Találatok a következő kifejezésre: Ha a messze (158 db)

Hogyan talizzunk ha egymástól messze lakunk? és mit csináljak ha a randikra nemet mondok mert félek, de ha csak neten beszélek vele, ellenálhatatlannak tartom?

lécci irjátok meg mert nagyon zaklat ez a kérdés.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Õ hány éves? Mennyire messze lakik? Hogy álltok szabadidõvel? Ha ezekre válaszolsz, akkor én is válaszolok:)

Hány éves vagy? Õ hány éves? Mennyire messze lakik? Hogy álltok szabadidõvel? Ha ezekre válaszolsz, akkor én is válaszolok:)
Elõttem szóló kérdéseire válaszolva helyzetet könnyítenél :)
üjjetek fel a buszra(Y):D
A kérdező hozzászólása: én 13 ö 14 és esztergomi vagyok, ö tatabányai.

Ha valaki messzire lát homályosan az a rövidlátó? Milyen szemüveget kap?

van ilyen hogy plusszos és minuszos, ? melyiket fogja kapni?

Legjobb válasz: Ha valaki messzire nem jól lát, az távollátó.

Ha valaki messzire nem jól lát, az távollátó.
Igen, az a rövidlátó, aki messzire rosszul lát. Mínuszos szemüveget kap.
Rövidlátó és minuszos szemüveget kap.
Rövidlátó és minuszos. Nekem is ilyen, csak épp kontaktlencsém van, nem szemüveg.

Milyen/mekkora házba vagy lakásba érkeztek a picivel? Ha szüleitek messze laknak, és pici a lakásotok, hogyan oldjátok meg a helyzetet, ha többnapos segítségre érkezik anyukátok?

Legjobb válasz: 1+ 2 fél (49 m2), ebbõl az egy félben van a mi ágyunk és a babaágy, és egy kinyitható kis kanapé a nappaliban (be is teriti, ha kinyitjuk). Én lebeszéltem párom anyját, hogy több napra jöjjön, igy ha jön este azért hazamegy. Én anyum nem lakik annyira messze, igy õ is reggel jön este megy szerencsére. Az az igazság, hogy nem mondom neked egyértelmûen, mint az elõzõek, hogy meg fogsz õrülni, mert azért nagyon elkel az a pár segitõ kéz!! Szóval ha heti 1-2 napra tudnak jönni, az nagyon jó, valahogy ki kell birni kis helyen! Nekem most férjem munkanélküli, itthon van, és annyira jó, hogy tud segiteni, el tudok menni fogorvoshoz pl., ha hulla vagyok szoptatás után, hajlandó büfiztetni! De ezt csak nem okoskodó emberekkel lehet megtenni, ha az anyukáitok ráugranak a picire tutujgatni folyton, az nem jó...

