Találatok a következő kifejezésre: Ha a messze lakik, (27 db)

Hogyan talizzunk ha egymástól messze lakunk? és mit csináljak ha a randikra nemet mondok mert félek, de ha csak neten beszélek vele, ellenálhatatlannak tartom?

lécci irjátok meg mert nagyon zaklat ez a kérdés.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Õ hány éves? Mennyire messze lakik? Hogy álltok szabadidõvel? Ha ezekre válaszolsz, akkor én is válaszolok:)

Hány éves vagy? Õ hány éves? Mennyire messze lakik? Hogy álltok szabadidõvel? Ha ezekre válaszolsz, akkor én is válaszolok:)
Elõttem szóló kérdéseire válaszolva helyzetet könnyítenél :)
üjjetek fel a buszra(Y):D
A kérdező hozzászólása: én 13 ö 14 és esztergomi vagyok, ö tatabányai.

Milyen/mekkora házba vagy lakásba érkeztek a picivel? Ha szüleitek messze laknak, és pici a lakásotok, hogyan oldjátok meg a helyzetet, ha többnapos segítségre érkezik anyukátok?

Legjobb válasz: 1+ 2 fél (49 m2), ebbõl az egy félben van a mi ágyunk és a babaágy, és egy kinyitható kis kanapé a nappaliban (be is teriti, ha kinyitjuk). Én lebeszéltem párom anyját, hogy több napra jöjjön, igy ha jön este azért hazamegy. Én anyum nem lakik annyira messze, igy õ is reggel jön este megy szerencsére. Az az igazság, hogy nem mondom neked egyértelmûen, mint az elõzõek, hogy meg fogsz õrülni, mert azért nagyon elkel az a pár segitõ kéz!! Szóval ha heti 1-2 napra tudnak jönni, az nagyon jó, valahogy ki kell birni kis helyen! Nekem most férjem munkanélküli, itthon van, és annyira jó, hogy tud segiteni, el tudok menni fogorvoshoz pl., ha hulla vagyok szoptatás után, hajlandó büfiztetni! De ezt csak nem okoskodó emberekkel lehet megtenni, ha az anyukáitok ráugranak a picire tutujgatni folyton, az nem jó...

1+ 2 fél (49 m2), ebbõl az egy félben van a mi ágyunk és a babaágy, és egy kinyitható kis kanapé a nappaliban (be is teriti, ha kinyitjuk). Én lebeszéltem párom anyját, hogy több napra jöjjön, igy ha jön este azért hazamegy. Én anyum nem lakik annyira messze, igy õ is reggel jön este megy szerencsére. Az az igazság, hogy nem mondom neked egyértelmûen, mint az elõzõek, hogy meg fogsz õrülni, mert azért nagyon elkel az a pár segitõ kéz!! Szóval ha heti 1-2 napra tudnak jönni, az nagyon jó, valahogy ki kell birni kis helyen! Nekem most férjem munkanélküli, itthon van, és annyira jó, hogy tud segiteni, el tudok menni fogorvoshoz pl., ha hulla vagyok szoptatás után, hajlandó büfiztetni! De ezt csak nem okoskodó emberekkel lehet megtenni, ha az anyukáitok ráugranak a picire tutujgatni folyton, az nem jó...
hááát, én nem hívtam senkit segíteni, meg is õrültem volna, meg te is meg fogsz:) szivacson a nappaliban... gondolom a gyerek veletek alszik, milyen helységeitek vannak?
nálunk amikor az elsõ fiam született a köv volt a helyzet: 1 szobás lakásban éltünk, anyuék 50 km-re. Szóval nem ment haza esténként. Ott volt nálunk kb 1 hetet, õ és én aludtunk a francia ágyon a férjem pedig egy szivacsmatracon a földön. Nem mondom, hogy maga volt a paradicsom, de valamit valamiért. Ez csak egy minimális kis idõ, amit kellõ empátiával ki lehet bírni. Õ is alkalmazkodott és mi is megtettünk mindent, hogy jól érezze magát. Hát ennyi.
1, 5 panel. Kihagytuk a szülõi segítséget, nem lehet elférni szerintem. Kivéve ha nagyon akarjátok, és nem zavar a túlságos közelség. A babával egy szobában nagyon nehéz aludni bárkinek is, sokat "zajonganak" álmukban, mi 1 éjszakát bírtunk ki. Ha szükségem lett volna segítségre, akkor közeli szállást kerestünk volna.
Egyetértek az elsõvel!!! Bele fogsz õrülni, ha állandóan ott lesznek ÉJJEL-NAPPAL, gondolj bele! Bár az én helyzetem sem jobb, az anyósom a szomszédunk, ami azt jelenti, hogy egy telken van a két ház, 7m van közöttünk!!! Még azt sem tudom mondani, hogy menjél haza! Bár nagyon szeretem anyósomat, apósomat, de tudom, hogy be fogok sokkalni tõlük.
Mi is együtt élünk anyósékkal. Neke mnagyon nagy segítség volt az elsõ 2 hétben, hogy bármikor megkérhettem bármire. Szerencsére magától nem szólt bele a dolgokba, csak ha kérdeztem akkor mondta el a véleményét. Nem tudom mit csináltam volna nélküle, mert csásázrral szültem, és az elsõ 2 hét maga volt a pokol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! mi egy másfél szobásban lakunk, igazából az zavar, hogy a két szoba egybenyílik. Azt szeretném ha távol lakó anyukám el tudna jönni, de zavar az összezártság ilyen szûk helyen.

