ felhagy vele...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!