1+ 2 fél (49 m2), ebbõl az egy félben van a mi ágyunk és a babaágy, és egy kinyitható kis kanapé a nappaliban (be is teriti, ha kinyitjuk). Én lebeszéltem párom anyját, hogy több napra jöjjön, igy ha jön este azért hazamegy. Én anyum nem lakik annyira messze, igy õ is reggel jön este megy szerencsére. Az az igazság, hogy nem mondom neked egyértelmûen, mint az elõzõek, hogy meg fogsz õrülni, mert azért nagyon elkel az a pár segitõ kéz!! Szóval ha heti 1-2 napra tudnak jönni, az nagyon jó, valahogy ki kell birni kis helyen! Nekem most férjem munkanélküli, itthon van, és annyira jó, hogy tud segiteni, el tudok menni fogorvoshoz pl., ha hulla vagyok szoptatás után, hajlandó büfiztetni! De ezt csak nem okoskodó emberekkel lehet megtenni, ha az anyukáitok ráugranak a picire tutujgatni folyton, az nem jó...
hááát, én nem hívtam senkit segíteni, meg is õrültem volna, meg te is meg fogsz:) szivacson a nappaliban... gondolom a gyerek veletek alszik, milyen helységeitek vannak?
nálunk amikor az elsõ fiam született a köv volt a helyzet: 1 szobás lakásban éltünk, anyuék 50 km-re. Szóval nem ment haza esténként. Ott volt nálunk kb 1 hetet, õ és én aludtunk a francia ágyon a férjem pedig egy szivacsmatracon a földön. Nem mondom, hogy maga volt a paradicsom, de valamit valamiért. Ez csak egy minimális kis idõ, amit kellõ empátiával ki lehet bírni. Õ is alkalmazkodott és mi is megtettünk mindent, hogy jól érezze magát. Hát ennyi.
1, 5 panel. Kihagytuk a szülõi segítséget, nem lehet elférni szerintem. Kivéve ha nagyon akarjátok, és nem zavar a túlságos közelség. A babával egy szobában nagyon nehéz aludni bárkinek is, sokat "zajonganak" álmukban, mi 1 éjszakát bírtunk ki. Ha szükségem lett volna segítségre, akkor közeli szállást kerestünk volna.
Egyetértek az elsõvel!!! Bele fogsz õrülni, ha állandóan ott lesznek ÉJJEL-NAPPAL, gondolj bele! Bár az én helyzetem sem jobb, az anyósom a szomszédunk, ami azt jelenti, hogy egy telken van a két ház, 7m van közöttünk!!! Még azt sem tudom mondani, hogy menjél haza! Bár nagyon szeretem anyósomat, apósomat, de tudom, hogy be fogok sokkalni tõlük.
Mi is együtt élünk anyósékkal. Neke mnagyon nagy segítség volt az elsõ 2 hétben, hogy bármikor megkérhettem bármire. Szerencsére magától nem szólt bele a dolgokba, csak ha kérdeztem akkor mondta el a véleményét. Nem tudom mit csináltam volna nélküle, mert csásázrral szültem, és az elsõ 2 hét maga volt a pokol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! mi egy másfél szobásban lakunk, igazából az zavar, hogy a két szoba egybenyílik. Azt szeretném ha távol lakó anyukám el tudna jönni, de zavar az összezártság ilyen szûk helyen.

Ki fizeti az útiköltséget, ha a gyerekemet messzire vitték?

Nos a kérdés,hülyén van megfogalmazva,de hallottam olyanról hogy aki messzebb költözik,annak kell fizetni az útiköltséget...Van ilyen törvény?Igazából a §-ra lennék kíváncsi,mert a gatyám rá megy már,hogy állandóan 200km-eket utazzak,hogy kapkodva elhozhassam a közös szülői felügyeletre 7végenként.Amúgy meg még dupla gyerektartást is követel.Kezdem már unni a lejmolást!Így is én öltöztetem,a rengeteg ajándék....

Legjobb válasz: Szerintem ezt egy ügyvéddel beszéld meg. Nekem nem rémlik hogy lenne ilyen törvény hogyha a gyermek messzire költözik akkor az útiköltségeket felesben kell állni. Gondolom ez is a szülõk közös megbeszélése.

Szerintem ezt egy ügyvéddel beszéld meg. Nekem nem rémlik hogy lenne ilyen törvény hogyha a gyermek messzire költözik akkor az útiköltségeket felesben kell állni. Gondolom ez is a szülõk közös megbeszélése.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy az ügyvédem is csak hallott róla...Pedig jó ügyvéd nagyon!Sajnos az ex.el, semmit nem lehet beszélni, már mindenért fel akar nyomni, végleg le akarja gombolni rólam a kislányom!Most másodfokúra vitte a pert!Mert a per tárgyát, nagyon csúnyán elbukta.Én meg már unom!Egyre "éhesebb" egyre súlyosabb dolgokkal vádol, méghozzá hamisan.

Válás esetén ha a gyermek az anyánál marad, de ő elköltözik jó messzire, akkor mit tehet az apa? Lehet-e kérni, kötelezni a másik szülőt, hogy részt vállaljon a költségekből? Ki, illetve mi védi meg ilyenkor az apa és természetesen a gyermek jogait?

Legjobb válasz: Az anyának kötelessége a láthatást biztosítani. Ha az anya elköltözik messze, ez a láthatás akadályoztatását jelenti, amit az apa jelenthet a gyámügynél.