Ha szeret engem a baratom es kicsit messze lakik de nem nagyon, akkor attol meg lehet egy kapcsolat hosszu?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. A szerelem nem elsõsorban a távolságon/közelségen alapszik. Így legalább meg se unjátok egyhamar egymást! A kicsit messze nem akadály, inkább a nagyon messze lehet az, ha már kialakított életet éltek mindketten. Ki hagyja ott az otthonát...

Persze, hogy lehet. A szerelem nem elsõsorban a távolságon/közelségen alapszik. Így legalább meg se unjátok egyhamar egymást! A kicsit messze nem akadály, inkább a nagyon messze lehet az, ha már kialakított életet éltek mindketten. Ki hagyja ott az otthonát...
Az én barátom is 30 km-re lakik tõlem, szinte csak hétvégente tudunk találkozni, de minden rendben mûködik már 1, 5 éve és biztos vagyok benne, hogy ez így is marad sokáig. Ha igazán szeretitek egymást, akkor a kapcsolatotok mindent kifogbírni!
A kérdező hozzászólása: csak most jottunk ossze es tenyleg nem lakik nagyon messze
Mi a barátommal szeptember óta csak hétvégén tudunk találkozni, 200 km távolság miatt, mégis elmondhatom, hogy immáron 2 éve vagyunk együtt, és a szerelem még nagyobb, mint az elején.
Ha szereted a srácot ne a távolság jelentsen problémát :)
A kérdező hozzászólása: fuu most ezeknek a kommentaroknak nagyon megorultem :)
A kérdező hozzászólása: újra én vagyok.eltelt pár év xD lehet csak 1 ... háát most a barátom max: 300 km.rel odébb lakik :S más országban :S , de mûködik aa dolog :) nagyon szeretjük egymást


Ez kb áthidalhatatlan szerintem.
Nekem is lett volna egy ilyen kapcsolatom, de nem jött össze.... És örülök is neki, mert kiderültek róla dolgok, amik...hát nem voltak a legjobbak. Kimondottan örülök, hogy nem kezdtem bele a távkapcsolatomba... De tudod erre csak egy megoldás van. Ha engedik a szülei, vagy te meg tudod engedni magadnak, akkor aludj ott nála, menj át egy egész hétvégére. És ha hétvégente találkoztok, akkor talán ki lehet bírni.
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nem alaptalan a félelmed. Azt mondják, hogy a nagy távolságra a kis szerelem rámegy, a nagy pedig megerõsödik, de a fizikai távolság miatt egyszer majd vagy te, vagy õ fog találni egy olyan személyt, akit szintén szeret, de õt meg tudja ölelni, megcsókolhatja, hozzábújhat, ha fázik... Tapasztalatból mondom, kérlek, ne hordjatok le ezért! Ha nagyon szereted, akkor minél jobban erõlködj, de ez így nem fog menni évekig! Van rá esély, hogy késõbb közelebb kerüljetek? Összeköltözés? Vagy ha olyan korban vagy, válasszatok közös fõiskolát, munkahelyet, stb....
Ismerõsöm és jegyese közt 1600 km van, minden hónapban találkoznak egyszer, pár napig együtt vannak, aztán ott a telefon, internet. Még mindig jobb, mint az én helyzetem: 7500 km, találkozás=0. :(

Mért álmodok vele gyakran (és gondolok rá ), ha csak msn-en ismerem? Lány vagyok . A sráccal mostanában nem is beszéltem (msn), sajnos egyépként is messze lakik.

