Találatok a következő kifejezésre: Ha a minden éjszaka (65 db)

Mi történik akkor ha a hörim éjszaka tekeri a mókus kereket és utána kb.1 óráig mereven ál? De reggel már él mozog meg minden.

Legjobb válasz: nem tudom, biztos elfárad a mókuskeréken és bambul egy sort, meg alszik egyet állva :) Amúgy a hörik éjjeli állatok. Nappal szeretnek aludni és egész éjjel aktívkodnak.

nem tudom, biztos elfárad a mókuskeréken és bambul egy sort, meg alszik egyet állva :) Amúgy a hörik éjjeli állatok. Nappal szeretnek aludni és egész éjjel aktívkodnak.
A kérdező hozzászólása: tom hogy éjszakai állatok!!!de már meg van mi volt a baja!! :P egyébként köszi!! :)

Kontyban, befonva vagy egyéb ilyen módon való alvásról mi a véleményetek, károsabb a hosszú hajra mint az, ha kiengedve hagynám éjszaka és úgy "forgolódnék" rajta?

Legjobb válasz: Nekem derékig ér, de sosem kötöm össze éjszakára. Gyorsabban bezsírosodik. Inkább kiengedem, és reggel +5 perc, de nem fogom össze... befonni meg max. ha azt akarom, hogy hullámos legyen :) L,19

Nekem derékig ér, de sosem kötöm össze éjszakára. Gyorsabban bezsírosodik. Inkább kiengedem, és reggel +5 perc, de nem fogom össze... befonni meg max. ha azt akarom, hogy hullámos legyen :) L, 19
Régen ( 40-50-éve), a nõk hajhálót kötöttek a fejükre éjszakára.Igaz, hogy akkor a frizurájukat védték vele.
Én úgy tudom, hogy nem egészséges a hosszú hajat éjjelre befonni.
Káros a befonás.A haj nem tud szabadon lélegezni, és idõvel kiritkul.Régen az öregparasztasszonyoknak már alig volt haja a fonás és a konty miatt.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem is tudtam. Bár sokat hallottam arról is, hogy kibontva sem egészséges annak, aki sokat forgolódik, mert olyankor a hajunkon "fetrengünk", dörzsölõdik a párnának meg ilyenek...
Úgy tudom, csak akkor káros ha nagyon feszesre fogod össze, mert elgyengíti a hajtöveket.
Jobb összefogva. Ez hülyeség, hogy nem tud lélegezni, amúgy sem lélegzik, mivel már el van halva. Meg az sem igaz, hogy kiritkul a fonástól meg a kontytól. Nekem nappal kontyban van általában, éjjel be van fonva, és semmi baja, nagyon dús. A vége is vastag pedig a leér egészen a combom felsõ részéig. Csak a hajgumikat meg a hajtûket kell jól megválogatni, hogy nem legyen semmi éles vagy kiálló rész rajtuk.

Szinte minden éjszaka zsibbad a jobb kézfejem, az ujjaim. Ez mitől lehet? Miért csak éjszaka és nem nappal is? Ha huzamosabban egy helyben állok, a derekamban is szúró fájdalom van. Lehet kapcsolat?

Legjobb válasz: Szia én 20 vagyok, de régen mikor még "kicsi" voltam minden éjjel volt szinte, hogy fájt a kezem, arra ébredtem fel. Nekem hidegvíz alá kellett tartani, mert olyan volt, mintha tûkkel szurkálták volna. Aztán elmúlt, hál' Istennek. Lehet, hogy ráfekszel stb. de lehet valaminek az elõjele is, ezért szerintem nem árthat orvoshoz fordulni. Várj pár napot, hogy elmúlik-e és közben fogalmazd meg magadban pontosan az egészet, hogy az orvosnak rendesen el tudd mondani. Elvégez pár vizsgálatot, lehet valami meszesedés féle vagy valami ilyen jellegû dolog van. Jobb a dolog végére járni, amíg nincs nagyobb baj. Szerintem se feltétlenül függ össze a derékfájással, de persze ha olyan jellegû, akkor lehet rá magyarázat...

Szia én 20 vagyok, de régen mikor még "kicsi" voltam minden éjjel volt szinte, hogy fájt a kezem, arra ébredtem fel. Nekem hidegvíz alá kellett tartani, mert olyan volt, mintha tûkkel szurkálták volna. Aztán elmúlt, hál' Istennek. Lehet, hogy ráfekszel stb. de lehet valaminek az elõjele is, ezért szerintem nem árthat orvoshoz fordulni. Várj pár napot, hogy elmúlik-e és közben fogalmazd meg magadban pontosan az egészet, hogy az orvosnak rendesen el tudd mondani. Elvégez pár vizsgálatot, lehet valami meszesedés féle vagy valami ilyen jellegû dolog van. Jobb a dolog végére járni, amíg nincs nagyobb baj. Szerintem se feltétlenül függ össze a derékfájással, de persze ha olyan jellegû, akkor lehet rá magyarázat...
Kapcsolat szerintem nincs. Nekem is voltak durva zsibbadások, de többnyire csak idõszakosan. Vagy ráfekszel, vagy egyéb miatt, de a vérkeringés okozza. Alvás közben a szívritmus lelassul, a vérnyomás is csökken. Tornáztasd meg lefekvés elõtt. Ha még 2-3 hétig folyamatosan jelentkezik, fordulj orvoshoz.