Az anyának kötelessége a láthatást biztosítani. Ha az anya elköltözik messze, ez a láthatás akadályoztatását jelenti, amit az apa jelenthet a gyámügynél.
Semmit, kiröhögnek. Az lesz rá a reakció, hogy menj busszal, ha nem telik benzinre. Pláne, ha az anyuka meg tudja magyarázni, hogy miért költözött el (pl. munka, családjához ment, stb) akkor teljesen esélytelen. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Tehát lehet számítani egyfajta költségmegosztásra? Úgy gondolom, hogy ha szerzek autót, akkor a tartásdíjjal együtt a jelenlegi benzinárakat is figyelembe véve a fizetésemnek legalább a felét elviszi a láthatás.Mi alapján dönt a gyámügy?
Sajnos semmit sem tehetsz. Undorító, de a magyar törvények úgy szarok, ahogy vannak, és az apákat semmi sem védi meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Valahogy sejtettem, de a remény hal meg utoljára.
Attol fugg hogy pontosan mi van a valasi papirra irva. A mi esetunkben az van hogy az apa latogathat, mert a lathatas biztositva van neki, de csak akkor ha eljon az anya hazara, elvisz, azutan visszahoz.Mi is elkoltoztunk nagyon messzire, apam johetne latogatni, de nagyon messzi vagyunk szoval nem jon. (Nagyon otthon vagyok ebben a temaban sajnos, szoval nem csak ugy kitalaltam ezt a sztorit.) 17/L

Milyen melltartó kell nekem, ha túl messze ülnek a melleim egymástól?

Nagyon..

Legjobb válasz: Nekem is ilyen. Ha kosaras melltartót veszek (nem mintha jó lenne rám, mert a legkisebb is nagy) akkor konkrétan nem fér bele a mellem, mert annyira messze vannak egymástól, hogy a melltartót ketté kéne vágnom, hogy fel tudjam venni :) Én abban bízok, hogy ha fogyok akkor majd más lesz... de akkor lehet mégsem : :| hát nem tudom... Nekem is a 3 szög szerû dolgok jönnek be, vagy amit a nyakadba kell kötni. Ezek egész jól megcsinálják. Különben engem már nem zavar, kicsit tornázni kell, hogy szép legyen a felsõtested és picit izmosodj és felvehetsz szép nyakláncokat is, hogy arra menjen a hangsúly.

Nekem is ilyen. Ha kosaras melltartót veszek (nem mintha jó lenne rám, mert a legkisebb is nagy) akkor konkrétan nem fér bele a mellem, mert annyira messze vannak egymástól, hogy a melltartót ketté kéne vágnom, hogy fel tudjam venni :) Én abban bízok, hogy ha fogyok akkor majd más lesz... de akkor lehet mégsem : :| hát nem tudom... Nekem is a 3 szög szerû dolgok jönnek be, vagy amit a nyakadba kell kötni. Ezek egész jól megcsinálják. Különben engem már nem zavar, kicsit tornázni kell, hogy szép legyen a felsõtested és picit izmosodj és felvehetsz szép nyakláncokat is, hogy arra menjen a hangsúly.
en is push-up ot ajanlok !! azok megnagyobbitjak picit osszenyomja picit es meg is emeli !! Strandon is hasznalj ilyen parnas szivacsos dresszeket es melltarto format ami tartja azokat ugy ahogy nekik allniuk kell :D Jah es a baratodra kiterve.. ha szeretitek egymast nem akadaly ez !!! Nem kel lszegyeldd hogy mellcsibe akkora anelkul meg kisebb... ezzel midnen lany ugy van mert midneki csak szivacsos melltartot hord ! De ha csak az zavar akkor mondd el neki hgoy azert neked elobe kisebb :P Maskulomben meg tenyleg nem kell azt figyelni fogadd el magad ugy ahogy vagy :D pusziii`
3szög alakú? Mondjuk az nem nyomja össze, de szerintem egy olyan típusú lánynak, mint amilyen Te lehetsz, jól állna.
push-up?
Kicsik is??? De nem tudom mit tudsz vele kezdeni.
A kérdező hozzászólása: igen...
A kérdező hozzászólása: nem akarok push upot, több ok miatt, pl mert van barátom és mekkora csalódás lenne, ha meglátná, hogy fele akkora mint melltartóban, aztán pl strandon is..
A kérdező hozzászólása: Hát próbáltam, de úgy is messze vannak, kb elférne még egy harmadik mell..:(
Nekem is eláll, ráadásul még nem is olyan kicsik. Így még hülyébb, de ez van :) Push up melltartót hordok. Van Párom, õ is tudja, de nem zavarja, Neki az a fontos, hogy jól érezzem magam ruhában, arról meg tesz, hogy ruha nélkül is. Ha elég érett és normális gondolkodású a párod, akkor neki se okoz gondot.

Hogy éljem túl azt, ha a szerelmem elköltözik nagyon messze, és valószínűleg soha többé nem látom?