Csajozós típus a srác ,, ezt mondom folyton magamnak...és h én csak egy lehetek neki a sok közül.Msn-en ritkán van fönt mostanában szóval most ,h elhatároztam megkérdezem van-e barátn?je Nincs fenn... Mit tanácsoltok ? (csak avval ne gyertek h msn-en nem lehet szeretni,mert ezt tudom )Mit tegyek ? Voltatok már ilyen helyzetben ??Hogyan felejtsem el ?

Legjobb válasz: Hát velem megtörtént, hogy beleszerettem egy lányba akivel addig csak msn-en beszéltünk. Azt hittem, hogy ilyen dolog nem történhet meg. Pláne velem nem... Aztán mégis. Kiderült, hogy õ is érez valamit irántam, egy ideig jó is volt. Elég messze laktunk egymástól, de engem addigra már semmi ilyesmi nem tudott volna eltántorítani attól, hogy (egyre többször) vele legyek. Késõbb személyesen is találkoztunk, minden a legjobban alakult... Aztán pár héttel rá jött az, hogy elmúltak az érzései... :( Bocsi, hogy ezt leírtam ide, csak úgy "kijött" belõlem... Ha az én véleményemet kérdezed, ne legyél egy a sok közül. Ha õ nem, majd valaki más értékelni fog, hidd el! Szerintem ne tegyél olyat, amit késõbb esetleg megbánnál.

Hát velem megtörtént, hogy beleszerettem egy lányba akivel addig csak msn-en beszéltünk. Azt hittem, hogy ilyen dolog nem történhet meg. Pláne velem nem... Aztán mégis. Kiderült, hogy õ is érez valamit irántam, egy ideig jó is volt. Elég messze laktunk egymástól, de engem addigra már semmi ilyesmi nem tudott volna eltántorítani attól, hogy (egyre többször) vele legyek. Késõbb személyesen is találkoztunk, minden a legjobban alakult... Aztán pár héttel rá jött az, hogy elmúltak az érzései... :( Bocsi, hogy ezt leírtam ide, csak úgy "kijött" belõlem... Ha az én véleményemet kérdezed, ne legyél egy a sok közül. Ha õ nem, majd valaki más értékelni fog, hidd el! Szerintem ne tegyél olyat, amit késõbb esetleg megbánnál.
Én msnen szerettem bele egy fiuba, elég messze lakik. Szerdán összevesztünk:S azota nem tudok vele beszélni, msnröl is letiltott...nem tudom mit csináljak :S amugy lehet msnen beleszeretni valakibe..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat , tanácsokat !!!
Nem csupán rossz sülhet ki belõle. Én több mint egy éve vagyok együtt a párommal (már együtt élünk), akivel msn-en jöttünk össze. 160 km-re laktunk egymástól, de hozzá költöztem. És boldogok vagyunk. Nekünk összejött.
Nekünk is összejött!Most lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk és ebbõl már 2 éve együtt élünk!
A kérdező hozzászólása: Grat nektek !!! szerencsések vagytok , , de én akárhogy AKAROM nem tudom elfelejteni ...
Hát velem is elõfordult hogy kezdtem beleszeretni egy msn-en megismert srácba, de letiltottam nem is tudom mért... Végül is máig sem felejtettem el, de ez az egyéni szocproblémám. Amúgy nem értem mért kéne elfelejtened... Ha fenn van akkor beszélsz vele, ha nincsen akkor nem. Ilyen egyszerû. Ha letiltott akkor tényleg felejtsd el, ha nem akkor meg valld be neki hogy mit érzel iránta. Szerintem ennyi. :)
de.
Szánalom, lépj tovább.
De gáz!!!És megalázó Ha tényleg menni akarsz akkor ne vigyél neki rózsát!
mért alázkodsz meg egy fiúnak? "Busz és FIÚK után nem futunk" hogy idézzem egy kedves barátomat.
Inkább vigyél neki csokit!
Nem is az a gond, hogy te viszel neki valamit, hanem az hogy rózsát:D
ne tedd, ez a fiú dolga lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
Én az idézetet "Busz meg nõ jön másik" -ként ismertem.

Fiúk (de mindenki akinek volt hasonló helyzete)! Ha elköltöznétek Budapestre de rájönnétek, hogy mégis szerettek egy lányt, akivel nemrég együtt voltatok de Bp-től messze lakik, belekezdenétek megint a kapcsolatba?