3 hós kisfiam 2 hós korától végigaludta az éjszakákat. Most viszont 4 napja minden éjszaka 1 körül felsír, de nem éhes, nem szomjas. Utána nyugtalanul alszik, ha sikerül elaltatni, és 4 körül felkel enni. Szerintetetk mi lehet a gond?

10körül alszik el este és régebben reggel 7-kor kelt. (Anyatejes baba)

Legjobb válasz: Persze, próbálom etetni. El is fogadja a cicit, de csak cumizik rajta. Ha éhes, akkor normálisan, aktívan szokott enni. Arra mondjuk jó, hogy megnyugodjon, csak fura, mert eddig nem volt ilyen éjszaka.

A kérdező hozzászólása: Persze, próbálom etetni. El is fogadja a cicit, de csak cumizik rajta. Ha éhes, akkor normálisan, aktívan szokott enni. Arra mondjuk jó, hogy megnyugodjon, csak fura, mert eddig nem volt ilyen éjszaka.
dE azért 1 körül próbálod szoptatni? Egyáltalán nem fogadja el akkor a cicit? Ezt furcsállanám....
Lehet egy-két kortyot eszik azért, pont amennyi a szomját oltja, ha mondjuk 27 fok van a szobájában, kiszárad a szája, felébred a melegre, nem tudja szegény mi a baj. Nem öltözteted tul? Én a védõnõ javaslatára csökkentettem a pizsimennyiségen, takarón. Ezt gondold át, hátha.
Enyém is felébred, sztem a meleg miatt :(
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy túlöltöztetem. Egy ujjatlan body van rajta és mivel a takarót mindig lerúgja magáról egy nagyon vékony hálózsák. Lehet, hogy tényleg csak a meleg. Köszönöm a válaszokat!

Ha nem alszol minden éjszaka együtt a pároddal, csak mondjuk hetente 3-5 napot, és egymásutáni napokon, akkor minden este/nap van szex?

nálunk minden másnap, általában, mert álmosak vagyunk, és alszunk, pedig még 2 éve sem vagyunk együtt.

Legjobb válasz: mikor hogy, sztam ezen kár gondolkodni, anyi féleképpen alakulhat, sztam az hülyeség ha valaki szabályokon agyal

mikor hogy, sztam ezen kár gondolkodni, anyi féleképpen alakulhat, sztam az hülyeség ha valaki szabályokon agyal
Nálunk általában 1 vagy 2 naponta van ilyenkor szex, de ez sokmindentõl függ :D mennyire vagyunk fáradtak, mennyi ideje nem láttuk egymást, stb
Nyugi, nem mindenki szexel minden nap a párjával.
nálunk fiatalon se volt sürün most meg már allig 38/l.
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam, pedig lenne kedvem többször, csak olyan álmos vagyok sokszor, hogy leragadnak a szemeim, és valahogy úgy jön/jött, hogy minden másnap, így meg átlag heti 2-3 lesz belõle
Mi együtt töltött idõtõl függetlenül pontosan kétnaponta szoktunk. Hogy miért, azt nem tudom. Így alakult, és óramû pontossággal ilyen idõközönként kívánjuk meg a dolgot.
heti 3-4 napot alszunk együtt, plusz 1-2x feljön melo után hozzám, utána megy haza...szex változo...van h pl csüt este, péntek reggel-este, szombat reggel-este...de van h egy hét alatt max 1, mert kevesebb tali és több fáradtság... amig nincs vmelyik félnek folyamatosan hiányérzete addig nincs baj 2éve vagyunk együtt 22/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Az jó ha a fiú minden alkalommal elmegy? (többször is egy éjszaka alatt)

Legjobb válasz: Én azért csak megkérdezném tõle, hogy hol lófrál mindig...

Én azért csak megkérdezném tõle, hogy hol lófrál mindig...
Csak jöjjön mindig vissza...
Azt hittem az alap... Bár volt már, hogy második alkalomnál én már nem mentem el, mert elfáradtam, de ha nem vagy ilyen hosszú lövõ (elsõ menet is minimum egy óra, hogy el tudjál sülni) akkor alap, hogy elmész.
Alapesetben akkor van vége egy alkalomnak mikor a pasi elmegy. (általában lelankad utána) Jobb esetben ezelõtt a nõ is, vagy akár többször is. Ha egy éjszaka alatt többször elmegy a fiú a csaj meg egyszer sem, na az az übergáz. Szóval lehet osztani meg szorozni és kihozni a jó eredményt.