Úgy érzem, nekem annyi.

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet kibirni, de majd az ido segit. En bele se merek gondolni mi lenne velem ha elkoltozne. :(

Szerintem nem lehet kibirni, de majd az ido segit. En bele se merek gondolni mi lenne velem ha elkoltozne. :(
hány évesek vagytok??
A kérdező hozzászólása: 16
menny velük xd
Gondolj arra hogy õ jo helyen lesz ott. De tudom ez nagyon nehéz én is átéltem ezt de tul leszel rajta, és jön majd más ebben biztos vagyok.

Lehet a kapcsolatunkbol vmi ha ö messze lakik?

Szval távkapcsolatban élünk és ö környebányai én meg kalocsai és 4 honapja vagyunk eggyütt de azon a ponton vagyok h maradjak e vele még vagy szakitsak ötlet?

Legjobb válasz: Nem

Nem
Nem nem nem :D kizaaart vagyis nem ha kozbevan egy masik csaj is akivel estenkent dughatol csa
hülyék..(Elõzök) Én Debreceni vagyok, és Budapesti barátnõm volt, motorral(Sportmotorral) Jártam fel autópályán, õ is jött kocsival..Jól megvoltunk, csak hátránya sok volt, de LEHET..Bár az igaz, hogy NEM AJÁNLOM..
Nálunk mûködik 2 éve. Hétvégente találkozunk.
Szerintem ne szakíts mi már lassan a 6. hónapban vagyunk és csak hétvégenként találkozunk, de minden nap beszélünk
Ahogy gondolod...Ha szereted ne de beszéljétek meg h milegyen ha már ezen a ponton vagy :/
Miért szeretnél vele szakítani?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Am nem szeretnèk szakitani vele mert már 7.honapja vagyunk eggyütt. Amugy ö Tatabányai èn meg Kalocsai szval igen messze van de megoldottuk.
teleportalj. vagy jojjon o hozzad, ez fel sem merult?
Hany evesek vagytok?:) Es miert nem o megy?:)
A kérdező hozzászólása: o nem tud jonni mert neki akkor suli van, 15eves vagyunk
A kérdező hozzászólása: pont teleportálni fogok

Ha a szerelmem messze van tőlem, de erősen gondolok rá egész nap, csupa szívvel, szerelemmel, megérzi?

És azt, hogyha esténként rá masztizok és mikor élvezek, nagyon er?sen gondolok rá? Vajon érzi? Lány vagyok

Legjobb válasz: Szerintem inkább hívd fel! :D

Szerintem inkább hívd fel! :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Helyes, helyes, akkor csináld, egyszer majdcsak hazajön gazd'uram is, kitartás!
A kérdező hozzászólása: azért ábrándozom róla, mert már 2 hónapja nem láttam és rettentõen hiányzik a fizikális érintkezés... a puszta simogatástól a szexig minden de egyébként nem vagyok ilyen, szeretem a mozgalmas életet, utálok otthon ülni és semmit sem csinálni
Ennek örülök, csak azt a látszatot kelted bennem, hogy ülsz otthon, nézel ki az ablakon, és a legényeden ábrándozol egész nap, ami nem túl egészséges.
A kérdező hozzászólása: van rengeteg hobbim...de ez miért fontos?
Baaah... Keress valami hobbit, könyörgöm!
A kérdező hozzászólása: Hát néha sajnos muszáj távol lenni, ha úgy hozza a sors :( Már nagyon hiányzik, egész nyáron külföldön volt és még mindig két hét mire hazajön...már nagyon nem bírom, de öröm az ürömben, hogy legalább tudom, erõs a szerelmünk, mert a távolság nem kioltotta, hanem fellobbantotta :) úgy érzem, nála is... a beszélgetéseink alapján
Woooow ez a távkapcsolat új generációja xD
Nem tudom, higgyek-e az ilyesmiben! Nekem is vannak megérzéseim, talán , ha elég intenzív a szerelmed akkor igen, de fontos, hogy szóban és tettekben mindíg kimutasd amit érzel, mert a gondolatra nem hivakozhatsz!!
Nem valószínû, de mivel ha õ is szeret õ is hasonlóan érez és szintén rád gondol akkor a végén mondhatjátok azt, hogy éreztétek egymást meg ilyenek.
Ez most komoly?? Vagy tenyleg ennyire hulye vagy?? :O

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!