B?vebben: a barátom szakított velem több, mint egy hónapja és úgy érzem az volt a hátterében, hogy tudta, hogy ? Bp-re szeretne menni dolgozni és ezért inkább megszabadult t?lem.

Legjobb válasz: Én nem mennék vissza. Bár én lány vagyok.:D

Én nem mennék vissza. Bár én lány vagyok.:D
ha szeretett volna akkor vitt volna Téged is... ne áltasd magad :-/ ennek vége...
Szerintem is vége, bocsi. :S
Ha meg volt az eshetõség, hogy együtt menjetek fel, és mind a ketten ott keressetek munkát akkor miért kellett szakítania? Nem igazán józan döntés ha két ember szereti egymást. Bocsi de ezzel akart véget vetni a dolognak. Ne ringasd magad álmokba:(
hány km-röl van szó?
A kérdező hozzászólása: Bp-Szeged távolság, 170 km. Egyébiránt igazatok van. Utólag rájöttem, hogy õ végig úgy állt ehhez, hogyha lehetõsége lesz elmenni, rólam gondolkodás nélkül lemond. Mindig azt montdta, hogy õt bárhová sodorhatja még az élet. (Ahogy engem is, csak én kiállok amellett akivel együtt vagyok) És ha nem is ezt mondta, de a szakítás valódi oka ez volt. Neki össze is jött ez a lehetõség. Tudom, hogy az életben minden okkal történik, és bennünket ez a bizonyos élet, most elég határozottan szétválasztott...csak még egyáltalán nem látom ebben a pozitívumot.
Ennek valóban annyi! kicsit nyers, de vége. És nem elsõsorban a távolság. Hanem ahogyan azt írták, ha szeretett volna igazán...
Bocs, de nem azért szakított veled, mert felköltözött... ha ez lenne az ok, akkor AZUTÁN szakított volna, hogy felköltözik, és látja, hogy így nem fog menni...

Mit tegyek ha van egy fiú aki akar járni velem és énis vele de túl messze lakik tőlem és a szüleim nem engednek el hozzá?

én 13 éves vagyok ő is ő heves megyében lakik és pedig komárom-esztergom megyében

Legjobb válasz: Megvárod míg 18 leszel azt mész Isten hírével.

Megvárod míg 18 leszel azt mész Isten hírével.
Köhömm, keress valakit a közeledben.
A kérdező hozzászólása: de nincs közelebb olyan fiú mint õ mert benne megbítom és a többi fiú nem olyan..
Kérd meg a fiút, hogy webcamerázzatok 4esben.Te, õ, az õ anyukája és a te anyukád.
folytatás:szal legalább látnák egymást és biztosítanák a szülõk egymást, hogy nyugodtan talizhattok.Mondjuk egy szülinapi zsúron.
Vegyétek rá a családotogat, hogy ugyanoda menjetek nyaralni.
Menjetek együtt Anyukádékkal.
ugyan ez van velem én is 13 vagyok csam a srác német országban él
honnét veszed hogy nem akar lekoptatni? ha csak azt mondta, hogy kedves vagy akkó' az bizony lekoptatás.
Van egy lány, aki nekem teTSZik, és messze lakik naGYOn, pasija is van, de én elmondtam neki, hogy szeretem, és teTSZik. Egyáltalán nem akar lekoptatni, szerinte még kedves is vAGYOk. De szerintetek is a "sírba viszem õt" ha minden nap beszélek vele msn-en? buz1-e vagy?!
Ha neki is rövidíthetsz, meg nem "tucc" helyesen írni, meg naonozol fiú létedre, akkor garantáltan a sírba viszed Alapból valószínûleg csak letilt egy idõ után
Te most fiú vagy? Ha igen, akkor b*zi vagy? Vagy mi ez a sok rövidítés és tinilányos szóhasználat?
A kérdező hozzászólása: nem CSAK azt mondta! beszélünk minden nap!
A kérdező hozzászólása: csak itt írok így... meg itt is csak hülyeségbõl
de te gyökér.... tanuljáááá mmáá meg irni-.- miaz h naon? én is igy irtam de rájöttem utcsó gyökér ir igy jah és a lányok-.-.....elöször irj normálisan:) utána duma:D
A kérdező hozzászólása: NEM ÉRTITEK H CSAK ITT ÍRAM ÍGY!!!! VELE NORMÁLISAN SZOKTAM! BÁR LÁTHATNÉK 1 VLASZT IS!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!