1 éves lesz a babám. Baj ha nem minden alkalommal kenem be tisztábatételkor popsikrémmel? Jobbára csak éjszakára szoktam, de így is szép neki

Legjobb válasz: Hát ha nem csattog ki akkor nem hinném hogy baj lenne. Az én kicsikémnek kicsattog sajnos. Te milyen krémet használsz, ami ilyen jó?

Hát ha nem csattog ki akkor nem hinném hogy baj lenne. Az én kicsikémnek kicsattog sajnos. Te milyen krémet használsz, ami ilyen jó?
Nekem is 1 éves lesz de még soha nem kentem semmivel max hintõpor, és gyönyörû a feneke. Minek?
Egyáltalán nem baj. Sõt, nekem a doki azt mondta, hogy ha nem lesz nagyon érzékeny a babám bõre, akkor ne is használjam minden pelenkázáskor, csak kaka után, valamint fürdés után éjszakára, tehát ha tudom, hogy sokáig lesz a baba ugyanabban a pelusban. És ha úgy látom, hogy ez kevés, ha kiütéses, vagy nagyon érzékeny bõrû a babám, akkor használjam minden pelenkázáskor. A fiam két hónapos múlt és én így napjában kb négy alkalommal krémezem. Szintén sudocrem-et használunk, nem is merek váltani. Elsõ hetekben Johnson'-t használtunk, azzal sem volt baj, majd amikor az elfogyott, akkor kipróbáltam egy számomra no-name krémet (külföldön élek és nem igazán ismerem ezeket a márkákat). Konkrétan másfél nappal késõbb már megjelentek a pelenkakiütések, úgyhogy elõvettem az addig raktározott sudocrem-et és az két nap alatt rendbe rakta a popsiját. Tény, hogy abban a két napban kentem vele minden pelusozáskor és gyakrabban is pelusoztam, nem vártam meg az etetéseket. Szerintem amíg nincs gond, addig nem kell többször használnod!
Az én kisfiam 6 hetes, de én már most sem kenem be neki minden pelusoznál, csak ha kakilt és éjjelre. Így is szép a bõre. Szerintem nem kell, hogy egész nap krémezzük, felesleges.
A kérdező hozzászólása: én sudocremet használok..nekünk az vált be

Mit jelent az ha minden ejszaka a szexrol almodok?

Legjobb válasz: Éhes disznó makkal álmodik :)

Éhes disznó makkal álmodik :)
sokat unatkozol mint én :P
Van egy rejtett szex mániás éned!!! Ez sok emberel elõfordul, és sokan nem tudnak róla!!
kanos vagy
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat :)
Tinédzser vagy.
Adj magadnak egy önkielégítést és már nem is fogsz errõl álmodni egy darabig!
éhes makkal disznókat álmodsz. És hessegesd el a szukubbuszokat.

Jót tesz a telefonnak, ha minden éjszakára kikapcsolom?

LG L7 II

Legjobb válasz: hát,késöbb merül le,késöbb töltöd.ez mindenképpen jò .

hát, késöbb merül le, késöbb töltöd.ez mindenképpen jò .
Nappal sem árt többször egy órára leállítani.Túlmelegedés miatt!
Nem árt neki , de nem látom értelmét kikapcsolni
Semmi baj nem lesz. Csak értelme nincs.
A RAM szempontjából jó lehet, hetente mindenképp újra kell indítani, de még jobb ha naponta.
lehet megfázott
Van a köhögéssorozat végén egy nyelésszerû hang?
Nem vagyok orvos, de én kennelköhögésre tippelnék, most tombol a járvány mindenhol (sajnos mi is elkaptuk) Mi elõször antibiotikumot kaptunk, utána volt egy mucopront szirup kúra, mellette kutya bérescseppet kap immunerõsítés gyanánt. Szerintem menj el egy másik dokihoz, antibiotikumot csak õ tud felírni. Az antibiotikum mellé adj neki normaflore-t és addig is elkezdhetsz víz helyett hársfa teát adni neki. Jobbulást!
Az orvos milyen betegségre adott gyógyszert? Ha valami nem használ, akkor vissza kell menni. Megvizsgálta? Szívét megnézte?
Én légcsõ-összeesésnek gondolnám, bár nem vagyok állatorvos. Kistestû kutyáknál gyakori probléma és általában más betegséggel is együtt jár (vagy annak következményeként alakul ki). Mindenképpen érdemes lenne megnézetni másik orvossal. Általában gyógyszerrel kezelhetõ, de súlyosabb esetben mûtétre is szüksége lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!