Találatok a következő kifejezésre: Ha a minden éjszaka 2-kor és (2 db)

Ha a babám minden éjszaka 2-kor és 6-kor kel fel enni, az mennyi felkelésnek számít? 1 v.2?

Tudom hülye a kérdés, de a hajnali 6 óra körüli evés az éjszakai felkelésnek számít v. már a nappalihoz? Annyiszor kérdezik, hogy hányszor kel fel este / egyébként nem találok kivetnivalót abban, hogy felkel, ha éhes egyen nyugodtan /, és mindig azt mondom, hogy éjszaka 2* szopizik. Most 16 hetes.

Legjobb válasz: Ez szerintem egynek számít, a reggel 6-kor történõ szopi már a reggeli elsõ szopinak számít. Legalább is én így voltam vele, bár hatkor még kicsit szenderegtünk utána, de akkor már nem aludtam vissza mélyen és hamarosan felkeltem tenni a dolgom.

Ez szerintem egynek számít, a reggel 6-kor történõ szopi már a reggeli elsõ szopinak számít. Legalább is én így voltam vele, bár hatkor még kicsit szenderegtünk utána, de akkor már nem aludtam vissza mélyen és hamarosan felkeltem tenni a dolgom.
szerintem is 1x kel fel a babád az enyém ált. fél 5-kor amikor a legjobban tudnék aludni az még éjszaka

3 hós kisfiam 2 hós korától végigaludta az éjszakákat. Most viszont 4 napja minden éjszaka 1 körül felsír, de nem éhes, nem szomjas. Utána nyugtalanul alszik, ha sikerül elaltatni, és 4 körül felkel enni. Szerintetetk mi lehet a gond?

10körül alszik el este és régebben reggel 7-kor kelt. (Anyatejes baba)

Legjobb válasz: Persze, próbálom etetni. El is fogadja a cicit, de csak cumizik rajta. Ha éhes, akkor normálisan, aktívan szokott enni. Arra mondjuk jó, hogy megnyugodjon, csak fura, mert eddig nem volt ilyen éjszaka.

A kérdező hozzászólása: Persze, próbálom etetni. El is fogadja a cicit, de csak cumizik rajta. Ha éhes, akkor normálisan, aktívan szokott enni. Arra mondjuk jó, hogy megnyugodjon, csak fura, mert eddig nem volt ilyen éjszaka.
dE azért 1 körül próbálod szoptatni? Egyáltalán nem fogadja el akkor a cicit? Ezt furcsállanám....
Lehet egy-két kortyot eszik azért, pont amennyi a szomját oltja, ha mondjuk 27 fok van a szobájában, kiszárad a szája, felébred a melegre, nem tudja szegény mi a baj. Nem öltözteted tul? Én a védõnõ javaslatára csökkentettem a pizsimennyiségen, takarón. Ezt gondold át, hátha.
Enyém is felébred, sztem a meleg miatt :(
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy túlöltöztetem. Egy ujjatlan body van rajta és mivel a takarót mindig lerúgja magáról egy nagyon vékony hálózsák. Lehet, hogy tényleg csak a meleg. Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!